SenseVibe Warm

SenseVibe Warm

SenseVibe Warm
SenseVibe Warm
Sammanfattning
Design
49
Finesser
70
Upplevelse
50
Rengöring
85
Prisvärd
62
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Vill ha en stark klitorisvibrator
Vill ha en värmande vibrator
Passar inte dig som
Vill ha en rabbitvibrator
63
Tingles

Jag vet inte exakt varför, men jag avskyr kyla! Det är inte min grej att gå runt och huttra i lägenheten, trots dubbla filtar och element på max. Det är heller inte kul att gå ut och känna hur kylan får huden i ansiktet att smärta. Lyckligtvis finns det en tillverkare av unika sexleksaker som delar min aversion mot kyla – SenseMax! Tack vare dem har jag upptäckt möjligheten att värma upp mig själv på ett helt nytt sätt (bokstavligen), med deras nya vibrator SenseVibe Warm. 

SenseVibe Warm

Vikt 125 gram
Storlek 22.5 cm x 3.5 cm
Batteritid Upp till 2 timmar
Tid för att ladda fullt ~120 minuter
Material Kroppssäkert Silikon
Vattentät IPX7 (vattentät)
Ljudnivå Som en viskning (<50 decibel)

Första intryck av SenseVibe Warm

Du har förmodligen inte hört talas om SenseMax tidigare. Det är en relativt liten tillverkare av intima livsstilsprodukter som har ett imponerande sortiment av leksaker för både kvinnor och män. Deras filosofi kring sexleksaker är att göra dem eleganta, moderna och smarta. De tillverkar högteknologiska sexleksaker av hög kvalité helt enkelt. 

Förpackning

Först och främst måste jag säga att förpackningen till SenseVibe Warm är helt fantastisk, vilket är en enorm komplimang. Jag har öppnat min beskärda del av sexleksaksförpackningar vid det här laget. Nästan varje gång blir jag imponerad av hur mycket omsorg och eftertanke som har lagts ner på att göra förpackningarna tilltalande, men SenseVibe Warm är verkligen i en klass för sig.

SenseMax vann A’Design Award 2017 Platinum och Red Dot Award 2017 för sin innovativa produktdesign, och det märks verkligen på produktförpackningen också. Lådan är tillverkad i stadig hårdpapp och har stilrena och vackra illustrationer av SenseVibe Warm på utsidan, tillsammans med kort information om sexleksaken. När du öppnar lådan fälls en liten ”flik” ut som förklarar hur SenseVibe Warm fungerar.

Under fliken ligger en fantastisk vit ask med underbara linjer. Detta är förvaringslådan för SenseVibe Warm som även kan användas som en laddningsstation för sexleksaken. När man öppnar locket på asken ligger den vackra vibratorn perfekt innesluten i sin form av hårdplast som håller leksaken säkert på plats.

Jag finner verkligen inga ord för att beskriva den här förvaringsasken. Det känns verkligen som att den designats av ett teknikföretag som Apple eller liknande. Ingen skulle kunna tro att det finns en sexleksak inuti den här förpackningen bara genom att titta på den. Inte ens om man lyfter på locket skulle någon misstänka att det man ser är en sexleksak. Designen är verkligen smakfull och stilren samtidigt som den är utsökt diskret. Asken är också i perfekt storlek för att få plats väskan om man är på språng.

I lådan hittar man även en laddningskabel (i klassiskt USB-format) samt en instruktionsbok som förklarar hur man använder SenseVibe Warm.

Design

När jag håller SenseVibe Warm i handen känner jag hur silkeslen och underbart designade den faktiskt är. Så följsam! Alla linjer är mjuka, utan skarpa kanter. Toppen av vibratorn är tjock och fyllig för att kunna stimulera din G-punkt så skönt som möjligt. Halsen är något smalare och aningen böjbar för att kunna anpassa sig till olika kroppsformer.

Hur använder man SenseVibe Warm?

Vad är den generella tanken? Proin nisi ante, ultrices sit amet ultrices sagittis, sollicitudin sit amet nisl. Quisque erat dolor, blandit non turpis gravida, eleifend lobortis urna.

Funktioner

  • Värmefunktion
  • Dubbla vibratorer
  • Trådlös laddning

SenseVibe Warm är en helt unik vibrator med en utmärkt och futuristisk design, men det som verkligen skiljer den från andra vibratorer är dess uppvärmningsfunktion. Denna funktion ligger djupt under det mjuka lagret av medicinskt silikon och aktiveras när du sätter på din SenseVibe Warm. Uppvärmningen ger en varm och behaglig känsla när du för in den i dig och håller en temperatur på cirka 43 grader.

Förutom uppvärmningsfunktionen har SenseVibe Warm två vibratorer, en i den tjocka toppen av leksaken och den andra i den utbuktande basen som är utformad för att stimulera klitoris. Den här sexleksaken stimulerar med andra ord både klitoris och G-punkt samtidigt.

Kontrollerna är mycket användarvänliga med en + och – knapp vid basen som låter dig justera intensiteten på vibrationerna och välja mellan de 8 olika vibrationsmönstren som är inprogrammerade i vibratorn.

SenseVibe Warm är en högkvalitativ vibrator som, precis som alla respektabla sexleksaker, är uppladdningsbar. Men den har en extra finess – den trådlösa laddningsfunktionen. Du behöver bara placera den i sin vackra ask som sedan ansluts till din dator eller en annan USB-port. Den trådlösa laddningen är inte bara en snygg detalj, den möjliggör också ett sömlöst lager av silikon runt hela leksaken utan några hål eller skarvar där oönskade bakterier kan gömma sig. Batteriet tar sex timmar att ladda helt, vilket kan kännas lite långsamt, men du får sedan 1,5 timmars lek innan det är dags att ladda igen.

Hur känns SenseVibe Warm?

Så, hur känns SenseVibe Warm då? Efter min första användning känner jag mig inte riktigt lika nöjd och tillfredsställd som jag först antog att jag skulle göra. För mig är SenseVibe Warm lite som att få hem en riktigt snygg kille med gudomligt vältränad kropp som sedan visar sig vara högst medioker i sängen.

Starka vibrationer

Vibratorn i toppen av SenseVibe Warm är tillräckligt stark för att stimulera även den mest kräsna klitoris, vilket är bra. Men kruxet är att den ska stimulera insidan av slidan, G-punkten, vilket den lyckas mindre bra med. Storleken är perfekt och jag känner mig skönt uppfylld, men vibrationerna är helt enkelt för klena för att ge någon direkt G-punktsorgasm.

Klitorisvibratorn då – hur fungerar den? Tyvärr är denna vibratorn något för klen och dåligt placerad för att lyckas stimulera klitoris på ett bekvämt sätt. Halsen på SenseVibe Warm är, som sagt, något flexibel, men det känns ändå som att den är formad efter en helt annan kvinnokropp än min egen. När jag för in dildon hela vägen, når inte klitorisvibratorn ända fram till klitoris.

Men, tack vare den kraftiga G-punktsvibratorn går det fortfarande att ha en tillfredställande upplevelse med SenseVibe Warm. Vibratorn som sitter i toppen av sexleksaken är stark och djupgående – en fantastiskt skön vibrator som verkligen kan massera hela området omkring klitoris på ett underbart sätt.

En värmande vibrator

Värmefunktionen då – tillför den något? Ja, det gör den. Faktum är värmefunktionen är min favoritfunktion på den här sexleksaken. Det är en härlig och verklighetstrogen känsla att känna hur något varmt glider in och fyller upp. Om jag skulle kunna framföra en enda önskan till sexleksaksgudarna så hade den varit att fler tillverkare skulle erbjuda sexleksaker som värmer upp sig själva. Jag kan tänka mig att denna funktionen skulle göra sig extra bra i buttplugs.

Sammanfattning av recension

Allt som allt är SenseVibe Warm en bra sexleksak som absolut har förmågan att ge dig orgasmer, om du lägger toppen av vibratorn mot klitoris. Kanske hade jag lite för höga förväntningar på SenseVibe Warm, eftersom allt ifrån förpackningen till förvaringsasken och utseendet på leksaken skapade ett så otroligt attraktivt första intryck som höjde förväntningarna till en nivå som blev omöjliga att leva upp till. Jag hoppas verkligen att SenseMax släpper en uppdaterad version, kanske en SenseVibe Warm 2.0 som har en förbättrad klitorisvibrator och annan utformning som passar fler kvinnors kroppar. Men, om du vill ha en varm och skön klitorisvibrator är SenseVibe fortfarande ett riktigt bra alternativ.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Design
Finesser
Upplevelse
Rengöring
Prisvärd
Slutbetyg

We-Vibe Sync
Föregående
We-Vibe Sync

test

twst