tinderprofil kvinna

9 Röda flaggor som får stabila killar att svepa vänster på din Tinderprofil

Ladies, det är hög tid att tala ärligt om våra Tinder-profiler. Många av oss gör ett falskt antagande om att våra profiler är fire bara för att vi matchar med varenda kille vi sveper höger på – så är inte fallet. Om du vill göra din vistelse på Tinder så kort som möjligt genom att snabbt hitta prince charming och sedan leva lyckliga i alla era dagar tillsammans finns det vissa saker du bör undvika. Tro det eller ej, men killar håller också utkik efter ”röda flaggor” när de sveper på Tinder och du avskräcker förmodligen flera riktigt bra killar genom att vifta med dem i din Tinder-profil. I den här artikeln ska vi avslöja 9 röda flaggor som gör att stabila killar sveper vänster på din Tinder-profil snabbare än ljuset.

Kvinnlig Tinderprofil

Men, innan vi dyker in, låt oss ta upp elefanten i rummet: pizza, tacos och The Office är inte en personlighet! Jag vet, det är en hård sanning, men att fylla din Tinder bio med generiska godbitar är som att bära en stor neonskylt som skriker ”Jag är basic AF!”. Så om du vill sticka ut havet av Tinderellas är det dags att visa upp en mer ärlig och genuin sida av dig själv. Din Tinder bio är din enda chans att fånga prince charmings uppmärksamhet, så varför slösa bort den på intetsägande detaljer som får dig att smälta in i mängden? För att få en man att svepa åt höger måste du ge honom en taste av din unika och ärliga sida som gör att du skiljer dig från andra.

Många matchningar är inte alltid bäst

Nu vet jag att du förmodligen tänker: ”Min bio spelar ingen roll, jag får fler matchningar än vad jag kan hantera ändå.” Visst, du kanske samlar matchningar på hög, men låt oss vara ärliga för ett ögonblick – hur många av dessa är faktiskt bra, stabila killar som du skulle kunna tänka dig en framtid med? Om din Tinder-bio innehåller massa röda flaggor kommer du fortfarande samla på dig högersvep, men inte från den typ av män som är genuint intresserade av att lära känna dig.

Fel kvinnor gör på Tinder

I det här blogginlägget kommer vi att avslöja 9 saker som hindrar dig från att få de där kvalitetsmatchningarna som kan leda till ångande nätter, oförglömliga minnen och kanske till och med kärlek (om det är vad du är ute efter).

Röda flaggor som får killar att svepa vänster

Längdkravet

Inget skriker ”ytligt” som ett längdkrav i din Tinder bio. Visst, vi har alla våra preferenser, men när du uttryckligen anger att du bara dejtar män som är 180 centimeter eller längre begränsar du din potentiella pool av bra partners. För att inte tala om att du alienerar en betydande del av den manliga befolkningen som kanske känner att de inte är ”tillräckligt långa” för att uppfylla dina höga krav.

Killar som är självsäkra – långa eller inte – kommer att se ditt längdkrav som en röd flagga. Det framstår som ytligt och får dig att verka mer fokuserad på det fysiska utseendet än på en genuin kontakt. Så, strunta i längdkravet och fokusera på det som verkligen betyder något – gemensamma intressen, kemi och känslomässig kompatibilitet.

Filter, filter, och åter filter

Vi älskar alla ett bra Snapchat-filter – de är söta, roliga och kan få vår hud att se felfri ut. Men när varje foto på din Tinder-profil har körts genom en mängd Snapchat-filter kommer männen att undra vad du försöker dölja. Filter är bra med måtta, men att endast visa upp bilder med filter kan få det att verka som om du inte är bekväm med vem du är och hur du faktiskt ser ut.

Män vill se ditt riktiga jag – fläckar, bristningar och allt. Självförtroende är sexigt, och att omfamna din naturliga skönhet sänder ett budskap om att du är nöjd med den du är. Så, lägg gärna upp den där enstaka söta selfien med hundöron, men balansera den med några autentiska, filterfria bilder som visar upp ditt sanna utseende.

Endast ansiktsbilder

Du kanske har bemästrat konsten att ta den perfekta ansiktsbilden – vinklar som perfekt döljer den annalkande dubbelhakan och sminket som är perfekt. Men när din Tinder-profil är en oändlig ström av ansiktsbilder kommer männen att börja undra vad du döljer.

En bra Tinder-profil bör innehålla en blandning av ansiktsbilder och helkroppsbilder. Det betyder inte att du måste lägga upp en bikini-bild eller visa upp varenda kurva, men om du ger potentiella matchningar en glimt av din kropp får de en mer representativ bild av hur du ser ut i verkligheten. Lita på oss, stabila killar som är värda att svepa höger på vill veta vad de ger sig in på innan de sveper åt höger.

Insta: @jagvillbarahaföljare

Vi lever i de sociala mediernas tidsålder, där det verkar som om alla ständigt håller på att kurera sin närvaro på nätet. Men när det gäller din Tinder-profil är det viktigt att dra en gräns mellan ditt dejtingliv och ditt liv på sociala medier. Det är också viktigt att fråga dig själv varför du är på Tinder; för att träffa Mr Right, eller för att samla creepy följare? Att inkludera ditt Instagram- eller Snapchat-användarnamn i din bio kan tyckas vara ett bra sätt att få fler följare, men det kan faktiskt avskräcka potentiella matchningar.

När du inkluderar dina sociala medier i din Tinder-bio bjuder du i princip in potentiella matchningar att döma dig baserat på din onlinepersonlighet, i stället för att lära känna dig som person. Dessutom kan det verka som om du är mer intresserad av att öka antalet följare än att hitta en äkta kontakt med någon. Visst, du kanske får följare, men vill du verkligen ha 200 följare på insta som alla skriver ”jag såg dig på Tinder, varför svarar du inte?”

Killar vill veta att du är på Tinder för att träffa en partner, inte för att marknadsföra ditt varumärke på sociala medier. Dela gärna dina konton på sociala medier med matchningar när ni har etablerat en relation, men håll dem borta från din Tinder bio.

Att hålla ett glas vin

Vi tycker alla om ett gott glas vin då och då. Det är ett bra sätt att varva ner efter en lång dag eller för att ge en middagsbjudning lite finess. Men när du klamrar dig fast vid din Chardonnay som om det vore den heliga graal på varje foto på din Tinder-profil, sänder det fel budskap. Killar kan inte låta bli att undra om din kärleksaffär med Merlot kommer stå i vägen för en seriös relation. Det är också extremt generiskt och får dig inte att stå ut i mängden.

Istället för att visa upp din förkärlek för Pinot, varför inte visa upp din passion för andra hobbies? Vare sig det är vandring, måleri eller att dansa hela natten, ge killarna en glimt av vad som gör dig verkligt unik.

Blommor i håret

Du kände dig extra söt på den där midsommarbilden med blomsterkrans i håret och du vill verkligen utstråla den där boho-chic viben. Men när dina Tinder-profilbilder är en virtuell bukett av blomsterkronor och botaniska accessoarer kan det bli lite överväldigande. Medan vissa killar kanske uppskattar den eteriska estetiken, kan andra undra om de håller på att svepa höger på Moder Natur själv.

Låt i stället din naturliga skönhet lysa igenom. Fokusera på att framhäva dina vackra ögon eller ditt fantastiska leende i stället för att låta din blomsterfyllda frisyr stjäla rampljuset. Kom ihåg att killar letar efter en jordnära kontakt, inte en vandrande trädgård.

Barn

Att vara mamma är en viktig del av ditt liv, och det är viktigt att vara öppen med din föräldrastatus. Men när din Tinder-profil är överfylld med bilder på dina barn eller oändliga anekdoter om dina små kan det vara avskräckande för potentiella matchningar.

Män vill veta att de inte bara sveper höger på ett förhållande med dig utan även med dina barn. Men de vill också se att du är en egen individ med intressen och passioner utanför moderskapet. Balansera din profil genom att inkludera en blandning av foton och information om dina barn, dina hobbies, din karriär och ditt privatliv. Detta ger potentiella matchningar en mer balanserad bild av vem du är.

Cigg-bilder

Vi lever i en värld där hälsa har högsta prioritet, och rökning är en stor turn off för många människor. När din Tinder-profil är en dimma av rökfyllda bilder är det svårt för killar att se förbi dimman och få en uppfattning om vem du verkligen är. För att inte tala om att de kanske är oroliga för de potentiella hälsoriskerna med att dejta en rökare.

Om du menar allvar med att hitta en match på Tinder bör du överväga att sluta röka, eller åtminstone låta bli att visa upp cigg-bilderna i din profil. Fokusera på att visa upp den friska, livfulla och livliga kvinna du är. Du kommer att bli förvånad över hur många fler rätta swipes du kommer att få.

”I’m not like other girls, I like guy stuff”

Den moderna kvinnan är stark, självständig och trygg i sig själv. Men när du försöker uttrycka hur unik du är genom att måla upp dig själv som en äkta brushig bro har något gått snett. Ett macho-montage av bilder där du dricker öl, spänner musklerna och visar hur många killkompisar du har kan vara avskräckande för potentiella matchningar. Många hetero-killar vill dejta en kvinna, inte sin bästa kompis. Det finns en hårfin gräns mellan att vara en tuff brud och att framstå som en bro.

Fokusera istället på att hitta en balans som framhäver ditt autentiska jag. Visa upp din kärlek till sport, att du är tävlingsinriktad eller din förmåga att ta shots, men glöm inte bort att låta din feminina sida lysa lite också. Omfamna din dualitet och låt killarna på Tinder se att du är en mångfacetterad kvinna som kan umgås med killar utan att förlora din feminina identitet.

Tinderprofil kvinna

När det gäller att skapa den perfekta Tinder-profilen är nyckeln att vara genuin, ärlig och sann mot dig själv och personerna som sveper på din profil. Om du undviker dessa fallgropar när du författar din Tinderprofil så är du på god väg att få fler bra matchningar och äntligen hitta den partner som du länge letat efter. Kom ihåg att dejtingvärlden är en konkurrensutsatt plats, och för att sticka ut från mängden måste du visa upp det som gör dig speciell – att du är du.

test

twst