Vad-betyder-olika-sexiga-emojis

18 Sexiga emojis och vad de betyder

I en tid som domineras av nätdejting blir det allt vanligare att folk använder emojis som ett sätt att kommunicera i sina dejtingprofiler. Emojis kan ge en profil personlighet, humor, känsla och kan även förmedla information om en persons sexuella intressen och preferenser.

Ett sätt att använda emojis för att representera kinks är att använda symboler som är allmänt erkända inom kinkcommunityt. Till exempel en emoji med ett svart hjärta innebära att man har en sexuell preferens för BDSM och söker en partner som också praktiserar olika aspekter av BDSM. En annan väl vedertagen kink-emoji är emojis med länkar eller kedjor som representerar att personen har en preferens för bondage, eller identifierar sig som en undergiven (submissive) i BDSM sammanhang.

Den ultimata ordlistan över sexiga emojis för sexting

Ett annat tillvägagångssätt för att använda emojis för att göra andra medvetna om sina kinks är att använda symboler som är mer allmänt kända, men som kan tolkas ha en kink-relaterad betydelse. Till exempel kan 🤠 (cowboy) tolkas som att den representerar en kärlek till bondage och BDSM, medan aubergine-emoji (🍆) och persiko-emoji (🍑) vanligen används för att representera sex.

I den här artikeln kommer jag gå igenom fler sex-relaterade emojis och deras betydelse. Så, om du någonsin varit ute på Tinder, Grinder, eller Bumble och stött på en emoji som du undrat vad den betyder – fortsätt läsa! När du är klar kommer du ha full koll på vilja emojis som representerar olika former av kinks, fetischer, eller sexuella preferenser. Att veta vad olika emojis representerar kommer inte bara hjälpa dig hitta en partner med samma sexuella preferenser som du har, det kommer också hjälpa andra att förstå vad du tycker om och avgöra om ni är sexuellt kompatibla.

Emojis som betyder sex eller fetischer

Vad betyder 🙇

En emoji med en person som bugar används ofta för att representera underkastelse eller en undergiven attityd. Den kan användas för att ange att man är villig att tjäna eller en annan person, eller underkasta sig en dominant partner.

Vad betyder 👑

En kronemoji används ofta för att representera dominans eller att vara dominant. Den kan användas för att indikera att någon är ledare eller har makt över andra. Beroende på om det är en drottning- eller kungakrona skiftar innebörden mellan manlig eller kvinnlig dominans.

Vad betyder 🖤

Emojin med ett svart hjärta kan ha fler betydelser och är något svår att tolka. Den används ofta för att representera asexualitet, som en indikation på att någon inte är intresserad av sexuella relationer eller upplevelser. Den kan även representera ett generellt intresse för BDSM. Om någon skickar ett svart hjärta till dig kan det representera vänskap, eller att ni har en platonisk relation – en kärlek utan sexuella inslag och kan liknas vid en mycket djup och innerlig vänskap.

Vad betyder 🤫

En hyschande emoji används ofta för att visa att man föredrar diskreta eller hemliga sexuella möten, till exempel offentligt sex eller exhibitionism, eller är ute efter att ha en sexuell affär samtidigt som man är i ett förhållande. Den kan också användas för att representera en önskan om anonymitet i interaktioner på nätet.

Vad betyder 🔞

En emoji som visar förbud mot under 18 talar sitt tydliga språk. Den representerar generellt sex, eller andra barnförbjudna aktiviteter.

Vad betyder 🔗

En emoji med kedjor eller länkar används ofta för att representera bondage eller att vara bunden. Den kan också användas för att representera underkastelse eller att vara under någon annans kontroll. Generellt används emojin med kedjor för att representera en preferens för BDSM, och mer specifikt att man gillar att bli bunden eller att binda upp sin partner.

Vad betyder 🤠

Cowboy emojin kan användas för att representera en kärlek till BDSM, särskilt användningen av piskor eller andra slagleksaker. En cowboy har sitt lasso som han använder för att fånga och binda upp boskap och personen som använder den här emojin vill signalera att hen gärna vill göra samma sak med dig.

Vad betyder 🍆

Äggplantemojin är kanske den mest kända sexuella emojin och det krävs inte mycket fantasi för att förstå varför. Äggplantemojin används ofta för att representera en penis eller sex. Den kan också användas för att ange en preferens för större penisar än genomsnittet.

Vad betyder 🍑

Persiko-emoji används ofta för att representera en rumpa eller sex. Den kan också användas för att ange en preferens för analsex eller smisk på rumpan.

Vad betyder 🎀

En rosett emoji kan representera att personen tycker om bondage eller att vara bunden. Den kan också användas för att representera en önskan om feminisering eller crossdressing.

Vad betyder 🦶

Fot-emoji används ofta för att representera en fotfetisch eller en preferens för fotdyrkan. Den kan också betyda att personen tycker om trampling.

Vad betyder 💦

Emojin med vattendroppar representerar sexuella vätskor, till exempel sperma eller en kvinna som är våt av upphetsning. Den kan också användas för att representera själva orgasmen.

Vad betyder 🍌

Bananemojin används generellt som en symbol för penis eller sex. Mer specifikt kan också användas för att ange en preferens för större penisar eller en kurvad penis.

Snuskiga emoji kombinationer

Emojis kan också användas i kombination med varandra för att representera olika kinks, fetischer eller sexuella preferenser. Här är ett par vanliga emoji-kombinationer och vad de betyder:

Vad betyder 🎀👠

En rosett-emoji med hög klack används ofta för att representera en preferens för feminisering eller crossdressing. Rosett-emoji representerar bondage eller att vara bunden, medan högklacks-emoji representerar femininitet och sexualitet.

Vad betyder 🔒🔐

Låst hänglås och nyckelemoji används ofta för att representera en preferens för kyskhetslek eller nyckelhållning. Den låsta hänglåsemoji representerar att vara inlåst eller nekad sexuell frigörelse, medan nyckelemoji representerar makten att låsa upp och bevilja sexuell frigörelse.

Vad betyder 🍆🍑

Äggplanta och persika-emoji används ofta för att representera en preferens för penis-i-vagina-sex eller analsex. Aubergine-emoji representerar en penis, medan persiko-emoji representerar en rumpa eller i vissa fall en vagina.

Vad betyder 🍌👅

Banan och tunga emoji är en kombination som används ofta för att representera oralsex eller en preferens för att ge oralsex. Bananemoji representerar en penis, medan tungeemoji representerar handlingen att slicka eller ge oralsex.

Vad betyder 🚂 eller 🚃

Tåg och vagn-emoji används ofta för att representera en sexuell preferens för offentligt sex eller exhibitionism. Tåg- och vagnemojis representerar ett offentligt eller delat utrymme, medan kombinationen av de två antyder ett sexuellt möte i det utrymmet. De kan också användas för att symbolisera gruppsex.

Emojis med sexuell betydelse

Det är viktigt att komma ihåg att dessa emojis kan tolkas på olika sätt av olika personer och att de kanske inte alltid är allmänt erkända som representanter för en viss sexuell identitet eller sexuell preferens. Om du använder dessa emojis i kombination med meddelanden eller beskrivningar kan du dock bidra till att göra dess innebörd tydligare och lättare att förstå.

Om du väljer att använda emojis för att representera kinks eller sexuella preferenser i din dejtingprofil är det viktigt att vara tydlig och specifik med vad du söker. Istället för att bara använda pisk-emojin för att representera BDSM kan du till exempel säga något i stil med ”Jag är intresserad av att utforska BDSM och skulle gärna träffa någon som delar det intresset”. På samma sätt kan du i stället för att använda persikoemoji för att representera sex säga något som ”Jag söker en partner som tycker om att utforska sin sexualitet och är öppen för att prova nya saker”.

Det är också viktigt att komma ihåg att även om emojis kan vara ett roligt och lekfullt sätt att uttrycka sig på, bör de inte vara det enda du förlitar dig på för att kommunicera med potentiella partners. Det är viktigt att ha öppna och ärliga samtal om dina intressen och gränser, och att respektera andras gränser och bekvämlighetsnivåer. Om du använder emojis för att representera kinks eller sexuella preferenser i din dejtingprofil.

test

twst