Vad ska man inte säga till en kille med liten penis?

Pegging 101: Allt du behöver veta för att pegga din pojkvän som ett pro

Innehåll dölj

Mina damer, vi har hört det viskas om ”pegging” och uttrycket används allt oftare i både tv-serier och internetkultur – men vad är pegging? Om du fortfarande inte vet något om den här kittlande trenden behöver du inte oroa dig. Jag är här för att upplysa dig om vad pegging är och allt du behöver veta om hur det går till. Lita på mig, när du väl vet allt jag kommer berätta för dig i den här artikeln kommer du att vilja prova det också!

Vad är pegging?

Pegging är den härligt vågade sexuella aktiviteten där en kvinna penetrerar sin manliga partners anus med hjälp av en strap-on dildo. Just det, nu är det ombytta roller när det gäller penetration – det är dags för oss tjejer att ta kommandot. Denna en gång så tabubelagda sexakt har tagit sig in i mainstreammedia och blivit alltmer populär bland heterosexuella par. Varför? Bortsett från att det är en utmaning att flytta fram sina sexuella gränser och utforska nya spännande saker i sovrummet erbjuder pegging en helt ny värld av fysisk och psykologisk njutning för båda parter.

Varför vill killar bli peggade?

Men vad får han ut av att bli påsatt, undrar du kanske? Som du kanske vet har män en hemlig erogen zon som kallas prostata, ofta kallad ”den manliga G-punkten”. Prostatan ligger bara några centimeter innanför anus och kan stimuleras genom pegging, vilket leder till häpnadsväckande orgasmer som får honom att böna om mer. Men, det är inte bara killarna som kan njuta av pegging. För oss damer kan pegging vara en stärkande och erotisk upplevelse. Det är vår chans att ta kontroll och göra våra partners vilda av njutning. Dessutom kan vi med rätt strap-on njuta av en härlig klitorisstimulering samtidigt som vi sätter på vår partner.

Grunderna i pegging

Nu när vi har väckt ditt intresse undrar du förmodligen hur du ska göra för att dyka in i peggingvärlden utan att begå en massa misstag? Det är där den här artikeln kommer in i bilden! Jag kommer ge en omfattande pegging-guide för alla djärva damer som vill pegga din pojkvän. Från att välja den perfekta strap-on till att ge honom en upplevelse han aldrig kommer glömma – den här guiden har allt.

I de kommande avsnitten kommer vi att utforska hur man förbereder sig för pegging och diskutera viktiga ämnen som kommunikation, samtycke och hur man välja ut rätt sexleksaker för jobbet. Sedan kommer vi att fördjupa oss i själva konsten att pegga. Vi kommer att täcka uppvärmningen, välja den perfekta positionen och ge tips för en smidig och behaglig åktur. Slutligen guidar vi dig genom after care och hur du kan göra pegging till en återkommande aktivitet i sovrummet.

Så spänn fast dig och följ med mig när vi ger oss ut i peggingens värld. Vare sig du är en nyfiken nybörjare eller ett erfaret proffs som vill finslipa dina färdigheter finns här något för alla. Förbered dig på att du kommer ha en galen historia att dela med dig av på nästa tjejkväll!

pegging av kille

Hur förbereder man sig för pegging?

Kommunikation och samtycke

Diskutera era fantasier

Innan du spänner fast dildon och ber din pojkvän kliva på är det viktigt att ha ett öppet och ärligt samtal med din partner om dina och hans fantasier och önskemål. Kom ihåg att kommunikation är smörjmedlet som håller kugghjulen i alla förhållanden i gång. Så sätt stämningen för ett sexigt tête-à-tête och låt din partner veta att du vill utforska pegging tillsammans. Vem vet, han kanske också har gått och fantiserat om det, precis som du.

Få ett uttryckligt samtycke innan pegging

Nu när ni har delat med er av era önskemål är det dags att se till att ni har er partners entusiastiska och uttryckliga samtycke. Pegging är en handling som sker i samförstånd, och båda parter bör vara redo för att börja. Ett tveksamt ”nja” eller tyst ”mhm” räcker inte; du vill ha ett ”ja för fasen!” innan du ger dig ut på detta erotiska äventyr. Samtycke är sexigt, och inget känns bättre än att veta att din partner är lika ivrig att utforska ny njutning tillsammans som du är.

Viktiga verktyg och leksaker

Att välja rätt strap-on sele och dildo

Att välja rätt strap-on är som att hitta den perfekta lilla svarta klänningen – den måste sitta bra, vara bekväm och få dig att känna dig som den sexgudinna du är. Leta efter en sele som är justerbar och robust, så att den håller sig på plats när du stöter på. När det gäller dildon har din partner all bestämmande rätt. Somliga killar är obekväma med tanken att använda en realistisk dildo, men mer öppna för att bli påsatta av en mer könsneutral. Storleken måste också väljas efter vad din partner är kapabel att hantera. Börja med en blygsam storlek och arbeta er uppåt när ni blir mer bekväma. Kom ihåg att Rom inte byggdes på en dag, och inte heller din partners förmåga att ta något i baken.

Materialet har också betydelse. Silikondildos är ett bra val eftersom de är kroppssäkra, lätta att rengöra och finns i många olika former och storlekar. Dessutom känns de fantastiskt bra mot huden. Var noga med att välja en dildo med en utställd bas för att hålla det hela säkert i selen. Det brukar nämnas i produktbeskrivningen om en dildo är ”strap-on compatible”

Välj ett bra glidmedel

Låt oss få en sak klar: glidmedel är er bästa vän när det gäller pegging. Anus är inte självsmörjande på samma sätt som en vagina, så du måste applicera generöst med glidmedel av hög kvalitet för att säkerställa en smidig och njutbar upplevelse för din partner. Vattenbaserade glidmedel är kompatibla med silikonleksaker, men eftersom de kan torka ut snabt kan ni behöva stanna upp och applicera mer glidmedel emellanåt. Silikonbaserade glidmedel håller längre men är inte kompatibla med silikonleksaker.

Andra sexleksaker som passar bra för pegging

Variation är livets krydda, och det gäller även i peggingens värld. Att introducera ytterligare leksaker och verktyg kan göra er peggingupplevelse ännu mer upphetsande. Analpluggar kan hjälpa din partner att vänja sig vid känslan av fyllighet, medan prostatamassagare kan användas för att rikta in sig direkt på hans njutningszon och värma upp den ordentligt. Kom bara ihåg att när det gäller anala lekar, börja i liten skala och arbeta er uppåt. Din partners bakdörr är en enkelriktad gata, så ha tålamod och var försiktig.

Hygien och säkerhet

Korrekt rengöring av leksaker och verktyg

Att hålla dina leksaker och verktyg gnistrande rena är viktigt för att upprätthålla en hälsosam och hygienisk peggingupplevelse. Rengör er dildo och andra leksaker efter varje användning med mild tvål och varmt vatten, eller använd ett leksaksrengöringsmedel som är särskilt utformat för ändamålet. Korrekt rengöring förhindrar att bakterier byggs upp och håller er utrustning fräsch och redo att användas igen och igen. Behandla dina leksaker med den omsorg de förtjänar, så kommer de att få dig att le länge.

Tips för att hålla er rena under pegging

Även om pegging är dirty, behöver det inte bli bokstavlig dirty, om du fattar vad jag menar. För att säkerställa en ren och bekväm upplevelse kan din partner prova anal douching, eller ett lavemang. Med hjälp av en mild, vattenbaserad lösning hjälper anal douching till att spola ut alla oönskade ”rester” som kan finnas kvar i ändtarmen före lekstunden. Det är dock viktigt att inte överdriva, eftersom överdriven douching kan störa den naturliga balansen i ändtarmen. Om du är orolig för renligheten kan du också använda kondomer på dina leksaker för enkel rengöring och extra skydd.

Potentiella risker med pegging

Som med alla sexuella aktiviteter kommer pegging med sina egna risker och bekymmer. För att undvika smärta eller skador ska du alltid ta det långsamt, använda mycket glidmedel och lyssna på din partners signaler. Om han upplever obehag eller smärta, sluta omedelbart och ge honom tid att anpassa sig. Kom ihåg att det är bättre att ta en kort paus än att driva på och riskera skador.

Ett annat potentiellt bekymmer är risken för att riva eller skada den känsliga rektalvävnaden. För att förhindra detta bör du se till att dina naglar är trimmade och filade släta om du planerar att använda fingrarna för att stimulera din partner där bak. Och glöm naturligtvis inte att kommunicera under hela upplevelsen. Om något inte känns rätt, säg till och gör justeringar vid behov. Trots allt ska pegging vara en njutbar upplevelse för er båda!

Med dessa förberedelser på plats är ni på god väg mot ett lyckat peggingäventyr. Kom ihåg att kommunikation, samtycke och de rätta verktygen kommer att se till att din peggingupplevelse blir så trevlig och njutbar som möjligt. Så sadla upp, mina damer, och gör er redo att utforska en värld av sensuella läckerheter som väntar dig och din partner i peggingens värld.

Hur peggar man sin pojkvän?

Uppvärmning och förspel

Sensuell beröring och oralsex

Att hoppa direkt in i pegging utan ordentligt förspel är som gå ner i spagat utan att värma upp ljumskarna först. För att få din partner förberedd och redo kan du börja med lite sensuell beröring, kyssar och oral stimulering. Att använda din tunga för att stimulera honom där bak kan hjälpa till att slappna av musklerna och öka upphetsningen, vilket gör den kommande pegging-upplevelsen mer njutbar.

Avancera stegvis

När din partner är ordentligt uppvärmd och upphetsad är det dags att börja er resa. Börja med ett finger, väl insmort i glidmedel, som du försiktigt masserar öppningen med innan du långsamt för in det. Detta hjälper din partner att vänja sig vid känslan av att bli penetrerad. När de blir mer bekväma kan du introducera ytterligare fingrar eller en analplugg, vilket kan hjälpa till att gradvis sträcka ut musklerna i anus och förbereda honom mentalt. Kom ihåg att ha tålamod.

De bästa sexställningarna för pegging
Doggy style

Doggy style är en klassisk position för pegging och det finns en bra anledning till det. Den låter den dominanta parten (det är du) ha full kontroll över penetrationsdjupet och -vinkeln. Dessutom ger den dig en fantastisk utsikt över din partners bakdel när du stöter på. Dessutom ger doggy style enkel tillgång till hans penis, så att du kan smeka hans skaft eller stimulera hans perineum, vilket ger ytterligare en nivå av njutning till upplevelsen.

Missionär med en kudde under hans höfter

Om du letar efter en mer intim sexställning för pegging kan ni prova missionärsställningen med en twist. Placera en kudde under din partners höfter för att höja upp dem en aning. Det gör det enklare att penetrera djupare och du får bättre tillgång till hans prostata. Den här positionen gör att du kan hålla ögonkontakt med din partner, så att du kan känna samhörigheten, men också hålla koll på hans reaktioner och dela med dig av ögonblickets intensitet. Dessutom gör den här positionen det enkelt för dig eller honom att stimulera penis samtidigt som han blir peggad.

Han på topp (cowboy)

Cowboyställningen sätter din partner i förarsätet och låter honom kontrollera penetrationsdjupet och -hastigheten. Detta kan vara särskilt användbart för nybörjare, eftersom det ger honom möjlighet att hitta den mest bekväma vinkeln och takten. Det ger dig också möjlighet att luta dig tillbaka, slappna av och njuta av utsikten när han rider in i solnedgången. Som en bonus ger den här ställningen ofta en härlig klitorisstimulering för kvinnan, tack vare strap-on basen eller selen.

Spooning

För en mer avslappnad peggingupplevelse kan ni prova spooning. När ni båda ligger på sidan glider du in i din partner bakifrån och låter era kroppar ligga ihop som två sensuella pusselbitar. Den här positionen erbjuder en långsammare, mer intim upplevelse, vilket gör den perfekt för dem som vill ta sin tid och njuta av varje ögonblick. Den ger också enkel tillgång till hans penis. Sist men inte minst gör den här sexställningen att din partner känner sig mindre exponerad, vilket kan göra det enklare att slappna av.

Hur man gör pegging skönt och behagligt

Använd rikligt med glidmedel

Glidmedel, glidmedel och mer glidmedel – jag kan inte nog betona hur viktigt detta är! En välsmord peggingupplevelse garanterar en smidigare och mer njutbar åktur för er båda. Var inte snål med glidmedlet och var beredd på att applicera mer vid behov. Kom ihåg att när det gäller pegging finns det inget som heter för mycket glidmedel.

För in dildon långsamt och försiktigt

När ni båda är redo för att börja pegga med en strap-on dildo ska du komma ihåg att ”långsamt och försiktigt” är den bästa strategin. Tryck försiktigt dildospetsen mot din partners anus och låt musklerna slappna av innan du långsamt för in den. Låt öppningen ”acceptera” dildon och gå inte för fort fram. Motstå lusten att ge full gas direkt, utan öka istället gradvis djupet och hastigheten på dina stötar när din partner blir mer bekväm. Detta medvetna tillvägagångssätt hjälper till att förebygga obehag och garanterar en roligare peggingupplevelse.

Kommunicera med din partner medans ni peggar

Öppen kommunikation är viktigt varje gång du har sex, och pegging är inget undantag. Checka regelbundet in med din partner och fråga hur de känner sig och om de behöver några justeringar. Var mottaglig för deras feedback och var villig att göra ändringar vid behov. Kom ihåg att pegging är en lagsport och målet är att ni båda ska ha en fantastisk tid.

Experimentera med olika tekniker och vinklar

När du och din partner har hittat er pegging-groove är det dags att krydda det hela genom att experimentera med olika tekniker och vinklar. Prova att variera hastigheten och djupet på dina stötar, eller till och med använda några cirkulära- eller sidorörelser. Små förändringar kan göra stor skillnad på sensationen som din partner upplever, och du kanske upptäcker hemligheten till att få honom över gränsen.

Att pegga din partner är en konst som kräver en känslig balans av kommunikation, tålamod och vilja att utforska nya sensationer. Med rätt tillvägagångssätt kan pegging bli en otroligt erotisk och njutbar upplevelse för er båda.

pegging pojkvän

Efter att du peggat din partner: After care

Intimitet är viktigt efter pegging

Mys och mjuka beröringar

När ni haft er första peggin-session är det viktigt att återknyta kontakten med din partner genom intimitet efterspel. Kramar, pussar, och mjuka beröringar är ett fantastiskt sätt att sola sig i efterglöden och känna hur ni tagit ett steg närmare varandra emotionellt. Lägg armarna runt din partner, stryk honom eller henne i håret eller ge honom eller henne ömma kyssar på huden. Dessa enkla handlingar av ömhet visar din uppskattning och kärlek för den sårbara och uppiggande upplevelse ni just delat.

Diskutera upplevelsen öppet och dela med dig av dina känslor

Eftervård (after care) handlar inte bara om fysisk beröring – det handlar också om känslomässig kontakt. När du och din partner har hämtat andan efter er pegging-session måste ni ta er tid att öppet diskutera upplevelsen med varandra. Dela med dig av dina känslor, ställ frågor och lyssna på din partners tankar. Var det något särskilt ögonblick som gav dig rysningar längs ryggraden? Upptäckte han något nytt om sina fantasier eller gränser? Genom att öppet diskutera er upplevelse kan ni lära er av varandra och identifiera områden att utforska eller förbättra i framtiden.

Utforska peggningstekniker

Kombinera pegging med BDSM och rollspel

När du och din partner har blivit bekväma med grunderna i pegging kanske ni är redo att ta det hela ett steg längre genom att kombinera pegging med rollspel eller BDSM. Rollspel kan lägga till en spännande ny dimension till er pegging-upplevelse. Att utforska maktdynamik, fantasier och olika scenarier kan göra pegging till en ännu mer spännande upplevlese. Oavsett om du vill rollspela som en dominanta dominatix, en sträng lärare eller en busig skolflicka är allt möjligt att kombinera med pegging.

På samma sätt kan BDSM-element lägga till ett extra lager av spänning när du peggar din partner. Du kan experimentera med lätt bondage, ögonbindel eller ta hjälp av föremål som piskor eller fjädrar. Kom alltid ihåg att diskutera gränser och upprätta ett safe word innan ni kombinerar pegging med BDSM, så att upplevelsen förblir konsensuell och trevlig för er båda.

Prova nya positioner, leksaker eller verktyg

I och med att ni får mer erfarenhet av pegging kanske ni upptäcker att ni längtar efter ännu mer variation och stimulans. Detta är det perfekta tillfället att experimentera med nya positioner, leksaker eller verktyg. Fundera på att kanske använda en vibrerande dildo, en dildo med dubbla ändar så ni kan penetreras samtidigt, eller till och med mer avancerade strap-ons som är designade för att stimulera er båda samtidigt. Marknaden är full av peggingleksaker och verktyg, så var inte rädd för att ge er ut och utforska vad som finns i er närmaste sexbutik. Som sagt är variation livets krydda, och variation under peggingäventyr är inger undantag. Här är tre exempel på sexleksaker som kan användas tillsammans pegging:

Cock cage

Att integrera en ”kukbur” (alltså, order får mig att bryta ihop) i er pegginglek kan addera ett spännande element av orgasmkontroll eller maktutbyte. En cock cage är en anordning som omsluter penisen och hindrar bäraren från att få erektion eller uppleva direkt stimulering. Genom att använda en cock cage under pegging skiftar fokus helt och hållet till mottagarens anala njutning, vilket förstärker den undergivna aspekten av pegging. Den dominerande partnern kan kontrollera de känslor och den stimulans som deras partner får, vilket skapar en ökad känsla av förväntan och upphetsning. Genom att kombinera en cock cage med en strap-on-dildo kan di hävda din dominans samtidigt som din partner njuter av att vara undergiven och kontrollerad.

Dildos med dubbla ändar

Dildos med dubbla ändar är utformade för att ge njutning er båda samtidigt. Den ena änden av dildon förs in dig, medan den andra änden används för att penetrera din partner. Denna kombination gör att ni båda kan uppleva känslorna av penetration, vilket skapar en mer intim och gemensam upplevelse. Dildos med dubbla ändar finns i olika storlekar, former och material, vilket gör att du kan hitta den perfekta passformen för dina önskemål och din anatomi.

Uppblåsbara dildos / buttplugs

Uppblåsbara dildos eller buttplugs erbjuder en unik och anpassningsbar pegging-upplevelse. Dessa sexleksaker kan pumpas upp för att göra dem större, vilket ger en skräddarsydd passform för din partner. När din partner blir mer van vid känslan av att bli peggad kan du gradvis öka storleken på dildon för att skapa en mer intensiv och tillfredsställande upplevelse. Uppblåsbara dildos är mångsidiga och kan användas tillsammans med en strap-on sele, vilket ger dig möjlighet att utforska olika nivåer av fyllighet och stretch under era pegging-sessioner.

Detta är bara några exempel på de många sexleksaker och verktyg som finns tillgängliga för dem som vill förbättra sina peggingupplevelser. När du blir mer bekväm med pegging, var inte rädd för att utforska och experimentera med olika leksaker, verktyg och positioner för att hitta det som fungerar bäst för dig och din partner. Kom ihåg att världen av sexuell njutning är vidsträckt och expanderas ständigt med nya sexleksaker och tillbehör.

Reflektera över upplevelsen tillsammans

Att pegga din partner kan stärka förhållandet

En av de vackraste aspekterna av pegging är dess potential att öka förtroendet och intimiteten i ditt förhållande. Genom att utforska nya områden av njutning tillsammans och tänja på gränserna för era komfortzoner skapar ni en gemensam upplevelse som kan fördjupa ert känslomässiga band. Omfamna den tillit och sårbarhet som pegging innebär och låt det fungera som en katalysator för tillväxt och ökad kontakt i ditt förhållande.

Utmana traditionella könsroller

Pegging kan vara ett kraftfullt sätt att utmana traditionella könsroller och förväntningar inom ett förhållande. Genom att ta på dig rollen som den som penetrerar blir du mer dominant, vilket utmanar samhällsnormer och omfamnar en mer egalitär inställning till sexuell njutning. Det är dock viktigt att försäkra din partner om att det inte minskar hans maskulinitet eller gör honom mindre ”manlig” att låta sig peggas. Faktum är att hans vilja att utforska nya former av njutning och vara sårbar tillsammans med dig visar en nivå av självförtroende och känslomässig mognad som är otroligt attraktiv och stärkande. Se till att kommunicera öppet och ärligt med din partner och inse hur attraktivt det är med en partner som sätter sin njutning före könsstereotyper.

Pegging kan vara en transformativ upplevelse för er båda, vilket ger en möjlighet att omdefiniera er sexuella dynamik och bygga en starkare, mer intim förbindelse mellan er. Genom att vara öppna för sexuell utforskning, kommunikation och sexuell utveckling kan du och din partner låsa upp nya nivåer av njutning och tillfredsställelse i ert förhållande.

När vi nu avslutar vår omfattande guide till pegging är det viktigt att komma ihåg att nyckeln till en lyckad och tillfredsställande sexuell upplevelse ligger i att vara öppen och äventyrlig med din partner. Pegging erbjuder en unik och spännande möjlighet att utforska nya områden av njutning samtidigt som traditionella könsroller och förväntningar utmanas. Genom att ge er ut på den här resan tillsammans skapar ni en gemensam upplevelse som kan fördjupa ert känslomässiga band och ge en lockande twist till era upptåg i sovrummet.

Våga testa era sexuella gränser

Jag uppmuntrar dig att omfamna din inre sexgudinna och dyka huvudstupa in i peggingvärlden med entusiasm och nyfikenhet tillsammans med din partner. Kom ihåg att varje pars erfarenhet kommer att vara unik, och nyckeln till att hitta det som fungerar bäst för dig och din partner är att vara öppna, äventyrliga och villiga att experimentera.

Några sista pegging-tips

När du ger dig ut på dina pegging-äventyr ska du alltid komma ihåg de viktiga pelarna i varje hälsosam och tillfredsställande sexliv: kommunikation, samtycke och säkerhet. Se till att ha öppna och ärliga samtal med din partner om era önskningar, gränser och fantasier. Att få ett uttryckligt samtycke innan ni ger er in i någon ny sexuell aktivitet är avgörande, eftersom det säkerställer att båda parter är på samma sida och känner sig bekväma och respekterade.

Säkerhet bör aldrig vara en eftertanke, särskilt när det gäller aktiviteter som pegging som innefattar anala lekar. Genom att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder, som att använda rikligt med glidmedel, börja långsamt och försiktigt och rengöra dina leksaker och verktyg ordentligt, minimerar ni risken för obehag eller skador och banar väg för en smidig och njutbar upplevelse.

Har du peggat din partner? Dela med dig!

Nu när vi har utrustat dig med den kunskap och vägledning du behöver för att pegga din pojkvän som ett proffs, vill vi gärna höra om dina erfarenheter och eventuella tips som du har plockat upp längs vägen. Upptäckte du en ny fantastisk position eller sexleksak som tog er pegging till en ny nivå? Fanns det ett särskilt ögonblick som fick dig att känna dig otroligt sammankopplad med din partner? Oavsett vilken historia du har, bjuder vi in dig att dela den med oss och vår gemenskap i kommentarsfältet nedan. Genom att främja en öppen dialog och utbyta idéer och insikter kan vi alla lära oss av varandra och fortsätta att växa och utvecklas på våra sexuella resor.

Vill ”pegga” (använda strap-on på) min man

Avslutningsvis hoppas vi att vår guide Pegging 101 har inspirerat och gett dig kraft att prova något nytt och spännande tillsammans med din partner. Kom ihåg att den sexuella njutningens värld är vidsträckt och ständigt expanderande, och det finns alltid något nytt att upptäcka, utforska och njuta av. Så gå fram med självförtroende, spänn fast den där dildon och visa din partner hur fantastiskt pegging kan vara. Lycka till med juckandet!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst