Bästa sexlesaken för en oskuld
Den här artikeln innehåller reklam

Bästa sexleksakerna för kvinnor som inte haft sex

Det är ett vanligt problem att tillverkare och butiker av sexleksaker ofta riktar in sig på en målgrupp kvinnor som redan har erfarenhet av sex med en partner. Detta kan vara problematiskt för kvinnor som inte har haft sex ännu, men som ändå vill utforska sin egen sexualitet och uppleva njutning på egen hand. Det kan vara särskilt svårt att veta vilken typ av sexleksak som passar bäst om man inte har någon tidigare sexuell erfarenhet att jämföra med. För många kvinnor som fortfarande är oskuld kan det kännas förvirrande att navigera bland alla alternativ, som dildos, vibratorer, och andra penetrerande leksaker, när man inte vet hur ens egen kropp reagerar på olika typer av stimulans. I den här artikeln kommer jag berätta för dig vilka sexleksaker som passar bäst till dig som fortfarande är ”oskuld”.

Kan man använda sexleksaker om man inte haft sex?

Användning av sexleksaker kan vara särskilt fördelaktigt för kvinnor som inte har haft sex med en partner ännu, inte bara för njutningens skull, men också för en rad hälsofördelar. För det första kan det bidra till en bättre förståelse av den egna kroppen och dess erogena zoner, vilket kan vara värdefullt för sex du kanske kommer att ha i framtiden och för att lära dig själv uppnå sexuell tillfredsställelse på egen hand. För det andra kan regelbunden sexuell stimulans, även på egen hand, ha positiva effekter på den mentala hälsan, inklusive minskad stress och förbättrad sömnkvalitet.

Anatomiskt sett kan ”träning” av vaginalväggarna med hjälp av sexleksaker förbereda kroppen för den dag du väljer att ha penetrerande sex med en partner, vilket kan göra upplevelsen mer njutbar och mindre smärtsam. Det kan också hjälpa till att identifiera eventuella problemområden, som smärta eller obehag. Att använda sexleksaker är också ett säkert sätt att utforska sin sexualitet på, fri från risker som sexuellt överförbara infektioner eller oönskad graviditet. Med andra ord, även om man är en kvinna som inte haft sex ännu kan sexleksaker vara både hälsosamt och givande.

Bästa sexleksaken för kvinnor som inte haft sex

Anatomiskt och kliniskt sett kan det vara viktigt att börja med en sexleksak som fokuserar på klitorisstimulans snarare än vaginal penetration om man inte haft penetrerande sex med en partner tidigare. Klitoris är en extremt känslig erogen zon och är ofta mer ”tillgänglig” för stimulans jämfört med andra delar av könsorganet, som G-punkten eller vaginalväggarna, som kanske inte är lika känsliga om man inte har erfarenhet av penetrerande sex. Detta kan göra klitorisvibratorer eller andra externa stimuleringsverktyg till ett bra första val för dig som är oskuld.

Bästa vibratorn för kvinnor som inte haft sex

En lufttrycksvibrator är ofta det bästa valet för kvinnor som är inte haft sex ännu, eftersom den ger fokuserad, icke-penetrerande stimulans av klitoris. Detta kan minska känslan av överstimulans eller obehag som kan komma med penetrerande leksaker. Dessutom ger lufttrycksvibratorer en sugande känsla över klitoris, vilket kan vara en mildare introduktion till njutning, jämfört med en klassisk vibrator. Här är två lufttrycksvibratorer som passar utmärkt till dig som inte haft sex ännu.

bästa vibratorn för oskuld

Satisfyer Pro 2 Generation 3

Betyg: 5 av 5.

Detta är en lufttrycksvibrator som är utmärkt för kvinnor som aldrig haft sex. Förutom att den erbjuder indirekt stimulans av klitoris, som alla lufttrycksvibratorer gör, har den ett unikt munstycke som du kan lägga mot klitoris. Det här munstycket har ett ”membran” över öppningen, vilket innebär att den pulserar mot klitoris på ett väldigt skonsamt men himmelskt skönt sätt. Satisfyer själva beskriver känslan som att ha ett flöde av varmt vatten rinnandes över klitoris, och jag är faktiskt villig att hålla med om det. Dessutom kommer den här lufttrycksvibratorn med en inbyggd ”klassisk” vibrator också, vilket ger dig det bästa av två världar. Båda funktionerna är skonsamma och du kan stegvis utforska olika grader av intensitet för att hitta den som passar dig bäst. Slutligen är den väldigt enkel att lära dig använda. Du kan klicka här om du vill ge den en chans!

bästa vibratorn för oskuld kvinna

Womanizer Premium 2

Betyg: 5 av 5.

Denna lufttrycksvibratorn är något dyrare, jag vet, men låt inte prislappen avskräcka dig. För dig som inte haft sex tidigare, eller kanske aldrig använt en sexleksak ens, är detta den bästa introduktionen du kan få. Vibrationerna från denna lilla skönhet är finkalibrerade och mjuka, utan att bli för svaga, vilket är något helt unikt. Den masserar klitoris med mjuka ”puffar” av luft, utan att röra vid huden. Den erbjuder många olika lägen som du kan experimentera medför att hitta rätt nivå av stimulans för just dina behov. Den går att använda i badkaret och i duschen utan problem och kommer låta dig utforska din njutning bekvämt och tryggt. Du kan klicka här om du vill ge Womanizer en chans.

Bästa dildon för kvinnor som inte haft sex

Om du inte haft sex med en partner tidigare, men ändå vill uppleva känslan av att bli stimulerad från insidan är storleken på sexleksaken du väljer en väldigt viktig faktor att beakta. För någon som inte är van vid penetration kan även en mindre dildo kännas överväldigande. Detta beror på att vaginalväggarna kanske inte är lika ”tränade” i att hantera penetrering eller stimulans. Därför kan det vara klokt att börja med en mer könsneutral dildo som är skonsam att föra in. Här är en dildo som jag tycker passar utmärkt till dig som är ”oskuld”.

bästa dildon för oskuld kvinna

Sinful Slender Silikondildo

Betyg: 5 av 5.

Sinful Slender Silikondildo är en perfekt liten dildo för dig som aldrig haft penetrerande sex med en partner tidigare. Den är endast 2,3 cm i diameter, vilket är perfekt att börja med om du vill uppleva känslan av att föra in något i dig. Den släta ytan är så skonsam den kan bli, och med vattenbaserat glidmedel kommer den göra upplevelsen enkel och trygg. Denna modell kommer även i fler storlekar, så om du vant dig vid den här lilla modellen och känner dig redo för något lite större finns det möjlighet att uppgradera. Dessutom är den inte allt för lång, vilket kan kännas bra när man inte är van vid att föra upp något i sig. Ett tips som kan vara extra användbart för dig som inte haft sex tidigare är att denna dildon är gjord i kroppssäkert silikon, vilket är oerhört mottagligt för värme. Om du vill ha en ännu skönare upplevelse kan du sänka ner den här lilla dildon i varmt vatten i 10 minuter och sedan låta den glida in. Det kommer ge dig en varm och härlig känsla som gör det enklare att slappna av. Klicka här om du vill ge den här lilla dildon ett försök.

Sexleksaker för kvinna oskuld

Sammanfattningsvis, om du är en kvinna som inte har haft sex med en partner ännu men vill börja utforska din egen sexualitet, kan en klitorisvibrator vara det bästa valet för dig. Den är oftast mindre, mer diskret, och fokuserar på klitorisstimulans, vilket gör den till en utmärkt introduktion till världen av sexleksaker, och till din egen kropp.

test

twst