We-Vibe Sync

We-Vibe Sync

We-Vibe Sync
We-Vibe Sync
Sammanfattning
We-Vibe Sync är mer än bara en sexleksak - det är en oändlig mängd med sköna och roliga upplevelser. När du köper en We-Vibe Sync får du inte bara orgasmer, utan många hjärtliga skratt, stön, och oförglömliga situationer.
Design
70
Finesser
70
Upplevelse
59
Rengöring
90
Prisvärd
68
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Tycker om teknik och gadgets
Älskar att exmperimentera
Har en partner
Passar inte dig som
Är priskänslig
Föredrar lufttrycksvibrationer framför klassiska vibrationer
71
Tingles
Vill du också köpa We-Vibe Sync till ett bra pris?

Okej – så för nästan två år sedan fick jag chansen att testa We-Vibe 4 Plus, min första parvibrator någonsin som öppnade upp en helt ny värld av njutning för mig. Därför är jag väldigt exalterad över att testa den ”uppgraderade” och något förbättrade versionen av We-Vibe 4 Plus – We-Vibe Sync. Den här sexleksaken får mig så otroligt taggad – i den här recensionen kommer du att få reda på varför du också borde vara det! 

We-Vibe Sync

Vikt 60 gram
Storlek 74mm x 31mm x 41mm
Batteritid Upp till 9h
Tid för att ladda fullt ~120 minuter
Material Kroppssäkert Silikon, ABS-Plast
Vattentät IPX7 (vattentät)
Ljudnivå Som en viskning (<40 decibel)

Första intryck av We-Vibe Sync

We-Vibe Sync är en premium-leksak, en toppklassig pryl full av njutning. Det märks på prislappen, själva sexleksaken och på förpackningen den kommer i.

Förpackning

Förpackningen är elegant utformad som en kub i hårdpapp med detaljerade beskrivningar runt om. Man känner verkligen lusten att öppna förpackningen och upptäcka vad som döljer sig däri! När man skjuter ut förpackningens insida som en låda möts man av We-Vibe Sync, smakfullt och stilrent placerad i skumgummi. Förutom själva leksaken finns en utförlig manual och en engångsförpackning av glidmedel. Dessutom finns ett snyggt vitt högblankt hårdplastetui under själva leksaken.

Etuiet är en mycket intressant komponent i paketet eftersom det fungerar som en både snygg och diskret förvaringsask, men också som laddningsstation för We-Vibe Sync.

Design

Att hålla We-Vibe Sync i handen är att hålla i lyx och kvalitet. Det är verkligen ingen överdrift. När håller i We-Vibe Sync känner man att denna sexleksaken har designats noga för att ge maximal njutning på ett smidigt sätt. Det är som om allt har tänkts igenom – från formen till materialet och dess egenskaper.

We-Vibe Sync är tillverkad av BPA-fritt och kroppssäkert silikon vilket garanterar att det är helt säkert att använda, och självklart är den helt fri från ftalater. Dessutom är den helt doftfri och ytan är len som en barnrumpa. Det är en sexleksak som både ser och känns lyxig och högkvalitativ.

We-Vibe Sync finns i två färger – turkos och mörklila – och båda färgerna ger en känsla av elegans och stil.

Hur använder man We-Vibe Sync?

We-Vibe Sync är en trådlös parvibrator som är utformad för att föras in i slidan där den sitter på plats av sig själv under samlaget. Den är tillverkad av mjuk och kroppssäker silikon och har en unik ”U”-formad design.

Vibratorn är utrustad med två vibratorer, en på varje ände av den ”U”-formade designen. Båda vibratorerna har olika inställningar och intensiteter, vilket gör det möjligt för användaren att anpassa vibrationerna efter sina önskemål och behov. Vibratorerna kan styras genom en trådlös fjärrkontroll, som gör det möjligt att ändra vibrationernas intensitet och program utan att behöva vidröra vibratorn. We-Vibe Sync kan även styras via en app som here We-Vibe Connect och finns till både iOS och Android, vilket ger en ännu mer anpassningsbar och personlig upplevelse.

Men, We-Vibe Sync är inte bara en parleksak, den passar även för sololekar. Den ”U”-formade designen gör det enkelt att hålla vibratorn på plats, vilket gör det möjligt att stimulera både klitoris och G-punkten samtidigt, och samtidigt ha båda händerna fria. Vibratorn är också vattentät, vilket gör det möjligt att använda den i badet eller duschen.

Funktioner

  • Trådlös laddning
  • Trådlös användning

Trådlös laddning

Innan användning är det viktigt att ladda We-Vibe Sync, och detta görs genom det eleganta etuiet som har en USB-anslutning. Det går att ladda via datorn, mobilladdare eller valfri USB-port. När etuiet är inkopplat i en strömkälla, placeras We-Vibe Sync i skåran och med ett enkelt ”klick” sitter den fast via magneter och laddar trådlöst. Det tar endast två timmar att ladda batteriet i We-Vibe Sync fullt och batteriet räcker sedan i hela 9 timmar med vibrationer.

Det är dock viktigt att vara noggrann med att placera We-Vibe Sync korrekt i sin lilla laddningsskåra för att den ska ladda ordentligt. En liten diod på framsidan av etuiet visar när We-Vibe Sync är korrekt ansluten till laddaren eller inte. Ibland kan den hamna snett och ladda inte alls.

Det är också värt att notera att We-Vibe Sync har en modern och praktisk design med USB-anslutning och trådlös laddning, vilket är något som alla tillverkare av sexleksaker borde ta efter.

Trådlös användning

Medan du laddar upp We-Vibe Sync, kan du passa på att ladda ner appen We-Connect. Appen används för att ansluta till We-Vibe Sync och kontrollera den genom en mängd spännande funktioner! Det finns så många häftiga funktioner i appen att det skulle behöva ett helt kapitel för att beskriva dem alla. Förutom att välja mellan tolv förinprogrammerade vibrationsmönster kan du skapa ditt eget. De två vibratorerna kan också kontrolleras separat och justeras i realtid precis som du vill ha det. Vill du minska vibrationerna på klitoris men göra dem kraftigare mot G-punkten? Inga problem, det är bara att dra fingret upp och ner på displayen.

Du kan också få We-Vibe Sync att vibrera i takt med musiken eller styra vibrationerna genom att dra fingret över displayen med olika hastigheter. Du kan roa dig i timmar med alla dessa funktioner!

Det som verkligen skiljer We-Vibe Sync från andra sexleksaker är dess förmåga att styra vibrationerna på väldigt långa avstånd. Till exempel, om din mobiltelefon är ansluten till We-Vibe Sync via Bluetooth och samtidigt uppkopplad till internet via 4G eller WiFi, kan din partner (som också har appen) ansluta till dig och kontrollera vibrationerna var som helst i världen! Det är perfekt om ni inte kan träffas på ett tag men fortfarande vill ha lite sexuell kontakt. Är det möjligt att rädda ditt långdistansförhållande? Dessutom kan ni chatta och ha videosamtal samtidigt som ni leker så att din partner kan se vilken effekt hans kontroll har över dig.

Det bör dock noteras att denna funktion inte är fulländad än. Det är vanligt att någon anslutning (antingen Bluetooth eller internetuppkopplingen) avbryts och då fungerar inget. Även om möjligheten att kontrollera We-Vibe Sync från var som helst i världen är en potentiellt användbar funktion, fungerar den inte lika smidigt som den borde.

Att styra We-Vibe Sync direkt via Bluetooth fungerar utmärkt! Om din pojkvän ansluter direkt till We-Vibe Sync från sin mobil via Bluetooth och befinner sig inom 7 meter fungerar det i princip utan problem. Visst, ibland kan appen tappa kontakten med We-Vibe Sync, men då går det oftast att ansluta igen så länge man är tillräckligt nära.

We-Connect-appen är fullpackad med funktioner samtidigt som den är väldigt lätt att förstå. Efter 20 minuters utforskning har du koll på hur allt fungerar. Appen uppdateras dessutom regelbundet, vilket

Mina tankar om We-Vibe Sync

Nog om alla avancerade funktioner – hur är känns We-Vibe Sync? Det korta svaret är att We-Vibe Sync är fullt kapabel att ge orgasmer och mycket mer, om du är en person som tycker om att bli stimulerad via vibrationer. Vibratorn som är placerad mot klitoris ger en kraftfull vibration, medan den som är placerad mot G-punkten ger en mer ytlig stimulans. Om man gillar det här beror naturligtvis på personliga preferenser. Enligt min åsikt borde vibratorn som är placerad mot G-punkten vara minst lika kraftfull som den mot klitoris, eftersom G-punkten behöver tyngre stimulans för att ge njutning. Jag vågar faktiskt påstå att vibratorn som ligger mot G-punkten är ganska värdelös. Vibratorn som är placerad mot klitoris fungerar dock precis som den ska, med tillräckligt djupgående vibrationer för att tillfredsställa även den mest kräsna användaren.

Hur känns We-Vibe?

Personligen älskar jag att använda We-Vibe Sync – den lever upp till förväntningarna man får av den lyxiga förpackningen och är dessutom en fantastiskt rolig sexleksak att använda tillsammans med en partner (även utanför sovrummet). Att ge honom kontrollen (bokstavligen) och sedan ge oss ut på en konsert eller en shoppingrunda bland massa människor är spännande och upphetsande. Jag har aldrig sett min partner så glad som när han överraskade mig med vibrationer under en eftermiddag på stan. Att se hur leksaken fick även honom att uppleva njutning och glädje gjorde vibrationerna ännu mer njutbara för min del. Nej, jag föll inte ihop på marken och skakade genom en ofrivillig orgasm, men eftermiddagen tillsammans med min partner – snabba och utdragna vibrationer mot mina intima delar då och då när jag minst anade det – och hans leende var förmodligen det bästa förspelet jag någonsin haft i hela mitt liv. Jag var så galet upphetsad när vi kom hem på kvällen att jag hoppade på honom så fort vi kom innanför lägenhetsdörren.

Hur känns en We-Vibe under sex?

We-Vibe Sync sägs vara designad för att kunna användas under samlag. Min upplevelse var dock en annan. Min partner och jag försökte ett antal gånger att ha samlag tillsammans med We-Vibe Sync, och även om det har blivit bättre för varje gång är det ingen höjdare. Trots rikligt med glidmedel hade min partner svårt att tränga in i mig och allt kändes väldigt trångt. Ibland förflyttar sig We-Vibe Sync på grund av rörelserna och hamnar på snedd, en bit ifrån klitoris, vilket var ganska störande och gjorde det svårt att förlora sig i stunden. Kanske blir upplevelsen bättre med övning. Värt att nämna är att vi alltid hade roligt när vi använde We-Vibe Sync tillsammans, vilket är ett stort plus.

Sammanfattning av We-Vibe Sync

Möjligen kan We-Vibe jobba på att förbättra anslutningarna över internet. Kanske kan den sitta lite bättre på plats under sex. Och kanske kan vibratorn mot G-punkten vara starkare. Men alla dessa små nackdelar bleknar i jämförelse med de enorma fördelarna med We-Vibe Sync. För mig och min pojkvän har denna sexleksak gett så många roliga stunder, både enskilt och tillsammans, att jag verkligen hoppas att du som läser detta springer iväg och köper en. När du köper en We-Vibe får du inte bara en världsklassig sexleksak som ger dig sköna orgasmer, utan även oändligt många roliga stunder som ibland kan vara ännu mer tillfredsställande än orgasmer.

We-Vibe Sync FAQ

Vad är We-Vibe Sync?

We-Vibe Sync är en högteknologisk parvibrator som är utformad för att bäras under sex för ökad njutning och intimitet.

Är We-Vibe Sync vattentät?

Ja, We-Vibe Sync är vattentät med en IPX7-klassning. Det innebär att den kan användas säkert i badet eller duschen, samt att den är lätt att rengöra.

Är We-Vibe Sync lätt att rengöra?

Ja, We-Vibe Sync är lätt att rengöra. Tvätta helt enkelt med varmt vatten och tvål eller använd ett leksaksrengöringsmedel som är särskilt utformat för sexleksaker.

Är We-Vibe Sync diskret?

Ja, We-Vibe Sync är utformad för att vara diskret, med en kompakt och tyst design som gör det möjligt att använda den i en mängd olika miljöer.

Kan We-Vibe Sync användas ensam?

Ja, We-Vibe Sync kan användas solo för stimulering av klitoris och G-punkt, även om den i första hand är utformad för paranvändning.

Är We-Vibe Sync kompatibel med alla smartphones?

We-Vibe Sync är kompatibel med de flesta smartphones som har Bluetooth-anslutning och körs med iOS- eller Android-operativsystem. Kontrollera We-Connect-appens webbplats för specifik information om enhetskompatibilitet.

Kan We-Vibe Sync användas under analsex?

Nej, We-Vibe Sync är inte utformad för analsex, eftersom den inte är utbrett vid basen av säkerhetsskäl.

Vad är garantin på We-Vibe Sync?

We-Vibe Sync levereras med en 2-årig garanti som täcker eventuella material- och tillverkningsfel.

Kan We-Vibe Sync användas med glidmedel?

Ja, We-Vibe Sync kan användas med vattenbaserade glidmedel, men inte med silikonbaserade glidmedel, som kan skada silikonmaterialet.

Är We-Vibe Sync justerbar?

Ja, We-Vibe Sync är justerbar, med en flexibel och justerbar design som kan anpassas för att passa olika kroppstyper och preferenser.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Design
Finesser
Upplevelse
Rengöring
Prisvärd
Slutbetyg

test

twst