min-pojkvän-blir-svartsjuk-av-dildo

Vad ska jag göra när min pojkvän är svartsjuk på min dildo?

Min pojkvän (M23) och jag (F21) har börjat experimentera mer och mer med sexleksaker i sovrummet, vilket har varit en kul och bra upplevelse generellt. Han säger dock att hans ”gräns” går vid dildos. Först trodde jag han skämtade, men han vill verkligen inte prova att använda en dildo tillsammans. Under ett snack sa han till och med att han skulle känna sig kränkt om jag ens hade en dildo som jag använde på egen hand. Finns det något sätt jag kan övertyga honom om att prova en dildo tillsammans?

-Lydia

Sexleksaker blir allt mer populära, och det med goda skäl. Sexleksaker kan vara ett roligt och spännande sätt att utforska din sexualitet och sätta lite krydda på ditt sexliv. Att introducera sexleksaker i ditt förhållande kan dock ibland orsaka oväntade problem eller konflikter i relationen, särskilt om din partner känner sig hotad eller avundsjuk av de sexleksaker du vill använda. En sexleksak som vanligtvis framkallar viss oro hos män är dildon, eftersom den ofta kan upplevas som ett substitut för hans egen penis.

Om din man känner sig hotad av din dildo är du inte ensam. Det är en vanlig oro som många par möter när de försöker införliva sexleksaker i sina sovrumsaktiviteter. Det är förståeligt att din partner kan känna sig osäker eller orolig för att han inte tillfredsställer dig på samma sätt som en leksak kan. Men det är viktigt att komma ihåg att sexleksaker är tänkta att förbättra era sexuella upplevelser, inte ersätta er partner.

Min partner känner sig hotad av min dildo

I det här blogginlägget utforskar vi några användbara tips och råd som kan hjälpa dig att navigera i den här känsliga situationen. Från kommunikation och bekräftelse till att börja i liten skala och involvera din partner, tar vi upp allt du behöver veta för att se till att införandet av en dildo i ert förhållande blir en positiv och trevlig upplevelse för er båda.

Vi kommer också att ta upp några vanliga bekymmer och problem som kan uppstå när du introducerar sexleksaker i ditt förhållande, till exempel gränser, prestationsångest och vikten av att respektera din partners känslor. I slutet av det här inlägget kommer du att ha en bättre förståelse för hur du kan kommunicera med din partner, övervinna eventuella osäkerheter eller farhågor och utforska er sexualitet tillsammans på ett sätt som känns säkert, bekvämt och tillfredsställande för er båda.

Så, låt oss dyka in och utforska hur du kan göra introducera en dildo till förhållandet och presentera några tips på hur du kan hantera din pojkväns oro över att du vill använda en dildo under sex.

Saker du kan göra om din pojkvän är svartsjuk på din dildo

Kommunicera öppet

Nyckeln till varje hälsosamt förhållande är kommunikation, särskilt när det gäller sex. Prata med din partner om varför du vill använda en dildo och hur det får dig att känna dig. Låt honom eller henne veta att dildon inte är till för att ersätta honom eller henne utan snarare ett sätt att förbättra era sexuella upplevelser.

Förstå att hans svartsjuka grundar sig i osäkerhet

Försök att förstå varför din man känner sig hotad av din dildo. Det är möjligt att han känner sig otillräcklig eller tror att han inte tillfredsställer dig sexuellt. Genom att förstå hans osäkerhet kan ni tillsammans arbeta för att övervinna den. Sätt er ner och prata lugnt om varför han tar illa upp av att du vill använda en dildo. Kanske känner han oro över något som du kan hjälpa honom med.

Lugna honom

Låt din partner veta att han fortfarande är den viktigaste personen i ditt sexliv. Försäkra honom om att din dildo inte är en ersättning för honom utan snarare ett sätt att utforska er sexualitet tillsammans. Betona att din dildo bara är ett verktyg och att det är han som verkligen vet hur han ska använda dildon för att ge dig njutning. Att lugna honom genom att försökra honom om att det är honom du vill ha kommer hans avundsjuka mot dildon minska.

Börja i liten skala

Om din partner blir svartsjuk av tanken på att använda en dildo kan det bero på att storleken på dildon ger honom komplex över sin egen penis. Börja i liten skala. Fråga om han hade varit mer bekväm med en dildo som är mindre än hans egen penis eller prova att bara använda den under förspelet. Arbeta dig gradvis upp till att använda en större dildo under samlag. Detta ger din partner tid att anpassa sig och bli bekväm med idén.

Involvera honom

Inkludera din partner i din dildolek. Låt honom ta kontroll över dildon eller använda den på dig medan du guidar honom. Genom att involvera honom kommer han att känna att han är en del av upplevelsen snarare än en outsider. Han kommer återfå kontrollen och känslan av att det är han som ger dig njutningen, inte dildon.

han är avundsjuk på min dildo

Välj rätt typ av dildo

Dildos brukar komma i två kategorier: realistiska och mer könsneutrala. Det är lätt att förstå hur en man kan känna sig hotad av en hyperrealistisk dildo som är dubbelt så grov som han är, eftersom dildon verkligen ser ut som en annan mans penis. Om din man är obekväm med att du använder en dildo kan det vara en bra idé att titta på mer könsneutrala alternativ, som ger dig samma känsla, men även gör din man mer bekväm med situationen.

Prova andra saker tillsammans

Att använda en dildo behöver inte vara det enda sättet att krydda ert sexliv. Utforska nya ställningar, fantasier eller kinks tillsammans. Genom att prova nya saker tillsammans skapar ni en djupare kontakt och får mer tillfredsställande sexuella upplevelser.

Sök professionell hjälp

Om din partners osäkerhet kvarstår och det påverkar er relation, kan du överväga att söka hjälp av en sexterapeut. En sexterapeut kan hjälpa er båda att utforska era sexuella önskningar och övervinna eventuella hinder som kan stå i vägen för ett hälsosamt och tillfredsställande sexliv.

Respektera hans gränser

Om din man verkligen är obekväm med tanken på att använda en dildo är det viktigt att respektera hans gränser. Att pressa honom att göra något han inte är redo för kan få honom att känna sig ännu mer hotad eller ängslig. Fokusera istället på att hitta andra sätt att krydda ert sexliv som ni båda känner er bekväma med.

Fokusera på njutning, inte på prestation

En anledning till att din man kan känna sig hotad av din dildo är att han är orolig för att han inte kan tillfredsställa dig på samma sätt. Försök att flytta fokus från prestation till njutning. Uppmuntra din partner att fokusera på att utforska din kropp och hitta det som känns bra, snarare än att oroa sig för om han gör allt ”rätt”.

Tänk på hans perspektiv

Även om det är viktigt att kommunicera dina egna önskemål och behov är det också viktigt att ta hänsyn till din partners perspektiv. Försök att se saker ur hans synvinkel och förstå varför han kanske känner sig hotad. Genom att erkänna hans känslor och arbeta tillsammans för att hitta en lösning som fungerar för er båda kan ni stärka ert förhållande och er sexuella kontakt.

Min kille vill inte att jag använder en dildo

Att introducera en dildo i sovrummet vara ett utmärkt sätt att utforska din sexualitet, men det är viktigt att kommunicera öppet och ärligt med din partner. Genom att förstå deras osäkerhet och försäkra dem om att de fortfarande är den viktigaste personen i ditt sexliv kan ni tillsammans arbeta för att skapa en tillfredsställande sexuell upplevelse. Kom ihåg att börja i liten skala om din pojkvän blir avundsjuk på en dildo, involvera din partner och utforska olika varianter av dildos som han är mer bekväm med. Och om det behövs, var inte rädd för att söka professionell hjälp. Med rätt tillvägagångssätt kan du övervinna alla hinder och njuta av ett hälsosamt och tillfredsställande sexliv tillsammans med en dildo ni båda gillar. Men, kom också ihåg att en dildo är till för att göra sexlivet bättre. Om den istället orsakar problem kanske det är bäst att fokusera på att använda en annan sexleksak tillsammans.

test

twst