Sinful Original Julkalender

Sinful Original Julkalender

SponsorSinful
Sinful Original Julkalender
Sinful Original Julkalender
Sammanfattning
Sinful Original Julkalender är fullpackad med sköna överaskningar, men den mest oväntade är den medföljande boken som hjälper dig få ut så mycket njutning som möjligt av sexleksakerna!
Gradvis Uppbyggnad
87
Tema och Sammanhang
70
Njutning per lucka
76
Överraskningsfaktor
65
Tillbehör och Komplement
81
Återanvändbarhet och Hållbarhet
76
Läsarbetyg6 Betygsätt
45
Passar dig som
Passar inte dig som
76
Tingles
Vill du också köpa Sinful Original Julkalender?

Ah, adventskalendrar! De har förändrats en del från sina ursprungliga dagar, med roliga bilder och små chokladbitar bakom luckorna. Nu kan du räkna ner dagarna till jul med allt från gourmetmat till kaffesorter till skönhetsprodukter. Men låt oss inte glömma de alltmer populära sexleksakskalendrarna som har blivit en fullkomlig sensation. De fullkomligt flyger av butikshyllorna och det är lätt att förstå varför. Varför nöja sig med en liten bit choklad när du kan öppna en lucka och finna en ny sexleksak varje dag som inte bara är läcker utan också kryddar ditt sexliv?

Denna trend, som kombinerar den barnsliga förväntan av en överraskning varje dag med en touch av snusk, är inte bara en kul grej, utan också ett bra sätt att utforska din sexualitet och bredda din repertoar i sovrummet. Det är som att få en liten dos av sexuell upplysning varje dag fram till jul, vilket kan vara särskilt användbart för par som vill bryta rutinen i sovrummet eller individer som är nyfikna på att utforska sina egna gränser. Så, om du är trött på de traditionella kalendrarna och söker något som verkligen kan tända gnistan i sovrummet, varför inte prova en sexleksakskalender? Det är den gåva till dig själv som fortsätter att ge ända till julafton.

Sinful Julkalender

Tack vare Sinful har jag fått möjligheten att göra precis det som vi alla drömde om att göra när vi var små; gå lös på julkalendern och öppna alla luckorna på en gång för att frossa i innehållet! Självklart kommer jag inte avslöja vad som döljer sig bakom varenda lucka i Sinfuls julkalender. Men, vi kommer ge dig ett smakprov på vad du kan vänta dig. Spoilers Ahead!

Spännande

En kulkalender är inte bättre än sin förpackning! Luckorna ska vara lagom svåra att hitta så du får leta i några sekunder innan du får din belöning och självklart ska du inte kunna lista ut innehållet i förväg. Sinful har träffat helt rätt på dessa punkter. Kalendern kunde varit en aning mer ”julig”. En snöflinga eller julgran på kalendern hade framhävt julstämningen ett extra snäpp.

I övrigt är kalendern väldigt elegant utformad, med silverbelagd text på en mattsvart bakgrund som inger både en känsla av lyx och mystik.

Bra tips och tricks

Något jag verkligen älskar med årets julkalender från Sinful är den medföljande boken. I korthet kan man säga att det är en extra liten julkalender som hjälper dig få ut det mesta av produkterna i den stora julkalendern. Boken innehåller en kort beskrivning av varje produkt i kalendern och förslag på hur du kan använda den själv eller tillsammans med en partner – lysande!

julkalender med sexleksaker

Jag vill ta en sekund att verkligen understryka hur nice detta är, eftersom det som begränsar människors sexliv oftast inte är bristen på sexleksaker, utan bristen på idéer och fantasier. Boken med tips och tricks sätter i gång fantasin som behövs för att få ut så mycket njutning som möjligt av leksakerna i kalendern. Den lilla boken gör att innehållet i den julkalendern passar både nybörjare och lite mer avancerade älskare.

Vad finns i Sinful sexleksakskalender?

Vad döljer sig då i Sinfuls lustfyllda kalender? Här är 3 saker som du kommer hitta i Sinfuls julkalender:

  • Silver bullet vibrator
  • Smala justerbara handklovar
  • Vibrerande ägg

Silver bullet vibrator

En bulletvibrator är en fantastisk sexleksak som varje kvinna borde äga – på riktigt! En bulletvibrator är en liten men kraftfull klitorisvibrator som kan användas på ett oändligt antal sätt. Den lilla storleken gör att den ryms i vilken ficka eller väska som helst, vilket innebär att du kan förse dig själv med en orgasm eller två oavsett vart du befinner dig så länge du har tillgång till en toalett eller badrum.

Den går också utmärkt att använda tillsammans med en partner, eftersom den lilla storleken aldrig kommer i vägen för någon av er oavsett vilken ställning ni väljer att älska i. Jag hade länge problem med att komma med hjälp av en vibrator samtidigt som jag hade sex med min partner. Det är som att jag blir mindre känslig av att bli penetrerad samtidigt. Problemet löstes när jag valde att använda en starkare vibrator under sex än vad jag vanligtvis skulle använt på egen hand.

Sinful Silver Bullet Vibrator är riktigt kraftig, vilket jag tycker är ett stort plus! Jag råkar ofta ut för klena vibratorer som behöver en hel del mentalt fokus och upphetsning för att kunna ta mig hela vägen. Denna bulletvibratorn är inte sådan. Den surrar på ordentligt, med flera olika nivåer av intensitet och passar perfekt till oss som behöver den där extra stimulansen för att bli tillfredsställda.

Jag gillar också att vibrationerna kommer från ”toppen” av vibratorn. Vissa tillverkare sätter motorn nära handtaget, vilket bedövar fingrarna och get inte klittan den stimulans som behövs.

Dessutom är della lilla bulletvibratorn uppladdningsbar! Enormt stort plus. Vem orkar hålla på med batterier? Man sticker bara in USB-sladden i vibratorn för att ladda den – hur lätt som helst.

Smala justerbara handklovar

Bakom en av luckorna döljer sig ett par handklovar som snabbt blev en av mina favoriter! Känslan av att ge upp kontrollen över min egen kropp och överlämna den till min partner är något som jag lärt mig att älska med tiden vi varit tillsammans. Det var definitivt inte något jag tyckte var sexigt innan jag träffade honom, vilket bevisar för mig att en riktigt bra partner som får en att känna sig bekväm och trygg under sex kan förändra hela ens syn på sex.

Kedjan mellan handklovarna är tjock, vilket gör att den lätt går att fästa omkring en stång i sängen eller annan möbel i huset, om man vill ha en lite extra undergiven och försvarslös känsla.

Jag ska tillägga att dessa handklovar var de första jag använt för att fängsla min partner och det blev en större succé än någon av oss hade kunnat tro.

Vibrerande ägg

Bakom en av luckorna döljer sig ett vibrerande ägg – en typ av sexleksak som är formad som ett ägg och utrustad med en motor för att skapa vibrationer. Ägget är kopplat till en fjärrkontroll via en lång sladd, vilket gör det möjligt för dig eller din partner att enkelt styra intensiteten av vibrationerna i olika positioner utan att avbryta det ni håller på med.

Ägget kan också föras in i slidan för att massera g-punkten samtidigt som du stimulerar klitoris med bulletvibratorn (eller varför inte en Satisfyer?). Jag skulle inte rekommendera att föra upp det lilla vibrerande ägget i baken, även om den medföljande boken inte nämner något om det.

Är Sinful julkalender värt?

Förra året vart Sinful’s julkalender en fullkomlig publikfavorit som bara flög av hyllorna. Faktum är att de sålde slut långt före jul, vilket jag tycker vittnar om vilken fantastisk samling produkter som döljer sig bakom luckorna. Jag kan själv intyga att den här julkalendern är något alldeles extra.

Förutom produkterna i sig tycker jag att kombinationen av produkterna är fantastisk. Det finns verkligen något som passar alla och om man är en person som inte äger så många sexleksaker erbjuder den här kalendern något av ett perfekt ”starter kit” som ger dig produkter för alla ändamål så att du kan hitta just din favorit.

Dessutom är kalendern riktigt prisvärd. För 900:- får du en mängd produkter som annars skulle kostat 3 400:-

I skrivande stund finns det fortfarande några kalendrar kvar att köpa – länken tar dig direkt till butiken. Om du är en av de lyckliga få som lyckades lägga vantarna på en av Sinfuls julkalendrar förra året innan de tog slut skulle jag rekommendera att du väljer Sinfuls andra julkalender i år – Sinful Premium Julkalender.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gradvis Uppbyggnad
Tema och Sammanhang
Njutning per lucka
Överraskningsfaktor
Tillbehör och Komplement
Återanvändbarhet och Hållbarhet
Slutbetyg

test

twst