Hon väljer sin vibrator framför mig

”Min flickvän säger att hon inte behöver mig för hon har sin vibrator”

Min flickvän skämtar ständigt om att hon inte behöver mig, på grund av hennes vibrator. Hon har dragit det här skämtet några gånger och verkar använda sin vibrator ganska ofta, eftersom det tar lång tid att få henne att komma under sex. Jag har inga problem med att en vibrator är en del av vårt sexliv, och jag gillar faktiskt att använda den på henne, men det här skämtet har börjat bli lite irriterande. Har du några råd? Är det fel av mig att känna mig lite störd av det här skämtet? Det får mig att känna mig som mindre av en man och inte särskilt respekterad.

Henrik

Tack för att du har tagit kontakt med oss för att berätta om din oro. Det är helt normalt att känna sig irriterad eller till och med sårad när din partner upprepade gånger gör ett skämt som träffar en öm nerv. I ditt fall verkar det som om din flickväns kommentar om att hon inte behöver dig på grund av sin vibrator har träffat en väldigt känslig punkt hos dig. Dina känslor är giltiga, och det är viktigt att ta upp dem med henne för att upprätthålla ett hälsosamt förhållande. Låt oss diskutera några strategier för att hjälpa dig navigera detta problem.

Vad ska jag göra när min flickvän säger att hon inte behöver mig för att hon har sin vibrator?

Välj rätt tidpunkt att prata med din flickvän

Välj en bekväm och avslappnad miljö utanför sovrummet för att ha ett öppet och ärligt samtal med din flickvän om dina känslor.

Först och främst är kommunikation nyckeln i alla förhållanden, särskilt när man diskuterar känsliga ämnen som sex och intimitet. Börja med att ha ett öppet och ärligt samtal med din flickvän om dina känslor. Välj en tid och en miljö där ni båda känner er avslappnade och bekväma, helst utanför sovrummet eller något sexuellt sammanhang. Detta kommer att skapa ett säkert utrymme för diskussionen, vilket gör det lättare för båda parter att uttrycka sina känslor utan att känna sig pressade eller defensiva.

Använd ”jag”-uttalanden

Uttryck dina känslor med ”jag”-uttalanden för att undvika skuldbeläggning och skapa ett mer konstruktivt samtal.

När du diskuterar frågan, använd ”jag”-uttalanden för att uttrycka dina känslor, snarare än att peka finger eller anklaga henne för att avsiktligt försöka såra dig. Du kan till exempel säga: ”Jag känner mig sårad och respektlös när du skämtar om att du inte behöver mig på grund av din vibrator. Det får mig att känna som att jag inte räcker till för dig och jag oroar mig för att jag inte tillfredsställer dig sexuellt.” Genom att formulera samtalet på det här sättet tar du ansvar för dina känslor och undviker skuldbeläggning, vilket kan bidra till att hålla diskussionen konstruktiv.

Exempel på saker du kan säga:

Exempel 1: ”Jag känner mig inte respekterad när säger dessa kommentarer och jag skulle uppskatta om vi kunde hitta ett annat sätt att diskutera vibratorns roll.”

Exempel 2: ”Det känns som om att det påverkar vår relation negativt när du skämtar om vibratorn på det sättet, och jag skulle vilja prata om hur vi kan göra något åt det.”

Exempel 3: ”Jag känner mig obekväm när du pratar om att du inte behöver mig på grund av vibratorn, och det skulle betyda mycket för mig om vi kunde vara mer uppmärksamma på varandras känslor när vi diskuterar vårt sexliv.”

Lyssna aktivt på henne

Lyssna noga på din flickväns perspektiv för att bättre förstå varför hon skämtar och vilka eventuella underliggande problem hon har.

Det är också viktigt att aktivt lyssna på din flickväns perspektiv när du har fått säga ditt. Hon kanske inte inser vilken inverkan hennes skämt har på dig, eller så kanske hon har sina egna skäl för att skämta på det sättet. Kanske försöker hon lätta upp stämningen eller till och med uttrycka sin uppskattning för vibratorn utan att inse hur det påverkar dig. Att förstå hennes perspektiv hjälper er båda att hitta en gemensam grund och utveckla en lösning tillsammans.

Hitta en lösning tillsammans

Arbeta tillsammans med din partner för att sätta gränser och hitta alternativa sätt för henne att uttrycka sin njutning av vibratorn utan att du behöver känna dig otillräcklig.

När du har delat med dig av dina känslor och lyssnat på din flickväns perspektiv är det dags att arbeta tillsammans för att hitta en lösning. Det kan handla om att sätta gränser för vilka typer av skämt ni gör om varandra eller att hitta alternativa sätt för henne att kommunicera sin njutning av vibratorn utan att få dig att känna dig otillräcklig. Hon kan till exempel gå med på att sluta göra dessa skämt och istället fokusera på att uttrycka uppskattning för den njutning ni båda delar under era intima stunder.

Använd vibratorn tillsammans med henne

Fundera över hur vibratorn kan förbättra ert sexliv och att det inte förminskar din roll som partner.

Det är viktigt att komma ihåg att det kan ha många fördelar att använda en vibrator tillsammans under sex, och det förminskar inte din roll som partner. Många kvinnor tycker att det är svårt att nå orgasm enbart genom penetrerande sex, och att använda en vibrator kan hjälpa till att överbrygga klyftan mellan fysisk stimulering och klimax. Att omfamna den här aspekten av ert gemensamma sexliv kan föra er båda närmare varandra och skapa en ännu mer tillfredsställande sexuell förbindelse.

Fundera över ditt självförtroende

Lär dig mer om kvinnans anatomi, experimentera med olika tekniker och be om feedback från din partner för att bygga upp ditt självförtroende och förbättra din förmåga att älska med henne.

Du kan också undersöka hur du kan förbättra ditt självförtroende och din sexuella förmåga för att lindra eventuella känslor av otillräcklighet. Det kan till exempel handla om att lära dig mer om kvinnlig anatomi, experimentera med olika tekniker och be om feedback från din partner. Kom ihåg att varje kvinnokropp är unik, och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Att vara öppen för att lära sig och anpassa sig kan göra dig till en bättre älskare och stärka ditt band med din flickvän.

Experimentera mer när ni har sex

Utöka din sexuella repertoar genom att prova nya positioner, utforska fantasier och delta i sensuella aktiviteter som massage för att skapa en mer tillfredsställande sexuell kontakt.

För att ytterligare förbättra er sexuella kontakt kan du överväga att prova på andra former av sex som gör din flickvän mer tillfredsställd. Det kan till exempel handla om sensuell massage, att utforska varandras fantasier eller att prova nya positioner. Genom att utöka er sexuella repertoar håller du inte bara saker och ting spännande utan visar också att du är en mångsidig och uppmärksam älskare som bryr dig om din partners njutning.

Vårda er relation

Delta i icke-sexuella aktiviteter och tillbringa kvalitetstid tillsammans för att stärka ert känslomässiga band och påminna dig själv om de många sätt du bidrar till din flickväns lycka utanför sovrummet.

Ett sätt att främja den känslomässiga kopplingen mellan er är att regelbundet delta i icke-sexuella aktiviteter tillsammans som för er närmare varandra som par. Det kan till exempel handla om att gå på dejter, delta i gemensamma hobbies eller helt enkelt tillbringa kvalitetstid tillsammans. Genom att vårda ert känslomässiga band bekräftar ni återigen vikten av ert förhållande bortom sovrummet och odlar en djupare känsla av intimitet och tillit.

Arbeta med din självkänsla

Delta i aktiviteter som stärker ditt självförtroende och din självkänsla, t.ex. motion, personliga mål eller utveckling av nya färdigheter.

En annan aspekt att tänka på är att arbeta med din egen självkänsla och ditt självförtroende. Dina känslor av otillräcklighet kan gro ur en djupare osäkerhet som behöver åtgärdas. Att engagera dig i aktiviteter som stärker ditt självförtroende, som till exempel motion, sträva efter personliga mål eller utveckla nya färdigheter, kan hjälpa dig att känna dig tryggare och nöjdare med den du är, både i och utanför sovrummet. Det hjälper dig också bygga upp det självförtroendet som din flickvän har skadat genom sina skämt.

Jobba på en öppen kommunikation

Fortsätt att kommunicera öppet och ärligt med din partner om dina känslor och bekymmer för att främja ett hälsosamt, respektfullt och ömsesidigt tillfredsställande förhållande.

Det är helt förståeligt att du känner dig irriterad över din flickväns skämt om att hon inte behöver dig på grund av sin vibrator. Det är viktigt att ta itu med dina känslor genom att ha en öppen och ärlig konversation med din partner, fokusera på ”jag”-uttalanden och aktivt lyssna på hennes perspektiv. Arbeta tillsammans för att hitta en lösning, och kom ihåg att det inte minskar din roll som partner att införliva en vibrator i ditt sexliv. I stället kan det förbättra era gemensamma sexuella upplevelser och fördjupa er förbindelse.

Slutligen är det viktigt att komma ihåg att din flickväns njutning av sin vibrator inte betyder att hon inte behöver eller uppskattar dig som partner i andra aspekter av ert förhållande. Ett hälsosamt förhållande sträcker sig bortom det fysiska och omfattar känslomässigt stöd, kamratskap och gemensamma upplevelser. Påminn dig själv om de många andra sätt du bidrar till hennes lycka och välbefinnande och inse att ert förhållande är mycket djupare än bara sex.

test

twst