sexleksaker för bröstorgasm

6 Sexleksaker som hjälper dig få din första bröstorgasm

Vad är en bröstorgasm?

Bröstvårtsorgasm, eller bröstorgasm, är en form av sexuell njutning och orgasm som uppnås genom att stimulera bröstvårtorna med olika typer av beröring som smekningar, massage, eller nyp. Bröstorgasm kan också uppnås genom att använda olika sexleksaker, som bröstvårtsklämmor. Den kroppsliga mekanismen bakom bröstorgasmen är kopplad till det faktum att bröstvårtor och könsorganet delar neurala vägar till hjärnan, särskilt inom det limbiska systemet som är ansvarigt för känslor och njutning. Det gör att hjärnan framkallar en liknande respons när brösten eller underlivet stimuleras.

Är bröstorgasm en myt?

Bröstorgasm är inte en myt; många människor rapporterar att de har upplevt orgasm enbart genom bröstvårtsstimulering. Förmågan att få orgasm genom bröststimulering kan dock variera mycket från person till person, och det är inte alla som kan eller kommer att uppleva en bröstvårtsorgasm.

Studier och anekdotiska rapporter antyder att bröstvårtsorgasm är vanigare hos kvinnor än män, men det är inte uteslutet att män också kan uppleva det.

Bröstorgasm när man ammar

 • Bröstvårtor och könsorgan delar neurala vägar.
 • Oxytocin frigörs vid både amning och orgasm.
 • Oxytocin kan trigga ”let-down reflex” och välbefinnande.
 • Kvinnors erfarenheter av amning varierar kraftigt.

Fenomenet där vissa kvinnor rapporterar att de har upplevt orgasm eller intensiv sexuell njutning under amning kan vara kopplat till hur nervsystemet och hormonerna fungerar. Både bröstvårtor och könsorgan delar neurala vägar, och stimulering av bröstvårtorna kan leda till frisättning av oxytocin, ett hormon som är viktigt för både orgasm och amningsmekanismen.

Oxytocin, ibland kallat ”kärlekshormonet,” spelar en viktig roll i en rad fysiologiska och sociala processer, inklusive förälskelse, anknytning och orgasmer. Under amning frigörs oxytocin för att stimulera ”let-down reflexen”, vilket hjälper till att frigöra bröstmjölk från mjölkkörtlarna till bröstvårtorna.

När oxytocin frigörs kan det också ge en känsla av välbefinnande och avslappning, och i vissa fall kan det tydligen trigga en orgasm. Det är dock viktigt att notera att detta inte är en universell erfarenhet och många kvinnor känner inte sexuell njutning alls från amning. För vissa kan det till och med vara en obekväm eller smärtsam upplevelse.

Det finns fortfarande mycket forskning som behöver göras kring hur bröstorgasmer uppstår, men det verkar finnas en biologisk mekanism som potentiellt kan förklara varför vissa kvinnor upplever orgasm när deras bröst stimuleras under sex eller amning. Detta kan ses som ytterligare bevis på den komplexa relationen mellan sexualitet och olika fysiologiska processer i kroppen.

Hur gör man för att få bröstorgasm?

Om du är nyfiken på att utforska möjligheten att uppleva en bröstorgasm kan du följa några steg för att maximera dina chanser. Det är viktigt att notera att varje person är unik, och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Här är några detaljerade tips om hur du kan använda dina händer för att försöka uppnå en bröstvårtsorgasm:

