Satisfyer Curvy 2+

Satisfyer Curvy 2+

Satisfyer Curvy 2+
Satisfyer Curvy 2+
Sammanfattning
Satisfyer Curvy 2+ är en sexleksak som är fullkomligt perfekt för dig som gillar teknik och har en känslig, aningen mindre klitoris. För oss andra finns det bättre lufttrycksvibratorer på marknaden. Priset är dock en fullträff!
Kvalitetskänsla
70
Användarvänlighet
80
Batteritid / laddning
76
Ljudnivå
70
Finesser
83
Lyfttrycksvariation
83
Munstyckets utformning
70
Pris
90
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Vill ha mycket njutning för pengarna
Passar inte dig som
Som har en något större klitoris
78
Tingles
Vill du köpa till ett riktigt bra pris?

Satisfyer Curvy 2+ är en av de senaste lufttrycksvibratorerna från det populära märket Satisfyer. Precis som sina föregångare använder Satisfyer Curvy 2+ vacuum och vågor med luft för att stimulera klitoris. Den har också en vibrator som gör att du kan få det bästa av båda världar. Jag har tagit en närmare titt på denna lilla läckerhet för att känna hur den står sig mot sina konkurrenter och om den verkligen är så bra som alla säger.

Satisfyer Curvy 2+

Vikt 128 gram
Storlek 115 x 56 x 50 mm
Batteritid Upp till 90 minuter
Tid för att ladda fullt ~180 minuter
Material Kroppssäkert Silikon, ABS-Plast
Vattentät IPX7 (kan doppas helt i vatten)
Ljudnivå Som en viskning (<50 decibel)

Första intryck av Satisfyer Curvy 2+

Det första jag tänkte när jag fick lådan med Satisfyer Curvy 2+ i min hand var ”den ser exakt likadan ut som Satisfyer Curvy 1+”. Det gjorde mig något förvirrad. Varför skulle Satisfyer släppa två sexleksaker som är så lika varandra? Jag kan tänka mig att många andra som är på jakt efter en Satisfyer tänker likadant.

Förpackning

Förpackningen håller en modern design. Blå och rosa färger och några beskrivningar av de olika funktionerna på baksidan. Förpackningen kan vecklas ut, vilket blottar leksaken som ligger bakom ett skyddande plastfönster.

Satisfyer Curvy 2+

Design

Satisfyer Curvy 2+ är utsökt designad. Strömlinjeformad i baby rosa färg, tillverkad i medicinskt silikon och ABS-plast. Leksaken är vattentät och det märks verkligen på den slanka formen. Det finns knappast en skarv någonstans och materialet känns silkeslent mot huden.

När jag tog en titt på munstycket kände jag mig aningen skeptisk. Tanken är att toppen av leksaken ska omsluta klitoris vilket skapar ett vacuum så att leksaken kan stimulera klitoris genom lufttrycket som bildas. Men själva öppningen i munstycket är väldigt litet, kanske 15mm i diameter, vilket fick mig att undra hur min klitoris skulle få plats.

Satisfyer Curvy 2+ kontrolleras via tre touch-knappar, eller genom Satisfyers app. Just det, den här sexleksaken kan du koppla upp till din telefon och kontrollera på mer avancerade sätt. Eftersom Satisfyer Curvy 2+ har två motorer, en för luftstimuleringen och en för vibrationerna, kan du öppna upp appen och ställa in exakt hur mycket styrka du vill bli stimulerad med från båda funktionerna separat. Kanske vill du ha kraftiga vibrationer, men mindre sug, eller tvärt om – allt detta kan du styra i appen.

Hur använder man Satisfyer Curvy 2+?

Det jag gillar med Satisfyer Curvy 2+ är dess funktioner gör att den passar bra till både nybörjare och mer avancerade användare. Om Du är en person som enkelt vill kunna kontrollera leksaken för en snabbis – inga problem. Glöm bort appen och använd kontrollerna på sexleksaken. Om du är lite av en tech nörd (som jag) kan du spendera timmar på att ställa in vibratorns funktioner i appen så att den passar perfekt till dina behov.

Funktioner

Satisfyer Curvy 2+ kommer med ett par funktioner som är värda att nämna.

  • Vibration
  • Lufttrycksstimulering
  • Vattentät design
  • Trådlös kontroll via appen
  • Prislappen

Vad skiljer Satisfyer Curvy 2+ mot Satisfyer Curvy 1+?

Satisfyer Curvy 2+ är snarlik, för att inte säga exakt likadan, som Satisfyer Curvy 1+. Efter att ha undersökt båda leksakerna bredvid varandra och genom att leka runt med deras funktioner kommer jag fram till att det enda som skiljer dem åt är designen (till viss del) och storleken på munstycket.

Satisfyer Curvy 2+ är aningen längre och tyngre än Satisfyer Curvy 1+. Dessutom är hålet i munstycket på Satisfyer Curvy 2+ mindre än på Satisfyer Curvy 1+. Munstycket är en rätt viktig skillnad, eftersom ett munstycke inte passar alla kroppar. Har du en aningen större klitoris kan det vara värt att spendera dina pengar på Satisfyer Curvy 1+ istället.

Mina tankar om Satisfyer Curvy 2+

Min go-to leksak som jag brukar använda när jag vill ha en skön stund är en Satisfyer, vilket innebär att jag vant mig vid funktionerna och känslan som den ger, men modellen jag brukar använda har ingen vibratorfunktion. Tyvärr är vibratorfunktionen i Satisfyer Curvy 2+ en stor besvikelse. Jag föredrar djupgående vibrationer, vilket inte alls är vad Satisfyer Curvy 2+ levererar. Vibratorn är surrig, ytlig och tillför faktiskt ingenting till upplevelsen förutom oljud. Det tog inte lång tid innan jag stängde av vibratorn och använde lufttrycksfunktionen istället.

Men, även den upplevelsen blev något av en besvikelse. Som jag misstänkte var munstycket för liter för att omsluta min klitoris på ett behagligt sätt. Den slöt inte tätt, vilket är en viktig faktor när man använder lufttrycksvibratorer. Vid varje liten rörelse släppte munstycket från klitoris och jag behövde fippla lite för att få den på plats igen – ingen höjdare.

Däremot vart jag positivt överaskad av Satisfyers app – Satisfyer Connect. Appen finns till både iPhone och Android och är faktiskt rätt rolig att leka med. Om man har en partner kan man lämna över kontrollen, vilket kan ge en extra känsla av spänning. Den är lättanvänd och sexleksaken ansluter utan problem.

Don’t get me wrong, Satisfyer Curvy 2+ kan leverera orgasmer och en sådan leverans fick jag mer än en gång. Det var bara inte den mest avslappnade upplevelsen jag haft.

Om du brukar använda en Satisfyer Pro 2 och undrar hur styrkan skiljer sig på de två modellerna kan jag meddela att Satisfyer Curvy 2+ har något mjukare känsla i sitt lufftyck.

Sammanfattning av Satisfyer Curvy 2+

Sammantaget är Satisfyer Curvy 2+ en extremt prisvärd vibrator om du är ägare av en något mindre klitoris som är lite extra känslig. Det är svårt att gå missnöjd ifrån en upplevelse med Satisfyer, men Satisfyer Curvy 2+ är definitivt inte deras bästa produkt enligt mig.

Priset är faktiskt något jag vill nämna igen. Satisfyer Curvy 2+ kan bli din för 300:- vilket är ett så bra pris att jag inte tror det är sant. Det är en bråkdel av vad andra lufttrycksvibratorer kostar.

Om du har en normalstor eller något större klitoris som tycker om mer stimulans rekommenderar jag Satisfyer Pro 1+, Womanizer Premium, eller Satisfyer Pro 2 istället.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / laddning
Ljudnivå
Finesser
Lyfttrycksvariation
Munstyckets utformning
Pris
Slutbetyg

test

twst