buttplugs som går att bära hela dagen

5 Buttplugs som är perfekta att använda under längre perioder

Idag kommer jag att dela med mig av de 5 bästa buttplugs för långtidsbruk som tar din njutning till nästa nivå. Dessa sexleksaker är perfekta för dig som vill känna den där fylligheten och den intensiva känslan av analstimulering under hela dagen. Så, utan vidare, låt oss dyka in i lådan full med buttplugs och rota fram de bästa buttplugsen för dig som vill gå med en buttplug i under hela dagen!

Varför vill man gå med en buttplug i under dagen?

Det finns flera anledningar till varför somliga väljer att bära en buttplug under längre perioder, till exempel en hel dag. Här är tre av dem:

Stimulering

Butt plugs kan ge en unik och intensiv känsla av fyllighet i ändtarmen, vilket kan vara behagligt för många individer. Trycket och stimuleringen i analkanalen kan skapa känslor som skiljer sig från dem som upplevs under vanliga sexuella aktiviteter, vilket leder till en ökad känsla av njutning och upphetsning. Att bära en buttplug under dagen kan alltså ge lite extra njutning till annars tråkiga vardagssysslor.

Analträning

Att bära en buttplug under längre perioder kan bidra till att du tränar musklerna i anus och rektum, vilket gör dem mer flexibla och kapabla att ta emot större föremål. Detta kan vara särskilt passande för personer som är intresserade av att utforska mer avancerade former av anala lekar, såsom, analsex, eller till och med fisting.

Maktdynamik

Att bära en buttplug under längre perioder kan vara ett sätt att utforska maktdynamik och underkastelse för somliga. Känslan av att vara full och ”ägd” av sin partner, även när man är på jobbet eller går och handlar, kan vara upphetsande, och den fysiska närvaron av buttpluggen kan fungera som en ständig påminnelse om partnerns dominans. Dessutom kan behovet av att hålla pluggen på plats vara ett sätt för individen att visa sin lydnad och underkastelse.

Vilken buttplug passar bäst att bära under en hel dag?

We-Vibe Dito

Först ut har vi We-Vibe Dito. Den här buttpluggen är perfekt för dem som letar efter en buttplug som är bekväm och enkel att använda under längre perioder. We-Vibe Dito är tillverkad av högkvalitativt silikon, som är mjukt vid beröring och flexibelt, så att den lätt kan anpassa sig till din kroppsform. Den har en avsmalnande design som gör det lätt att föra in den, medan den breda basen ser till att den sitter säkert på plats även när du går eller springer.

En av de bästa sakerna med We-Vibe Dito är att det är en fjärrstyrd buttplug, vilket innebär att du eller din partner kan styra intensiteten på vibrationerna. Med tio olika vibrationsinställningar kan du experimentera med olika nivåer av njutning under hela dagen. Den har också en lång batteritid, så du behöver inte oroa dig för att den ska ta slut på juice.

B-Vibe Snug Plug 1

Därefter har vi B-Vibe Snug Plug 1. Den här buttpluggen är perfekt för nybörjare som letar efter en bekväm och lätt buttplug. B-Vibe Snug Plug 1 är tillverkad av kroppssäker silikon som är mjuk och flexibel, så den kan lätt anpassa sig till din kropp. Den har en avsmalnande design som gör det lätt att föra in den, medan den tunna halsen och den utställda basen ser till att den sitter säkert på plats.

En av de bästa sakerna med B-Vibe Snug Plug 1 är dess unika form. Den har en liten smal hals och bred topp, vilken innebär att den primärt ger en inre stimulans när du bär den under hela dagen. Den har tyngder i sig som rör sig i takt med dina rörelser, vilket gör att pluggen stimulerar dig varje gång du rör på dig.

Blush Luxe Wearable

När vi går vidare har vi Blush Luxe Wearable. Den här buttpluggen är perfekt för dig som letar efter en buttplug som är både snygg och funktionell. Blush Luxe Wearable är tillverkad av högkvalitativt silikon som är mjukt och flexibelt, så att den lätt kan anpassa sig till din kropp. Den har en avsmalnande design som gör det enkelt att sätta in den, medan den utställda basen ser till att den sitter säkert på plats.

Luxe Wearable Vibra Slim Plugs skapar spännande känslor när du rör din kropp. Varje plugg har ett inre lager som aktiveras av rörelse. Känn hur det rycker i din rumpa med varje steg! Med en satinslät silikonbeläggning och en ankarformad bas är Vibra Slim Plug utformad för bekväm användning, och den rundade toppen på den äggformade bulben gör den lätt att föra in.

Pipedream Anal Fantasy

Därefter har vi Pipedream Anal Fantasy. Den här buttpluggen är perfekt för dig som letar efter en leksak som är både bekväm och stimulerande. Pipedream Anal Fantasy är tillverkad av högkvalitativt silikon som är mjukt och flexibelt. Den har en avsmalnande design som gör det lätt att föra in den, medan den utställda basen ser till att den sitter stadigt på plats även när du rör på dig eller sitter ner.

En av de bästa sakerna med Pipedream Anal Fantasy är dess strukturerade yta. Den har en serie av gupp och kammar som ger extra stimulans när du bär den under hela dagen. Den breda halsen gör den speciellt lämplig för dig som vill träna din anal att ta större objekt eller förbereda dig för analsex.

Njoy Pure Plug

Sist men inte minst har vi Njoy Pure Plug. Den här buttpluggen är perfekt för dig som letar efter en leksak som är både lyxig och stimulerande. Njoy Pure Plug är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, som är mjukt och tungt, så att den kan ge en unik känsla när du bär den under hela dag. Den har en avsmalnande design som gör det lätt att sätta in den, medan den stora basen gör att den sitter säkert på plats.

En av de bästa sakerna med Njoy Pure Plug är dess temperaturkänslighet. Du kan värma upp den eller kyla ner den innan användning för att uppleva en rad olika sensationer. Den är också lätt att rengöra och kan användas med alla typer av glidmedel. Denna buttplug är perfekt för dig som njuter av tyngdkänslan i baken. Trots sin lilla storlek är den förvånansvärt tung, vilket skapar ett skönt tryck från insidan.

Buttplugs som går att bära hela dagen

När det kommer till att bära en buttplug hela dagen är det viktigt att välja en butplugg som är bekväm, sitter säkert och är enkel att använda. Dessa fem buttplugs är några av de bästa alternativen på marknaden och erbjuder en rad olika sensationer och funktioner som passar alla behov.

Innan du börjar använda någon av dessa leksaker är det viktigt att komma ihåg att använda mycket glidmedel och börja långsamt. Börja med kortare användningsperioder och öka gradvis varaktigheten med tiden när din kropp blir mer bekväm med leksaken.

Att bära en buttplug hela dagen

Att bära en buttplug hela dagen kan vara en spännande och behaglig upplevelse, men det är viktigt att välja en leksak som är säker och bekväm att bära. Oavsett om du vill utforska nya erotiska känslor, träna dina anala muskler eller uppleva långvarig njutning finns det en buttplug för dig.

Kom ihåg att alltid börja långsamt och lyssna på din kropp, bygg upp till längre bärperioder gradvis. Med tålamod, övning och rätt leksak kommer du att kunna njuta av de otroliga känslor som en buttplug kan ge, så länge du önskar.

Så varför inte ge det ett försök? Oavsett om du flyger solo eller utforskar med en partner är det ett roligt och spännande sätt att bära en buttplug hela dagen, för att tänja på dina gränser och uppleva nya former av sexuell njutning. Vem vet, det kanske bara blir din nya favoritgrej!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst