Unihorn sexleksak

Creative Conceptions Unihorn Series

SponsorCreative Conceptions
Unihorn sexleksak
Creative Conceptions Unihorn
Sammanfattning
Unihorn serien från Creative Conceptions är en otroligt söt uppsättning av lufftrycksvibratorer, med en modell för varje behov. Vet du vad du vill ha är kommer du hitta din lycka med en söt liten Unihorn i handen.
Kvalitetskänsla
60
Användarvänlighet
80
Batteritid / laddning
74
Ljudnivå
65
Finesser
55
Lyfttrycksvariation
57
Munstyckets utformning
60
Prisvärd
73
Läsarbetyg3 Betygsätt
97
Passar dig som
Vet vilken typ av stimulans som fungerar för dig
Inte vill behöva gömma din sexleksak
Passar inte dig som
Tycker om att ha dina sköna stunder i badkaret
66
Tingles

Ibland är det roligt att testa något helt nytt – och tack vare den amerikanska tillverkaren Creative Conceptions har vi fått möjlighet att göra just det. Deras nya serie med lufttrycksvibratorer har tagit användare över hela världen med storm, och nu är det min tur att undersöka what all the fuzz is about. I den här recensionen kommer jag berätta allt om Unihorn Heart Throb, Mount’n Peak, och Bean Blossom – tre unika sexleksaker som du inte vill missa.

Creative Conceptions Unihorn Series

Vikt 120 gram
Storlek 10 cm (längd) x 9 cm (höjd) x 4,5 cm (bredd)
Batteritid Upp till 60 minuter
Tid för att ladda fullt ~120 minuter
Material Kroppssäkert Silikon
Vattentät IPX6 (splashproof)
Ljudnivå Omkring 50 dB (som ett måttligt regnfall)

Första intryck av Unihorn

Creative Conceptions är en sexleksakstillverkare jag aldrig hört talas om tidigare, men jag måste säga att deras namn är helt perfekt med tanke på vilka produkter de producerar. Deras nya kollektion av lufttrycksvibratorer liknar inga andra sexleksaker på marknaden – sannerligen kreativa och söta.

Förpackning

Var och en av dessa otroligt söta små skapelser kommer i förpackningar av papp som tar mig tillbaka till barndomen – för dessa sexleksaker ser verkligen ut som sexleksaker. Förpackningarna är sladdriga och gjorda för att rivas sönder för att snabbt komma åt leksaken på insidan. De inger ingen känsla av lyx, men det är bevisligen inte tanken heller. Dessa förpackningar utstrålar lekfullhet och barnslighet, och de väcker samma känsla av förväntan som jag kände när jag fick en ny docka på födelsedagen som barn. Jag älskart’.

Design

Vid första anblick skulle ingen – och jag menar verkligen ingen – kunna ana att detta är sexleksaker, vilket är perfekt om du inte vill eller kan gömma dina sexleksaker. Dessa små söta figurer skulle med lätthet kunna stå i en bokhylla tillsammans, utan att dra åt sig någon uppmärksamhet. Var och en av dessa lufttrycksvibratorer ser mer ut som en My Little Pony än något som används för sexuell njutning.

Unihorn-kollektionen är tillverkad i silkeslen och kroppsäker silikon i varierande färger. Alla känns behagliga att hålla i handen. Materialet är mjukt och squishy – nästan lite hudliknande, vilket jag älskar. Det är alltid mer behagligt att lägga något mjukt och formbart mot huden.

Hur använder man Unihorn?

Tro det eller ej är dessa små dockor faktiskt riktigt kraftfulla sexleksaker. Varje docka innehåller både en klassisk vibrator och en lufttrycksvibrator, vilket innebär att du får sköna upplevelser i en och samma leksak.

Funktioner

Unihorn-kollektionen har ett par unika funktioner som är värda att naämnas.

  • 7 vibrationsmönster och 3 styrkor
  • 7 rytmer av lufttrycksvibrationer och 3 styrkor
  • Uppladdningsbar via USB

Vibrator

Alla dockorna har en inbyggd vibrator som sitter i bakändan. Vibratorn har 7 olika mönster som tre olika hastigheter som man kan skifta mellan genom att trycka på vibrationsknappen på undersidan av leksaken.

Lufttrycksvågor

Själva huvudnumret är ändå lufttrycksvibratorn som sitter i ”munnen” på varje docka. Denna funktion är vad som skiljer Unihorn-leksakerna åt, eftersom öppningarna ser lite olika ut (mer om det sedan). Precis som med vibratorn kan man skifta mellan olika styrkor och mönster genom att trycka på lufttrycksvibratorknappen som också sitter på leksakens undersida.

USB-laddning

Man laddar leksaken genom att ansluta USB-kabeln till en dator eller mobilladdare och koppla kabeln till leksaken genom de magnetiska punkterna som finns på undersidan av Unihorn. Leksaken tar ungefär 2 timmar att ladda fullt ut från tomt läge, och kommer ge dig upp till 1 timmes lek.

Unihorn Heart Throb vs. Mount’n Peak vs. Bean Blossom

Så, alla modellerna är alltså utrustade med en klassisk vibrator och en lufttrycksvibrator – men vad skiljer dem åt?

Heart Throb

sexleksak lufttrycksvibrator

Den röda enhörningen har en len silikonyta över öppningen som placeras över klitoris. Till skillnad från andra lufttrycksvibratorer om stimulerar klitoris genom indirekt kontakt med vågor av varierande lufttryck pulserar den här modellen direkt mot klitoris. Lufttrycksvågorna får det tunna lagret av silikon att röra sig fram och tillbaka, vilket skapar en ”duttande” stimulans som känns masserande och mer djupgående än vibrationer.

Mount’n Peak

Den baby-blå enhörningen har en öppen mun med en mjuk och aningen spetsig tunga som stimulerar klitoris genom att röra sig upp och ner. Man placerar alltså öppningen runt klitoris och låter sedan tungan göra sin magi.

Bean Blossom

sexleksak lufttrycksvibrator

Den pastell-gula enhörningen fungerar ungefär som den blå. Skillnaden är tungan som i den här modellen befinner sig längre in och har en rundare form. Precis som med de andra modellerna placerar man öppningen över klitoris och kontrollerar sedan stimulansen med knapparna på undersidan.

Mina tankar om Unihorn

Okej – men hur känns dessa gulliga små leksaker då? Är dem lika sköna att använda som de är att se på? Det är faktiskt inte så lätt att svara på.

Efter att ha provat alla tre modellerna ett flertal gånger har jag kommit fram till att den gula Bean Blossom är min favorit, men det behöver inte innebära att samma gäller för dig. Creative Conceptions verkar förstå att olika kvinnor tycker om olika former av stimulans och därför givit varje modell en unik förmåga att stimulera klitoris på ett specifikt sätt.

Anledningen till att jag föredrar den gula modellen är för att tungan som sitter längre in stimulerar min klitoris på ett mjukare sätt. När tungan vickar upp och ner nuddar den min klitoris väldigt lätt samtidigt som suget från lufttrycksvibratorn masserar mer djupgående. Det är en komplicerad känsla att beskriva – och sannerligen helt ny för mig. Hur som helst är det en vinnande kombination för mig.

Den blå modellen har en spetsigare tunga som sitter längre fram, vilket gör att den ger en väldigt intensiv stimulans som säkert passar dig som behöver en mer intensiv känsla för att komma. För min del är tungan för intensiv, men jag har också en relativt känslig klitoris.

Jag rankar den röda modellen mitt emellan blå och gul på njutningsskalan. Den röda modellen påminner mer om en klassisk vibrator, men går mer på djupet, vilket passar dig som föredrar en mer masserande och mullrande vibration mot klitoris.

Vibratormotorn som sitter i de olika modellerna är däremot den samma, och ärligt talat är den ingen höjdare. Även om vibrationerna är snabba är de surrande och ytliga. För min del behövdes det mer än bara vibrationerna för att få orgasm, men alla är olika.

Något jag la märke till är att vibrationerna får den lilla svansen på enhörningen att vibrera fram och tillbaka. Jag tror inte det är en slump – utan snarare en smart designfunktion för dem som älskar en riktad och intensiv stimulans mot klitoris.

Knapparna är smart placerade under leksaken, vilket gör det lätt att kontrollera leksaken medan man använder den. Jag tycker dock att en knapp för varje funktion är lite besvärligt. Låt säga att du befinner dig på nivå 3 men vill backa till en lägre intensitet – det enda sättet är att trycka dig igenom alla vibrationsmönster och nivåer tills du är tillbaka på nivå 2 igen. Det är lite omständligt och jag hade föredragit att det fanns en + och – knapp för att enkelt navigera upp och ner.

Sammanfattning av recension

Sammanfattningsvis är Unihorn-kollektionen helt underbar. Förpackningen är lekfull och barnslig, vilket är en skön kontrast till alla superlyxiga sexleksaker som mättar marknaden idag. De här sexleksakerna gör lekstunden till något kul, vilket känns skönt och befriande. Visst – designen är inte den smidigaste, men det är inte tanken heller. Creative Conceptions vill påminna oss om att ha roligt och inte ta sex och njutning för seriöst, vilket jag tycker är fenomenalt.

De kunde skippat den klassiska vibratorn och dragit ner på priset en aning, och gärna gjort leksaken helt vattentät. Unihornserien är IP6 klassad, vilket innebär att det är okej att stänka vatten på den, men inte föra ner den under ytan i badkaret. Med andra ord är rengöringen en enkel historia, men om du är en av oss som tycker om att leka med dig själv samtidigt som du tar ett bad är detta inte leksaken för dig.

Variationen mellan modellerna är både smart och välgenomtänkt. Det finns en modell som passar alla. Frågan är bara om du vet vilken som passar dig? Det kan vara svårt att välja rätt modell om du är nybörjare på sexleksaker, eller om du inte hunnit utforska olika typer av stimulans ännu. Det gör det svårt för mig att rekommendera Unihorn till nybörjare som kanske inte riktigt vet vad de vill ha.

Men, jag är både imponerad och positivt överraskad av Unihornserien. Jag älskar hur de surrar och suger, och jag älskar hur de tar mig tillbaka till min My Little Pony-fas igen.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / laddning
Ljudnivå
Finesser
Lyfttrycksvariation
Munstyckets utformning
Prisvärd
Slutbetyg

test

twst