hur skriver man ett slavkontrakt inom bdsm

Hur skriver jag slavkontrakt BDSM?

Tja, jag är sjukt pepp på att testa BDSM med min partner. Hur skriver man ett slavkontrakt som är både seriöst och skitkul? Vi vill ha med grejer som bondage, spanking och annat häftigt. Hur fixar man det så att det känns rätt med gränser och säkerhetsord, men ändå skitintensivt? Vill ha det där kontraktet att kännas som en del av leken typ. Hur får man till det på ett sätt så att både jag och min partner känner oss trygga men ändå får en adrenalinkick? Skulle vara fett att få lite tips!

-Anonym

Hur skriver jag slavkontrakt bdsm?

Vi har tagit fram ett detaljerat och noggrant utformat BDSM-kontrakt som är perfekt för par som är nyfikna på att utforska BDSM tillsammans. Vårt kontrakt täcker ett brett spektrum av aktiviteter och aspekter av BDSM, inklusive säkerhet, samtycke, gränser, och specifika BDSM-lekar som bondage och spanking. Det bästa är att det är helt gratis att ladda ner! Klicka på länken ovan och ta en närmare titt på BDSM kontraktet. Det kan vara ett utmärkt verktyg för att säkerställa en trygg, njutbar och spännande BDSM-upplevelse.

Exempel på slavkontrakt

Att skapa ett BDSM-kontrakt kan vara en spännande och berikande del av BDSM-leken, där ni kan utforska och definiera era gränser, önskemål och fantasier. Ett bra BDSM-kontrakt bör vara skräddarsytt för just er relation och era specifika önskemål och gränser. Men, här är några steg och tips för att skapa ett kontrakt som är både seriöst och roligt på samma gång:

Kommunikation: Börja med att ha en öppen och ärlig diskussion med din partner om era fantasier, gränser och intressen inom BDSM. Prata om vad ni tycker är upphetsande, vad ni vill prova och vad ni absolut inte vill göra.

Säkerhet och Samtycke: Det är viktigt att kontraktet fokuserar på säkerhet, samtycke och ömsesidighet. Bestäm säkerhetsord eller signaler som kan användas för att omedelbart stoppa en aktivitet om någon av er känner sig obekväm.

Detaljer: Inkludera specifika aktiviteter som ni vill utforska, som bondage, spanking, dominans, underkastelse och annat som ni finner spännande. Var så detaljerad som möjligt. Till exempel, om ni är intresserade av bondage, specificera vilken typ (rep, handklovar, etc.) och i vilka situationer det ska användas.

Gränser och Regler: Definiera tydliga gränser och regler i kontraktet. Detta kan inkludera hårda gränser (absoluta nej) och mjuka gränser (saker ni är osäkra på men vill kanske utforska). Regler kan också omfatta hur ni interagerar under en session, såsom respekt för varandras roller (dominant/undergiven) och hur ni kommunicerar.

Flexibilitet och Förändringar: Ett BDSM-kontrakt är inte hugget i sten. Det bör vara flexibelt och kunna ändras när ni utforskar och lär er mer om era preferenser och gränser.

Skapa kontraktet: När ni har diskuterat dessa punkter, skriv ner dem i ett kontrakt. Gör det lekfullt och kreativt – använd fantasifulla formuleringar, dekorativa element, eller vad som än passar er stil. Detta dokument kan vara både en praktisk guide och en del av er erotiska lek.

Ceremoni: Gör undertecknandet av kontraktet till en del av er BDSM-lek. Detta kan vara en ceremoniell akt som markerar början på en ny fas i ert sexliv.

Kontrakt för slav inom BDSM

Kom ihåg, BDSM handlar om ömsesidigt samtycke, kommunikation och njutning. Ett väl genomtänkt kontrakt kan förbättra upplevelsen genom att skapa en ram för trygg och spännande utforskning.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst