Pretty Love Alston

Pretty Love Alston

Pretty Love Alston
Pretty Love Alston
Sammanfattning
Pretty Love Alston är en en dildovibrator helt utan bells and whistles. Men, den gör precis vad den ska och jag rekommenderar den varmt till dig som betraktar dig som nybörjare när det kommer till sexleksaker.
Design
36
Finesser
37
Upplevelse
50
Rengöring
75
Prisvärd
77
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Är nybörjare på vibratorer
Inte kan bestämma dig för om du vill ha en vibrator eller en dildo
Passar inte dig som
Uppskattar en känsla av lyx
55
Tingles
Vill du köpa Pretty Love Alston till ett riktigt bra pris?

Pretty Love Alston är en prisvärd vibrator som gjorde mig otaggad, upphetsad, otaggad och sedan upphetsad igen. Låt mig förklara varför…

Det är inte helt lätt att hitta prince charming i en djungel av vibrerande fallosar. Dildos, med eller utan vibrator, är den absolut största produktkategorin i alla sexbutiker och det är lätt att känna sig överväldigad av alla tjocklekar, färger och modeller som finns att välja mellan. Framför allt om man tänkt spendera omkring 500:- på en vibrator är alternativen nästan oändliga.

En väldigt mörk vibrator

Pretty Love Alston är en av de många sexleksakerna i denna kategori och för att vara helt ärlig finns det inte mycket denna sexleksak gör som fångar ens uppmärksamhet. Denna vibrerande dildon kommer levererad i en smärtsamt alldaglig låda, utan tillstymmelse av vare sig lyxkänsla eller flair. Det känns nästan lite nedslående att öppna upp den svarta lådan och se den svarta Pretty Love Alston ligga nedsjunken i svart plast tillsammans med en svart förvaringspåse. Jag har sett mer pastell och glitter på många begravningar. Kom igen, hur kunde det bli såhär?

Att hålla Pretty Love Alston i handen var dock en mer uppmuntrande och förhoppningsingivande upplevelse. Vibratorn är tillverkad i kroppssäkert silikon som känns lent som siden mot huden. Dessutom har enheten lite tyngd, vilket jag gillar. Tyngd känns förtroendeingivande på något vis.

Pretty Love Alston är en vattentät vibrator, vilket är bra när man ska rengöra den men ingen större fördel för mig i övrigt. Jag använder nästan aldrig mina leksaker i duschen eller badkaret. Var sak har sin plats och var sak har sin tid – men hey, alla är olika och är du en av dem som tycker om att använda sexleksaker i badkaret är Pretty Love Alston kanske för dig.

Uppladdningsbar vibrator med bra batteritid

Vibratorn laddades snabbt via den medföljande USB-sladden. 30 minuter inpluggad i min MacBook var allt som krävdes för att hålla batteriet levande i sammanlagt flera timmar. Tillräckligt länge för flera lekstunder, beroende på hur sugen man känner sig. Stort plus på batteritiden.

Vibratorn.. eller dildon.. eller dildovibratorn.. vad man ni känner för att kalla den (den fungerar utmärkt som båda) är behaglig och tillfredsställande under användning, men inte mer än så, är jag rädd. Vibrationerna är tillräckligt starka för att behaga även den mest krävande klitorisen, men jag saknar förmågan att reglera intensiteten i flera steg än 3. Pretty Love Alston kommer förprogrammerad med 12 vibrationsmönster (varav 3 är olika steg av intensitet med konstant vibration). För mig tillför inte vibrationsmönster något när det kommer till att maximera njutning. Visst, det kan vara skönt att lägga den stegrande vibrationen mot mig när jag känner för att verkligen dra ut på lekstunden och förspela med mig själv, men vanligtvis vill jag gå rakt på sak. Den innebär; inga vibrationsmönster, utan stadig och ihållande vibration till orgasm och sedan känner jag mig nöjd.

Ett annat stort plus är också själva designen av Pretty Love Alston. Detta är såklart en subjektiv sak att bedöma, men för mig är storleken och formen på dildon perfekt. Längden är tillräcklig för att nå g-punkten utan problem. Därtill är toppen neutralt formad, med en blygsamt grövre del för att ge en skönt uppfyllande känsla när dildon förs in. Inga ”ådror” eller vassa kanter som känns obekväma mot slidöppningen – en uppfriskande fördel med den här vibratorn.

Pretty Love Alston är lätt att kontrollera

Sist men inte minst finns den även en ”ögla” i ändan av dildon som gör det enkelt att kontrollera penetrationen, men också kontrollknappen som man använder för att bläddra mellan de olika vibrationsmönster som finns.

Personligen föredrar jag att använda Pretty Love Alston som klitorisvibrator och inte som dildo. Eftersom motorn sitter placerad längst ut i toppen (precis där den ska vara) är det enkelt att fokusera vibrationerna på precis rätt ställe. Dessutom gör den blygsamma böjningen av dildon det möjligt att glida mellan blygdläpparna från slidöppningen upp till klitoris på ett härligt sätt utan att behöva vinkla handleden.

Rengöringen blir som sagt enkel tack vare den vattentäta designen i silikon. För mig räcker det med att spola vibratorn under ljummet vatten för att få den ren och fin igen. Ett tips är att torka av leksaken med papper, inte med en handduk. Silikon har en tendens att dra till sig ludd (som du kan se på bilderna).

Pretty Love Alston är en perfekt vibrator om du behöver en prisvärd dildo med bra batteritid. Den fungerar lika bra under sololekar som tillsammans med din partner. Jag hade gärna haft mer kontroll över intensiteten på vibrationerna, men man kan inte få allt. Kraften i vibrationerna är mer än tillräcklig, till och med kraftigare än många av modellerna från de lyxigare märkena – riktigt bra!

Om du har en 500-lapp liggandes som du vill omvandla till orgasmer är Pretty Love Alston ett riktigt bra val, men förvänta dig varken lyx eller glamour. Denna vibratorn gör vad den ska och går sedan hem utan att tacka för kaffet.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Design
Finesser
Upplevelse
Rengöring
Prisvärd
Slutbetyg

test

twst