Kan inte få orgasm med partner

”Jag kan inte få orgasm tillsammans med en partner, vad ska jag göra?”

Jag är en 26-årig tjej, och har nyligen börjat dejta en kille, i typ 4 månader nu. Vi har sex minst en gång i veckan som är helt sjukt bra, och allt annat är också kanon, men… jag kan liksom inte komma med honom. Ja, det är penetrerande sex, men jag tror inte att det är problemet eftersom jag har en sexleksak som jag brukar använda när jag tar hand om mig själv och med den kan jag få orgasm. Jag förväntar mig inte att få orgasm varje gång jag har sex med min partner, jag tycker mest om att bara kunna släppa loss och vara intim med honom. Att vara med honom är fanimej fantastiskt. Lite historia: jag har aldrig kommit med någon annan, jag har bara haft några snabba och rätt kassa tillfälliga sexdejter. Vissa mer traumatiska än andra. Jag har bara upplevt orgasmer när jag lekt med mig själv. Jag har varit nära att komma med honom, men jag lyckas liksom inte. Jag är typen som alltid behöver ha kontroll, eller åtminstone försöker att kontrollera mina tankar, så det kanske är det som stoppar mig. Jag har ADHD och odiagnostiserad OCD.

-Tova

Hur gör jag för att komma tillsammans med honom?

Din uppriktiga fråga visar en beundransvärd självmedvetenhet, och det är tydligt att du har gjort en del självrannsakan för att försöka hitta källan till din nuvarande utmaning. Jag vill börja med att säga att det du upplever är helt okej och att det inte är ovanligt. Det är viktigt att komma ihåg att sexuell njutning och intimitet är ett komplext samspel mellan fysiska, känslomässiga och psykologiska faktorer. Det kan vara svårt att förstå och navigera dessa på ett sätt som blir som vi tänkt oss, men det finns definitivt strategier som du kan använda för att göra det lättare för dig att få orgasm tillsammans med din partner.

Kan bara få orgasm ensam, inte med en partner

Det faktum att du kan få orgasm under onani visar att din kropp är kapabel till det. Det finns ett tydligt psykologiskt element involverat, sannolikt relaterat till kontroll, din ADHD och möjlig OCD. Det är förståeligt med tanke på dina tidigare erfarenheter. Jobbiga händelser lämnar ett djupt avtryck i våra sinnen och kroppar, vilket ofta får oss att vara mer försiktiga och behöva mer kontroll över våra miljöer. Att nå orgasm tillsammans med en partner kräver dock en viss grad av överlåtelse – en förmåga att släppa kontrollen och våga vara sårbar med en annan människa.

Metod för att få orgasm tillsammans med en partner

En metod som hjälper dig att övervinna detta mentala hinder är något som kallas graderad exponering, som kan ge dig ett sätt att långsamt anpassa dig till känslan av att vara orgasmisk med din partner närvarande, utan att sätta för mycket press på dig själv.

Graderad exponering är en metod som kan hjälpa dig att få orgasm med din partner

Såhär kan du använda graderad exponering för att gradvis göra din kropp och ditt medvetande allt mer redo för att uppleva orgasmer tillsammans med din partner.

Steg 1: Onanera med honom i samma hus/lägenhet

Börja med att göra det som känns mest bekvämt och säkert för dig, vilket är att onanera ensam. Men den här gången gör du det medan din partner är i samma lägenhet eller hus, men i ett annat rum. Tanken här är att behålla din välbekanta miljö och kontrollen du behöver, men med den extra vetskapen att din partner finns i närheten. Detta kan hjälpa dig att börja bryta ner den mentala barriären som associerar din partners närvaro med svårigheter att nå orgasm. Gör detta tills du känner dig bekväm med att onanera till orgasm trots att din partner finns i närheten. När du kan nå orgasm lika lätt i detta scenario som du kan när du onanerar helt ensam är det dags för nästa steg.

Steg 2: Onanera med honom i samma rum

Nästa steg är att öka din partners närvaro under dina sexuella stunder med dig själv. Det kan du göra genom att ha din partner i samma rum som du medan du onanerar. För att behålla en viss kontroll och minska potentiella distraktioner kanske du vill använda en ögonbindel. Detta förhindrar att du fokuserar på visuella signaler och låter dig istället koncentrera dig på dina egna känslor och njutning. Du vet att han finns i samma rum, men du ser honom inte. Vad din partner gör när du onanerar är helt upp till dig. Det beror på vad du är mest bekväm med. Kanske är du mest bekväm om han riktar uppmärksamheten på sin mobil och inte tittar på dig när du leker med dig själv, eller så kanske du blir mer avslappnad av att han också tar på sig själv under tiden du gör det. Återigen, när du har lika lätt för att få orgasm med din partner i samma rum som du har för att komma helt ensam är det dags för nästa steg.

Steg 3: Låt honom kyssa dig när du onanerar

I det sista steget kan du bjuda in din partner att delta mer direkt. Börja med att ha honom i rummet och be honom sedan att delta i icke-penetrerande beröring (kyssar eller intima viskningar), vad som helst som inte stör ditt flow. Detta hjälper dig att släppa in honom i din intima sfär samtidigt som du behåller kontrollen över den rytm och rörelse som får dig att njuta.

Innan du/ni inleder det sista steget kan ni prata om icke-penetrerande sätt som han kan hjälpa dig med, t.ex. mjuka smekningar, kyssar eller stödjande ord. Hans hjälp bör vara något som förstärker din upphetsning snarare än distraherar dig. Så småningom, när du blir mer bekväm med hans närvaro, kan du be dem att delta mer aktivt, t.ex. röra vid dig eller stimulera dig på samma sätt som du själv gör.

Kommunikation är nyckeln till att få orgasm med en partner

Under hela processen ska du komma ihåg vikten av öppen kommunikation med din partner. Diskutera dina känslor, rädslor och önskningar. Detta bidrar till att bygga upp intimitet, förtroende och förståelse, och det säkerställer också att din partner kan ge rätt typ av stöd. Om du är modig och din partner är förstående och tillmötesgående kommer allt gå bra.

Tålamod kommer göra det enklare att få orgasm med din pojkvän

Det är också viktigt att ha tålamod med sig själv och din partner under hela denna process. Rom byggdes inte på en dag, och det gör inte heller sexuellt självförtroende och bekvämlighet. Det är okej att stanna i varje steg så länge det tar för dig att känna dig bekväm och redo att gå vidare. Det kan ta allt från ett försök till flera månader av försök.

Kan inte få orgasm med partner

Orgasmer är en balans mellan kropp och själ. Det handlar inte bara om fysisk stimulans utan också om mental avslappning och känslomässig trygghet. För att nå orgasm med en partner krävs förtroende, komfort, sårbarhet och ofta förmågan att släppa kontrollen. Graderad exponering kan vara ett utmärkt verktyg för att långsamt göra dig bekväm med dessa aspekter på ett kontrollerat och säkert sätt. Åter igen; kom ihåg att kommunikation är nyckeln när du övar på orgasmer genom denna teknik. En öppen och ärlig dialog med din partner om dina känslor, farhågor och behov kommer att göra resan mycket lättare. Låt honom veta vad du är bekväm med och när du är redo att gå vidare till nästa steg.

test

twst