Je Joue G-Spot Bullet Vibrator

Je Joue G-Spot Bullet Vibrator

Je Joue G-Spot Bullet Vibrator
Je Joue G-Spot Bullet Vibrator
Sammanfattning
Kvalitetskänsla
76
Användarvänlighet
70
Batteritid / Laddning
60
Vibration (styrka)
55
Vibration (hastighet)
85
Ljudnivå
61
Kompakthet
77
Diskret design
42
Pris
72
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Vill ha en vibrator som passar perfekt under sex med en partner
Passar inte dig som
Vill stimulera din G-punkt
66
Tingles

Vi vet alla att det kan vara en svår uppgift att hitta den perfekta sexleksaken. Med så många valmöjligheter, hur vet du vilken som är rätt för dig? Nåväl, frukta inte, för jag är här för att dela med mig av min erfarenhet av Je Joue G-Spot Bullet Vibrator. Denna kraftfulla, eleganta lilla leksak lovar att låsa upp portarna till orgasmisk lycka, och jag kunde inte vänta med att sätta det löftet på prov. 

Je Joue G-Spot Bullet Vibrator

Vikt 60 gram
Storlek 11.4 cm (längd) x 2.54 cm (diameter)
Batteritid Upp till 120 minuter
Tid för att ladda fullt ~120 minuter
Material Kroppssäkert Silikon, ABS-Plast
Vattentät IPX7 (helt vattentät)
Ljudnivå Omkring 50 dB (som ett måttligt regnfall)

Första intryck av Je Joue G-Spot Bullet Vibrator

Förväntningarna på en ny sexleksak är alltid höga, och denna gången var inget undantag. När min Je Joue G-Spot Bullet Vibrator äntligen anlände var jag ivrig att packa upp den och börja använda den direkt.

Förpackning

Je Joue G-Spot Bullet Vibrator levereras i en lyxig, lavendelfärgad låda med varumärkets logotyp och en bild av vibratorn på framsidan. Blomstermönstret som klär lådan är utsökt – både feminint och vackert. Förpackningen skriker elegans och lockar en verkligen att utforska njutningen som finns inuti. Lågan visar också upp några av leksakens grundläggande funktioner – vilket gör det enkelt att förstå vad den här sexleksaken faktiskt kan erbjuda.

Design

När jag öppnade lådan slogs jag genast av vibratorens eleganta, moderna design. Dess mjuka silikonmaterial kändes gudomligt i min hand, och vibratorns kurva var tydligt utformad med en kvinnokropp i åtanke. Vibratorn kommer i en lockande nyans av djup lila, vilket ger en touch av elegans och sensualitet. Det här är inte en billig engångsleksak, utan en inbjudande lyxprodukt som designats med omtanke – jag älskart’.

Hur använder man Je Joue G-Spot Bullet Vibrator?

Den generella idén med Je Joue G-Spot Bullet Vibrator är att stimulera den svårfångade G-punkten, ett område som ligger ungefär 3 -4 centimeter innanför slidöppningen längs främre väggen. När G-punkten stimuleras på rätt sätt kan den leda till intensiva orgasmer där tårna krullas – till och med till en fontänorgasm.

Funktioner

Je Joue G-Spot Bullet Vibrator är ingen superavancerad sexleksak, men kommer ändå med ett par funktioner som är värda att nämnas.

  • Fem vibrationshastigheter
  • Sju pulsationsmönster
  • Vattentät konstruktion
  • USB-uppladdningsbar
  • Reselås

Fem vibrationshastigheter

Je Joue G-Spot Bullet Vibrator har fem olika vibrationshastigheter, från ett mjukt spinnande till ett mer intensivt vibrerande. Detta gör att du kan anpassa din njutningsresa, börja med en mild retelse och öka gradvis intensiteten när du närmar dig orgasmen. Du kan till exempel börja med en låg hastighet för ett lockande förspel och långsamt öka intensiteten i takt med att din upphetsning ökar, tills du når den mest kraftfulla inställningen för ett explosivt klimax.

Sju vibrationsmönster

Förutom de varierande hastigheterna har den här vibratorn sju olika vibrationsmönster som ger en unik rytm av sensationer. Dessa mönster sträcker sig från stadiga vibrationer till rytmiska pulser och vågor, vilket gör att din upplevelse aldrig blir monoton. Du kan till exempel njuta av en jämn vibration under G-punktstimulering och sedan byta till ett pulserande mönster för att reta din klitoris när du för dig själv till extasens rand.

Vattentät design

Je Joue G-Spot Bullet Vibrator är helt vattentät, vilket gör att du kan njuta av alla dess stimulerande krafter i badet, duschen eller till och med ett sensuellt dopp i poolen eller bubbelpoolen. Den vattentäta designen öppnar upp en värld av våta och vilda möjligheter, som att använda vibratorn för att massera din G-punkt medan du lyxar i ett varmt bubbelbad, eller retas din klitoris med de pulserande mönstren när du står under duschen.

USB-uppladdningsbar

Säg adjö till besväret med att köpa och byta ut batterier. Je Joue G-Spot Bullet Vibrator är USB-uppladdningsbar, vilket säkerställer att din njutningsenhet alltid är redo att användas när du är det. Anslut bara den medföljande USB-kabeln till din vibrator och en kompatibel strömkälla (t.ex. en bärbar dator, powerbank eller väggadapter) för att ladda upp. Du kan till exempel ladda din vibrator diskret vid ditt skrivbord på jobbet och se till att den är redo för en improviserad solosession eller ett ångande möte med din partner efter arbetstid.

Reselås

Reselåsfunktionen är ett genomtänkt tillägg som förhindrar att din vibrator oavsiktligt slås på när den ligger i ditt bagage eller din handväska, vilket garanterar diskretion och undviker pinsamma situationer. För att aktivera reselåset trycker du helt enkelt på + och – knapparna och håller dem intryckta i tre sekunder. Du kan sedan säkert packa din Je Joue G-Spot Bullet Vibrator för en weekendresa eller en affärsresa, i vetskap om att du kan njuta av diskret njutning utan oväntade överraskningar. För att avaktivera låset trycker du på + och – knapparna tillsammans igen i tre sekunder.

Hur känns Je Joue G-Spot Bullet Vibrator?

När jag satte igång Je Joue G-Spot Bullet Vibrator blev jag aningen imponerad av vibrationerna. Jag började med den lägsta inställningen och tryckte försiktigt den böjda spetsen mot min klitoris och kände vibratorns läckra surrning när den skickade rysningar längs min ryggrad. Silikonmaterialet kändes otroligt mjukt mot min känsliga hud och värmdes snabbt upp av min kropp vilket gjorde upplevelsen ännu skönare. Den här bulletvibratorn har lite flex i kroppen, vilket innebär att toppen kan böjas och följer med dina rörelser på ett skönt sätt.

Är vibrationerna sköna?

Jag ökade långsamt intensiteten på vibrationerna och utforskade de olika pulsationsmönstren. De högre hastigheterna var intensiva men inte överväldigande, vilket gav en sensuell uppbyggnad mot klimax, men när jag försökte stimulera G-punkten blev det genast svårare. Je Joue G-Spot Bullet Vibrator har många anmärkningsvärda egenskaper, men dess kompakta storlek kan få vissa användare att längta efter något längre och grövre sexleksak för att nå och stimulera G-punkten på ett tillfredsställande sätt. Med en total längd på knappt 12 centimeter, varav 5 centimeter kan föras in i slidan, kan den här lilla vibratorn vara för liten för dem som längtar efter djupare och mer intensiv G-punkts-njutning. Vibratorn är helt enkelt för liten för att kunna leverera det tryck eller den kraftiga stimulans som krävs för att locka G-punkten till ett tillstånd av skälvande extas.

Problem med att nå G-punkten

Trots sina storleksbegränsningar avslöjar Je Joue G-Spot Bullet Vibrators vinklade spets, som är utformad för riktad G-punktsstimulering, en oväntad och härlig alternativ användning. Denna böjda spets är nämligen mycket effektiv för att leverera exakt och pricksäker klitorisstimulering som kan skicka rysningar av njutning genom hela kroppen. Vibratorns kompakta design gör det möjligt att manövrera den utan ansträngning, så att du kan reta din klitoris med lätthet i alla positioner.

När den vinklade spetsen nuddar din känsligaste del, resonerar vibrationerna djupt och bygger upp ett crescendo av lustfylld åtrå. Med varje beröring skickar det smidiga silikonet på vibratorns spets stötar av njutning genom din klitoris och för dig närmare och närmare kanten av orgasmisk frigörelse. De varierande vibrationshastigheterna och pulsationsmönstren erbjuder en mängd olika sensationer att utforska, vilket förvandlar denna lilla leksak till ett kraftpaket för klitorisstimulering, även om den inte ämnar sig lika bra för G-punktsstimulering.

I slutändan, även om Je Joue G-Spot Bullet Vibrator kanske inte har den storlek och omkrets som krävs för att tillfredsställa dem som längtar efter mer omfattande G-punktstimulering, gör den vinklade spetsen och kraftfulla vibrationerna den till ett exceptionellt verktyg för klitorisnjutning. Användare som söker en mångsidig leksak som kan ge både G-punkts- och klitorisstimulering kan fortfarande finna Je Joue G-Spot Bullet Vibrator som ett värdefullt tillskott till sin leksakssamling, trots dess begränsningar i storlek.

Hur högljudd är vibratorn?

En annan liten nackdel med Je Joue G-Spot Bullet Vibrator är att vibrationerna kan upplevas som lite väl högljudda. Motorn är inte jättetyst och nästan lite skramlande på vissa hastigheter. Jag tror detta är på grund av att Je Joue försökt skapa en vibrator som masserar med mer djupgående vibrationer, men jag är inte säker på att det fungerar. Detta är dock ett litet pris att betala för det nöje vibratorn ger. Jag tyckte också att kontrollknapparna kunde vara lite knepiga att navigera när det blev blött och halt, men med lite övning kunde jag lättare växla mellan olika inställningar.

Jag bestämde mig även för att dra nytta av den vattentäta funktionen och tog med Je Joue G-Spot Bullet Vibrator in i duschen med mig. Vattnet intensifierade bara känslorna, vilket gjorde mina duschstunder både längre och skönare. Jag kunde inte låta bli att stöna när det varma vattnet strömmade över min kropp och vibratorn utövade sin magi på min klitoris – min partner kommenterade på mina läten när jag kom ut från badrummet.

Under en partnersession experimenterade min älskare och jag med att använda vibratorn för klitorisstimulering under sex. De kraftfulla vibrationerna och den eleganta designen möjliggjorde en fantastisk blandad orgasm som lämnade mig andfådd och svag i knäna. Storleken är perfekt för att användas under sex med en partner. Liten och lätt böjd kan den ligga mot klitoris i nästan alla positioner utan att vara i vägen.

Är Je Joue G-Spot Bullet Vibrator en bra sexleksak?

Je Joue G-Spot Bullet Vibrator är en lyxig, kraftfull och mångsidig sexleksak som håller sitt löfte om orgasmisk lycka. Med en snygg design, en mängd olika inställningar och förmågan att stimulera klitoris (men inte så mycket g-punkten) är den ett måste i alla njutningssökares samling. Även om det finns några mindre nackdelar, som ljudnivån, knappnavigering, och det faktum att den utlovade g-punktsstimuleringen inte riktigt räcker till, uppväger helhetsupplevelsen dessa små skavanker. Jag rekommenderar den här leksaken till alla som vill ha en smidig, lyxig och kraftfull klitorisvibrator som fungerar utmärkt tillsammans med en partner. Om du däremot letar efter en kraftig g-punktsvibrator bör du nog leta vidare.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / Laddning
Vibration (styrka)
Vibration (hastighet)
Ljudnivå
Kompakthet
Diskret design
Pris
Slutbetyg

test

twst