Hur vet jag att han är en Daddy

7 Tecken på att du omedvetet dejtar en äkta Daddy Dom

Idag är jag här för att prata om det sexigaste ämnet av dem alla: Daddy Doms i sovrummet.

Vad är en Daddy dom?

I BDSM sammanhang är en Daddy Dom(inant) är en dominant partner tar på sig en omvårdande och beskyddande roll gentemot sin undergivna partner. I ett vaniljförhållande kan du tänka dig en Daddy Dom som en kärleksfull, omhändertagande fadersfigur som ger vägledning och stöd till sin partner som tar på sig en mer undergiven, yngre roll. Precis som en fadersfigur ger en Daddy Dom sin partner struktur och disciplin, samtidigt som han eller hon är medkännande och förstående. De tar på sig en ledarroll och vägleder sin partner genom deras vardag och i sovrummet, där de ger sin undergivna partner ett säkert utrymme att utforska sina inre fantasier och begär. I gengäld litar den undergivna partnern på sin Daddy Dom och njuter av det skydd och den omsorg han eller hon får. Dynamiken mellan en Daddy Dom och deras undergivna partner bygger på ömsesidig respekt, tillit och kärlek, precis som alla andra sunda och tillfredsställande relationer.

Hur vet man om han vill bli kallad ”Daddy”?

Att upptäcka att man dejtar en Daddy Dom kan vara en utmaning, eftersom den här typen av dominant partner ofta presenterar sig som en omhändertagande och vårdande person, snarare än en öppet dominant person. Men oroa dig inte, jag här för att hjälpa dig. Här är 5 implicita tecken på att du dejtar en äkta Daddy Dom:

Hur vet jag om han är en Daddy Dom?

Han tar kontroll

En Daddy Dom tar kontroll. Han är inte rädd för att ta första steget och vet hur han ska leda vägen. Vare sig det handlar om att trycka upp dig mot väggen och kyssa dig passionerat, eller att berätta exakt vad han vill att du ska göra med honom, kommer en riktig Daddy Dom att ta kommandot på ett självsäkert och vuxet sätt som kommer lämna dig knäsvag.

Han är beskyddande

Jag menar inte beskyddande som i ”jag klappar till någon som säger något fel”. Nej, nej, nej. Jag pratar om en skyddsnivå som gränsar till besatthet. Daddy Doms vill att deras ”lilla flicka” ska vara säker och välbehållen hela tiden, och de gör vad som helst för att se till att det sker. Om din man ständigt kollar till dig, ser till att du är säker och kanske till och med är lite svartsjuk när du pratar med andra killar, så kan han vara en Daddy Dom i förklädnad.

Han ger dig gulliga smeknamn:

Kallar din man dig ”babygirl”, ”prinsessa” eller ”lilla”? Om så är fallet kan han vara en äkta Daddy Dom. Daddy Doms älskar att använda söta smeknamn för att visa tillgivenhet och förstärka sin dominerande roll. De älskar att se sin partner underkasta sig deras auktoritet och att kalla dig ett smeknamn kan vara ett sätt att förstärka den dynamiken. Om din man dessutom kallar dig söta smeknamn under sex är det en bra indikation på att han är en Daddy Dom.

Han gillar att disciplinera dig:

Tycker din man om att disciplinera dig i sovrummet? Gillar han att smiska dig eller använda andra former av fysisk bestraffning? Om så är fallet kan han vara en Daddy Dom. Daddy Doms älskar att tillrättavisa sin partner för att ha bett sig illa, och de gör det för att de bryr sig om sin partner. De vill se sin partner lära sig och växa, och bestraffning kan vara ett sätt att uppnå det. Om din man tycker om att ”straffa” dig under sex är det en bra indikation på att han är en Daddy Dom.

Han är bestämd men rättvis

Daddy Doms bestämmer, det råder ingen tvekan om det. Men de är också otroligt rättvisa och rättfärdiga. De skapar inte regler bara för sakens skull; de gör regler som är utformade för att hålla sin ”flicka” säker och lycklig. Och när dessa regler bryts får det konsekvenser. Men de konsekvenserna är alltid rättvisa och rättvisande. Om din man är bestämd men rättvis mot dig, och om du upptäcker att du respekterar honom även när du blir ”straffad”, då kan han vara en Daddy Dom i förklädnad.

Han är uppmärksam

Daddy Doms handlar om att vara uppmärksam på sin ”flickas” behov. De vill veta vad som gör dig glad, vad som gör dig ledsen och vad som gör dig upphetsad. De kommer ihåg de små sakerna, som din favoritfärg eller din favoritmat. De överraskar dig med små gåvor som visar hur mycket de bryr sig om dig. Om din man alltid är uppmärksam på dina behov och om han verkar verkligen bry sig om din lycka kan han vara en Daddy Dom for sure.

Han är självsäker

Daddy Doms vet vad de vill ha, och de är inte rädda för att gå efter det. De är säkra på sin dominans och är inte rädda för att ta kommandot. Men detta självförtroende är tempererat med vänlighet och medkänsla. Om din man är säker på sig själv och sina förmågor, och om han verkar utstråla en tyst styrka som lockar dig till honom, då är han förmodligen en Daddy Dom.

Så, där har du det. Om din man uppvisar någon av dessa egenskaper kan han vara en förklädd Daddy Dom. Det enda sättet att veta säkert är naturligtvis att prata med honom om det. Om du är intresserad av att utforska din undergivna sida kan en Daddy Dom vara den perfekta lösningen för dig. Och vem vet, du kanske finner dig själv falla pladask för denna dominanta, omtänksamma man som inget hellre vill än att ta hand om dig.

Är han en Daddy dominant?

Men kom ihåg att alla inte gillar Daddy Dom-dynamiken, och det är okej! Kink handlar om att utforska vad du går igång på och vad som får dig att känna dig tillfredsställd. Så om Daddy Doms inte är din kopp te behöver du inte oroa dig! Det finns gott om andra kinky dynamiker att utforska.

Och glöm inte att alltid prioritera din säkerhet. Se till att undersöka och förstå riskerna med alla kink-aktiviteter och vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att skydda dig själv och din partner.

Gå nu ut och utforska din kinky sida! Men först, lämna en kommentar nedan. Det är 100% anonymt och jag vill verkligen höra vad du tycker och tänker om Daddy Doms.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst