Hur dominerar jag honom sexuellt

Hur gör jag för att dominera honom i sovrummet?

Jag har länge velat bli mer dominant i sovrummet. Jag har pratat med min pojkvän om det och han tycker också det hade varit intressant att testa att bli dominerad. Problemet är att jag inte riktigt vet vart jag ska börja. Ska man köpa koppel och handklovar, eller andra grejer för att dominera honom, eller finns det andra sätt jag kan bli mer dominant på under sex. Jag känner att jag har det i mig. Jag vill verkligen ta kontrollen över honom under sex men jag vet inte vart jag ska börja. Tar gärna emot tips på hur jag kan dominera honom i sovrummet, eller i alla fall bli mer dominant under sex. Tack!

-Bara lilla jag

Som kvinnor har vi förväntningar på oss om att vara mjuka, vänliga och undergivna, framför allt i sovrummet. Samhällets normer och förväntningar har lärt oss att rollen som dominant i sovrummet är reserverad för männen, vilket lämnar oss att alltid inta rollen som undergivna och passiva under sex. Men, det finns faktiskt en helt ny värld av njutning som öppnar upp sig för dig när vågar ta kommandot i sovrummet. Att våga ta ledningen och dominera honom i sovrummet kan vara en både befriande och spännande upplevelse som låter dig utforska din sexualitet och dina begär på ett sätt som du aldrig trodde var möjligt. Det kan till och med ge din partner en ny typ av njutning som han inte visste att han ville ha.

Hur gör jag för att dominera honom under sex?

Om du någonsin har fantiserat om att ta bli mer dominant i sovrummet är den här artikeln för dig. Jag kommer att dela med mig av tips och tricks om hur du kan bli mer dominant under sex, och ta kontrollen över sovrummet. Så, om du är redo att bryta dig loss från samhällets förväntningar och släppa loss din inre dominatrix, fortsätt då att läsa. Det är dags att ge din kille en liten kvällskurs i lydnad och disciplin, och släppa lös din dominanta sida.

Såhär dominerar du honom i sovrummet

Ha rätt inställning

Många tror att ”sexuellt dominant” innebär läderkläder, piskor och smärta – men det är faktiskt inte sant. Att vara dominant innebär att du har en attityd som säger att din vilja är viktigare än din partners. Det är en attityd som innebär att du tar plats i sovrummet genom att hävda din vilja, samtidigt som du förväntar dig att din partner ska lyda. För att dominera din kille gör du helt enkelt din vilja viktigare än hans.

Våga hävda dig

Att vara dominant i sovrummet kräver självförtroende och en förmåga att vara bestämd. Känn dig stolt över din kropp och din sexualitet, och släpp alla hämningar. Var inte rädd för att tala om vad du vill ha och hur du vill ha det, och be aldrig om ursäkt. Förvänta dig i stället lydnad. Säg vad du begär i stunden och säg det som att du menar det. Tänk på sovrummet som en filminspelning där du är regissören. Genom din fantasi har du en vision om vad som ska utspela sig och hur det ska gå till. Genom dina kommandon blir fantasin till verklighet, precis som du vill ha den. Det självförtroende du utstrålar kommer inspirera din man att underkasta sig och han kommer älska det.

Bygg upp självförtroende

Självförtroende kommer genom övning, så oroa dig inte om du inte känner dig så dominant första gången du tar kontrollen i sovrummet – nästa gång kommer kännas bättre.

Använd din röst

Din utstrålning och inställning är alltså det som gör dig dominant, men dina ord och ditt tonläge är dina främsta verktyg för att få honom att lyda. Kommunikation är nyckeln till att dominera din partner i sovrummet på ett sätt som känns naturligt, men också tryggt. Inta en bestämd och rak ton och använd sedan dina ord för att sätta gränser, ge kommandon och uttrycka dina önskemål. Här är några tips på hur du kan använda kommunikation och dina ord för att dominera honom under sex:

Sätt gränser

Innan du och din partner påbörjar någon sexuell aktivitet är det viktigt att fastställa era gränser. Se till att kommunicera dina gränser och vad du känner dig bekväm med samt vad som är förbjudet. Låt din partner göra det samma. Detta kommer att säkerställa att både du och din partner är på samma sida och kan njuta av upplevelsen utan rädsla för att någon ska gå för långt. Här är två exempel:

Exempel 1

Du: ”Jag är bekväm med lätt smisk på rumpan men inte över brösten. Jag vill inte bli strypt. Är det förstått?”

Han: ”Ja, det är förstått.”

Exempel 2

Han: ”Du får göra vad du vill med mig så länge jag inte säger order ”röd”. Då vill jag att du slutar – okej?”

Hon: ”Jag kommer sluta så fort du säger röd.

Ge kommandon

Som dominant är det ditt jobb att ta kontroll och ge kommandon om vad som ska hända och hur det ska hända. Använd en kommenderande ton och var tydlig i dina instruktioner. Berätta för din partner vad du vill att han eller hon ska göra och hur du vill att han ska göra det. Avsluta gärna dina kommandon genom att säga ”förstått?” och förvänta dig att han ska svara. Det minskar missförstånd och gör att din partner behöver underkasta sig på ett aktivt sätt. Han följer inte bara med, utan är undergiven genom sina ord och handlingar.

Du: ”Ner på knä och kryp mot mig.”

Med detta kommando visar du att det är hans jobb att komma till dig och inte tvärt om. Det placerar också honom i en underlägsen position.

Du: ”Klä av dig framför mig och sätt dig på golvet – förstått?”

Med detta kommando etablerar du din dominans och sätter din partner i en undergiven position. Det är också en perfekt ställning att börja med när du vill förverkliga dina dominanta fantasier.

Du ”Rör dig inte och gör inte ett ljud förrän jag säger till – förstått?”

Detta kommando försätter din partner i ett tillstånd av förväntan och gör att du kan ta kontroll över situationen. Det ger dig också möjlighet att teasa honom eller bara ta dig tiden att utforska hans kropp.

Du: ”Håll ut dina händer och rör dem inte, vad jag än gör – är det uppfattat?”

Det här kommandot gör att du kan utforska din partners kropp och retas med honom utan att han kan röra dig tillbaka. Det etablerar också din dominans, genom att du tar ifrån honom rättigheter samtidigt som du behåller dina. Det ger dig också kontroll över situationen och vad som ska hända härnäst.

Du: ”Vänd dig mot mig och ta på dig själv.”

Detta kommando sätter din partner i en sårbar position vilket får honom att känna sig undergiven. Det öppnar också dörren för dig att belöna honom för sin undergivenhet, till exempel genom uppmuntrande ord om hur hård han är eller genom att ge honom oralsex.

Uttryck dina önskemål

Var inte rädd för att uttrycka dina önskningar och vad du tänder på. Att vara öppen och ärlig om vad du vill ha hjälper inte bara din partner att ge dig det du vill ha, det är också ett sätt för dig att ta plats i sovrummet och visa att din vilja sätter agendan vilket kan vara en extremt frigörande känsla när du väl vant dig vid att uttrycka dig. Här följer några exempel, men självklart ska du utgå ifrån dina egna fantasier och visionen du vill förverkliga i sovrummet:

Du: ”Jag vill att du slickar mig och jag bestämmer när du ska sluta – förstått?”

Få honom att lyda

Att ha rätt inställning och använda din röst för att göra din vilja tydlig är en bra start, men om du vill dominera honom på riktigt behöver du också försäkra dig om att han faktiskt följer dina kommandon och lyder din vilja. Det två enklaste sätten att få honom att lyda är genom belöningar och bestraffningar.

Belöna honom

Användning av positiv förstärkning (belöningar) kan vara ett effektivt sätt att uppmuntra din partner att underkasta sig din vilja. Beröm honom för hans lydnad och låt honom veta hur mycket du njuter av upplevelsen på grund av att han är så duktig. Här är ett exempel:

Du: ”Duktig pojke. Jag älskar när du lyder istället för att käfta.”

Bestraffa honom

Ibland kan bestraffningar vara ett effektivt sätt att etablera dominans och få honom att lyda. Använd en sträng ton och straffa din partner för olydnad, eller om han inte svarar ”Ja” på dina kommandon. Fyra saker är viktiga när du använder bestraffning.

  1. Välja en lekfull bestraffning. Grunden till alla former av sex är att ha kul tillsammans, även när du vill få honom att lyda.

  2. Välj aldrig en bestraffning som din partner inte kan säga nej till. Säkerhet är A och O.

  3. Förklara för din partner vad han gjorde fel innan du bestraffar honom. Det är viktigt att han förstår varför han blir bestraffad så han kan lära och göra bättre nästa gång.

  4. Låt honom delta i sin bestraffning. Under tiden som han får sin bestraffning kan du göra honom medveten om vad han gjorde för fel genom att fråga honom ”varför straffar jag dig?”. Genom att han upprepar exakt vad han gjort fel förstärker du hans känsla av underkastelse och gör det tydligt för honom att han ska göra bättre nästa gång.

Exempel på bestraffningar:

Smisk

Spanking är en populär form av bestraffning sträcka sig från en lätt klapp till ett mer hårdhänt tag. Poängen med att ge smisk är att visa att det är du som har kontrollen, inte att du kan brotta ner honom.

Att undanhålla orgasm

Att neka din partner orgasm kan vara en kraftfull form av bestraffning som förstärker lydnad och kontroll. Som dominant är kommer din njutning först och det innebär att hans ”rätt” till orgasm kan dras in om han inte lyder.

Verbal tillrättavisning

En verbal tillrättavisning kan användas för att etablera dominans och påminna din partner om sin plats. Använd en sträng ton och ett tydligt språk och låt din partner veta när han eller hon har varit olydig och vad konsekvenserna kommer att bli. Här är ett exempel: ”Om du inte gör exakt vad jag säger måste jag straffa dig.”

Använd makten du får av att vara dominant

Maktspel är en viktig del av att dominera honom i sovrummet. Det innebär att du använder din fysiska och känslomässiga makt för att kontrollera din partner, vilket kan vara otroligt upphetsande för er båda. Här är några tips på hur du använda dig av maktspel när du vill dominera honom sexuellt:

Använd ditt kroppsspråk

Ditt kroppsspråk kan kommunicera mycket om din dominans och makt. Stå upp medan han sitter eller ligger. Ha ögonkontakt och använd självsäkra gester för att etablera din auktoritet. Bär klackar som gör dig längre än honom så du kan titta ner på honom. Du kan till exempel pressa din partner mot väggen med din kropp eller böja dig ner och viska i hans öra.

Använd rekvisita och sexleksaker

Rekvisita och sexleksaker kan betraktas som en avancerad form av dominans, eftersom de kan ge en extra dimension till ditt maktspel. Du kan använda handbojor, koppel, piskor eller andra BDSM-redskap för att etablera din dominans och kontroll genom att till exempel placera ett koppel runt hans hals och håll i kopplet när du leder honom runt i rummet.

Rollspel

Rollspel kan göra det enklare för er att leka med maktdynamik eftersom det ger er ett scenario att spela ut. Det känns kanske inte självklart att han ska lyda dig i sovrummet bara för att du säger det. Om du där emot är en polis, eller en sträng lärarinna blir motivationen bakom din dominans tydligare och enklare att följa. Ett exempel kan vara att spela rollen som en sträng chef som kräver att din partner utför vissa uppgifter och straffar honom när han inte följer reglerna.

Förnedring

Precis som sexleksaker och rekvisita tillhör förnedring överkursen i hur du dominerar din pojkvän. Först och främst är det inte alla som tänder på att förnedra andra, för det andra är det inte alla som tänder på att bli förnedrade, och för det tredje kan man vara dominant utan att vara sadistisk. Förnedring kan dock vara ett effektivt sätt att etablera din dominans och kontroll över din partner. Det är dock viktigt att diskutera gränser och begränsningar i förväg, eftersom det kan vara känslomässigt utmanande för vissa individer. Ett exempel på förnedring är att be din partner att utföra förödmjukande uppgifter, till exempel att krypa på golvet eller kyssa dina klackar.

Dominera pojkvän i sängen

Att som kvinna bli mer dominant i sovrummet kan vara en befriande och stärkande upplevelse. Genom att ta kontrollen i sovrummet och förverkliga dina innersta fantasier och sexuella önskningar kan du skapa en intensiv och upphetsande upplevelse för både dig och din partner som är helt ny. Det är dock viktigt att komma ihåg att dominans alltid ska vara säkert, förnuftigt och samförståndsmässigt.

Kommunikation är nyckeln för att etablera dominans i sovrummet. Om du vill dominera honom är det viktigt att upprätta tydliga gränser och begränsningar tillsammans med din partner i förväg och prioritera kommunikation, respekt och samtycke. Genom att göra det kan du se till att både du och din partner känner er trygga och bekväma under tiden som du tar kontrollen.

Det är också viktigt att komma ihåg att vara dominant under sex inte handlar om att vara kränkande eller respektlös mot din partner. Det handlar om att utforska dina önskningar och fantasier på ett konsensuellt och respektfullt sätt där du tar på dig ledarrollen. Det är också viktigt att notera att dominans inte är något för alla, och det är okej om det inte är något som intresserar dig eller din partner.

Hur blir jag mer dominant under sex?

Att bli mer dominant i sovrummet handlar om att utforska din sexualitet och ta kontrollen över din njutning. Det handlar om att utforska dina önskningar och fantasier på ett säkert och respektfullt sätt och skapa en intensiv och upphetsande upplevelse för både dig och din partner. Genom att prioritera kommunikation, respekt och samtycke när du dominerar honom kan du öppna en helt ny värld av njutning som du inte visste fanns.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst