sexleksaker som gör kuken större

3 Sexleksaker som ger dig en större penis

Penisstorlek är något diskuteras ofta och det är tydligt att den har en psykologisk inverkan på både män och kvinnor. För män kan penisstorleken vara en symbol för maskulinitet och en indikator på hur bra man är på att tillfredsställa sin sexpartner. Mest av allt är storleken kopplad till sexuell självkänsla, eftersom vissa män tror att en större penis kan ge ökad njutning för partnern de har sex med.

För kvinnor varierar vikten av penisstorlek. Vissa föredrar en större penis eftersom den kan ge en extra intensiv känsla, särskilt om den större storleken stimulerar erogena zoner som G-punkten och A-punkten längre in i slidan. Andra kvinnor anser att teknik och emotionell koppling är viktigare än penisstorlek.

Penisförstoring

Trots att många män är intresserade av att kirurgiskt förstora sina penisar, visar forskningen att detta är en riskabel väg att gå. Komplikationer som impotens, infektioner, ärrbildning och minskad känslighet är vanliga biverkningar. De kirurgiska metoderna har inte heller bevisats ge en betydande ökning i storlek. Kort sagt är det en riskfylld process som sällan leder till de resultat man hoppas på.

Sexleksaker som gör penisen större

Om målet är att temporärt förstora penisen och öka njutningen för både dig och din partner, är sexleksaker ett mycket bättre och säkrare alternativ. Penisringar, Penisöverdrag, och andra typer av sexleksaker kan förbättra erektionens kvalitet och öka penisstorleken temporärt utan de risker som är förknippade med kirurgiska ingrepp. Dessa sexleksaker kan också vara ett spännande tillskott i sexlivet, som ökar den sexuella spänningen och njutningen för både dig och din partner.

3 Sexleksaker som gör din penis större och grövre

Penisöverdrag

En cock sleeve, eller penisöverdrag, är en sexleksak designad för att träs över en penisen, lite som en tjock kondom. Den är oftast tillverkad av flexibla material som silikon eller TPE (termoplastisk elastomer) för att vara så skön och realistisk som möjligt. Penisöverdrag har en inre och en yttre del: den inre delen är ihålig och rymmer din erigerade penis, medan den yttre delen efterliknar en större och ofta mer texturerad penis som stimulerar din partner.

Att använda ett penisöverdrag är rätt så enkelt. Du placerar först överdraget över din erigerade penis. När den är på plats, har din penis temporärt fått en ökad omkrets och längd, beroende på penisöverdragets storlek och design. Vissa modeller inkluderar också inre texturer som vågor eller mjuka kulor för att även stimulera dig när du bär den.

Förutom att öka penisstorleken, kan en penisöverdrag också erbjuda andra fördelar. Den kan hjälpa till att behålla en starkare och mer långvarig erektion genom att begränsa blodflödet tillbaka från penis, liknande funktionen hos en penisring. Vissa modeller har också yttre texturer eller vibratorer som är designade för att ytterligare stimulera din partner.

Om du funderar på att använda ett penisöverdrag är det viktigt att också överväga din partners komfort och samtycke. Eftersom ett penisöverdrag ökar storleken på din penis, kan det också påverka hur sex känns för din partner, och det är viktigt att båda parter är bekväma med den nya upplevelsen.

Jag har provat flera penisöverdrag tillsammans med min partner och vi tycker att denna fungerar överlägset bäst. Den är enkel att trä på och skön att använda för både han och mig.

Penispump

En penispump, även kallad vakuum erektionshjälpmedel eller VED, är en cylinderformad anordning som placeras över penis. Denna cylinder är kopplad till en pump, antingen manuell eller elektrisk. När pumpen aktiveras skapas ett vakuum inuti cylindern som drar blod in i penis, vilket resulterar i en fyllig erektion. Många män använder penispumpar för att hjälpa till med erektionsproblem, men de används också för penisförstoring och för sexuell njutning.

Så hur bidrar en penispump till en större penis? När du skapar ett vakuum dras mer blod än vanligt in i de kavernösa kropparna i penis, vilket gör att din erektion blir större och tjockare än den normalt skulle vara. Detta är en temporär effekt, men det kan göra att din penis ser och känns större under den tid du behåller erektionen. Det kan även förhöja känslan av fyllighet och styvhet, vilket kan vara skönt för både för dig och din partner när ni har sex.

Några penispumpar kommer med en penisring som kan placeras runt basen av penis efter pumpningen. Detta hjälper till att behålla blodet inuti penis, vilket kan förlänga varaktigheten och styvheten av erektionen.

Om du vill pumpa upp en riktigt fyllig erektion är den bästa penispumpen Bathmate Hydromaxutan tvekan. Den använder vacuum och varmt vatten för att framkalla erektioner, och är den enda penispumpen som faktiskt känns riktigt skön att använda. Det säger i alla fall min partner som använder den 5 minuter varje morgon i duschen.

Penisring

En penisring, ofta kallad cock ring, är en ring av olika material som silikon, gummi, läder eller metall som placeras runt basen av penisen, och i vissa fall även runt pungen. Syftet med en penisring är att begränsa blodflödet från den svällande vävnaden i penis, vilket leder till starkare, mer långvariga och mer framträdande erektioner.

När det kommer till att göra din penis ”större”, fungerar penisringen genom att hålla kvar blodet i den kavernösa och svampiga vävnaden inuti penis. Detta resulterar i att din erektion inte bara håller längre, utan också kan bli fastare och grövre. Genom att behålla mer blod i penis, blir erektionen ofta tjockare i omkrets och kan även upplevas som längre, även om detta mest är en effekt av den ökade styvheten snarare än en faktisk tillväxt i längd. En penisring ”förstorar” inte din penis i den meningen att den ökar dess naturliga storlek. Istället hjälper den dig att uppnå din maximala naturliga fyllighet och styvhet genom att begränsa blodflödet från penis. Detta resulterar i en mer långvarig och starkare erektion, vilket kan göra att din penis känns och ser större ut. Effekten är dock temporär och varar endast så länge erektionen upprätthålls.

Användning av penisringar kan också öka känsligheten i penisen och därmed göra sex eller onani skönare. Den ökade styvheten och känslan av ”fyllighet” kan också intensifiera de sexuella känslorna för både dig och din partner, vilket kan göra penetrerande sex mer tillfredsställande. Vissa penisringar har även extra funktioner som vibratorer för klitorisstimulans eller texturerade delar för att öka nöjet för mottagande partner.

Om du vill uppleva känslan att en riktigt fyllig erektion kan du testa Mshop Omega. Du kommer inte att ångra dig.

Krämer för större penis

Det finns krämer på marknaden som påstår sig kunna öka penisstorleken, men vetenskapliga bevis för deras effektivitet är i bästa fall begränsade. De flesta av dessa produkter innehåller en blandning av växtextrakt, vitaminer och andra ingredienser som sägs främja blodflödet till penis, men det finns ingen solklar evidens som stöder påståendet att de kan ge permanent penisförstoring.

Vissa krämer kan orsaka en tillfällig svullnad eller ökning av blodflödet, vilket kan göra penisen något större under en kort period. Detta är dock en temporär effekt och inte en faktisk förstoring av penisens storlek.

Kombinera sexleksaker för större penis

Det är möjligt att kombinera penispump, penisring och sleeve-förlängare för att maximera din penis storlek. Här är tips på hur du kan gå tillväga:

  1. Starta med penispumpen: Använd först penispumpen för att driva blod in i penis och skapa en stark erektion. Penispumpen kan förbättra blodcirkulationen i din penis och ge dig en kraftfull erektion, vilket skapar en bra grund för de efterföljande stegen.
  2. Lägg till penisringen: Direkt efter att du har pumpat och uppnått en tillfredsställande erektion, placera en penisring runt basen av din penis eller runt både penis och pung. Detta hjälper till att behålla det inkommande blodet, hålla erektionen stark och även öka penisomkretsen.
  3. Trä på penisöverdraget: Slutligen, för maximal fyllighet och penislängd, kan du lägga till en sleeve-förlängare, eller penisöverdrag. Detta gör du lättast när du har stånd och har penisringen på plats. Sleeve-förlängaren kommer inte bara att öka din storlek, ofta har de också texturer eller konturer som kan förbättra din partners sexuella upplevelse.

Genom att använda dessa sexleksaker i kombination kan du uppnå en erektion som är både större och hårdare än vad du normalt skulle kunna uppnå, vilket kan leda till en förhöjd sexuell

Vilka sexleksaker kan hjälpa en få större penis?

Penisstorlek kan ha en inverkan på både mäns och kvinnors sexuella upplevelse, men det är viktigt att inte överskatta dess betydelse. Kirurgiska lösningar för förstoring är riskabla och ineffektiva. Sexleksaker erbjuder däremot en säker och njutbar metod för de som önskar en större penisstorlek under sexuella aktiviteter. Det är en win-win-situation för alla inblandade.

test

twst