är jag för högljudd under sex?

”Är jag för högljudd under sex?”

Förut var jag typ helt tyst under sex, inte ett pip. Men i och med att jag blivit mer sexuellt erfaren har jag lärt mig att släppa mina hämningar och börjat stöna mer och högre. Det är inte med flit, det är bara för att jag inte bryr mig om alla småsaker längre. Den senaste killen jag låg med sa att jag var ganska högljudd, men sa också att det gjorde honom superkåt. Jag har läst någonstans att vissa killar inte gillar när kvinnor låter som porrstjärnor under sex. Jag tror inte att jag gör det, men kanske jag borde försöka att hålla en lite mer låg profil, framförallt med stönen?

Kan man vara för högljudd under sex?

Tack för din fråga! Sex är en intim och personlig upplevelse, och självklart är det viktigt att du känner dig bekväm och är dig själv i stunden. Det inkluderar att uttrycka ljud och stön på ett sätt som känns rätt för dig.

För det första är den viktigaste faktorn för riktigt tillfredsställande sex äkthet. Den person du är, de ljud du ger ifrån dig, de handlingar du utför – allt ska vara naturligt och en återspegling av ditt sanna jag. Du nämnde att du har blivit mer högljudd i takt med att du har blivit mer bekväm och erfaren. Det är ett tecken på att du verkligen omfamnar din sexualitet och blir mer självsäker när det gäller att uttrycka din njutning. Detta är något att uppmuntra, inte förtrycka eller känna dig skamsen över.

Höga stön är okej, så länge de är äkta

Missuppfattningen att män ogillar när deras partners stönar som porrstjärnor beror vanligtvis på att sådana ljud inte är uppriktiga. Det handlar inte om volymen på dina stön eller intensitet, utan om hur äkta de känns. De överdrivna stön som ofta hörs i porrfilmer är manusbaserade och återspeglar inte nödvändigtvis äkta njutning. Däremot är dina ljud ett spontant och genuint uttryck för din njutning, vilket kan vara väldigt upphetsande för din partner. Om det inte är påtvingat eller fejkat finns det absolut ingen anledning att dämpa dina stön och skrik under sex. Kom ihåg att så länge du njuter och dina reaktioner är äkta är du på rätt väg.

Stön är lika upphetsande som sexiga underkläder

Auditiv stimulering är en viktig faktor som bidrar till bra och tillfredställande sex. Precis som många människor tänder på visuella stimuli, gäller samma sak för auditiva stimuli. Ljuden som hörs under sex kan förstärka känslan och upphetsningen lika mycket som sexiga underkläder eller nakna kroppar. Stön och skrik är en form av kommunikation som förmedlar njutning och lust utan ord. Så när du ger uttryck för din njutning är det inte bara bra för dig, det förstärker också din partners upplevelse. Det låter honom veta att han tillfredsställer dig, vilket i sin tur ökar hans självförtroende och upphetsning.

Visa hänsyn är också viktigt

Det är dock värt att notera att sexuella uttryck också bör ta hänsyn till omgivningens komfort och lämplighet. Du nämnde att din förra partner tyckte att dina ljud var upphetsande, vilket är jättebra. Men om du befinner dig i en situation där det finns barn närvarande, tunna väggar eller känsliga grannar, kan det vara klokt att hålla volymnivån i schack. Det handlar om att balansera din sexuella frihet med ansvar som en respektfull granne och kanske förälder. I dessa situationer kan det vara bra att överväga ljudisolering eller kanske musik för att maskera ljudet.

Var inte tyst när du har sex

Kom ihåg att sex är en djupt personlig upplevelse och att alla uttrycker sin njutning på olika sätt. Det är okej att vara högljudd under sex. Det brukar upplevas som extremt upphetsande för de flesta män och kvinnor. Det är en form av sexuellt uttryck som förmedlar mycket information om din njutning och hur du skönt du har det med din partner. Var genuin och njut av varje ögonblick. När du skriker och stönar är du i din sexuella zon och uttrycker din sexualitet på ett hälsosamt sätt, och det är absolut inget fel med det.

Kom ihåg att det sexigaste du kan vara i sovrummet är bekväm och självsäker, och om det hjälper dig att stöna och skrika, så ska du inte tysta dig själv. Äkthet är nyckeln, och din naturliga reaktion på njutning är den mest äkta representationen av dig själv i det intima ögonblicket. Låt dig själv höras, på bästa möjliga sätt, alltid.

test

twst