Kan sexleksaker förbättra mitt sexliv?

”Har ni några tips för en magisk avsugning?”

Killen jag dejtar med är den första som verkligen har ansträngt sig för att jag ska njuta. Den första och enda mannen jag varit med som prioriterar min njutning över sin egen. Han är helt underbar, helt klart i en liga för sig. När jag går ner på honom gör jag verkligen allt jag kan för att han också ska ha det skönt, och han är nöjd, men… jag vill göra det ännu bättre för honom. Jag vill verkligen ge honom det mest underbara oralsexet han någonsin upplevt i sitt jäkla liv. Har ni några tips på vad jag kan tänka på? Några nya tekniker kanske?

-Mia

Först och främst, det är toppen att du tog steget att be om lite råd. Jag är verkligen imponerad av din entusiasm och din vilja att hålla ditt sexliv levande och spännande, och inte minst din nyfikenhet att bli ännu skickligare på att ge oralsex. Att ständigt jobba på att bli en bättre älskare är det bästa sättet att hålla gnistan vid liv i sovrummet.

Hur blir jag bättre på att ge honom oralsex?

Till att börja med är det viktigt att förstå att oralsex inte bara är en fysisk handling, utan också en psykologisk lek med din partners sinnen. Din attityd, hur du tittar på din partner, orden du säger – alla dessa saker förbättrar den totala upplevelsen för honom. Här kommer ett par tips som din pojkvän förmodligen kommer uppskatta när du går ner på honom.

Tekniker för att ge en bättre avsugning

Lek med kulorna

Testiklarna är en ofta bortglömd erogen zon på den manliga kroppen. Många män njuter av att få sina kulor försiktigt stimulerade under en avsugning. Du kan införliva detta i din rutin genom att använda händerna för att försiktigt massera och smeka hans kulor medan din mun fokuserar på hans penis. Du kan också prova att använda fingrarna för att försiktigt dra i dem eller använda tungan för att slicka dem. Kom ihåg att vara försiktig; testiklarna är väldigt känsliga.

Sträck ut tungan

Den visuella aspekten av en avsugning kan vara en riktigt turn-on för många män. Gör som Megan Thee Stallion och var inte rädd för att använda tungan på ett överdrivet sätt, inte bara för den fysiska känslan det ger honom, utan också för den visuella njutning det ger. Försök att dra tungan långsamt från basen till spetsen på hans penis, så att han kan se vad du gör. Det handlar inte bara om att göra det, utan om att han ska se dig göra det med entusiasm. Stressa inte, låt honom ta in synen av din utsträckta tunga.

Använd din röst

Att blanda rörelser med några lockande ord kan definitivt göra en redan bra avsugning ännu bättre för honom. Det handlar inte bara om dirty talk, utan om att smickra honom, smeka hans ego och visa att du tar ansvar för hans njutning. När ni tar en paus, kyss honom på halsen och viska något i stil med ”Jag vet att du älskar det här” eller ”Den här är min, och jag gör vad jag vill med den”. Det är inte bara erotiskt för honom att höra, det bekräftar också din kontroll över situationen och bevisar för honom att hans njutning är din njutning, vilket kan vara oerhört upphetsande för honom.

Använd dina händer

Dina händer ska absolut vara lika aktiva som din mun under en avsugning. Medan din mun fokuserar på toppen av hans penis, använd dina händer för att stimulera skaftet. Du kan variera grepp, hastighet och rytm för extra stimulans. Denna dubbelverkande teknik kan intensifiera hans upplevelse rejält – så börja långsamt om du vill att han ska räcka länge.

Fokusera på ollonet

Spetsen, eller ollonet på penis, är en av de känsligaste delarna på hans kropp. Den är full av nervändar, vilket gör den mycket mottaglig för stimulering av alla slag. Du kan fokusera mycket av din orala uppmärksamhet här genom att virvla tungan runt spetsen.

Låt honom höra hur du suger

Sörplande och sugande ljud kan vanligtvis uppfattas som rätt oattraktiva, men när du ger honom oralsex är det ofta tvärt om. Att framkalla tydliga sugljud stimulerar ännu ett av hans sinnen, vilket kan vara en enormt upphetsande. Ljuden fungerar inte bara som ett bevis på din entusiasm, utan bidrar också till den övergripande erotiska atmosfären. Om du känner dig obekväm med att framkalla sugande ljud kan djupa stön vara ett bra alternativ.

Kittla hans frenulum

Frenulum, det V-formade området på undersidan av penis där skaftet möter ollonet, är extremt känsligt och kan framkalla en mycket behagligt känsla när det stimuleras. Använd tungspetsen för att slicka och kittla detta området, växla mellan mjuka flicks och bredare slick med tungan.

Reta hans perineum

Perineum, området mellan testiklarna och anus, är en annan erogen zon på hans kropp som du kan utforska med både fingrar, läppar, och tunga. Ett lätt tryck eller massage av detta område kan öka blodflödet till penis, vilket gör honom känsligare.

Se honom i ögonen

Om din partner är bekväm med det, kan ögonkontakt under en avsugning avsevärt öka den psykologiska upphetsningen. Dina ögon förmedlar lust och njutning, vilket, återigen, bevisar för honom att du går igång på att ge honom njutning, vilket är otroligt tillfredsställande.

Hemligheten till en bra avsugning

Kom alltid ihåg att självförtroende är nyckeln till bra oralsex. Ju mer självsäker och entusiastisk du är när du ger en avsugning, desto bättre blir det för er båda. Kommunikation är också A och O – se till att be om feedback från din partner om vad som känns bra för honom och vad han är bekväm med.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst