varför-kan-jag-inte-få-g-punktsorgasm

Detta är varför du inte får en G-punktsorgasm

Det pratas mycket om G-punktsorgasmer, men många kvinnor har aldrig upplevt en. Faktum är att det är extremt vanligt att kvinnor upplever problem med att uppnå en G-punktsorgasm, både ensam och tillsammans med en partner. Den enkla anledningen till det är att de flesta av oss behöver känna att klitoris blir stimulerad för att nå vårt halleluja moment, men allt snack om G-punktsorgasm kan få kvinnor att känna sig oroade över att något är fel med deras kroppar eller sättet de har sex på eftersom de upplever problem med att få G-punktsorgasmer. Om du är trött på att fejka G-punktsorgasm eller aldrig riktigt kommit genom att din G-punkt stimuleras är detta artikeln för dig. Låt oss prata om G-punkten och sepcifika tekniker och metoder som gör det enklare för dig att få din första G-punktsorgasm

Vad är G-punkten?

För dem som kanske inte vet är G-punkten ett mycket känsligt område som ligger ungefär 4-6 centimeter innanför slidan, på framväggen. Det är uppkallat efter dr Ernst Gräfenberg, en tysk gynekolog som först beskrev det på 1950-talet. När det stimuleras kan det leda till intensiva, helkroppsorgasmer som gör att du darrar och kippar efter andan. Men så här är det – inte alla kvinnor har turen att uppleva denna typ av orgasm, och många vet inte ens var deras G-punkt finns.

Varför kan jag inte få G-punktsorgasm?

Låt oss nu ta upp några av de vanligaste utmaningarna som kvinnor möter när det gäller att uppnå G-punktsorgasm. Det är viktigt att erkänna att allas kropp är olika, och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Det finns dock några gemensamma hinder som många kvinnor möter som gör det svårt för dem att uppnå G-punktsorgasm:

  • Bristande kunskap om sin egen anatomi: Många kvinnor har aldrig utforskat sin egen kropp eller lärt sig om de olika erogena zonerna, inklusive G-punkten. Detta kan göra det svårt att veta vad som känns bra och hur man kommunicerar vad som känns bra till en kärlekspartner.

  • Svårigheter att hitta G-punkten: Även om en kvinna känner till G-punkten kan det vara en utmaning att hitta den. Den är inte alltid lätt att hitta och kan variera i storlek och känslighet från person till person.

  • Oförmåga att slappna av och släppa taget: G-punktsorgasmer kan kräva en viss nivå av avslappning och förmågan att släppa kontrollen. Om en du är för spänd eller orolig kan det vara svårt att släppa taget och uppleva njutningen som krävs för att uppnå en G-punktsorgasm.

  • Bristande kommunikation med partnern: G-punktstimulering kräver ofta en partner som är villig att utforska och experimentera. Om det finns en brist på kommunikation eller förtroende mellan dig och din partner kan det vara svårt att uppnå G-punktsorgasm tillsammans.

  • Prestationsångest: Med så mycket hype kring G-punktsorgasmer är det lätt att känna att man gör något fel om man inte kan uppnå den. Denna press kan faktiskt göra det svårare att slappna av och njuta av upplevelsen.

Dessa utmaningar kan verka skrämmande, men frukta inte – det finns gott om tekniker och tips som hjälper dig att övervinna dem och upptäcka din G-punkts fulla potential. I följande avsnitt ska vi utforska några mindre kända men mycket effektiva tekniker för att uppnå G-punktsorgasm. Let’s get to it!

Jag kan inte få G-punktsorgasm, vad ska jag göra?

G-punkten kräver ofta an annan typ av stimulering än klitoris

Låt oss nu prata om de olika typerna av G-punktsstimulering. Till skillnad från klitorisstimulering, som vanligtvis innebär en mjuk beröring av den känsliga klitoris, kräver G-punktstimulering ofta mer tryck och en annan typ av beröring. Vissa kvinnor föredrar en pressande eller masserande stimulans, medan andra föredrar en ”kom-hit-rörelse” som applicerar vågor med tryck på G-punkten.

Det är viktigt att experimentera och kommunicera med din partner för att ta reda på vad som känns bra för dig. Varje kvinnas G-punkt är annorlunda – vissa kan tycka att den är känsligare än andra, och vissa föredrar en mjukare beröring medan andra tycker om mer tryck. Det handlar om att hitta det som fungerar för dig och din kropp.

En sak att tänka på är att G-punktsorgasmer kan vara mer intensiva och innebära en djupare frigörelse av spänningar än klitorisorgasmer. Detta kan kräva en viss grad av tillit och avslappning hos din partner. Det är viktigt att kommunicera med din partner om vad du gillar och vad du inte gillar, och att känna dig bekväm med att uttrycka dina önskningar och gränser.

Andningstekniker kan hjälpa dig uppnå G-punktsorgasm

Andningstekniker kan vara ett kraftfullt verktyg för att uppnå en orgasm via G-punkten. Genom att kontrollera din andning kan du skapa en djupare känsla av avslappning och mindfulness, vilket kan hjälpa dig att komma i kontakt med din kropp och öka din känslighet för stimulering.

Magandning

En av de enklaste och mest effektiva andningsteknikerna är känd som ”magandning”. För att prova denna teknik börjar du med att sitta eller ligga ner i en bekväm ställning. Placera en hand på magen och en hand på bröstet. Ta ett djupt andetag genom näsan och känn hur magen expanderar när du andas in. Andas sedan långsamt ut genom munnen och känn hur magen blåser ut när du släpper andan. Upprepa detta i flera andetag och fokusera på känslan av att din mage stiger och sjunker med varje inandning och utandning.

Vågen

En annan kraftfull andningsteknik för G-punktsorgasmer är känd som ”vågen”. För att prova den här tekniken börjar du med att ta ett djupt andetag och hålla in det i några sekunder. Andas sedan ut långsamt och kontrollerat och föreställ dig att en våg av avslappning sköljer över din kropp när du släpper andningen. När du andas in igen, föreställ dig en våg av njutning som byggs upp i din kropp och kulminerar i en explosiv orgasm när du andas ut igen.

Det är viktigt att komma ihåg att dessa andningstekniker inte är en snabb lösning eller en garanti för orgasm. Snarare är de verktyg som hjälper dig att slappna av och komma i kontakt med din kropp, vilket kan öka din känslighet för stimulering och förbättra din totala sexuella upplevelse. Det är viktigt att närma sig dessa tekniker med ett öppet sinne och en vilja att experimentera och utforska vad som fungerar för dig.

Mindfulness för att uppnå G-punktsorgasm

För att få ut det mesta av dessa andningstekniker är det viktigt att skapa en avslappnande och bekväm miljö. Dämpa ljuset, tänd några ljus och sätt på lite mjuk musik för att hjälpa dig att varva ner. Ta dig tid och fokusera på ditt andetag, låt dig sjunka djupare ner i ett tillstånd av avslappning med varje inandning och utandning.

Bjud in din partner

Det är också viktigt att kommunicera med din partner om vad som känns bra för dig. Uppmuntra dem att experimentera med olika typer av G-punktstimulering medan du övar dina andningstekniker, och ge feedback på vad som känns bra och vad som inte känns bra. Kom ihåg att uppnå en G-punktsorgasm är en resa, inte ett mål. Njut av processen och utforska olika tekniker tills du hittar det som fungerar för dig.

Andningstekniker kan vara ett kraftfullt verktyg för att uppnå en G-punktsorgasm. Genom att kontrollera din andning och skapa en känsla av avslappning och mindfulness kan du öka din känslighet för stimulering och förbättra din totala sexuella upplevelse. Kom ihåg att närma dig dessa tekniker med ett öppet sinne och en vilja att experimentera, och att kommunicera med din partner om vad som känns bra för dig. Med tålamod och övning kan du upptäcka din G-punkts otroliga njutningspotential.

Kegelövningar gör det enklare att få G-punktsorgasm

Kegelövningar är ett kraftfullt verktyg för kvinnor som vill förbättra sin sexuella upplevelse och uppnå mer intensiva orgasmer via G-punkten. Dessa övningar fungerar genom att stärka bäckenbottenmusklerna, vilket kan bidra till att öka blodflödet till området, förbättra den vaginala våtheten och öka den allmänna känsligheten för stimulering.

För att förstå hur Kegelövningar kan öka G-punktens känslighet och orgasm är det viktigt att förstå bäckenbottens anatomi. Bäckenbotten är en grupp muskler som sträcker sig från blygdbenet till svanskotan och spelar en viktig roll för att stödja bäckenorganen och kontrollera blås- och tarmfunktionen. G-punkten är belägen i vaginalväggen, bakom blygdbenet, och kan stimuleras genom att utöva tryck på området. När bäckenbottenmusklerna är starka kan de bidra till att ge ytterligare stöd åt G-punkten, vilket ökar blodflödet och känsligheten för stimulering.

För att utföra en grundläggande Kegelövning börjar du med att sitta eller ligga ner i en bekväm ställning. Dra ihop musklerna i bäckenbotten, som om du försöker stoppa urinflödet. Håll sammandragningen i några sekunder, släpp sedan och slappna av och slappna av i musklerna. Upprepa denna övning i flera uppsättningar om tio repetitioner, flera gånger om dagen.

Om du vill utveckla dina Kegelövningar kan du försöka hålla kontraktionen under längre tid eller öka antalet repetitioner. Du kan också försöka öka motståndet genom att använda en Kegelboll eller en annan anordning för bäckenbottenövningar. Dessa anordningar är utformade för att föras in i slidan och ger motstånd mot bäckenbottenmusklerna, vilket hjälper till att bygga upp styrka och öka känsligheten för stimulering.

Det är viktigt att utföra Kegelövningar konsekvent och korrekt för att uppnå bästa resultat. Undvik att kontrahera buk-, skink- eller lårmusklerna under övningen, eftersom detta kan minska bäckenbottenkontraktionens effektivitet. Det är också viktigt att undvika att överanstränga musklerna, eftersom detta kan leda till muskeltrötthet och överansträngning.

Förutom att öka G-punktens känslighet och orgasm kan Kegelövningar också ge ett antal andra hälsofördelar. Starka bäckenbottenmuskler kan bidra till att förebygga urininkontinens, minska risken för bäckenorganprolaps och förbättra den allmänna vaginala hälsan.

För att få ut det mesta av dina Kegelövningar är det viktigt att göra dem till en del av din dagliga rutin. Försök att införliva dem i din morgon- eller kvällsrutin, eller ställ in en påminnelse på din telefon för att utföra dem flera gånger under dagen. Det är också viktigt att upprätthålla en hälsosam kost och träningsrutin, eftersom den allmänna fysiska hälsan kan spela en roll för bäckenbottenstyrkan.

Sexställningar som gör det enklare att gå G-punktsorgasm

Om du har svårt att få en orgasm med G-punkten är det dags att bli kreativ med dina sexställningar. Olika positioner kan ge mer direkt stimulans till G-punkten och öka dina chanser att nå orgasm. Här är fem positioner att prova:

Lazy Doggy

Den här ställningen är en variation av den klassiska doggy style. Börja med att ställa dig på alla fyra och sänk sedan långsamt överkroppen och huvudet ner mot sängen. Din partner kan sedan glida in i dig bakifrån och anpassa sin vinkel och penetrationsdjup för att träffa din G-punkt. Den här positionen möjliggör också djupare penetration, vilket kan intensifiera din njutning.

Cowgirl

I den här positionen har du kontroll över vinkeln och penetrationsdjupet. Gränsla din partner och sänk långsamt ner dig själv på hans penis. När du känner dig bekväm kan du börja röra dina höfter fram och tillbaka (inte upp och ner). Luta dig lite bakåt för att öka penetrationsvinkeln och se till att penisen träffar din G-punkt med varje stöt.

Rocking Horse

I den här ställningen handlar det om att gnida och gunga snarare än att stöta in och ut. Ligg på rygg med böjda knän och platta fötter på sängen. Din partner kan sedan sitta bredvid dina höfter och vända sig mot dina fötter. Använd dina bäckenmuskler för att gunga fram och tillbaka mot deras bäcken och mala din klitoris och G-punkt mot dem. Den här positionen kan kräva lite övning för att få rytmen rätt, men när du väl har gjort det kan det vara otroligt intensivt.

Spooning

Den här ställningen är utmärkt för intimitet och möjliggör djup penetration. Ligg på sidan med din partner bakom dig och spooning dig. Din partner kan sedan tränga in i dig bakifrån och justera sin vinkel och penetrationsdjup för att träffa din G-punkt. Du kan också använda din hand för att guida deras penis till rätt ställe. Den här positionen är perfekt för långsamt, sensuellt sex och kan vara otroligt intim och tillfredsställande.

Girl On Fire

Den här ställningen handlar helt och hållet om penetrationsvinkeln. Börja med att ligga på rygg med böjda knän och platta fötter på sängen. Din partner kan sedan lyfta dina höfter och placera en kudde eller dyna under dem så att de höjs upp. Denna vinkel möjliggör djup penetration och direkt stimulering av G-punkten. Du kan också använda din hand för att stimulera din klitoris för extra njutning.

Kom ihåg att ta god tid på dig och experimentera med olika positioner för att hitta den som fungerar bäst för dig. Var inte rädd för att kommunicera med din partner och guida honom eller henne till rätt plats. Med rätt position och teknik kommer du att vara på väg att uppleva den sinnesöverväldigande njutningen av en G-punktsorgasm.

Sexleksaker som gör det enklare att få G-punktsorgasm

När det gäller stimulering av G-punkten kan du ta din njutning till nästa nivå genom att använda sexleksaker i din lektid. Sexleksaker är särskilt utformade för att stimulera G-punkten och kan vara särskilt användbara för kvinnor som har svårt att nå eller stimulera sin G-punkt med bara fingrarna.

Sexleksaker finns i en mängd olika former, storlekar och material, men det finns vissa specifika leksaker som är utformade för att rikta in sig på G-punkten. Dessa leksaker är vanligtvis böjda eller vinklade för att bättre nå det känsliga området och ge det tryck som behövs för stimulering. Leksaker har också ofta olika vibrationsinställningar som kan öka känslorna.

Sexleksaker kan användas tillsammans med andra tekniker, till exempel andning och bäckenbottenövningar, för att ytterligare öka chanserna för en G-punktsorgasm. Genom att lägga till leksaker i din solo- eller partnerlekar kan du också experimentera med olika vinklar och tryckpunkter för att hitta det som fungerar bäst för dig.

Här är några typer sexleksaker som kan hjälpa dig få G-punktsorgasm:

G-punktsvibrator

G-punktsvibratorn är en klassisk leksak som är utformad specifikt för G-punktsstimulering. Leksaken har ett böjt eller vinklat huvud som kan föras in i slidan och vinklas mot kroppens framsida för att nå G-punkten. Vibratorn har vanligtvis flera vibrationsinställningar för att ytterligare öka känslorna.

Rabbitvibrator

Rabbit-vibratorn är en leksak med dubbel verkan som ger både G-punkts- och klitorisstimulering. Leksaken har ett böjt huvud för G-punktstimulering och en liten, kaninformad förlängning som ger extern klitorisstimulering. Rabbit är ett populärt val för kvinnor som vill uppleva blandade orgasmer.

G-punktsdildo

G-punktsdildon är en icke-vibrerande leksak som är särskilt utformad för G-punktsstimulering. Leksaken har vanligtvis ett böjt eller vinklat huvud som kan föras in i slidan och vinklas mot framsidan av kroppen för att nå G-punkten. Dildos är ett bra alternativ för kvinnor som föredrar icke-vibrerande leksaker eller vill experimentera med olika vinklar och tryckpunkter.

Kegelkulor

Kegelkulor är små, viktade bollar som är utformade för att hjälpa till att stärka bäckenbottenmusklerna. Bollarna förs in i slidan och hålls på plats med hjälp av bäckenbottenmusklerna. När musklerna drar ihop sig och släpper loss stärks de med tiden, vilket leder till förbättrad känslighet för G-punkten och starkare, intensivare orgasmer.

Hur gör jag för att få en G-punktsorgasm?

Grattis! Du har tagit dig fram till slutet av den här artikeln, och vid det här laget borde du ha en ganska bra uppfattning om vad som krävs för att uppnå en G-punktsorgasm. Men innan du går vill jag lämna dig med några sista oväntade tips som kan ta din G-punkts njutning till nästa nivå:

  • Släpp kontrollen: Att släppa kontrollen är en bra punkt att ta upp när det gäller att uppnå en orgasm i G-punkten. Ofta kan kvinnor bli så upptagna av att försöka nå orgasm att de glömmer att slappna av och njuta av känslorna. Genom att släppa kontrollen och låta njutningen ta över kan kvinnor uppleva en mer intensiv och tillfredsställande orgasm.
  • Sluta inte när du känner dig kissnödig: När det gäller känslan av att behöva kissa är det viktigt att komma ihåg att denna känsla är en naturlig reaktion på stimulering av G-punkten. Många kvinnor rapporterar att de känner att de måste kissa när deras G-punkt stimuleras, och detta kan vara ett stort hinder för att uppnå orgasm. Det är dock viktigt att förstå att denna känsla faktiskt inte är relaterad till urinering, utan snarare till musklerna i bäckenbotten som drar ihop sig som svar på stimuleringen.

Kom ihåg att resan till G-punktsorgasm handlar om att utforska och experimentera. Det som fungerar för en kvinna kanske inte fungerar för en annan, och det som fungerade i går kanske inte fungerar i morgon. Så var inte rädd för att prova nya saker och utforska vad som känns bra för dig.

Prova de tekniker och positioner som diskuteras i den här artikeln, och var inte rädd för att lägga till dina egna idéer och variationer. Kommunikation med din partner är också viktigt. Var inte rädd för att ge dem feedback eller vägledning om vad som känns bra för dig.

Slutligen är det viktigt att komma ihåg att varje kvinnas kropp är unik och att det inte finns något ”rätt” sätt att uppnå orgasm. Vissa kvinnor kanske aldrig får en G-punktsorgasm, och det är helt okej. Det är viktigt att omfamna och njuta av resan och inte fokusera för mycket på destinationen.

Så ta bort pressen från dig själv och njut av utforskandet av din kropp och din sexualitet. Kom ihåg att resan till G-punktsglädje handlar om att ha roligt och uppleva nya känslor.

Att skapa en avslappnad och bekväm miljö kan också hjälpa dig att uppnå en G-punktsorgasm. Se till att du befinner dig i ett utrymme där du känner dig trygg och bekväm, och ta dig tid att utforska din egen kropp innan du involverar en partner. Att onanera eller använda leksaker på egen hand kan hjälpa dig att förstå dina egna preferenser och göra det lättare att kommunicera med en partner.

Kom ihåg att det inte är någon tävling eller tävling att uppnå en G-punktsorgasm. Det handlar om att njuta av resan och upptäcka vad som känns bra för dig och din kropp. Förtroende och avslappning med en partner kan hjälpa dig att uppnå den här typen av orgasm, men i slutändan är det upp till dig att utforska och experimentera med olika typer av stimulering tills du hittar det som fungerar för dig.

Har du några tips på hur man uppnår en G-punktsorgasm? Lämna en kommentar nedan. Det är 100% anonymt och kan hjälpa en främling som kämpar med att uppnå sitt livs första G-punktsorgasm.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst