skönare orgasm med satisfyer

Så maxar du orgasmen med din Satisfyer

Satisfyer har verkligen tagit marknaden med storm och vunnit kvinnors hjärtan över hela världen. Med sin innovativa teknik som stimulerar klitoris genom sugande och pulserande lufttrycksvågor har denna lilla gadget revolutionerat sättet kvinnor upplever sexuell njutning. De flesta kvinnor som byter från en klassisk vibrator till en Satisfyer märker omedelbart av skillnaden, genom mycket kraftigare orgasmer och möjligheten att kunna få flera orgasmer på rad utan att bli överkänslig.

Din Satisfyer kan bli ännu skönare

Men även om Satisfyer redan är en enastående sexleksak finns det sätt att ta din upplevelse till nästa nivå. Det finns definitivt metoder för att skruva upp intensiteten ännu mer. I den här artikeln ska jag berätta för dig hur du maximerar dina orgasmer tillsammans med din Satisfyer, och bjuda på ett par tekniker som låter dig uppleva så mycket njutning som möjligt.

Hur maximerar man känslan med sin Satisfyer?

Använd en kräm som ökar känsligheten

 • Ökar klitoris känslighet
 • Snabbare orgasm
 • Mer intensiv klimax

Krämer som ökar känsligheten i klitoris är ett fantastiskt sätt att maximera känslan av din Satisfyer. Dessa krämer är speciellt utformade för att förhöja den sexuella upplevelsen genom att öka blodflödet i vävnaden och därmed även känsligheten. Ingredienser som mentol eller L-arginin verkar som vasoaktiva ämnen som öppnar upp blodkärlen och förbättrar cirkulationen i området som de appliceras på. Det gör varje sug- och pulseringsvåg från din Satisfyer explosivt njutbar. Denna krämen använder jag, den fungerar underbart bra.

För maximal effekt, applicera krämen på klitoris och vänta några minuter innan du startar din Satisfyer. Du kommer märka att de sugande tryckvågorna känns ännu mer intensiva och att orgasmiska spänningar i kroppen byggs upp snabbare än tidigare. Detta kan vara särskilt användbart om du normalt har svårt att nå klimax eller om du bara vill uppleva en extra kraftig orgasm.

Avstå från onani ett tag

 • Högre sexuell spänning
 • Kraftigare orgasm
 • Emotionell lättnad

Orgasmisk förnekelse, det vill säga att medvetet undvika sexuell utlösning för en period, kan vara en kraftfull teknik för att intensifiera din orgasm när du använder din Satisfyer. Genom att avstå från onani eller sexuell aktivitet i minst en vecka kommer du sannolikt känna av en högre sexuell spänning i kroppen och ökad känslighet i underlivet. När du äntligen använder din Satisfyer kommer varje beröring eller stimulering att kännas otroligt intensiv.

Tänk på det som att fylla upp en vattenballong; ju mer vatten (eller i det här fallet, sexuell energi) du har att släppa lös, desto mer kraftfull blir flödet när ballongen öppnas. Uppbyggnaden av sexuell spänning i både kroppen och sinnet kan leda till djupare, mer kraftfulla orgasmer som känns både fysiskt och emotionellt befriande.

Kombinera din Satisfyer med andra sexleksaker

 • Trippel erogen stimulering
 • Komplex orgasm
 • Uppfyllande känsla

Använda din Satisfyer tillsammans med andra sexleksaker kan skapa en mer dynamisk och omfattande sexuell upplevelse som definitivt resulterar i kraftigare orgasmer. Många kvinnor finner att kombinationen av klitoris- och vaginal eller anal stimulering kan kännas särskilt intensiv och tillfredsställande.

Om du använder en dildo eller vibrator vaginalt samtidigt som du använder din Satisfyer för att stimulera klitoris, kommer du att uppleva vad som kallas för ”dubbel penetration” i en sensorisk mening. Dina vaginala väggar och G-punkt stimuleras genom en fyllig känsla från dildon, medan din klitoris får en intensiv, pulserande stimulering från Satisfyern. Detta ökar antalet erogena zoner som stimuleras samtidigt, vilket kan leda till en mer komplex och kraftfull orgasm när du använder din Satisfyer. Den här dildon tycker jag ger den perfekta fylliga känslan när jag använder min Satisfyer.

Lägg till en buttplug i mixen, så har du stimulering av tre primära erogena zoner. Anal stimulering aktiverar den gemensamma nervflätan som löper genom din klitoris och vagina, vilket kan skapa en slags orgasmisk ”feedback loop” som gör hela upplevelsen med din Satisfyer ännu mer intensiv.

Edging

 • Fördröj klimax
 • Bygg upp spänning
 • Otroligt intensiv orgasm

Edging innebär att man närmar sig orgasm, men avbryter precis innan klimax. Målet är att gradvis bygga upp en orgasmisk energi och spänning i kroppen, vilket resulterar i en mycket mer intensiv orgasm när du slutligen låter dig själv komma.

När du använder din Satisfyer, fokusera på känslan av hur din orgasm byggs upp. När du känner att orgasmen verkligen är på väg, minska intensiteten eller ta bort din Satisfyer från klitoris helt. Vänta några ögonblick tills du känner att den orgasmiska känslan har dragit sig tillbaka, och börja sedan om. Gör detta minst två gånger i rad innan du tillåter dig själv att nå orgasm den tredje gången. Denna ansamling av spänning och sexuell energi kan göra att din slutliga orgasm blir otroligt kraftfull, djup och extremt tillfredsställande.

Stimulera flera sinnen samtidigt

 • Ökad mental upphetsning
 • Multisensorisk njutning
 • Kraftfullare klimax

Om du inkluderar auditiv eller visuell stimulering när du använder din Satisfyer, som att lyssna på erotiska berättelser eller se på p0rr, skapar du en rikare sensorisk upplevelse som kan göra din orgasm betydligt starkare. Hjärnan är, trots allt, en av de mest potenta erogena zonerna. Genom att stimulera den något du finner erotiskt upphetsande kan du intensifiera den fysiska upplevelsen som Satisfyern ger.

Erotiska berättelser eller p0rr kan tjäna som en slags psykologiskt afrodisiakum. De kan hjälpa till att skärpa ditt fokus och höja din sexuella upphetsning till en nivå där fysisk stimulering får en större effekt på din njutning. När du är mentalt upphetsad kommer din kropp att vara mer mottaglig för den fysiska stimuleringen från Satisfyern, vilket gör att varje sugande rörelse eller tryckvåg känns ännu intensivare.

Genom att kombinera detta med Satisfyerns klitorisstimulering kan du skapa en synergistisk effekt som kan resultera i en kraftfull, allomfattande orgasm. Det blir en multisensorisk resa som gör vägen till klimax lika njutbar som själva orgasmen.

Kombinera Metoderna

För den ultimata orgasmen, överväg att kombinera alla dessa tekniker. Applicera en känslighetsökande kräm på både klitoris och sexleksakerna du väljer att kombinera din upplevelse med. Avbryt dina två första orgasmer precis innan de sker, och släpp sedan fram den tredje med full kraft. Detta kan göra hela din kropp mer mottaglig för stimulering, och den kumulativa effekten av alla dessa tekniker kan resultera i en jordbävningsliknande orgasm som är svår att beskriva med ord.

Hur får man maximal orgasm med en Satisfyer pro?

För att maximera din orgasmiska upplevelse med Satisfyer, kom ihåg att din sexualitet är en flerdimensionell upplevelse som inkluderar både din kropp och ditt sinne. Varje teknik, från att använda känslighetsökande krämer till multisensorisk stimulering, erbjuder unika vägar till oanade höjder av njutning. Genom att aktivt experimentera med dessa metoder, kan du inte bara upptäcka nya sidor av din egen sexualitet, utan också förvandla en redan stimulerande upplevelse till en verkligt exploderande extas. Livet är för kort för mediokra orgasmer; sträva alltid efter den ultimata njutningen!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst