BDSM Rollspel för nybörjare

4 Enkla BDSM Rollspel för nybörjare

Jag har nyligen börjat utforska BDSM-sex med min partner. Vi är nyfikna på rollspel och vill gärna ha lite vägledning för att komma igång.

Min grej är att vara undergiven, och min partner är sugen på att prova på att vara den dominanta. Skulle du kunna dela med dig av några tips om hur vi på ett bra sätt kan utforska det i vårt sexliv? Finns det kanske några särskilda scenarier eller rollspel som passar perfekt för oss som är nya på detta?

Jag är också nyfiken på hur man kan blanda in smisk och andra typer av ”bestraffning” på ett nice sätt? Hur kan jag och min partner tryggt utforska våra gränser samtidigt som vi ger oss hän åt den där spännande och sexiga känslan? Tack så mycket på förhand!

-Vixen, 24

BDSM Rollspel för nybörjare

Vad spännande att ni har börjat utforska BDSM-världen tillsammans! Att experimentera med rollspel kan verkligen addera en extra dimension till ert sexliv. Det är viktigt att ni har öppen kommunikation för att välja ett rollspel som ni båda kan förlora er i, och för att ni båda ska känna er bekväma och trygga under själva rollspelet.

Det bästa är att börja med att diskutera era fantasier och gränser, för att sedan gå vidare med vilken specifik ”scen” ni vill rollspela. Två klassiska scener är ”lärare och elev” eller ”chef och assistent”, där den dominanta parten tar en auktoritär roll och den undergivna parten spelar en mer lydig och undergiven roll. Det kan vara ett roligt och relativt enkelt sätt att komma igång med rollspel.

Rollspel: Lärare och Elev

En väldigt populär och upphetsande scen att börja med är ”lärare och elev”, där den dominanta rollspelar en strikt och auktoritär lärare, och den undergivna tar rollen som en oskyldig eller kanske lite stygg elev. Här kan den dominanta parten ge ”läxor” (sexuella uppdrag) som den undergivna måste utföra, och använda ”bestraffningar” vid ”dåligt uppförande”.

Här är tre exempel på ”läxor” och motsvarande ”bestraffningar” eller belöningar.

Erotisk skrivuppgift

Uppdrag: Den undergivna får i uppgift att skriva en detaljerad erotisk berättelse om sina innersta fantasier, inklusive specifika sexuella handlingar de gärna vill uppleva.

Bestraffning vid dåligt uppförande: Om berättelsen inte är tillräckligt detaljerad eller erotisk, kan ”läraren” bestämma att den undergivna ska utföra en av de beskrivna handlingarna på sig själv medan den dominanta tittar på, som en form av förnedring.

Belöning vid gott uppförande: Om berättelsen är väl utförd, kan den ”läraren” belöna den undergivna ”eleven” genom att förverkliga en av de fantasier som beskrivits, kanske med tillägg av sensuella beröringar eller oralsex.

Förförande klädsel

Uppdrag: Den undergivna ”eleven” måste klä sig i en särskilt utmanande och sexig outfit, vald av den dominanta, och presentera sig för godkännande inför ”läraren” som noggrant inspekterar varje del av ”elevens” kropp och klädsel. Allt ifrån smink, till hår, till hållning, och sexighet bedöms noggrant med explicita kommentarer.

Bestraffning vid dåligt uppförande: Om outfiten inte anses vara tillräckligt förförisk eller om den undergivna inte bär den med rätt attityd, kan den dominanta beordra en omgång smisk, där varje slag ackompanjeras av erotiska förolämpningar eller kommandon.

Belöning vid gott uppförande: Om den undergivna framträder på ett förföriskt sätt som tillfredsställer den dominanta, kan belöningen vara erotisk massage eller mjukt oralsex.

Sexuellt uppdrag

Uppdrag: Den undergivna instrueras att utföra en specifik sexuell handling, som att onanera till en orgasm medan den dominanta tittar på och beskriver varje känsla högt.

Bestraffning vid dåligt uppförande: Om den undergivna inte klarar av att nå orgasm eller om ”showen” inte är tillräckligt upphetsande, kan den dominanta besluta att neka orgasm för en bestämd tidsperiod eller kräva att den undergivna upprepar handlingen med sexleksaker istället.

Belöning vid gott uppförande: Om uppträdandet är särskilt upphetsande, kan den dominanta belöna den undergivna med en längre och mer intensiv session av en typ av sex som den undergivna uppskattar, som oralsex eller massage av underlivet.

Kom ihåg att säkerhet, samtycke och kommunikation är nyckeln i alla BDSM-lekar. Använd säkerhetsord och var alltid uppmärksam på varandras gränser och välbefinnande.

Rollspel: Chef och Assistent

En annan spännande roll är ”chef och assistent”, där den dominanta chefen kan utnyttja sin position för att beordra den undergivna assistenten att utföra olika erotiska uppgifter. Det kan inkludera att ha på sig sexiga underkläder under arbetskläderna, eller utföra sexuella tjänster som en del av ”jobbet”.

Här är tre exempel på ”jobb” och motsvarande ”bestraffningar” eller belöningar för rollspelet ”chef och assistent”.

Sensuell dokumenthantering

Uppdrag: Assistenten får i uppgift att sortera dokument eller utföra kontorsarbete medan de bär sexiga underkläder eller ingenting alls under en vanlig arbetsklädsel.

Bestraffning vid dåligt utförande: Om arbetet inte slutförs korrekt eller till chefens belåtenhet, kan chefen kräva att assistenten böjer sig över ett skrivbord och tar emot en ordentlig omgång smisk på rumpan, med varje slag ackompanjerat av erotiska nedsättande kommentarer.

Belöning vid bra utförande: Om uppgiften utförs skickligt, kan chefen belöna assistenten med intensiv oralsex på skrivbordet eller en erotisk ”paus” i ett privat kontorsrum.

Personligt möte

Uppdrag: Assistenten instrueras att genomföra ett ”möte” med chefen, där de måste använda sin förförelseförmåga för att tillfredsställa chefen sexuellt, antingen genom manuell stimulering, oralsex, eller genom att utföra en erotisk dans.

Bestraffning vid dåligt utförande: Om mötet inte är tillräckligt tillfredsställande, kan chefen bestämma att assistenten behöver en lektion i ”förförelse och sexuell tillfredsställning”, vilket innebär att tvingas titta på medan chefen onanerar och ger detaljerade instruktioner om vad de föredrar.

Belöning vid bra utförande: Om assistenten överträffar förväntningarna, kan chefen belöna dem med en eftermiddag av sexuell njutning, inklusive olika positioner och tekniker, eller till och med en erotisk shoppingtur för att köpa nya leksaker och kläder för framtida ”möten”.

Konfidentiell leverans

Uppdrag: Assistenten får i uppdrag att diskret leverera en sexuell leksak eller erotiskt föremål till chefen under arbetsdagen, utan att väcka uppmärksamhet.

Bestraffning vid dåligt utförande: Om leveransen inte är tillräckligt diskret eller om assistenten dröjer, kan chefen beordra assistenten att använda leksaken på sig själv inför chefens ögon som en form av utställning.

Belöning vid bra utförande: Om assistenten lyckas med sin uppgift på ett smidigt och sexigt sätt, kan chefen belöna dem genom att använda leksaken på assistenten på ett skickligt och tillfredsställande sätt, möjligen under arbetsdagen eller som en het avslutning efter kontorstid.

Rollspel: Doktor och Patient

I detta rollspel tar en partner rollen som doktor, medan den andra agerar som patient. Scenariot kan innehålla en ”läkarundersökning”, där doktorn utför en noggrann och ofta erotisk undersökning av patienten. Detta kan inbegripa att ”undersöka” känsliga delar av kroppen, vilket skapar en spänning och en känsla av sårbarhet hos patienten. Det ger också doktorn en känsla av kontroll och auktoritet. Detta rollspel kan innefatta olika aspekter som lätt bondage, sensuell beröring och fantasifulla medicinska procedurer.

Grundlig kroppsundersökning

Doktorn instruerar patienten att klä av sig helt för en ”fullständig kroppsundersökning”. Medan patienten ligger naken på en undersökningsbänk, använder doktorn sina händer för att noggrant och sensuellt undersöka patientens kropp, inklusive bröst, könsorgan och andra erogena zoner. Doktorn kan använda olika redskap som en reflexhammare eller stetoskop för att förhöja känslan av realism och kontroll, eller använda sexleksaker som ”redskap” för att genomföra undersökningen.

Temperaturkontroll

I detta scenario, kan doktorn bestämma att det är nödvändigt att ta patientens ”temperatur” på ett ovanligt sätt. Detta kan innebära att använda en rektaltermometer, vilket kräver att patienten böjer sig framåt eller ligger på sidan, och sedan tar ”termometern” i slidan eller rumpan. Doktorn utför denna procedur medan de diskuterar patientens ”tillstånd” på ett lugnt och professionellt sätt, vilket bidrar till känslan av underkastelse och sårbarhet.

Speciell gynekologisk undersökning

För en mer intensiv och intim undersökning kan doktorn genomföra en ”gynekologisk undersökning” för kvinnliga patienter eller en ”andrologisk undersökning” för manliga patienter. Detta inkluderar en detaljerad undersökning av genitalierna och kan inkludera insättning av fingrar eller medicinska instrument i vagina eller anus för att ”kontrollera hälsan”. Under hela processen kan doktorn ställa explicita frågor om sexuell hälsa och fantasier, vilket ytterligare ökar spänningen, känslan av att vara utelämnad och exponerad.

Rollspel: Polis och Förbrytare

Här tar en partner rollen som en strikt polis och den andra som en förbrytare som behöver ”disciplineras”. Polisen kan ”gripa” förbrytaren, vilket kan innefatta att sätta handklovar eller använda andra former av bondage. Förhörsscener kan också ingå, där polisen använder olika taktiker för att få förbrytaren att ”erkänna”. Detta rollspel kan vara en rolig och spännande möjlighet att utforska maktspel och dominans, och kan inkludera bestraffningar som smisk eller andra former av sensuell disciplin.

Intensivt förhör med erotisk bestraffning

Polisen ”griper” förbrytaren och utför ett intensivt förhör. För varje ”felaktigt” svar eller ”bristande samarbete”, använder polisen smisk som straff. Detta kan innebära att förbrytaren böjer sig över en yta medan polisen ger smällar över rumpan, ökande i styrka för varje fel svar. Samtidigt ställer polisen explicita frågor om förbrytarens sexuella preferenser och tidigare ”brott”. Polisen kan också förhöra förbrytaren om deras sexuella aktiviteter och fantasier. För varje svar som polisen anser vara otillräckligt eller oärligt, får förbrytaren smällar på rumpan eller könsorganen. Förbrytaren kan beordras att räkna varje slag högt och be om mer, vilket ökar förnedringen och känslan av dominans. Polisen kan även kräva sexuella tjänster som oralsex, medan förbrytaren fortfarande är handbojad, som en del av ”straffet”.

Erotisk kroppsvisitation

Polisen genomför en grundlig kroppsvisitation av förbrytaren, som kan innebära att klämma, smeka, och utforska förbrytarens kropp, särskilt de intima delarna. Förbrytaren kan beordras att stå med händerna på väggen eller luta sig över en yta medan polisen ”undersöker” varje del, inklusive bröst, könsorgan och skinkor. Polisen kan be förbrytaren att klä av sig helt, och sedan utföra en ”visitation” genom att föra upp fingrar eller sexleksaker i förbrytaren, som ett svepskäl att leta efter gömda föremål. Denna handling utförs med en blandning av auktoritet och erotisk upphetsning.

Dominans och underkastelse med handklovar

Utförande: Polisen använder handklovar för att binda förbrytarens händer, antingen framför eller bakom kroppen. Förbrytaren kan sedan bli beordrad att utföra olika handlingar, som att gå ner på knä och ge oralsex, eller ligga ner för att bli tagen. Hela tiden behåller polisen en auktoritär och kontrollerande hållning, befaller förbrytaren att utföra sexuella handlingar och ”straffar” dem vid minsta motstånd eller olydnad.

I alla dessa scenarion är det viktigt att komma ihåg att allt ska ske inom ramarna för samtycke och trygghet. Använd alltid ett säkerhetsord och se till att båda parter är bekväma med de aktiviteter som utförs. Njut av leken och varandra!

sexiga rollspel för nybörjare

Sexuellt språk under rollspel

I dessa roller kan språket också vara en viktig del av leken. Använd explicita och kommenderande uttryck om du är den dominanta, och mer undergivna och ödmjuka svar om du spelar den undergivna rollen. Det är dessa detaljer i kommunikation och handlingar som verkligen kan förstärka rollspelsupplevelsen och göra den mer spännande och erotisk. Här är ett par exempel:


Dominant: ”Strippa långsamt för mig. Jag vill se varje centimeter av din nakna kropp. Visa mig hur kåt du är.”

Undergivet svar: ”Som du önskar, Mästare/Madam. Jag ska klä av mig för dig och visa hur våt/jag är för dig.”


Dominant: ”Sätt dig på knä och sug mig. Visa hur desperat du är efter att smaka mig.”

Undergivet svar: ”Ja, Mästare/Madam. Jag är här för att tillfredsställa dig med min mun, din njutning är mitt enda mål.”


Dominant: ”Använd den här dildon på dig själv. Jag vill se dig knulla dig själv tills du kommer, medan jag tittar på.”

Undergivet svar: ”Självklart, Mästare/Madam. Jag ska använda dildon och onanera för din njutning, och låta dig se precis vad du vill.”


Dessa exempel är avsedda att vara mycket explicita och spegla en tydlig dominant och undergiven dynamik, där den dominanta ger direkta sexuella kommandon och den undergivna svarar med lydighet och underkastelse. Det är viktigt att alla aktiviteter och språkanvändning är samtyckta och att båda parter känner sig bekväma med interaktionerna. Säkerhetsord och tydlig kommunikation är avgörande för att upprätthålla säkerhet och respekt.

Kom ihåg att rollspel är ett teaterstycke, där ni båda har möjlighet att utforska och uttrycka olika sidor av er sexualitet på ett säkert och samtyckande sätt. Ha det roligt och njut av varje ögonblick!

Smisk och bestraffning

Smisk och andra typer av ”bestraffning” är vanliga inslag i BDSM. När ni experimenterar med smisk, börja försiktigt och var noga med var ni slår. Undvik områden med vitala organ och fokusera på köttigare delar som rumpa och lår. Kommunikation är nyckeln här; var uppmärksamma på varandras reaktioner och gränser. Ett säkerhetsord är ett måste, så att den undergivna kan signalera om han eller hon vill avbryta.

Dessutom är det är väldigt viktigt att samtala och prata om varför båda parter finner smisk och bestraffning upphetsande innan scenen utspelas. Är det smärtan, känslan av underkastelse, eller är det förnedringen som är upphetsande? Detta avgör hur smisk och bestraffning används och anpassas efter fantasier och begär. Om den dominanta fokuserar på att ge hårda smisk, men den undergivna egentligen finner förnedringen av smisk mer upphetsande än smärta, uppstår en mismatch som förstör rollspelet. Detta missförstånd kan leda till en mindre tillfredsställande upplevelse för båda.

Här är fem exempel på hur smisk kan användas som ”bestraffning” i en BDSM-scen. Dessa exempel är avsedda att vara tydliga och explicita.

Fördröjning och förnedring

Den undergivna står naken och böjer sig framåt med händerna på en platt yta. Den dominanta utför ett smisk, men pausar mellan varje slag för att låta den undergivna känna efterklangen av smärtan och den mentala förväntan på nästa. Efter varje slag kan den undergivna instrueras att be om nästa slag och erkänna sin njutning eller behov, som ”Tack, Mästare/Madam, jag är så kåt, ge mig ett slag till.”

Räkna slagen

Den undergivna ställer sig på alla fyra, exponerar sin rumpa. Den dominanta börjar smiska den undergivna med handen, paddel eller piska. Efter varje slag ska den undergivna räkna slaget och uttrycka sin underkastelse, till exempel: ”Ett, tack för att du lär mig disciplin, Mästare/Madam,” och fortsätter räkna uppåt. Detta skapar en känsla av ödmjukhet och erkännande av partnerns dominans.

Tidsbaserad bestraffning

Den undergivna ställs i en viss position, t.ex. stående och lutad framåt med händerna på en vägg (vilket är jobbigare än vad det låter). Den dominanta smiskar sedan den undergivna under en fastställd tidsperiod, säg två minuter, där intensiteten och hastigheten varierar. Den undergivna ska förbli stilla och ta emot straffet, vilket testar deras uthållighet och lydnad.

Intensivt smisk

Utförande: Den undergivna binds fast, benen särade och fastspända, rumpa i vädret. Den dominanta använder ett smiskredskap och ger en serie hårda, snabba slag över den undergivnas rumpa och lår. Under sessionen kan den dominanta kräva att den undergivna ber om hårdare slag eller uttrycker sin lust och upphetsning, exempelvis ”Snälla, Mästare/Madam, jag behöver det hårdare, jag förtjänar att bli straffad av dig.”

Fördröjd reaktion

I detta scenario får den undergivna vänta på varje slag. Efter att ha placerat den undergivna i en utsatt position, tillkännager den dominanta att ett slag kommer, men dröjer med att utföra det. Denna fördröjning skapar en förväntansfull spänning. När slaget väl kommer, kan den undergivna behöva uttrycka sin tacksamhet eller be om nästa slag, exempelvis ”Tack Mästare/Madam, jag ber om ett slag till.”

I alla dessa scenarion är det viktigt att både den dominanta och den undergivna är helt medvetna om och samtycker till aktiviteterna. Kommunikation och säkerhetsord är avgörande för att säkerställa att ingen går över gränserna och att upplevelsen förblir säker, sund och samtyckt.

Eftervård

Glöm inte bort eftervård, vilket är superviktigt inom BDSM. Det innebär att ta hand om varandra efter en scen, både fysiskt och emotionellt. Det kan vara allt från att smörja in röda områden med salva till att kramas och prata om upplevelsen.

Eftervård är en viktig del av BDSM-upplevelsen och innebär att ta hand om varandra emotionellt och fysiskt efter en session. För att komma fram till vilken typ av eftervård som passar bäst är det viktigt att du och din partner kommunicerar om era behov och preferenser, både före och efter BDSM-leken. Det kan variera stort beroende på individens personlighet, den specifika upplevelsen, och även dagens fysiska och emotionella tillstånd.

Fysisk och emotionell tröst

Detta kan inkludera kramar, smekningar, eller hålla om varandra tätt. Den dominanta kan försiktigt massera områden som blivit påverkade av leken, till exempel områden som blivit smiskade. Att tillhandahålla värme, som en filt eller en varm dryck, kan också vara lugnande. Samtidigt är det viktigt att lyssna och prata igenom upplevelsen, bekräfta varandras känslor och dela kärleksfull bekräftelse med varandra.

Praktisk omsorg

Detta kan innebära att se till att den undergivna får i sig vätska och något att äta, särskilt om sessionen varit intensiv eller lång. Använda salva eller kylpaket på områden som kan ha blivit ömma, och se till att alla eventuella bandage eller knutar är helt avlägsnade. Det är även viktigt att se till att den undergivna har allt de behöver för att känna sig bekväma och trygga.

Emotionell uppföljning

Detta kan ske timmar eller till och med dagar efter sessionen. Att skicka ett meddelande eller ringa för att kolla hur den andra parten mår är viktigt. Under denna uppföljning kan parterna dela sina tankar och känslor om sessionen, diskutera vad som fungerade bra och vad som kan förbättras nästa gång. Detta hjälper till att stärka förtroendet och banden mellan er båda.

Sexuella rollspel för nybörjare

Att vara medveten om och lyhörd för den andra partens behov är nyckeln till effektiv eftervård. Det bygger på ömsesidig respekt och omtanke, och är avgörande för en positiv och hälsosam BDSM-upplevelse.

Kom ihåg att BDSM handlar om samtycke och njutning för båda parter. Det ska vara säkert, sunt och samtyckt. Njut av utforskandet och ha det så kul!

test

twst