bästa strap on dildo

6 Sköna Strap-On dildos som kommer göra din flickvän lyrisk

Strap-on sex erbjuder ett unikt sätt att utforska intimitet och njutning med din kvinnliga partner. I den här omfattande guiden dyker vi ner i den spännande världen av strap-on-sex och hjälper dig att upptäcka nya sätt att få kontakt med din partner och frigöra den fulla potentialen i era intima möten. Var beredd på att ge dig ut på en sensuell upptäcktsfärd med kreativa idéer för att förbättra dina strap-on-upplevelser.

Konsten att vända på rollerna

En av de mest spännande aspekterna av att använda en strap-on under sex är möjligheten att leka med maktdynamiken och ägna sig åt role reversal. Som kvinnor får vi ofta lära oss att vi ska vara undergivna i sexuella relationer. Med strap-on-sex kan du dock kliva in i en dominant roll, ta kontroll och leda din partner genom en intensivt njutbar upplevelse.

För att fullt ut omfamna denna nya roll kan du prova att klä dig på ett sätt som får dig att känna dig mer dominant. Prova att bära underkläder eller kläder som får dig att känna dig kraftfull och sexig. Du kan också experimentera med dirty talk och använda ett självsäkert språk för att beordra din partner att göra vad du vill. Kom dock ihåg att samtycke är viktigt i alla maktutbyten, så se till att sätta gränser och kolla in din partner regelbundet.

Den sensuella konsten att retas

Att införliva teasing i din strap-on lek kan öka upphetsningen och skapa en oemotståndlig känsla av förväntan. Börja med att långsamt klä av din partner, låt dina händer och läppar röra sig över hennes kropp medan du viskar vad du vill göra i hennes öra. Utforska hennes känsligaste områden, såsom insidan av låren, halsen och brösten, utan att röra hennes könsorgan.

Led sedan din partner till en bekväm position, antingen liggande på rygg eller framåtböjd, och låt henne se och känna din strap-on utan att penetrera. Den visuella och fysiska stimulansen kommer att få henne att längta efter det ögonblick då du äntligen tränger in i henne, vilket intensifierar hennes begär och bäddar för ett explosivt möte.

Njutningen av dubbelpenetration

Dubbel penetration är inte bara för heterosexuella par – det kan vara en djupt tillfredsställande upplevelse för kvinnor som vill njuta lite extra av strap-on-sex. För att uppnå detta kan du använda en dildo med dubbla ändar eller en vibrerande dildo med ett extra tillbehör som stimulerar klitoris, vagina eller anus.

Börja med att penetrera din partner med strap-on medan du stimulerar hennes klitoris med fingrarna eller en liten vibrator. När hennes upphetsning byggs upp, för du långsamt in den andra änden av den dubbeländiga dildon eller tillbehöret i dig själv. Den dubbla känslan av penetration och den intima förbindelse som bildas genom att dela leksaken kommer att skapa en oförglömlig upplevelse för både dig och din partner.

Utforska nya positioner och vinklar

Strap-on-sex öppnar en värld av nya positioner och vinklar som kan öka njutningen för både dig och din parter. Här är några idéer för att komma igång:

Lady grind

Låt din partner sitta i ditt knä, med ansiktet mot dig, med ett ben mellan dina lår. Detta möjliggör djup penetration samtidigt som du behåller ögonkontakten och underlättar kyssar och smekningar.

Omvänd Cowgirl

Din partner sitter ovanpå dig, med ansiktet vänt ifrån dig, medan du kontrollerar stöten med höfterna. Den här positionen ger en unik utsikt och ger optimal tillgång till din partners klitoris för manuell eller vibratorstimulering.

Den upphöjda missionärsställningen

Placera en kudde eller täcke under din partners höfter när hon ligger på rygg, så att du kan tränga in i henne i en något uppåtriktad vinkel. Den här positionen möjliggör djupare penetration och mer riktad stimulering av G-punkten.

Konsten att kontrollera din partners orgasm

Edging är ett intensivt erotiskt sätt att förlänga din strap-on-lek och skapa en kraftfull uppbyggnad av lust. För att införliva edging i din upplevelse, var uppmärksam på din partners upphetsning och kroppsspråk. När hon närmar sig orgasm kan du sakta ner eller stoppa dina stötar och låta hennes upphetsning avta något innan du fortsätter.

Upprepa den här processen flera gånger och reta din partner med löftet om få komma. När du äntligen låter henne få klimax kommer den resulterande orgasmen att bli förhöjd och intensifierad av förväntan och uppbyggnaden. Kom ihåg att kommunicera under hela processen, kolla med din partner och se till att hon är bekväm med denna nivå av retande.

Sensorisk lek och ögonbindel

Att lägga till sensorisk lek till ditt strap-on-sex kan skapa en spännande känsla av sårbarhet och öka din partners förväntan. Börja med att förbinda ögonen på henne och lämna henne i spänning om när och hur du kommer att använda strap-on. Experimentera med olika känslor, till exempel genom att låta en fjäder, en isbit eller dina fingertoppar röra sig över hennes hud och fokusera på hennes erogena zoner.

När din partner blir mer och mer upphetsad kommer hennes andra sinnen att bli förhöjda, vilket gör varje beröring och känsla ännu mer intensiv. När du äntligen introducerar strap-on kommer hon att vara ivrig efter den njutning som den lovar, och hennes oförmåga att se kommer att förstärka hennes andra sinnen och skapa en oförglömlig upplevelse.

Kraften i rytm och tempo

Att behärska konsten att använda rytm och tempo under strap-on-sex kan dramatiskt öka njutningen för både dig och din partner. Börja med långsamma, ytliga stötar och öka gradvis djupet och hastigheten när din partners upphetsning ökar. Experimentera med olika rytmer, till exempel genom att växla mellan snabba, djupa stötar och långsamma, grunda stötar.

Var uppmärksam på din partners reaktioner och justera ditt tempo och din rytm för att maximera hennes njutning. Att variera dina rörelser kommer inte bara att hålla din partner på tårna utan också stimulera olika områden i hennes vagina, vilket ger en djupt tillfredsställande upplevelse.

6 strap on dildos du bara måste prova

Sharevibe Strapless Strap-On från Fun Factory

bästa strap on dildo

Sharevibe är en unik strapless strap-on som är utformad för par som söker en mer intim och hud-till-hud-upplevelse. Den här leksaken har en ergonomisk, bullig ände som förs in i bärarens vagina, vilket gör att de kan styra leksaken med sina bäckenmuskler. Den andra änden är ett slätt, böjt skaft som är utformat för penetration. Sharevibe har också en avtagbar kulvibrator som erbjuder fem olika vibrationsmönster. Den här innovativa designen gör det möjligt för båda partnerna att uppleva samtidig njutning och erbjuder ett handsfree, selefritt alternativ till traditionella strap-ons.

Viktiga funktioner

 • Strapless design för ökad intimitet och kontroll
 • Ergonomisk, bullig ände för bärarens njutning
 • Smidigt, böjt skaft för mottagarens komfort
 • Avtagbar kulvibrator med fem vibrationsmönster

Bend Over Beginner Kit från Tantus

bästa strap on dildo

Det här kittet är perfekt för par som är nya för strap-on-lekar eller för dem som letar efter ett bekvämt och lättanvänt alternativ. Bend Over Beginner Kit har en mjuk, justerbar sele av maskintvättbar nylon och en sammetsliknande frontkudde för dämpning. Kittet innehåller två förstklassiga silikondildos i olika storlekar, så att paren kan välja rätt passform för sin erfarenhetsnivå. Dildos är släta, icke-porösa och kompatibla med de flesta vattenbaserade glidmedel.

Viktiga funktioner

 • Nybörjarvänligt kit med justerbar sele
 • Två silikondildos i olika storlekar för olika erfarenhetsnivåer
 • Mjuk, maskintvättbar nylonsele
 • Sammetliknande frontkudde för ökad komfort

Joque-selen från SpareParts HardWear

bästa strap on dildo

Joque är en högkvalitativ, justerbar sele utformad för mångsidighet och komfort. Selen är tillverkad av en blandning av nylon och spandex och är lätt, andningsbar och lätt justerbar för en säker passform. Den unika dubbla bandkonstruktionen fördelar trycket jämnt över bärarens höfter och lår, vilket ökar komforten under långvarig lek. Joque har också en elastisk O-ring som rymmer ett brett utbud av dildostorlekar och typer, samt inbyggda fickor för kulvibratorer för att ge ytterligare stimulans.

Viktiga funktioner

 • Bekväm, justerbar design för långvarig användning
 • Elastisk O-ring för att passa olika dildostorlekar
 • Dubbel remdesign för jämn tryckfördelning
 • Inbyggda fickor för integrering av kulvibrator

Feeldoe Slim Vibrating Strapless Strap-On från Tantus

bästa strap on dildo

Feeldoe Slim är ett annat innovativt strapless strap-on-alternativ, utformat för en smalare och mer strömlinjeformad upplevelse. Bäraren för in den bulliga änden i sin vagina, vilket gör att hen kan styra leksaken med sina bäckenmuskler. Den mottagande partnern penetreras sedan av det smala, släta skaftet, som har en lätt uppåtriktad kurva för riktad G-punktsstimulering. Feeldoe Slim levereras också med en avtagbar bulletvibrator, vilket ger extra njutning för båda partnerna under leken.

Viktiga funktioner

 • Bandlös design för ökad intimitet och kontroll
 • Bulbös ände för bärarens njutning
 • Smalt, böjt skaft för stimulering av G-punkten
 • Avtagbar kulvibrator för extra känsla

RodeoH Brief+ Harness

bästa strap on dildo

RodeoH Brief+ Harness erbjuder ett unikt och elegant alternativ till traditionella selar. Den här selen är utformad för att likna ett par underkläder i brief-stil och är tillverkad av mjukt, stretchigt tyg som ger en bekväm, tight passform. Den inbyggda O-ringen kan rymma en mängd olika dildostorlekar, och den förstärkta frontpanelen garanterar stabilitet och kontroll under användning. RodeoH Brief+ Harness är också maskintvättbar, vilket gör den lätt att rengöra och underhålla.

Viktiga funktioner

 • Design i brief-stil för komfort och stil
 • Mjukt, stretchigt tyg för en skön passform
 • Inbyggd O-ring kompatibel med olika dildostorlekar
 • Maskintvättbar för enkel rengöring

Vac-U-Lock Platinum Edition Supreme Harness från Doc Johnson

bästa strap on dildo

Vac-U-Lock Platinum Edition Supreme Harness är en mångsidig och anpassningsbar sele som är utformad för att fungera med det patenterade Vac-U-Lock-systemet. Detta unika fästsystem använder en plugg för att säkert låsa fast dildos på plats, vilket garanterar en stabil och sömlös upplevelse under strap-on-lek. Selen är tillverkad av slitstark nylon och neopren, med justerbara remmar för en perfekt passform. Den har också en dämpad ryggkudde för ökad komfort och en förvaringsficka för Vac-U-Lock pluggen när den inte används.

Viktiga funktioner

 • Kompatibel med Vac-U-Lock fästsystemet.
 • Justerbara nylon- och neoprenremmar för en säker passform
 • Dämpad ryggkudde för ökad komfort
 • Förvaringsväska för Vac-U-Lock-kontakten.

Var och en av dessa strap-ons erbjuder unika funktioner och designelement som tillgodoser olika preferenser och erfarenhetsnivåer. Genom att utforska de olika alternativen kan du hitta den perfekta strap-on dildon för att förbättra dina intima stunder och öppna upp nya områden av njutning med din partner.

Strap-on sex med min flickvän

Strap-on-sex erbjuder en värld av möjligheter för kvinnor som vill utforska nya former av njutning och intimitet. Genom att omfamna kraften i rollvändning, retande, sensorisk lek och kreativa positioner kan du skapa oförglömliga upplevelser för dig och din partner. Kom ihåg att kommunikation, förtroende och samtycke är avgörande för varje sexuellt möte, och se till att både du och din partner känner er bekväma och respekterade under hela upplevelsen. Omfamna strap-on-sexets gränslösa potential och ge dig ut på en resa av sensuell upptäcktsfärd som kommer att föra er närmare varandra än någonsin tidigare.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst