saker-att-säga-till-honom-under-sex

10 Sexiga saker att säga till honom under sex som får dig att känna dig som en gudinna

Har du någonsin känt att du bara vill ta kontrollen i sovrummet? Är du trött på att nästan allt sker på hans initiativ? Vill du bossa Då läser du precis rätt artikel. Som sexolog och kvinnlig copywriter är jag här för att dela med mig av åtta dominanta kommandon som kommer att få honom att bli vild av lust och lämna dig med en känsla av makt.

Att ta kontrollen i sovrummet kan vara lite skrämmande, men lita på mig, det finns inget mer befriande än att släppa taget om dina hämningar och utforska dina sexuella krafter genom att dominera honom lite under sex. För att ge dig lite hjälp på traven kommer jag dela med mig av 10 dominanta saker du kan säga till honom under sex som kommer få han att tappa hakan av åtrå, och få dig att känna dig som sovrummets gudinna.

Sexiga saker att säga till honom under sex

Så låt oss dyka in i världen av dominans och underkastelse och ta dina sexuella upplevelser till en helt ny nivå. Gör dig redo att släppa loss din inre gudinna och ta din man på en vild resa som han aldrig kommer att glömma!

Dirty talk som kommer få dig att känna dig som en dominant gudinna i sovrummet

”Ner på knä”

Det här kommandot är både sexigt och dominant eftersom det sätter dig i en maktposition, samtidigt som det får din partner att känna sig undergiven och lydig. Att knäböja kan också ses som ett tecken på respekt och underkastelse, vilket kan vara otroligt erotiskt i rätt sammanhang. Vad som händer när han fallit ner på knä framför dig är helt upp till dig.

”Jag vill se dig ta på dig själv”

Den här frasen är pure fire. Den är både sexig och dominant eftersom den låter dig ta kontroll över hans njutning, samtidigt som det ger dig en känsla av makt och kontroll. Genom att beordra din partner att ta på sig själv samtidigt som du ser på kan du få honom att känna sig utlämnad och blottad, vilket ökar känslan av intimitet och stärker er tillit. Du får också chansen att njuta av att se honom njuta. Sist men inte minst kommer det få honom att känna sig åtrådd och sexig.

”Rör dig inte”

Det här kommandot är dominant eftersom det försätter din partner i ett tillstånd av förväntan och spänning, där han väntar på att se vad du kommer att göra härnäst. Genom att be din partner att stå stilla och inte röra sig kan du ta dig tid att utforska hans kropp och upptäcka hans känsliga ställen, samtidigt som du får honom att känna sig aningen utelämnad och blottad.

”Titta på mig”

Alltså – wow. Att säga till honom att se på dig är galet dominant eftersom det skapar en djupare koppling mellan dig och din partner och låter dig hävda din dominans genom ögonkontakt. Genom att beordra din partner att titta in i dina ögon kan du skapa en känsla av intimitet och kontakt, samtidigt som du får han att känna sig helt trollbunden av dig. Dessutom riktar du hans totala fokus på dig. Du är allt som existerar i hans värld just då, och bara det är galet hett.

”Säg mitt namn”

Det här kommandot kan betraktas som sexigt och dominant eftersom det riktar hans uppmärksamhet mot dig och din njutning, samtidigt som det får din partner att känna att han är där enbart för att tjäna dig. Genom att beordra din partner att ropa ditt namn hävdar du din dominans och gör honom fullt medveten om whos he’s fucking with bokstavligt talat. Dessutom kommer du få en enorm ego boost av att höra honom säga ditt namn i ett tillstånd av extas. Extra hett är det om du säger åt honom att säga ditt namn när han kommer.

”Ta av dig kläderna”

Det här kommandot sätter din partner i en sårbar position, samtidigt som du tar kontrollen över vad som ska ske, vilket är både sexigt och dominant. Genom att beordra din partner att ta av sig kläderna medans du ser på kan du skapa en känsla av förväntan och spänning och etablera dig som den som bestämmer i stunden. Detta kommando kan också vara otroligt erotiskt, eftersom det kan vara en lockande och upphetsande upplevelse att se din partner klä av sig för dig.

”Ställ dig på alla fyra”

Det här kommandot är sexigt och dominant eftersom det etablerar en tydlig maktdynamik mellan dig och din partner. Genom att beordra din partner att ställa sig på alla fyra kan du få honom att känna sig undergiven och lydig. Den här positionen kan också vara otroligt erotisk, eftersom den ger möjlighet att utforska din partners kropp på ett nytt och spännande sätt.

”Kom inte förrän jag säger till”

Denna meningen är första budordet i boss lady bibeln. Genom att beordra honom att inte komma förrän du är färdig med honom utövar du kontroll över hans orgasm, samtidigt som det skapar en känsla av förväntan och spänning. Genom att beordra din partner att inte komma förrän du säger till kan du bygga upp spänningen och längtan efter att komma, vilket gör den kommande orgasmen desto mer intensiv och tillfredsställande för honom. Var bara beredd på att detta kommando kan ha rakt motsatt effekt, eftersom det är så galet sexigt att han förmodligen kommer omedelbart.

”Be om det”

Generellt brukar inte män ha några problem med att ta för sig i sovrummet. Vill de byta ställning gör de det, och vill de ha dig på ett speciellt sätt får du snart höra om det. Men, varför ska det vara så lätt? Nästa gång han är påväg att vända på dig för ett positionsbyte, eller säger att du ska gå ner på honom – få honom att be om det. Det gör dig inte bara aktiv under sexet, utan också dominant eftersom det sätter din partner i en undergiven och sårbar position. Att höra honom be dig efter det han vill ha ger dig en känsla av makt och kontroll. Detta kommando kan också vara otroligt erotiskt, eftersom det kan vara en kraftfull och upphetsande upplevelse att höra din partner tigga om din beröring.

”Gör som jag säger”

Det här kommandot är sexigt och dominant eftersom det etablerar dig som den som bestämmer, samtidigt som det sätter din partner i en undergiven och lydig position. Genom att beordra din partner att lyda dig kan du hävda din dominans och få honom eller henne att känna sig utlämnad till dig. Detta kommando kan också vara otroligt erotiskt, eftersom det låter dig utforska din partners kropp på ett sätt som är tillfredsställande och tillfredställande för er båda.

Dominanta saker att säga under sex

Kom ihåg att när du använder dessa kommandon är det viktigt att kommunicera med din partner i förväg och fastställa tydliga gränser och förväntningar. Samtycke och respekt ska alltid vara högsta prioritet, och både du och din partner ska känna er bekväma och säkra hela tiden. Genom att göra det kan ni njuta av en tillfredsställande och tillfredställande sexuell upplevelse som är både respektfull och samförståndsbaserad.

Förutom dessa kommandon finns det många andra sätt att hävda din dominans i sovrummet, bland annat genom att använda rekvisita och leksaker, utforska olika maktdynamiker och experimentera med olika positioner och tekniker. Kom ihåg att alltid prioritera kommunikation, respekt och samtycke, och att vara öppen och ärlig mot din partner om dina önskemål och gränser. Med dessa tips kan du bli en dominant kraft i sovrummet som både du och din partner kommer njuta av.

Vill du veta mer om hur du blir dominant i sovrummet? Lär då vår fantastiska guide som berättar för dig precis vad du ska säga och göra för att dominera honom som en äkta dominatirx under sex.

test

twst