 • Förberedelse: Skapa en avslappnad och bekväm miljö. Tänd ljus, sätt på avslappnande musik eller gör vad du behöver för att känna dig avslappnad men sexuellt upphetsad.
 • Uppvärmning: Innan du fokuserar direkt på bröstvårtorna, börja med att smeka och massera hela bröstområdet. Detta kan hjälpa till att öka blodflödet och känsligheten.
 • Öka gradvis: Använd fingertopparna för att börja stimulera bröstvårtorna direkt. Du kan börja med lätta cirkelrörelser och gradvis öka trycket.
 • Varierande tekniker: Prova olika rörelser som knip, drag och små snärtar. Var uppmärksam på vad som känns bra och anpassa tekniken efter det.
 • Bygg upp känslan: Öka gradvis intensiteten och hastigheten av stimuleringen. Om du känner att du närmar dig en orgasm, fortsätt med den rörelse eller det tryck som känns bäst för dig.
 • Använd båda händerna: Om möjligt, använd en hand för att stimulera en bröstvårta och den andra för att stimulera andra erogena zoner eller för att stimulera båda brösten samtidigt.
 • Fokusera på andningen: Djup och rytmisk andning kan förstärka känslan av upphetsning och hjälpa dig framkalla en härlig bröstorgasm.
 • Följ dina känslor: Om du känner att en orgasm är nära, fortsätt med det du gör och fokusera på känslan. Vissa människor finner att knipa eller trycka hårdare i bröstet eller bröstvårtan i detta skede kan vara det som tar dem över gränsen till orgasm
 • Utforskning: Det kan ta tid att upptäcka exakt vad som fungerar för dig, så var tålmodig och var beredd att experimentera.

Kom ihåg att det inte finns några garantier för att du kommer att uppleva en bröstorgasm, men genom att följa dessa steg kan du öka dina chanser att upptäcka en ny form av sexuell njutning. Även om du inte når hela vägen till orgasm kommer det förmodligen kännas väldigt skönt, så du har inget att förlora på att ge det ett försök.

Bröstorgasm genom att använda sexleksaker

Det finns flera sexleksaker som är speciellt designade för att stimulera bröstvårtorna och som kan hjälpa dig att uppnå en bröstorgasm. Här är några bra förslag på vilka sexleksaker du bör titta närmare på om du är nyfiken på att uppleva en bröstorgasm tillsammans med några tips på hur du kan använda dem. Klicka gärna på länkarna för att köpa leksakerna till ett riktigt bra pris.

Bröstvårtsklämmor

Dessa klämmor kan vara justerbara eller fasta och de kläms fast på bröstvårtorna. De begränsar blodflödet, vilket gör bröstvårtorna extra känsliga när klämmorna tas bort. Använd dem försiktigt och börja med en lägre klämkraft.

Vibrerande bröstvårtsklämmor

Dessa klämmor har även en vibrerande funktion. När de är fästa på bröstvårtorna, slå på vibrationen och njut av den extra stimulansen.

Bröstvårtspumpar

Bröstvårtssugare, eller bröstvårtspumpar, skapar ett vakuum runt bröstvårtan, vilket ökar blodflödet och känsligheten. Placera munstycket över bröstvårtan och använd pumpen för att gradvis skapa ett allt starkare vakuum. Bröstvårtorna kan stimuleras när munstycket fortfarande är på plats, men den bästa effekten uppnås genom att låta vakuumet göra bröstvårtorna fylliga i ett par minuter och sedan stimulera dem efter att munstycket tagits bort.

Fjärrstyrda Vibrerande Ägg

Placera ett eller två vibrerande ägg i din BH eller håll dem mot bröstvårtorna. De ger kontinuerlig eller pulserande stimulering och kan ofta kontrolleras med en fjärrkontroll.

Lufttrycksvibratorer

Lufttrycksvibratorer, som Womanizer eller Satisfyer, kan användas för att stimulera bröstvårtorna och potentiellt uppnå en bröstvårtsorgasm. Dessa leksaker är mest kända för klitorisstimulering, men deras teknik, som använder pulserande lufttrycksvågor, kan också vara effektiv för bröstvårtorna. Placera munstycket över bröstvårtan, och öka sedan stimuleringen gradvis.

Fjäder eller Piska

För de som föredrar en lättare beröring kan dessa leksaker vara mycket effektiva för att uppnå en härlig bröstorgasm. Använd dem för att smeka, kittla eller till och med smiska bröstvårtorna lätt.

När du använder någon av dessa sexleksaker, se till att du också använder gott om glidmedel eller saliv för att minska friktionen mot bröstvårtorna för att maximera njutningen. Om du upplever att dina bröstvårtor inte svarar på stimulansen kan du applicera lite känselhöjande kräm innan du börjar lika och utforska. Var också uppmärksam på din kropps signaler; stoppa omedelbart om något gör ont eller känns obekvämt.

test

twst