vad är bondage?

5 Kinky sexeksaker för par som vågar testa sina gränser

Alla vet att ett hälsosamt och tillfredsställande sexliv är viktigt för vårt allmänna välbefinnande, och ett av de bästa sätten att hålla gnistan vid liv i våra sexliv är att omfamna variation och utforskning. Om du läser det här är det troligt att du redan är nyfiken på att ”ta en promenad på den vilda sidan” och prova några nya, kinky äventyr med din partner. Men var ska du börja? Oroa dig inte – jag är här för att ge dig ett par förslag!

Tips på lite mer extrema sexleksaker för par

Som kreativ kinkster brinner jag för att hjälpa par som ni att låsa upp nya dimensioner av njutning samtidigt som jag ser till att ni använder säkra och kroppsvänliga produkter. Det är därför jag har satt ihop den här lockande listan med fem kinky leksaker för dig och din partner att prova ikväll. Var och en erbjuder en unik upplevelse som kan föra er närmare varandra och fördjupa både er lust och emotionella band, allt medan ni unnar er vågor av extatisk njutning.

5 kinky sexleksaker för par

Så om du är redo att ge dig ut på denna spännande resa och göra era eskapader i sovrummet vildare än någonsin, fatta din favoritkopp te (eller glas vin), sätt dig bekvämt och fortsätt läsa. Jag lovar att du i slutet av den här artikeln kommer du att känna dig inspirerad, motiverad och kanske lite svettig när du föreställer dig den värld av erotiska möjligheter som väntar dig och din älskare. Låt oss dyka in och börja utforska landskapet av njutning och kink tillsammans!

Tips på kinky sexleksaker för par

Wartenberg Pinwheels

Betyg: 4.5 av 5.

Om du är sugen på en spännande sinnesupplevelse behöver du inte leta längre än till Wartenbergs pinwheel. Det här kinky verktyget är uppkallat efter sin uppfinnare, Dr. Robert Wartenberg, och har ett roterande hjul med jämnt fördelade, vassa stift som, när de försiktigt rullas över huden, ger en unik stickande känsla. När du glider med stifthjulet över din älskades kropp kan du experimentera med olika trycknivåer för att hitta den perfekta punkten mellan njutning och smärta. Kör det taggiga lilla hjulet längs deras inre lår, följ deras midjas kurva eller reta deras bröstvårtor för en elektrifierande upplevelse. Kombinera detta med en ögonbindel för att öka känslan av förväntan och utsatthet – din partner kommer att tigga om mer.

Silkesband

Betyg: 5 av 5.

Lockelsen med bondage är obestridlig, och det perfekta sättet att pröva på denna kittlande värld är med silkeslena fasthållningsband. Mjuka, lyxiga och inbjudande, satinband ger en mild introduktion till BDSM samtidigt som de låter dig utforska din dominanta eller undergivna sida. Knyt ihop din partners handleder, fäst dem vid sängstolparna eller bind deras vrister och handleder för att lämna dem sårbara och blottade. Som den som har kontrollen kommer du att njuta av makten och ansvaret, medan din fasthållna partner njuter av spänningen av att räcka över kontrollen till dig. Kom ihåg att upprätta ett safe word i förväg, och kontrollera alltid med varandra för att se till att upplevelsen förblir njutbar för er båda. Klicka på länken ovan och ge dem en chans!

Paddel

Betyg: 5 av 5.

Om tanken på smisk får din puls att rusa är en läderpaddel det perfekta tillägget till din erotiska leksakssamling. Utformade för att ge en tillfredsställande brännande känsla utan att orsaka skada är läderpaddeln ett mångsidigt verktyg för impact play som kan sträcka sig från mjuka klapp till mer smärtsamma smällar. Börja långsamt och håll koll på din partners reaktion när du bygger upp intensiteten och slår på de köttiga delarna av kroppen, som skinkor och lår. Kombinationen av njutning och smärta kan utlösa en berusande frisättning av endorfiner och försätta din partner i ett tillstånd av salig underkastelse. Glöm inte att överösa dem med after care när leken är över! Här är en paddel som jag använder med min partner när lusten faller på.

Bröstklämmor

Betyg: 5 av 5.

Att leka med bröstvårtorna kan vara en otroligt erotisk upplevelse, och bröstvårtsklämmor är ett spännande sätt att lägga till en nypa kink till er sovrumsrepertoar. Dessa klämmor är utformade för att skapa ett tryck på bröstvårtorna, vilket ökar känsligheten och stimulerar upphetsning. När blodflödet till bröstvårtorna begränsas blir känslan av nypet mer intensiv, och när klämmorna tas bort kan blodflödet rusa tillbaka till bröstvårtorna, vilket ger en skönt brännande känsla. Välj justerbara klämmor som gör att du kan kontrollera trycket och experimentera med olika intensitetsnivåer för att hitta vad som fungerar bäst för dig och din partner. Vissa klämmor kommer även med extra vikter eller kedjor som tynger bröstvårtorna och ökar sensationen ytterligare. Här hittar du bröstklämmorna på bilden.

E-Stim-leksaker

Betyg: 4 av 5.

Elektrostimulering, eller e-stim, är en kink som innebär att man använder elektrisk ström för att stimulera kroppens nervändar, vilket resulterar i en unik stickande känsla som kan variera från mild till intensiv. E-stim-leksaker finns i olika former, inklusive strömförande dioder, dildos, buttplugs och till och med kukringar, vilket gör dem mångsidiga och anpassningsbara till dina fantasier. Om du är nybörjare på elektrostimulering kan du börja med ett nybörjarvänligt e-stim-kit som innehåller justerbara inställningar och en mängd olika tillbehör för olika kroppsdelar. Var noga med att läsa instruktionerna noggrant, eftersom rätt placering och intensitet är avgörande för att säkerställa en säker och njutbar upplevelse.

Att utforska kink sex som par

Innan ni börjar utforska kink, kommunicera öppet tillsammans om gränser och komfortnivåer. Applicera ett vattenbaserat glidmedel på de områden där du ska använda e-stim-tillbehören, eftersom detta hjälper till att leda den elektriska strömmen mer effektivt. Börja med den lägsta intensitetsinställningen och öka den långsamt när du blir mer bekväm med känslorna. Utforska olika typer av redskap och kroppsdelar för att upptäcka vilka elektrifierande kombinationer som tänder din passion.

Varje pars resa in i kink-sfären unik och djupt personlig. Omfamna spänningen i utforskandet och värna om det intima band som bildas när du och din partner delar nya sexuella erfarenheter. Kom ihåg att det är den öppna kommunikationen, förtroendet och den ömsesidiga respekten som verkligen gör dessa kinky äventyr oförglömliga. Så ta ett djupt andetag, håll din älskare i handen och dyk ner i den lockande värld av njutning som väntar när ni provar på dessa kinky aktiviteter. Du kanske blir överraskad av att upptäcka dolda fantasier och outforskade begär som du inte visste fanns i processen. Ge er nu ut på denna spännande resa – lycka till med experimenterandet och glöm inte att lämna en kommentar på artikeln nedan!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst