varför-kollar-hon-min-instagram

8+ anledningar till varför din pojkväns ex-flickvän kan inte sluta stalka din Instagram

Well, well, well, det verkar som om vi har en nyfiken ex-flickvän på halsen, eller? Undrar du varför hon kollar din Instagram hela tiden? Jag några tankar om varför hon stalkar din Instagram. Så spänn fast dig, och låt mig upplysa dig om åtta+ anledningar som får henne att snoka runt på din Insta-profil.

Varför kollar min pojkväns ex på mina Instagram stories hela tiden?

Hon är svartsjuk

Låt oss börja med den mest uppenbara anledningen. Din pojkväns före detta flickvän känner sig förmodligen avundsjuk på dig. Kanske jämför hon sig själv med dig, eller så är hon bara avundsjuk på att du har något som hon inte har. Hur som helst är det tydligt att hon inte kan motstå frestelsen att se vad du håller på med tillsammans med din kille.

Hon försöker hitta något

Kanske hoppas hon på att hitta dirt på dig – något som hon kan använda emot dig. Kanske letar hon efter bevis på att du har gjort något som hon kan använda för att få sig själv att må bättre. Eller kanske hoppas hon bara på att hitta något som ger henne en anledning att prata med din pojkvän igen.

Hon är uttråkad

Let’s face it, ibland behöver människor bara något att göra. Kanske känner sig din pojkväns ex-flickvän lite uttråkad och hon har börjat förfölja din Instagram för att fördriva tiden. Jag menar, vi har alla varit där, eller hur?

Hon försöker konkurrera med dig

Det är möjligt att din pojkväns ex-flickvän ser dig som en konkurrent och att hon försöker hålla koll på dig. Kanske hoppas hon på att kunna överträffa dig på något sätt eller bevisa för sig själv att hon fortfarande är relevant i din pojkväns liv. En annan anledning till att hon inte kan sluta kolla på dina stories är att hon försöker övertyga sig själv om att hon är bättre än dig.

Hon känner sig osäker

Kanske känner sig din pojkväns före detta flickvän lite osäker på sig själv och använder din Instagram som ett sätt att bekräfta sitt eget värde. Genom att jämföra sig med dig kanske hon försöker försäkra sig om att hon fortfarande är önskvärd och värd uppmärksamhet.

Hon försöker få din uppmärksamhet

Kanske hoppas din pojkväns ex på att provocera fram en reaktion från dig. Kanske försöker hon provocera dig på något sätt, eller så hoppas hon att du ska börja mucka gräl med henne? Det är möjligt att hon känner sig lite försummad eller ignorerad, och hon försöker skapa lite drama för att få uppmärksamhet.

Hon känner sig nostalgisk

Ibland tittar folk på sitt exs nya partners sociala medier av ren nostalgi. Kanske känner sig din pojkväns före detta flickvän lite vemodig över sin relation med din pojkvän, och hon använder din Instagram som ett sätt att återuppleva tiden hon hade med din kille. Kanske tittar hon på den där söta bilden på er och fantiserar om att vara du i den situationen.

She’s just plain creepy

Låt oss vara uppriktiga här, vissa människor är helt enkelt creepy. Kanske är din pojkväns före detta flickvän en av de personer som gillar att smyga på andras sociala medier. Det är möjligt att hon egentligen inte letar efter något särskilt, utan bara gillar att snoka runt.

Hon försöker bedöma om er relation fungerar

Din pojkväns före detta flickvän kanske försöker få en uppfattning om hur seriöst ert förhållande är. Kanske hoppas hon att du och din pojkvän ska göra slut snart, eller så försöker hon ta reda på om ni bara har en flört eller något mer långsiktigt. Viktig information utifall hon planerar att glida in i hans DM’s i framtiden.

Hon försöker relatera till dig

Det är möjligt att din pojkväns före detta flickvän tittar på din Instagram i hopp om att hitta några gemensamma intressen eller gemensamma vänner. Kanske hoppas hon på att få kontakt med dig på någon nivå eller hitta något sätt att relatera till dig. Kanske tycker hon du verkar soft och bara letar efter ett sätt att inleda en vänskap.

Hon letar efter inspiration

Slutligen är det möjligt att din pojkväns ex-flickvän tittar på din Instagram för att få inspiration. Kanske gillar hon din stil, dina hobbies eller din musiksmak, och hon hoppas få idéer från dig. Eller kanske försöker hon bara hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna.

Hans ex stalkar min Instagram

Hur hanterar jag att hans ex flickvän stalkar min Instagram?

Oh, believe me, jag har haft min mött en del galna ex-flickvänner, så jag kan definitivt hjälpa dig här. Här är fem sätt du kan hantera att din pojkväns ex-flickvän förföljer dig på Instagram:

Konfrontera henne

Om du känner dig extra spicy kan du sätta din pojkväns ex-flickvän on blast genom att skriva till henne eller posta ett inlägg som är riktat mot henne. Kanske något i stil med: ”Hej tjejen, jag ser att du är besatt av min Instagram. Varför fokuserar du inte på ditt eget liv i stället för att försöka hålla koll på mitt?”. Det kanske inte är det mest mogna alternativet, men det får definitivt fram budskapet.

Blockera henne and don’t look back

Det enklaste och mest raka sättet att hantera den här frågan är att helt enkelt blockera henne. Blockera henne från din profil, dina stories, dina meddelanden, allt. Se till att hon inte kan se en enda sak som du lägger upp. Och när du väl har blockerat henne, glöm henne. Slösa inte en sekund till av din tid eller energi på att oroa dig för vad hon gör eller säger.

Begränsa din profils synlighet

Om du inte vill blockera henne helt och hållet kan du justera sekretessinställningarna i din profil så att endast dina följare kan se ditt innehåll. På så sätt kan hon inte se dina inlägg om hon inte följer dig. Och om hon följer dig kan du alltid blockera henne senare.

Gör henne svartsjuk

Om du är på ”det där humöret” och känner dig extra naughty kan du vända hennes stalking emot henne genom att posta bilder på dig och din pojkvän där ni ser lyckliga och förälskade ut. Få henne att se vad hon missar och gnugga det i ansiktet på henne till hon slutar stalka dig. Du kan till och med lägga upp ett par steamy selfies för att verkligen driva hem poängen.

Prata med din pojkvän och få honom att hantera det

Om allt annat misslyckas kan du prata med din pojkvän och se om han kan hantera situationen. Kanske kan han prata med henne och be henne sluta, eller så kan han begränsa sina egna interaktioner med henne. Om han bryr sig om dig och ditt förhållande kommer han att göra vad som krävs för att se till att du känner dig bekväm och trygg. Och om han inte gör det, ja… då kanske han inte är den rätta för dig trots allt.

Varför kollar hans ex min Insta?

Att hantera att din pojkväns ex-flickvän stalkar dig på Instagram kan vara en frustrerande och obekväm upplevelse, men det behöver inte vara så. Oavsett om du väljer att blockera henne, begränsa din profils synlighet eller ta ett mer proaktivt tillvägagångssätt, kom ihåg att du har kontroll över din egen existens på sociala medier. Låt inte hennes handlingar diktera hur du känner dig eller vad du lägger upp. Fokusera i stället på din egen lycka och ditt eget förhållande. Om din pojkvän är på riktigt kommer han att stötta dig och göra vad som krävs för att du ska känna dig trygg. Och om han inte är det, ja… det finns gott om fiskar i havet. Så stå på dig, vidta åtgärder om det behövs och kom ihåg att det är du som bestämmer över ditt eget liv.

test

twst