splendor vibrator (1)
Foto: Tingles

ToyJoy Splendor

splendor vibrator (1)
ToyJoy Splendor
Sammanfattning
ToyJoy Splendor är en väldigt prisvärd rabbitvibrator som ger väldigt mycket njutning utan att vara fullpackad med avancerade funktioner. En perfekt rabbitvibrator för både erfarna användare och nybörjare - men kanske mest för nybörjare.
Design
64
Finesser
18
Upplevelse
50
Rengöring
90
Prisvärd
79
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Tycker om dubbel stimulering
Passar inte dig som
Identifierar dig som nybörjare när det kommer till sexleksaker
60
Tingles

Splendor är en rabbitvibrator som ingår i den exklusiva produktserien Luz från tillverkaren ToyJoy. Den vattentäta kroppen är tillverkad i kroppssäkert silikon och ABS-plast. Under silikonet döljer sig två vibrerande motorer som kan vibrera i 3 olika hastigheter och genom 4 varierande vibrationsmönster. Splendor är uppladdningsbar via USB och kommer i två olika färger lavendel och charcoal.

Sexleksaker kan vara en dyr historia – men säger verkligen priset något om hur bra upplevelsen kommer vara? Jag har testat några av marknadens mest exklusiva sexleksaker med prislappar upp mot 3 000 kr, men precis som med kläder, teknikprylar och accessoarer har jag märkt att det ofta är the brand som driver upp priserna på sexleksaker – inte nödvändigtvis kvalitén eller upplevelsen. Om man inte är ute efter avancerade trådlösa sexleksaker med inbyggda rörelsesensorer finns det en rad prisvärda produkter på marknaden – guldkorn som kan ge dig otroliga orgasmer för endast ett par hundralappar eller mindre. Splendor från ToyJoy kan vara ett sådant guldkorn. Kan den mäta sig med marknadens mest exklusiva sexleksakstillverkare, eller faller den kort? Det har jag tagit reda på!

Splendor: En prisvärd vibrator i lyxförpackning

Vanligtvis skriver jag inte ut produktpriser i mina recensioner eftersom de kan variera beroende på återförsäljaren. Men, eftersom Splendor är en vibrator som kostar en tredjedel så mycket som många konkurrenter gör är det värt att nämna. Den låga prislappen är en viktig faktor som gör Splendor till en unik sexleksak och värt att ha i åtanke när du läser den här recensionen.

Splendor är en sexleksak som jag inte känner till sedan tidigare. Faktum är att märket ToyJoy har gått mig obemärkt förbi! Jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle förvänta mig av den här vibratorn vid första anblick.

Som jag alltid gör inför mina produkttester googlade jag produkten för att få reda på lite mer om den. Min förvåning blev stor när jag hittade Splendor i en sexleksaksbutik på nätet för strax under 400 kr. Efter det första korta intrycket jag fick av lådan och sexleksaken trodde jag verkligen att den kostade mycket mer! Lådan är väldigt exklusivt utformad Den är robust och förförisk lavendelfärgad med guldaccenter. När man vecklar ut lådan ligger Splendor i mitten, nedsjunken i noggrant utskuret skumgummi. På lådans insida finns korta beskrivande texter om vilka vibrationsmönster och hastigheter man kan välja mellan under sin sköna stund med vibratorn. De olika vibrationsmönstren har en färg som den lilla guldplattan på sidan av lyser upp i när man använder den.

Design

Själva sexleksaken är förhållandevis liten för att vara en rabbit-modell. Den totala längden är bara 17cm varav 10cm går att föra in. Den har lite tyngd (360 gram), vilket för mig förknippas med bra byggkvalitet. Den lilla avlånga vibratorn som är till för att stimulera klitoris är väldigt böjbar, vilket förmodligen innebär att Splendor passar de flesta kroppsformer. I ena ändan finner jag den enda knappen som finns på vibratorn. Den är guldfärgad och med den kontrollerar man både hastigheten på vibrationerna, samt bläddrar mellan de olika vibrationsmönster som finns inprogrammerade i vibratorn. Med ett tryck aktiveras vibrationerna och genom att hålla inne knappen stänger man av vibratorn helt. På sidan av basen finns en liten avlång guldfärgad platta som skiner upp i olika färger, precis som insidan av lådan beskrev. En vacker detalj kanske – men den fyller ingen egentlig funktion.

Uppladdningsbar rabbitvibrator

Jag blev väldigt glad över inte behöva gå på batterijakt genom lägenheten för att få liv i vibratorn. Splendor är uppladdningsbar via USB och sladd medföljer i lådan. Sladdändan som ska in i vibratorn är väldigt smal och nålliknande. Det tog mig säkert 10 minuter innan jag hittade det lilla hålet i vibratorns kropp som den ska pressas in i för att ladda! Jag försökte hitta något om vart sladden skulle in i manualen och på lådan, men ingen beskrivning återfanns – lite dåligt!

Efter 30 minuters laddning var Splendor inte fulladdad, men jag kunde inte bärga mig längre – 30 minuter fick räcka! Jag tryckte igång vibrationerna med ett knapptryck. Jag trodde först att jag aktiverat det kraftigaste vibrationsläget, men när jag tryckte på knappen en gång till märkte jag att det var det lugnaste läget! På baksidan av lådan står det att Splendor är en tystgående vibrator. Det kan jag inte hålla med om. Den surrar rejält och skulle definitivt inte gå obemärkt förbi inne på en toalett till exempel.

I det stora hela var mina intryck av Splendor väldigt positiva utan att ens ha testat den. Allt ifrån utseendet till funktionerna kändes riktigt lovande.

Min upplevelse av Splendor

Jag lekte lite med Splendor på utsidan först genom att lägga den grova toppen mot min klitoris. Alla är olika känsliga när det kommer till klitorisstimulans och jag kan tänka mig att vibrationerna från Splendor kan kännas för kraftiga för somliga, men för mig kändes vibrationerna riktigt bra på lägsta intensitet. Efter ett par minuter förde jag in toppen av Splendor och lät klitorisvibratorn glida på plats. Jag försökte vinkla upp toppen av vibratorn så den tryckte mot min g-punkt. Det kändes väldigt bra på högsta intensitet! Trots att Splendor är så pass liten kände jag mig perfekt ”fylld”. Inget att klaga på.

Rengöring av Splendor

Att rengöra Splendor är ingen märkvärdig procedur. Jag sköljde den under ljummet vatten ett tag och lät den torka på en pappershandduk från köket. Jag har lärt mig att sådana här silikonytor drar till sig galet mycket ludd från vanliga frottéhanddukar.

Det följer inte med någon förvaringspåse till Splendor vilket är synd. Det hade varit körsbäret på toppen av hela den här upplevelsen.

Splendor är by far en av de billigaste sexleksakerna jag någonsin provat, men den levererar förvånansvärt mycket bang for the buck. Funktionerna är inte avancerade men erbjuder ändå tillräckligt med valmöjligheter för att göra upplevelsen varierad och skön. Användningen är enkel, vilket gör den till en perfekt vibrator för nybörjare. Med bara ett knapptryck är vibrationerna igång – kraftfulla nog att tillfredsställa även den mest rutinerade användaren. Ljudnivån är det enda jag har att klaga lite på, men när njutningen var som störst reflekterade jag inte över det surrande ljudet. Just det – en förvaringspåse hade varit perfekt också.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Design
Finesser
Upplevelse
Rengöring
Prisvärd
Slutbetyg

Pretty Love Alston
Föregående
Pretty Love Alston

test

twst