regler för en bra trekant med partner

Trekant utan drama: 9 Regler och gränser att diskutera innan ni har en trekant

Har du någonsin fantiserat om att få njuta av en ångande, sensuell och rent ut sagt porrig trekant? Om svaret är ja, spänn då fast dig, för vi är på väg att ge oss ut på en spännande resa. Men innan du går och bjuder in den där sexiga arbetskamraten eller din bästa väns heta bror att göra dig och din partner sällskap för en natt av ohämmad passion är det viktigt att sätta upp några grundregler. Ja, vi pratar om gränser – och lita på mig, de är lika viktiga som den sinnesöverväldigande njutning ni ska uppleva tillsammans.

I den här artikeln ska vi diskutera 9 regler och gränser som du och din partner måste diskutera för att se till att ert Ménage à Trois förblir en himmelsk upplevelse, snarare än en stökig katastrof. Gör dig redo att ta anteckningar, för det är dags att dyka in i den kittlande världen av trekanter och sex på flera.

Ska vi ha en trekant med en extra tjej eller kille?

Först och främst ska ni bestämma er för vilken läcker kombination av älskare som er trekant ska innehålla: MFF (male-female-female) eller MMF (male-male-female). Detta val är avgörande, eftersom det kommer att påverka dynamiken i ert lustfyllda möte avsevärt. För en mer feminin touch ger MFF-alternativet ett överflöd av mjuk hud, ömma smekningar och delikata kyssar. Samtidigt ger en MMF trekant dubbel maskulin energi och låter dig njuta av känslan av att bli dominerad av två kraftfulla, män samtidigt. Det finns inget rätt eller fel svar här – välj en tredje partner efter smak som passar era erotiska begär bäst.

Är det okej att kyssa med tungan under en trekant?

När ni väl har bestämt er för en trekantskombination är det dags att gå till botten med det praktiska. Och det innebär att ni måste diskutera hångel (ja, den sorten som involverar tunga) – står det på menyn eller inte? För vissa par är kyssar en intim handling som är reserverad enbart för varandra. För andra är det en viktig del av den sexuella upplevelsen. Så fråga dig själv: är du bekväm med att din partner kysser den tredje med tungan? Om inte, gör det klart att passionerade kyssar och hångel är förbjudet under er trekant. Kom ihåg att det är er fantasi och att det är ni som bestämmer reglerna tillsammans innan trekanten börjar.

Är oralsex okej under en trekant?

Låt oss nu prata om den lockande handlingen med oral njutning. Oavsett om du är en givare, en mottagare eller lite av båda, är det viktigt att avgöra om oralsex är på bordet under er trekant. Precis som kyssar kan vissa par anse att denna handling är för intim för att delas med en tredje part. Andra kanske anser att det är en viktig ingrediens för en natt av hedonistisk njutning. Så ha ett öppet och ärligt samtal med din partner om era önskemål och gränser. Det sista du vill är att känna dig utelämnad eller sviken i stundens hetta.

Är det okej att prata snusk med den tredje partner under en trekant?

Komplimanger kan förbättra den sexuella upplevelsen, öka självförtroendet och främja en djupare kontakt mellan alla inblandade i er trekant. Det är dock viktigt att fastställa vilka typer av komplimanger som känns lämpliga att dela med sig av till den tredje partnern. För att undvika svartsjuka eller missförstånd bör ni diskutera vilken typ av beröm som ni båda känner er bekväma med, oavsett om det är rent fysiskt eller mer känslomässigt laddat.

Du kanske till exempel är okej med att din partner uttrycker sin uppskattning för den tredje partnerns perfekt skulpterade rumpa eller för hans eller hennes förmåga att trolla med tungan. Däremot kanske ni drar gränsen för mer känslomässigt laddade komplimanger, som ”Jag har aldrig känt så här nära någon tidigare” eller ”Du får mig att känna mig mer levande än någonsin”. Var tydlig med dina gränser och se till att alla är på samma sida.

Orgasm under trekant utan att såra någons känslor

Den sexuella njutningens crescendo – orgasmen – är ett avgörande ögonblick i varje Trekant. Därför är det extra viktigt att bestämma hur och var varje deltagare ska få orgasm för att se till att alla känner sig nöjda, respekterade och uppskattade. Prata med din partner om dina preferenser och sätt upp riktlinjer för finalen.

Ni kan till exempel bestämma att det är viktigt att du och din partner får orgasm tillsammans, medan den tredje får nå sin orgasm på egen hand. Alternativt kanske ni föredrar en mer synkroniserad upplevelse, där alla tre av er kommer tillsammans. Diskutera vem som får komma inuti vem. Eller kanske är du okej med ett mer spontant tillvägagångssätt, där du låter njutningens vågor komma och gå som de vill. Oavsett vad du föredrar, se till att kommunicera det tydligt med din partner och den tredje, så att alla vet vad de kan förvänta sig och kan njuta fullt ut av upplevelsen.

Vad ska man göra när trekanten är över?

Härnäst är det viktigt att ta upp efterspel – de ömma stunderna av kramande, konversation och mys som följer en intensiv sexuell upplevelse. Sätt upp gränser för denna period, eftersom den kan vara lika känslomässigt laddad som själva trekanten.

Diskutera med din partner om kramandet efteråt är reserverat för er två, eller om det är okej att dela denna intima stund med den tredje parten. Vissa par kanske föredrar att behålla den känslomässiga kontakten med varandra, medan andra kanske uppskattar värmen och kamratskapet i en gruppkram. Fundera också över vilken typ av samtal som är lämpligt under denna stund. Är det okej att diskutera upplevelsen eller föredrar ni att hålla det lättsamt? Om du tar upp dessa frågor i förväg kan du undvika att det blir pinsamt eller sårade känslor efter er sköna trekant.

Är det okej med dubbel penetration under trekanten?

I en trekant är möjligheterna till sexuellt utforskande praktiskt taget oändliga. För att säkerställa allas bekvämlighet och njutning är det viktigt att diskutera alla specifika handlingar eller fantasier som ni vill ägna er åt under ert erotiska möte. Var tydlig med dina önskemål och fråga din partner och den tredje om deras önskemål också.

Du kanske till exempel vill uppleva dubbel penetration – med en partner i din vagina medan den andra penetrerar din bak. Eller kanske är du nyfiken på att prova en London Bridge, där du står på alla fyra och oralt tillfredsställer en partner medan den andra tar dig bakifrån. Genom att öppet diskutera dessa fantasier skapar ni en trygg känsla inför trekanten, vilket garanterar att er den blir en tillfredsställande och oförglömlig upplevelse.

Ska man ha ett safe word under en trekant?

Samtycke är avgörande i alla sexuella möten, och en trekant är inget undantag. Skapa ett säkert ord eller en signal som alla deltagare kan använda för att kommunicera sitt obehag eller sin önskan att sluta. Detta ord ska vara lätt att komma ihåg osannolikt att komma upp under er passionerade lek av misstag.

Ni kan till exempel välja något som ”ananas” eller ”rött ljus”. Se till att alla inblandade förstår och går med på att respektera det säkra ordet. Om någon använder det under trekanten bör allt sex omedelbart avbrytas. Detta tillvägagångssätt säkerställer att alla känner sig säkra, hörda och respekterade under hela upplevelsen. För att lära dig mer om hur du väljer ett perfekt safe word kan du sklicka på länken och läsa vår stora guide om just säkra ord under sex.

Ska vi använda kondom när vi har trekant?

Trekanter innebär också en ökad risk för sexuellt överförbara infektioner (STI). För att hålla ert ångande möte säkert och sexigt kan ni diskutera skydd och sexuell hälsa innan ni ger er ut på äventyret tillsammans.

Se först till att alla inblandade parter nyligen har testats för STI och är villiga att dela med sig av resultaten. Bestäm sedan vilken typ av skydd ni ska använda under trekant – kondomer eller andra barriärer. Se till att ha gott om dessa föremål till hands för att undvika avbrott i er passionerade trekant.

Saker man bör prata om och komma överens om innan man har en trekant

En trekant kan vara en otrolig, livsförändrande upplevelse som för dig och din partner närmare varandra än någonsin tidigare. Men för att se till att er erotiska eskapad förblir njutbar och dramafri är det viktigt att fastställa tydliga regler och gränser. Genom att diskutera de frågor som vi listat ovan, lägger ni grunden för en natt av oförglömlig njutning som lämnar dig och din partner med minnen som ni kommer att vårda för livet.

test

twst