Vilken typ av undergiven submissive är jag

Vilken typ av sexuellt undergiven är du? Lär dig allt om Sub-kulturen

Är du en person som längtar efter känslan av att vara undergiven? Trånar du efter att bli kontrollerad, dominerad och tagen av en kraftfull partner? I så fall är du inte ensam. Många kvinnor har upptäckt hur skönt och frigörande det kan vara att ibland underkasta sig och låta ens partner ta kontrollen i sovrummet.

Vad är en sexuellt undergiven?

I BDSM-sammanhang är en undergiven person någon som frivilligt ger upp kontrollen till en dominant partner och låter denne diktera villkoren för ett sexuellt möte eller en relation. Detta kan ta sig många uttryck, från lätt bondage och smisk till en fullständig maktutbytesdynamik där den undergivne överlåter all beslutsmakt till den dominanta parten.

Så varför skulle någon vilja vara sexuellt undergiven? För många människor kan det vara otroligt erotiskt och tillfredsställande att ge upp kontrollen och överlämna sig till en annan person. Det kan vara ett sätt att utforska tabubelagda önskningar och fantasier, att släppa hämningar och att uppleva sexuell njutning på ett sätt som kanske inte är möjligt i en mer traditionell sexuell relation.

Att vara undergiven kan också vara ett sätt att känna sig omhändertagen och omhändertagen av en dominant partner. Många undergivna njuter av känslan av att bli ”omhändertagna” i ett sexuellt sammanhang, vilket gör att de kan slappna av och släppa sitt dagliga ansvar och sina bekymmer.

Men det kanske mest övertygande skälet till att vara sexuellt undergiven är den intensiva kick av njutning och upphetsning som det kan ge. När en undergiven person ger sig själv helt och hållet till en dominant partner kan han eller hon ofta uppleva nya nivåer av fysisk och känslomässig njutning och låsa upp delar av sig själv som han eller hon kanske inte ens visste att de existerade.

Att vara en undergiven person är naturligtvis inte för alla, och det är viktigt att utforska sina önskningar på ett säkert och samförståndsmässigt sätt. Men för dem som dras till BDSM-världen och underkastelsens njutning kan belöningen verkligen vara fantastisk.

Sexuell underkastelse kommer i olika former

Det är viktigt att notera att alla undergivna inte är likadana. Faktum är att det finns många olika typer av undergivna, var och en med sina egna unika önskemål, gränser och behov. Att förstå vilken typ av undergiven du identifierar dig som är avgörande för att hitta en partner som r sexuellt kompatibel med just dina behov och fantasier.

Dessutom är inte alla undergivna personer intresserade av samma nivå av maktutbyte. Vissa kanske föredrar en mer avslappnad, lättsam dynamik, medan andra kanske längtar efter ett mer intensivt maktutbytesförhållande dygnet runt.

Genom att förstå dina egna önskemål och gränser, och vilken forn av underkastelse som passar dig bäst, kommer du att vara bättre rustad för att hitta en partner som delar dina intressen och som kan ge dig den typ av BDSM-upplevelse som du letar efter. Genom att förstå nyanserna hos de olika typerna av undergivna och ta dig tid att utforska vilken typ av sexuellt undergiven karaktär du är kommer du upptäcka underkastelsens njutning och uppleva tjusningen med BDSM på ett helt nytt sätt.

Vilken typ av submissive är jag?

Men, med så många olika typer av undergivna där ute kan det vara svårt att veta var du passar in. Är du en brat, en slav, en masochist, en little, en pet, en service-sub eller en rope bunny? Det kan vara överväldigande att försöka navigera bland de olika etiketterna och definitionerna.

Det är där denna artikel kommer in i bilden. Idag ska vi utforska de olika typerna av undergivna och hjälpa dig att upptäcka vilken eller vilka typer av undergivna karaktärer du identifierar dig med.

Är du redo att överlämna dig själv till underkastelsens njutningar?

Vilka typer av submissives finns det?

Brat

Låt oss börja med brats. En brat är en typ av sexuelt undergiven person som gillar att ha en lekfull och utmanande relation med sin dominanta partner. De kanske inte lyder order, retas med sin dominant eller beter sig på ett sätt som kräver bestraffning. Om du tycker om att trycka på din dominants knappar och bli tillrättavisad kan du vara en brat.

Brats njuter ofta av dynamiken i att bli omhändertagna av sin dominant. De trivs med spänningen som kommer med lekfull olydnad och bestraffningen som kommer av att agera bortskämt och retfullt. Om du upptäcker att du vill provocera din dominanta partner, eller om du känner dig mer upphetsad när du blir disciplinerad för dåligt beteende är du förmodligen en brat.

Slav

Om du å andra sidan märker att du längtar efter struktur och kontroll kan du vara en slav. En slav är en typ av sexuellt undergiven person som frivilligt ger upp all kontroll till sin dominanta partner. De kan vara tvungna att utföra uppgifter eller ritualer, bära vissa kläder eller accessoarer eller vara föremål för strikta regler och bestraffningar.

Slavar njuter ofta av känslan av att vara ägda av sin dominanta partner. De finner lugn i den struktur och rutin som följer med att vara slav. Slavar känner också en djup tillfredställelse av att bära tecken på att han eller hon ägs av en annan person, som till exempel ett halsband eller koppel. Om du är lyckligast när du får order att följa och får höra vad du ska och inte ska göra kan du vara en slav.

Masochist

En masochist är en typ av undergiven person som finner njutning i smärta. De tycker om att få smisk, piskas eller på annat sätt bli fysiskt straffade. Masochister njuter ofta av endorfinruset som kommer med smärta, och kan tycka att det intensifierar deras sexuella njutning.

Om du upptäcker att du tycker om att bli plågad och hårdhänt behandlad under sex har du definitivt drag av masochism i dit. Det är viktigt att notera att masochism inte är samma sak som självskadebeteende. Masochister finner njutning i smärta när den tillfogas i samförstånd med deras partner.

Little

En little är en typ av sexuellt undergiven person som tycker om att förstärka åldersskillnaden mellan sig själv och sin äldre partner, ofta genom rollspel. De kan tycka om att leka med leksaker eller ägna sig åt andra barnsliga beteenden tillsammans med sin dominanta partner, som att få små söta presenter, eller ha sagostund innan de somnar. Littles njuter ofta av känslan av att bli omhändertagna och beskyddade av sin dominanta partner.

Om du tycker att du känner dig yngre än din faktiska ålder, eller om du tycker om att bli omhändertagen på ett barnsligt sätt, kan du vara en little. Det är viktigt att notera att den här typen av underkastelse är en form av lek och bör aldrig jämföras med faktiskt minderåriga eller annat olämpligt beteende. Precis som alla andra former av sexuell underkastelse bygger relationen mellan en little och deras dominanta partner på samförstånd och samtycke mellan två vuxna individer.

Pet

En Pet (husdjur) är en typ av sexuellt undergiven person som tycker om att bli behandlad som ett husdjur av sin dominanta partner. De kan bära halsband, koppel eller andra husdjursutrustningar och kan tränas att utföra trick eller följa kommandon. Pets njuter ofta av känslan av att vara ägd och omhändertagen av sin dominant. De tycker om att ligga i sin partners knä, bli kliade, bära katt- eller hundöron under sex, och uttrycker ibland sina känslor genom att morra eller purra. De kan också vilja ha ett eget husdjursnamn och njuter av att höra deras partner använda det.

Om du märker att du tycker om att bli behandlad lite som ett husdjur, eller om du fascineras av djurlekar, kan du vara en Pet. Det är viktigt att notera att djurlekar är samförståndiga och aldrig involvera riktiga djur.

Service subs

Service subs är en typ av undergiven person som tycker om att tjäna sin dominant i ett icke-sexuellt sammanhang. De kan utföra hushållssysslor, springa ärenden eller ge känslomässigt stöd till sin dominanta partner, utan att begära något i gengäld. Service subs njuter ofta av känslan av att vara användbar och behövd av sin dominanta partner.

Om du upptäcker att du tycker om att tjäna din partner på ett icke-sexuellt sätt, eller om du känner dig uppfylld av att vara till nytta för andra, kanske du är en service sub. Det är viktigt att fastställa tydliga gränser och förväntningar när du deltar i serviceinriktad lek, och att kommunicera öppet med din dominanta partner om dina önskemål och gränser.

Rope Bunny

Slutligen har vi Rope Bunnies. En Rope Bunny är en typ av sexuellt undergiven person som tycker om att bli bunden eller fasthållen av sin dominant. De kan njuta av känslan av hjälplöshet eller det estetiska intresset av att vara bunden på ett vackert sätt med lyxiga rep av siden. Rope bunnies njuter ofta av känslan av repet mot deras hud och känslan av att vara utlämnad till sin dominanta partners nåd.

Om du tycker om att vara bunden eller fastbunden i ett sexuellt sammanhang kanske du är en Rope Bunny. Det är viktigt att notera att replek kan vara farlig om den inte görs på rätt sätt, och det är viktigt att lära sig utöva säkerhetsåtgärder när man ägnar sig åt replekar.

Naturligtvis finns det många andra typer av undergivna där ute, och du kanske upptäcker att du identifierar dig med mer än en typ. Det är viktigt att utforska dina önskemål och kommunicera dem med din partner/ dina partners på ett säkert och samförståndsmässigt sätt. BDSM-aktiviteter bör alltid förhandlas och överenskommas i förväg, och det är viktigt att skapa förtroende och öppen kommunikation med din(a) partner(s).

Kom ihåg att det inte finns något rätt eller fel sätt att vara undergiven. Det är viktigt att omfamna dina önskningar och utforska dem på ett säkert och samförståndsmässigt sätt. Oavsett om du är en brat, en slav, en masochist eller en kombination av dessa typer finns det en plats för dig i BDSM-världen.

Om du tycker om att vara undergiven är det viktigt att utforska dina begär och upptäcka vilken typ av undergiven du är. Omfamna dina önskningar, kommunicera med din(a) partner(s) och kom alltid ihåg att leka säkert och samförståndsmässigt. Lycka till med att utforska din undergivenhet!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst