Vad ska jag säga om han frågar om hans kuk är den största jag haft?

Min man och jag vill ha vår första MMF-trekant, vad kan jag förvänta mig?

Jag och min man har bestämt oss för att experimentera – vi har varit tillsammans i 7 år och dirty talk om gruppsex + trekant dyker upp ganska ofta.

Det var han som först föreslog att utforska våra sexuella fantasier och en MFM-trekant hamnade högst upp på listan.

Vi har bestämt oss för att göra det på vår semester i juni, träffa någon på en bar och sedan gå tillbaka till hotellet, ha kul och skicka hem honom utan att byta nummer osv.

För er som har gjort detta tidigare – vad kan jag förvänta mig? Hur känns det att ha två killar samtidigt? Hur känns det med dubbel penetration (DP)? Jag är exalterad men nervös.

-Solsidan 33

Kära läsare, tack för att du tog kontakt! Det låter som om du och din man är på väg att ge er ut på ett nytt spännande äventyr. Jag förstår att det kan vara spännande men samtidigt nervöst att utforska sina fantasier genom att bjuda in en till man till sovrummet. I den här artikeln kommer jag att ge dig ett par tips för att navigera din första MFM-trekant (man-kvinna-man).

Saker du bör fundera på innan du och din kille har en trekant

Sätt gränser och snacka om era förväntningar

Innan du dyker in i MFM-upplevelsen är det viktigt att kommunicera öppet med din man om dina förväntningar, gränser och farhågor. Detta samtal bör inkludera att diskutera säkra sexrutiner, samtycke och eventuella regler eller gränser som var och en av er kan ha. Ni kanske till exempel vill komma överens om vissa handlingar som är förbjudna eller bestämma om all kontakt mellan de två männen är acceptabel.

Välj rätt tredje partner

Att bjuda in rätt person till er MFM-trekant är avgörande för att säkerställa en bekväm och njutbar upplevelse. Eftersom ni har bestämt er för att träffa någon under er semester kan du fundera över att besöka en bar eller klubb som vänder sig till personer som är intresserade av öppna sexuella möten. Kanske finns det en swingers-klubb dit ni ska åka? Leta efter någon som är respektfull, förstående och öppen för kommunikation. Kemi och attraktion är också viktiga faktorer att ta hänsyn till för att få en skön trekant.

Förbered dig mentalt och fysiskt

Det är normalt att känna sig nervös eller orolig inför en ny sexuell upplevelse. För att lindra dessa känslor kan du öva avslappningstekniker som djupandning eller meditation. Se till att du och din man känner er känslomässigt sammanlänkade och trygga i ert förhållande. Fysiskt kanske du vill sköta om dig själv lite extra för att känna dig självsäker och sexig.

Hur känns det att ha en trekant med två män?

Låt oss nu dyka ner i dina specifika frågor om MFM-trevupplevelsen

Vad kan jag förvänta mig av en trekant med två män?

En MFM trekant innebär att två män fokuserar sin uppmärksamhet på en kvinna. Även om varje upplevelse är unik kan du förvänta dig massor av spänning och njutning på sätt som du aldrig upplevt tidigare. Det kommer att finnas stunder av intensiv fysisk stimulering när båda männen utforskar din kropp samtidigt. Under dessa stunder kommer du förmodligen känna en känsla av makt och kontroll. Du kommer troligen att uppleva en rad olika känslor under och efter trekanten, så det är viktigt att vara öppen för kommunikation med din man under hela processen för att försäkra dig om att inget riskerar ert förhållande.

Hur känns det att ha två killar i sig?

Känslan av att ha två män inuti dig samtidigt kan vara överväldigande och behaglig på samma gång. Dubbel penetration (DP) innebär ofta att en man tränger in i din vagina medan den andra tränger in i din bakdel, vilket skapar en känsla av fyllighet och intensiv stimulans på två väldigt olika sätt samtidigt. Det är viktigt att notera att inte alla MFM-trekanter inkluderar DP, så se till att du är bekväm och påläst om vad det innebär innan du ger dig in.

Hur känns en DP?

Dubbelpenetration kan vara en otroligt intensiv och lustfylld upplevelse för vissa kvinnor, medan andra kan tycka att det är obekvämt eller till och med smärtsamt. Nyckeln till att njuta av dubbelpenetration är att se till att du är tillräckligt förberedd och avslappnad. Börja med mycket förspel för att se till att du är upphetsad och använd glidmedel för att underlätta penetrationen. Kommunicera med din partners under hela upplevelsen för att säkerställa din komfort och njutning. Om du tycker att DP är smärtsamt eller obekvämt, tveka inte att sluta och prova en annan aktivitet istället.

Hur känns det efteråt?

Efter trekantsexet är det viktigt att du debriefar med din man. Dela dina tankar och känslor om upplevelsen och ta upp eventuella positiva eller negativa aspekter. Ett ärligt samtal om vad som hände kan hjälpa er båda att bearbeta upplevelsen och förstärka känslorna ni har för varandra. Det är också viktigt att utöva egenvård och prioritera ditt fysiska och känslomässiga välbefinnande under dagarna efter upplevelsen. Prata alltid med någon om du känner behovet.

Efter att ha upplevt dubbelpenetration (DP) kan du ha en rad olika känslor och fysiska förnimmelser. En del människor tycker att DP är intensivt lustfyllt och kan känna sig sexuellt tillfredsställda, upprymda och självsäkra av upplevlesen. Andra kan känna sig överväldigade, ömma eller fysiskt utmattade på grund av hur intensivt det kan vara.

Det är viktigt att komma ihåg att allas erfarenhet av DP är unik, och dina känslor och fysiska upplevelser kan skilja sig från vad andra har upplevt. Du kan också uppleva en viss känslomässig sårbarhet, särskilt om det var första gången du provade DP. Detta är normalt och kan hanteras genom öppen kommunikation med din partner om hur det kändes och hur du upplevde situationen.

Fysiskt kan du känna dig öm eller ha ont i de områden som penetrerades. För att minimera obehag, se till att använda mycket glidmedel under akten och gå långsamt fram om det behövs. Det är viktigt att lyssna på din kropp och kommunicera med dina partners för att vara säker på att du får en bekväm upplevelse.

Vanliga utmaningar som kommer med en trekant

Även om en MFM-trekant kan vara ett spännande sätt att utforska dina fantasier, är det viktigt att vara medveten om potentiella utmaningar och hur du kan ta itu med dem:

Svartsjuka eller osäkerhet

Känslor av svartsjuka eller osäkerhet kan uppstå både under och efter trekanten. För att mildra dessa känslor bör du upprätta tydliga gränser med din man i förväg och upprätthålla en öppen kommunikation under hela upplevelsen. Försäkra varandra om er kärlek och påminn varandra om att ni är speciella för varandra. Prata om era osäkerheter och funderingar innan ni beger er ut för att hitta någon att ha trekant med.

Orättvis uppmärksamhet

I en MFM trekant är det viktigt att se till att alla parter känner sig inkluderade och uppskattade. Uppmuntra din man och den tredje partnern att öppet kommunicera sina önskemål och behov. Var medveten om den uppmärksamhet som du ger varje person under sexet och gör ett medvetet försök att balansera din kärlek åt båda håll.

Prestationsångest

Prestationsångest kan drabba vem som helst, oavsett erfarenhetsnivå. Om du eller dina partners upplever ångest eller svårigheter att prestera under trekanten, erbjud stöd och förståelse. Kom ihåg att det primära målet med upplevelsen är njutning och kontakt, inte enbart orgasm eller penetration. Det är vanligt att män underskattar risken för prestationsångest under en trekant, vilket kan sluta med att han mår dåligt, eller upplever erektionsproblem i stunden. Om detta händer, släpp hela upplevelsen och fokusera på att stötta honom.

Min första trekant med två killar

Det kan vara ett spännande och berikande äventyr att ge sig ut på din första MFM-trekant. Genom att sätta gränser, kommunicera öppet och förbereda dig både mentalt och fysiskt kan du garantera en positiv och trevlig upplevelse. Kom ihåg att nyckeln till en lyckad MFM trekant är förtroende, kommunikation och ömsesidig respekt mellan alla inblandade parter.

Fortsätt samtalet, kära läsare! Har du någonsin haft en MMF-trekant? Hur var upplevelsen och vad kan du ge för tips? Dela med dig av dina tankar och erfarenheter i kommentarerna nedan!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst