hur tar man sexiga selfies

Den ultimata guiden till hur man tar riktigt sexiga selfies

Sexiga, förföriska selfies kan fungera som en form av estetiskt självuttryck, ett maktspel med självförtroende och en intim gåva till en speciell person. Med rätt taktik kan du ta bilder som inte bara ser fenomenala ut utan också stärker ditt självförtroende och framhäver din sexuella energi på ett positivt sätt. Den här guiden syftar till att hjälpa dig att ta lockande selfies som kommer göra dig helt förtrollad av dig själv och visa dig vilken sexuell energi du har förmågan att utstråla.

Innan du tar sexiga selfies

Beslutet att ta sexiga selfies bör alltid vara ett personligt val som styrs av din bekvämlighet, dina önskemål och dina gränser. Det är viktigt att inse vikten av att aldrig ge efter för påtryckningar eller förväntningar från någon annan när du tar intima bilder. Här är några viktiga punkter att tänka på:

5 bra anledningar att ta sexiga selfies

Att uttrycka dig själv och stärka ditt självförtroende

Som ett personligt minne eller en påminnelse om din sensualitet

Att acceptera och uppskatta din kropp

Som en form av sexuellt utforskande och experimenterande

Som ett sätt att uttrycka din sexualitet


5 mindre bra anledningar att ta sexiga selfies

Att ge efter för påtryckningar eller tvång från någon annan

Att söka bekräftelse eller godkännande från andra

Som en form av hämnd eller manipulation

För att någon annan vill se hur du ser ut naken

Som ett sätt att få uppmärksamhet eller få likes/följare i sociala medier

Var medveten om lagar kring nakenbilder och nudes

UMO har en fantastiskt tydlig och enkel artikel som beskriver vilka lagar och regler som gäller för nakenbilder. Ta gärna en titt på den om du känner dig osäker på om det du eller någon annan gör, är olagligt.

Känn dig självständig

Att ta sexiga selfies kan vara en stärkande och självförtroendehöjande upplevelse när det görs på dina villkor. Det är ett tillfälle att uppskatta din kropps unika skönhet och släppa lös din sexualitet, och du ska alltid känna att du har kontroll över beslutsprocessen. Att ge efter för påtryckningar från någon annan undergräver din självständighet och kan leda till att du fattar beslut som du senare ångrar.

Fastställ samtycke och känn förtroende

Om du vill dela dina sexiga bilder med någon annan är samtycke och förtroende extremt viktigt. Samtycke är en viktig aspekt av varje intimt utbyte, inklusive att delandet sexiga selfies. När du känner dig pressad eller tvingad att ta eller dela bilder bryter det mot principen om samtycke, vilket innebär att du bör säga ifrån och ta avstånd. Förtroende är en hörnsten i varje hälsosamt förhållande, och en partner som respekterar dina gränser kommer aldrig att pressa dig att göra något som du känner dig obekväm med.

Tänk på ditt känslomässiga välbefinnande

Att ge efter för påtryckningar eller förväntningar när man tar sexiga selfies kan leda till både oro och ångest efteråt. Du kan känna dig ängslig, skyldig eller skamsen om du agerar mot dina bekvämlighetsnivåer eller värderingar. Att prioritera ditt känslomässiga välbefinnande innebär att du står fast vid dina gränser och fattar beslut som överensstämmer med din bekvämlighet och dina önskemål – ingen annans.

Var tydlig med dina gränser

Det är viktigt att etablera och upprätthålla sunda gränser i dina relationer med andra som gör att du mår bra, och detta inkluderar delning av intima foton. Genom att vägra att ge efter för påtryckningar eller förväntningar visar du att du förväntar dig en ömsesidig respekt och förståelse i ditt förhållande. Detta främjar en säker och stödjande miljö där både du och din partner öppet kan diskutera era önskemål och gränser.

Med andra ord är det viktigt att betona att det alltid ska vara ett personligt och samförståndsmässigt beslut att ta och eventuellt dela sexiga selfies. Genom att stå fast vid dina gränser och inte ge efter för påtryckningar eller förväntningar från någon annan behåller du kontrollen över din kropp, din sexualitet och ditt välbefinnande. Din komfort och autonomi bör alltid komma först.

Hur tar man sexiga selfies på ett säkert sätt?

Att ta ångande heta selfies kan vara en stärkande och rolig upplevelse, men det är viktigt att prioritera din säkerhet och integritet. Att ta och dela sexiga selfies kan faktiskt innebära potentiella risker för din integritet och säkerhet. Här är fem enkla tips för att se till att du tar säkra selfies:

Försök dölja ansiktet

Ett av de mest effektiva sätten att skydda din identitet är att hålla ditt ansikte utanför bilden. Fokusera på att fånga din kropp och dina vackra former utan att inkludera ditt ansikte. Detta säkerställer att om dina bilder någonsin läcker eller delas utan ditt samtycke blir det svårare att identifiera dig.

Visa aldrig tatueringar elle födelsemärken i sexiga selfies

Om du har tatueringar, födelsemärken eller andra utmärkande drag som kan användas för att identifiera dig, tänk på att de inte syns när du tar utmanande selfies. Överväg att posera på ett sätt som döljer dessa unika drag eller använd kreativa vinklar och belysning för att hålla dem dolda. Du kan även redigera bort märken och annat genom enkla verktyg som finns i appar som Google Photos eller SnapSeed.

Ta alltid bort EXIF-data från sexiga foton

Här är något som du förmodligen inte känner till: EXIF-data, eller Exchangeable Image File Format-data, är metadata som är inbäddade i dina foton och som kan innehålla känslig information som tid och datum då fotot togs, din kamera- eller telefonmodell och till och med GPS-koordinater. Man kan alltså se precis på vilken adress fotot togs så länge EXIF datan finns kvar. Efter att du tagit dina selfies bör du därför använda ett verktyg för att ta bort EXIF-data eller justera kamerainställningarna i mobilen för att se till att denna känsliga information tas bort från dina foton. Här är tre appar du kan använda för att radera känslig information från dina foton:

Photo Exif Editor (Android)

Med den här appen kan du visa och redigera EXIF-data från dina foton, inklusive platsinformation, kameramodell och datum/tidsstämplar. Den har också en funktion som gör att du kan ta bort alla EXIF-data från foton med ett enda klick.

EXIF Purge (Windows)

Den här appen kan användas för att ta bort EXIF-data från flera foton samtidigt. Den har ett användarvänligt gränssnitt och låter dig förhandsgranska ändringarna innan du sparar dem. Den kan också användas för att ta bort metadata från andra filformat, inklusive videor och PDF-filer.

ImageOptim (Mac)

Den här appen används främst för att optimera bildfilstorlekar, men den innehåller också en funktion som kan ta bort EXIF-data. Den stöder batchbehandling och kan ta bort metadata från populära bildfilformat, inklusive JPEG, PNG och GIF.

Använd krypterade meddelandeappar när du delar sexiga selfies

Om du väljer att dela dina ångande selfies med någon, välj krypterade meddelandeappar som Signal eller WhatsApp. Dessa appar använder end-to-end-kryptering, vilket innebär att endast du och mottagaren kan få tillgång till de meddelanden och foton som delas, vilket gör att dina bilder är skyddade från nyfikna ögon.

Skicka aldrig sexiga selfies när du är full

Att skicka vågade bilder, eller till och med nakenbilder, när du är påverkad av alkohol eller andra substanser kan försämra ditt omdöme och leda till oavsiktliga konsekvenser. När du är berusad är du mer riskbenägen, vilket kan leda till att du skickar vågade bilder som du annars inte skulle ha delat med dig av. För att skydda dig själv och behålla kontrollen över dina beslut är det bäst att undvika att skicka sexiga selfies, lockande eller avslöjande bilder när du är påverkad. Vänta i stället tills du är nykter.

Känn förtroende och etablera samtycke med personen du skickar sexiga selfies till

Innan du delar dina sexiga selfies med någon ska du se till att ni har en stark grund av förtroende och tydlig kommunikation. Ha ett öppet samtal om gränser, förväntningar och samtycke. Se till att båda parter förstår att bilderna är privata och aldrig bör delas utan uttryckligt tillstånd.

Genom att följa dessa tips kan du prioritera din säkerhet och integritet samtidigt som du njuter av den stärkande och sensuella upplevelsen av att ta och njuta av sexiga selfies.

Guide till sexiga selfies: Hur tar man sexiga selfies?

Nu när vi har checkat av säkerhet, samtycke, och integritet har vi kommit till tips om hur du tar sexiga selfies. Om du är som jag är du inte född till fotomodell och har heller inte gått på någon influencer kurs för att lära dig hur man poserar och hur man ska tänka när man tar bilder på sig själv. Så, här är ett par tips som gör det enkelt för dig att lufta fram din inre sexgudinna genom kameran.

Sexig stämning = sexig selfie

För att ta riktigt heta bilder på dig själv måste du först skapa en stämning som utstrålar sensualitet. Stämningen påverkar ditt humör, ditt uttryck och den övergripande energin i din selfie. Det handlar inte bara om att se bra ut, utan också om att känna dig bra.

Börja med att städa upp i din omgivning. En kaotisk bakgrund kan distrahera från din utstrålning.

Tänk sedan på belysningen. Belysningen är också viktig. Naturligt ljus, särskilt under den gyllene timmen (strax efter soluppgången eller strax före solnedgången) kan göra underverk för din hud och ge dig en naturlig glöd. Alternativt kan du överväga mjukt, varmt artificiellt ljus. Dimma dina lampor eller använd en mjuk lampskärm som kastar suggestiva skuggor.

Överväg att lägga till några personliga detaljer som satinlakan eller en elegant morgonrock som draperas nonchalant i bakgrunden. Dessa element kan lägga till en subtil antydan av sofistikering och lyx, vilket ökar den övergripande attraktionen hos din selfie.

Klädsel för sexig selfie

Att bestämma vad du ska ha på dig kan vara en spännande del av processen. Klädseln ska vara något som får dig att känna dig självsäker, sexig och kraftfull. Den gyllene regeln här är att framhäva dina tillgångar, oavsett om det är dina kurvor, dina ögon eller dina ben. Spetsiga underkläder, en tajt klänning eller till och med en enkel överdimensionerad skjorta kan göra underverk, beroende på vad du känner dig mest bekväm i.

Kom ihåg att suggestiv nudes (bilder som lämnar dina mest intima delar år fantasin) ofta kan vara sexigare än råa nakenbilder. Att lämna något åt fantasin gör att betraktarens tankar kan vandra, vilket skapar en känsla av nyfikenhet och förväntan. En antydan till klyfta, en glimt av ett lår eller en naken midja kan vara mycket mer lockande än en fullständig exponering.

Självförtroende gör alla bilder sexigare

Självförtroende är den hemliga ingrediensen som kan förvandla varje selfie från vanlig till extraordinär. Om du mår bra av dig själv syns det på dina bilder. Kroppsspråket är ett kraftfullt verktyg för att kommunicera ditt självförtroende.

Experimentera med olika poser. En hand på höften, ett flirtigt leende eller en intensiv blick kan alla förmedla självförtroende. Prova att ligga ner med telefonen ovanför dig för ett lockande perspektiv. En bild på ryggen / svanken med kameran över axeln framför en spegel kan vara suggestiv och lockande.

Posering spelar en avgörande roll för att verkligen framhäva din inre energi. Vänd ryggen åt för att framhäva dina kurvor, ligg ner med kameran ovanför dig för att skapa ett intimt perspektiv eller ta en bild över axeln för att visa upp din bakdel. Var djärv och äventyrlig med dina poser.

Undvik påtvingade poser; sträva istället efter en naturlig, avslappnad look. Målet är att se bekväm och kontrollerad ut, och framför allt visa att du har kul med kameran.

Tips på sexiga selfie poser

Här är fem naughty selfieposer som kan hjälpa dig att förmedla sensualitet samtidigt som du behåller en känsla av mystik.

Tillbakablicken

Vänd ryggen mot kameran och kasta en smolkande blick över axeln. Låt ryggens kurva och skinkornas rundning stå i centrum. Korsa armarna över bröstet så att du täcker dina bröst men lämnar tillräckligt mycket åt fantasin. Den här ställningen visar upp din nakna hud på ett retfullt och lockande sätt och inbjuder honom att fantisera om att smeka dina kurvor.

Bed look

Lägg dig på din säng, med hela din kroppslängd synlig. Böj ena benet och vik midjan lite åt sidan. Kameran, som hålls ovanför dig, fångar den frestande utsikten över dina kurvor. Använd ett strategiskt draperat lakan eller en försiktigt placerad hand för att dölja dina mest intima områden och bibehålla den perfekta balansen mellan exponering och mystik. Denna pose utstrålar en öppen inbjudan till ditt privata rum, en kraftfull lockelse som är svår att motstå.

Silhuetten

Din silhuett kan vara otroligt lockande när det handlar om nakenhet. Stå eller ligg i sidled så att kameran kan fånga den läckra silhuetten av din kropp i motljus. Formen av dina svällande bröst, din midjas lockande nedgång och dina höfters förföriska rundhet inramade mot ljuset skapar ett lockande skuggspel. Denna pose retar fantasin och framkallar en önskan att utforska varje centimeter av din kropp.

The close up

Att fokusera på en specifik del av din kropp kan vara en otroligt kraftfull retelse. En närbild av dina fuktiga läppar, dina nakna bröst eller din rygg kan väcka lusten till liv. Målet är att framhäva dina vackra detaljer: din mjuka hud, dina fasta kurvor eller antydan till ett fräckt leende. Det får vem som helst att vilja röra, smaka och uppskatta din skönhet.

Double trouble

Använd en spegel till din fördel genom att fånga din vackra kropp från flera olika perspektiv. Placera dig med ryggen mot spegeln och kameran högt framför dig så att den får en härlig vy av både din framsida och baksida på en och samma gång. Eller sitt sidledes framför spegeln och låt din sidoprofil och reflektion visa hur vacker du är. Den här ställningen retar fantasin och låter dig utforska dig sjäv från olika vinklar, vilket ökar den förföriska känslan.

Var och en av dessa poser kan bidra till en riktigt sexig selfie, men kom ihåg att det är viktigt att du känner dig bekväm och säker i den pose du än väljer. Med varje klick hyllar du din kropp, din sensualitet och din förföriska kraft. Så ta dig tid, experimentera med olika poser och hitta ställningarna som får dig att känna dig mest empowered.

Inspiration för sexig selfie

Det är viktigt att komma ihåg att allas kroppar är unika och vackra på sitt eget sätt. När du tar sexiga selfies är det viktigt att inte jämföra din kropp med andras och att fokusera på att fira och omfamna din egen sensualitet. Själva poängen med att ta sexiga selfies är för dig att upptäcka hur vacker du är, inte jämföra hur lik eller olik du är en annan person.

Det kan dock vara hjälpsamt och inspirerande att samla idéer till poser och scener från andra modeller och innehållsskapare.

Hitta inspiration, men omfamna din unika form

Det är naturligt att söka inspiration för sexiga selfieposer och scener från andra modeller och innehållsskapare. Här är tips på ställen du kan hitta lite inspiration

Reddit

Det finns många subreddits som ägnar sig åt att dela och diskutera sexigt och utmanande innehåll. Subreddits som /r/MirrorSelfie, /r/GoneWild, /r/GoneMild, och /r/NSFW_Selfies kan vara användbara för att hitta inspiration och idéer för dina egna naughty selfieposer.

Instagram

@sarahaugenphotography på Instagram är en absolut Queen som du bara måste spana in. Dagligen delar hon reels där hon demonstrerar sexiga poser som gör dina sexiga bilder så mycket bättre. Om du söker efter tips är hennes Insta din bästa källa till inspiration. Att söka på hashtaggar som #sluttyselfie eller #boudoirphotography kan ge resultat som kan inspirera dig.

Sminkning för sexig selfie

Smink kan vara ett kraftfullt verktyg för att framhäva dina naturliga drag och ge en extra touch av glamour till din sexiga selfie. Fokusera på dina ögon, som ofta sägs vara själens fönster, och använd mascara, eyeliner och ögonskugga för att få dem att framträda. Ett djärvt läppstift / glans kan också vara lockande, eftersom det antyder på passion och intensitet.

Känn dig dock inte tvingad att sminka dig om det inte är din stil. Nyckeln är att förstärka din naturliga skönhet och känna dig bekväm när du gör det. Till och med en touch av läppglans eller lite mascara kan räcka för att ge dig en extra boost av självförtroende.

Saker att inkludera i en sexig selfie

Att inkludera rekvisita (lösa föremål som används för att betona en miljö eller skapa en viss stämning) i din ångande selfie kan lägga till en spännande dynamik, som antyder din personlighet och förmedlar viket humör du är på. Ett par höga klackar, en bok eller till och med ett glas vin kan ge karaktär åt din sexiga selfie och få den att berätta en sexig historia. Rekvisita kan också användas för att reta upp och locka, genom att bjuda in betraktaren att föreställa sig dig i ett scenario. Här är några tips på rekvisita som kan göra din selfie ännu mer ångande

Saker som kan göra en selfie ännu sexigare

Var kreativ och välj rekvisita som kompletterar din klädsel och den stämning du har skapat. Kom ihåg att mindre är ofta mer, så överfyll inte fotot med för många föremål.

Handbojor

Handbojor är en klassisk BDSM symbol för någon som lustar efter lite dominans. Posera med handbojorna slingade runt handlederna eller låt dem dingla retfullt från din ena hand med ett vinglas i din andra. Du kan också försiktigt bita i handbojornas kedja eller linda den runt fingrarna, vilket hintar om en vilja att utforska maktdynamik mellan underkastelse och dominans.

Ridpiska

En ridpiska kan framkalla en känsla av lekfull dominans och signalera att du är öppen för lite lätt BDSM-lek. Håll piskan i en hand och låt den vila över ditt lår eller håll den försiktigt mot dina läppar. Du kan också låtsas att du smiskar dig själv med den, vilket skickar signaler om den typ av beröring du längtar efter. Kombinationen av ridpiskan och din nakna hud kommer att skapa en lockande bild.

Pärlhalsband

Okej – hear me out. Ett pärlhalsband kan faktiskt vara både en elegant accessoar och en galet sexig rekvisita. Drapera halsbandet över dina nakna bröst eller låt det hänga löst mellan dina läppar och dra uppmärksamheten till kurvan av din hals och mun. Kontrasten mellan pärlorna och din hud skapar en visuellt fängslande bild som antyder en blandning av elegans och erotik.

Babyolja

Att posera med en flaska Libero babyolja kanske inte ger den sexigaste selfien ever. Häll istället en liten mängd olja på dina händer och låt den droppa sensuellt på dina bröst eller lår. Använd dina fingrar för att försiktigt sprida oljan över din kropp och visa upp den glittrande glansen på din hud. Oljans skimmer kommer att framhäva dina kurvor och bjuda in den som tittar att föreställa sig känslan av att massera in oljan över din kropp. Oljans glans är en hemlig ingrediens till en riktigt sexig selfie som omedelbart gör din kropp hundra gånger mer inbjudande – lita på mig.

Höga klackar

Höga klackar kan vara ett otroligt sexigt tillägg till din sexiga selfie, som förlänger dina ben och framhäver din hållning. Ta på dig ett par av dina favoritklackar och posera med ett ben lätt upphöjt, vilket drar uppmärksamhet till dina tonade vader och lår. Du kan också hålla en klack i handen och föra spetsen längs insidan av ditt lår eller retfullt vila den mot dina läppar. Denna pose framkallar en känsla av provocerande lekfullhet och visar upp ditt självförtroende.

Sexleksak

Att inkludera en vibrator eller sexleksak i din sexiga selfie kan vara ett djärvt och lockande val som skickar ett tydligt budskap om att du är öppen för njutning och sexuella äventyr. Håll sexleksaken i handen, låt den vila mot dina läppar eller låt den försiktigt röra vid din nacke. Tanken är att väcka nyfikenhet och hinta om den njutning ni kan uppleva tillsammans.

Alternativt kan du placera vibratorn eller sexleksaken nära din kropp utan direktkontakt, till exempel genom att vila den på ditt lår eller hålla den bredvid dina bröst. Detta skapar en känsla av förväntan och bjuder in betraktaren att föreställa sig hur leksaken kan användas för att få dig att njuta.

Det är viktigt att du känner dig bekväm och säker när du använder en sexleksak i din sexiga selfie. Även om det kan vara ett vågat val är det också ett kraftfullt sätt att visa din öppenhet för erotiska äventyr, och det kan vara ett otroligt lockande tillägg till dina provocerande selfies.

Att använda rekvisita i dina sexiga selfies kan öka sensualiteten och reta upp betraktarens fantasi, vilket skapar en lockande och fängslande bild. Kom ihåg att vara självsäker, bekväm och kreativ i dina poser, så att din personlighet och sensualitet får lysa igenom. När du äger din sexighet och omfamnar din kropp kommer dina selfies på ett naturligt sätt att utstråla en oemotståndlig magnetism som gör fängslar vem som helst.

Filter för sexiga selfies

När du har tagit den perfekta selfien är det dags att göra eventuella slutredigeringar som kan förbättra fotot ytterligare. Ett väl valt filter kan accentuera stämningen och lägga till en touch av professionell polering. Var dock försiktig så att du inte överdriver med filter eller fotomanipulation, eftersom det kan resultera i en alltför redigerad och onaturlig bild.

Överväg istället att beskära fotot för att framhäva dina bästa features eller för att lägga till en känsla av mystik genom att delvis dölja vissa element. Lek med ljusstyrka, kontrast och mättnad för att se till att fotot är väl upplyst och visar upp din skönhet till fullo.

Hemligheten till en riktigt sexig selife

Nyckeln till att ta riktigt sexiga selfies ligger i att skapa en sensuell atmosfär, välja rätt outfit och rekvisita och utstråla självförtroende. Experimentera med olika tekniker och stilar och tänk alltid på att det viktigaste är att känna dig bekväm och stark. Med övning kommer du att behärska konsten att ta förföriska selfies och skapa bilder som gör att vem som helst blir andfådd och längtar efter mer.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst