bästa pegging-dildon för nybörjare
Den här artikeln innehåller reklam

Vilken är den bästa pegging-dildon för nybörjare?

Det är en spännande tid vi lever i, där allt fler män och deras partners utforskar nya sätt att uppleva sex på tillsammans. Ett fenomen som har fått ökad uppmärksamhet på senare tid är pegging, vilket är en sexuell aktivitet där en kvinna penetrerar en man analt med hjälp av en strap-on dildo. Detta är en fantastisk utveckling, inte bara för att det utmanar traditionella könsroller och normer kring manlig och kvinnlig sexualitet, men också för att det öppnar upp för nya former av njutning och förståelse mellan oss och våra sexpartners.

Dildo för pegging

Nu när intresset för pegging växer, ställer sig många män och deras partners frågan: Vilken dildo passar bäst för just pegging? Det är en fullt förståelig fråga, särskilt med tanke på det enorma utbudet av pegging-dildos som finns på marknaden. Det kan kännas som att man navigerar i en djungel av olika former, storlekar och material, vilket kan göra det svårt att veta var man ska börja.

Skönaste pegging dildon

För att göra denna resa lite enklare för dig och din partner, kommer den här artikeln att fungera som en guide i jakten på den perfekta dildon för pegging. Vi kommer att ta upp olika aspekter att beakta, såsom materialval, storlek och form, samt hur dessa faktorer kan påverka upplevelsen du har med din partner. Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns en ”one size fits all”-lösning, utan att det snarare handlar om att finna en pegging-dildo som passar just er och era unika behov.

Så, om du är nyfiken på pegging och undrar vilken dildo som skulle passa bäst för dig och din partner – fortsätt läsa. Jag kommer ge dig all information du behöver för att göra ett välgrundat val, så att du kan utforska pegging med din partner med både njutning och komfort.

Bästa nybörjardildon för pegging

Om du vill slippa att göra research och snabbt få veta vilken dildo som är absolut bäst för pegging kan du välja en av dessa tre. Jag och min pojkvän har utforskat fler pegging-dildos än vad vi kan räkna och många av dem används bara en eller två gånger. Men, dessa två har blivit våra mest använda favoriter.

bästa pegging dildo nybörjare

Sinful Slender Silikondildo Medium

Betyg: 5 av 5.

Sinful är en butik som tillverkar sin egen pegging-dildo som har kommit att bli en av våra absoluta favoriter. Det var faktiskt den första pegging-dildon vi provade tillsammans och den fortsätter att njutas av fler år senare. Det min kille älskar med den här peggingdildon är att den slät och lätt kurvad uppåt, vilket gör att den glidet in och ut väldigt lätt utan någon längre uppvärmning. Allt som behövs är glidmedel, sedan är vi igång. Det är en perfekt pegging-dildo för nybörjare och erfarna. Dessutom är den lätt för mig att kontrollera när jag har min strap-on på mig. Klicka här för att ge den en chans!

Baseks Slimline

Betyg: 4.5 av 5.

Denna lilla pegging-dildo är den andra favoriten i vår samling. Den är lite mer verklighetstrogen, vilket jag tycker är väldigt upphetsande, men den ger också min pojkvän lite mer intensiv stimulans. Den är lite mindre i storleken, vilket innebär att den passar perfekt för nybörjare och inte behöver någon längre uppvärmning för att kunna hanteras. Toppen är dessutom lite tjockare på den här modellen, vilket min pojkvän säger stimulerar hans prostata mer effektivt när jag stöter in. Om du ska välja en pegging-dildo så välj denna – du kommer inte ångra dig.

Hur väljer man rätt dildo för pegging?

Se till att dildon går att fästa i en strap-on

Den absolut viktigaste aspekten när du väljer en dildo för pegging är att den måste vara anpassad för att kunna fästas i en strap-on sele. Det kan vara lätt att bli överväldigad av alla de olika formerna och storlekarna som finns tillgängliga, men om dildon inte kan sättas fast ordentligt i en sele, blir den i praktiken oanvändbar för just pegging. Inte alla dildos är designade för att passa i en strap-on sele, så det är kritiskt att du tittar efter detta först och främst innan du går vidare med ditt val. Om du inte gör det, riskerar du att slösa både tid och pengar på en produkt som inte kommer att uppfylla dina behov. Så, innan du fördjupar dig i andra detaljer som form och storlek, se till att dildon är kompatibel med en strap-on sele. Det står ofta i beskrivningen till dildon om den är kompatibel med en strap-on eller ej.

Fråga dig själv om du vill ha en verklighetstrogen dildo

När du väl har säkerställt att dildon kan fästas i en strap-on sele, är nästa steg att fundera över estetiken: vill du ha en könsneutral eller en verklighetstrogen dildo? Valet här kan påverka den psykologiska upplevelsen av pegging. En könsneutral dildo, som ofta kommer i abstrakta former och färger, kan vara ett bra val för män som inte är fullt bekväma med tanken på att bli påsatt av en verklighetstrogen dildo, och vill fokusera mer på upplevelsen. Å andra sidan kan en verklighetstrogen dildo, som efterliknar en riktig penis i form och färg, tillfredsställa fantasier om en mer verklighetstrogen upplevelse och kan vara särskilt upphetsande för de som finner det visuellt eller psykologiskt stimulerande med en ”riktig” penis. Detta val kan påverka hur du som blir påsatt känner dig under akten, vilket i sin tur kan påverka nivån av njutning och tillfredsställelse. Så, tänk igenom vad som psykologiskt tilltalar.

Köp ett set med pegging-dildos i olika storlekar

Ett annat smart drag när du väljer en dildo för pegging är att överväga att köpa ett set med dildos i olika storlekar. Detta är särskilt användbart för nybörjare eller för de som vill utforska olika nivåer av anal stimulans. Genom att börja med en mindre storlek kan du gradvis vänja dig vid känslan av att få något där bak och därmed minska risken för obehag eller skada. Allteftersom du blir mer bekväm kan du sedan gå upp i storlek för att öka stimulansen och njutningen. Ett set är också ofta mer kostnadseffektivt än att köpa individuella dildos separat. På så sätt får du flera alternativ att experimentera med, utan att det bränner ett hål i plånboken. Det ger dig och din partner möjlighet att utforska och anpassa er pegging-upplevelse på ett skönt sätt.

För avancerad pegging passar en prostata-dildo

För dig som söker en mer avancerad pegging-upplevelse finns det specialdesignade, böjda dildos som är utformade för att specifikt stimulera prostatan när du blir påsatt. Prostatan, ofta kallad ”mannens G-punkt,” är en känslig erogen zon som, när den stimuleras på rätt sätt, kan ge intensiv njutning och till och med leda till kraftfullare orgasmer. En böjd dildo är utformad för att rikta sig mot denna specifika punkt, vilket gör det möjligt att maximera upplevelsen. Om du redan har en del erfarenhet av pegging och är bekväm med alla grundläggande tekniker, kan en böjd dildo vara ett bra nästa steg för dig. Det är dock viktigt att nämna att prostatan är en känslig del av kroppen, så det är rekommenderat att man går försiktigt fram och använder rikligt med glidmedel. Att välja en böjd dildo för prostatan kan verkligen ta din pegging-upplevelse till nästa nivå och öppna upp för nya dimensioner av njutning.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst