använda dildo med min pojkvän

Hur använder jag en dildo tillsammans med min partner?

Vill du krydda ditt sexliv med din partner? Kanske är du nyfiken på att använda en sexleksak i din lek men vet inte var du ska börja. Nåväl, leta inte längre för i det här inlägget kommer vi att dyka in i den spännande världen av dildolek och din partner är inbjuden.

Många kvinnor känner sig skrämda av tanken på att använda en dildo tillsammans med sin partner, men lita på mig när jag säger att det kan vara en otroligt stärkande och njutbar upplevelse. Det ger inte bara en ny dimension till ert sexliv, det låter dig också utforska en rad nya sätt att ha sex på tillsammans med din partner.

Hur använder jag en dildo tillsammans med min partner?

Allt från att ge din partner en sexig dildoshow, till pegging, till att experimentera med dubbel penetration. Det finns så många spännande sätt att använda en dildo tillsammans med din partner, om du bara vet hur.

Så oavsett om du är ett rutinerat proffs eller en nyfiken nybörjare är det här inlägget för dig. Vi kommer att dela med oss av tips och tricks för att göra din dildospelupplevelse oförglömlig tillsammans med din partner. Gör dig redo att utforska nya nivåer av njutning med din partner

Ge honom en dildoshow

Om du verkligen vill krydda ditt sexliv genom att introducera en dildo till ert sexliv är det perfekta sättet att börja ge din partner en dildoshow. Börja med att välja en dildo som du känner dig bekväm med och som passar din partners preferenser. När du väl har bestämt dig och har dildon i din hand är det bara att börja.

Börja först med att sätta stämningen. Tänd några ljus, sätt på lite sexig musik och sätt dig bekvämt till rätta. Börja med att röra vid dig själv och utforska din kropp och bygg sakta upp förväntningarna samtidigt som din partner ser på. När du är redo tar du din dildo och retar din partner genom att gnugga den upp och ner mot din kropp. Var särskilt uppmärksam på dina bröst och bröstvårtor eftersom det är mycket känsliga områden.

Därefter tar du din dildo och placerar den mellan dina lår och trycker den mot din vulva. Rör dina höfter i en cirkulär rörelse och gnid dig mot leksaken. Använd dina händer för att massera dina bröst. Se till att ha ögonkontakt hela tiden.

Slutligen, när du är redo, för du långsamt in dildon i din vagina och använd din andra hand för att stimulera din klitoris. När din partner känner sig redo, bjud in honom eller henne att röra och smeka dig medan du fortsätter leka med dildon. Detta kommer att lägga till en helt ny nivå av intimitet och spänning till ert sexliv.

Pegga honom med dildon med hjälp av en strap-on

Om du verkligen vill utforska anala lekar kan det vara en otroligt erotisk och spännande upplevelse att pegga din man med en strap-on dildo. Till att börja med bör du välja en strap-on som sitter bekvämt och säkert på din kropp och se till att den har rätt storlek för din partner.

När ni båda är bekväma och redo börjar du med att reta din partner genom att röra och kyssa hans kropp. Använd dina händer för att stimulera honom och bygg upp spänningen. När han är redo är det dags för nästa steg.

Börja med att applicera glidmedel på dildon och se till att den är helt täckt. För sedan långsamt och försiktigt in dildon i din partners anus, se till att gå långsamt fram och lyssna på hans icke-verbala signaler för att försäkra dig om att allt känns bra. När du för dildon in och ut ur deras kropp, se till att vara uppmärksam på deras reaktioner och anpassa dina rörelser därefter.

För extra njutning kan du använda dina händer för att stimulera din partners penis medan du peggar honom med dildon. Detta kommer att hjälpa dem att uppleva en mer intensiv känsla.

Ha en ”trekant”

Om du letar efter en mer äventyrlig och spännande upplevelse kan det vara ett otroligt sätt att utforska nya nivåer av njutning tillsammans med din partner att använda en dildo i en ”trekant”. Till att börja med bör du välja en dildo som känns bra för både dig och din partner, och se till att du har tillräckligt med glidmedel till hands.

Börja med att reta och röra din partner och bygg upp förväntan. När ni båda är redo introducerar du dildon i mixen och turas om att använda den på varandra.

För extra spänning kan ni experimentera med olika positioner och tekniker, till exempel använda dildon för att stimulera flera erogena zoner samtidigt. Detta kommer att bidra till att intensifiera upplevelsen och göra den ännu mer njutbar för alla inblandade.

Dubbel penetration:

Dubbel penetration är en mycket erotisk och spännande upplevelse som innebär att du tar en dildo och din partners penis samtidigt. För att komma igång väljer du en dildo som har rätt storlek och form för dina preferenser och ser till att du har tillräckligt med glidmedel till hands.

Börja med att reta och röra din partner och bygg upp förväntningarna. När ni båda är redo använder du dina händer för att stimulera deras penis och få den helt erigerad. Applicera sedan glidmedel på dildon och för sakta in den i din vagina.

När du för dildon in och ut ur din kropp kan din partner använda sin penis för att stimulera din klitoris, vilket ökar din njutning och spänning. När du sedan är redo kan din partner långsamt och försiktigt föra in sin penis i din bak, vilket kommer ge dig en intensiv känsla av att vara helt uppfylld.

För ytterligare stimulans kan du experimentera med olika positioner och tekniker, till exempel genom att använda dina muskler för att ”greppa” om dildon och din partners penis samtidigt. Detta kommer att bidra till att intensifiera upplevelsen och göra den ännu mer njutbar för er båda.

Onanera tillsammans

Att onanera tillsammans kan vara en underbar upplevelse som inte bara känns bra, utan också för dig och din partner närmare varandra på ett känslomässigt plan. Att onanera är något vi är vana vid att göra ensamma, och att ligga bredvid en annan person som ser på när du gör det kan kännas väldigt blottande. Kom ihåg att ni båda är blottade tillsammans, vilket är nyckeln till att bygga upp en starkare ”vi-känsla”.

Använd dildon samtidigt som han använder sina händer. Glöm inte att se på varandra när ni tar på er själva och utbyt gärna ärliga tankar under tiden. Fråga hur det känns för din partner, fråga vad han tänker på, och berätta för honom om du börjar närma dig en orgasm.

Att använda en dildo ihop

Att använda en dildo tillsammans kan vara en mycket erotisk och spännande upplevelse som kan föra dig och din partner närmare varandra. Oavsett om ger honom en dildoshow, peggar din partner eller experimenterar med dubbel penetration finns det otaliga sätt att utforska nya nivåer av njutning och spänning. Så varsågod och låt fantasin flöda – möjligheterna är oändliga!

test

twst