misstag under en trekant

Sämsta trekanten: 6 Misstag som förvandlar er trekant till en levande mardröm

Det är dags att vi har en liten pratstund om trekanter. När de görs på rätt sätt kan de vara en spännande och oförglömlig upplevelse som ger sexlivet lite välbehövlig krydda. Men saker och ting kan snabbt ta en vändning till det sämre om man inte närmar sig en trekant med försiktighet och eftertanke – framför allt om du har trekanten tillsammans med din älskling och inte två random människor. Här är de sex största misstagen ni kan göra som förvandlar er trekant till en mardröm.

Misstag att undvika under en trekant

Ni bjuder in en ex-partner eller bästa vän till en trekant

Föreställ dig detta: du ligger i sängen med din nuvarande partner och ditt ex, rummet är fullt av sexuell spänning. När ni börjar utforska varandras kroppar bubblar gamla känslor upp till ytan. Din partner märker hur ditt ex vet exakt vad du tycker om och blir svartsjuk, medan du plötsligt befinner dig fångad mellan ditt förflutna och ditt nu.

Trekant med ett ex

Det första och främsta misstaget att undvika är att involvera någon som du eller din partner har en känslomässig koppling till, som en före detta partner eller en bästa vän. Även om det kan tyckas vara en bra idé till en början att ha sex tillsammans som ni litar på och känner, kan en trekant med någon från ert förflutna väcka olösta känslor till liv och framkalla svartsjuka och osäkerhet. Det sista du vill är att er trekant ska förvandlas till ett känslomässigt slagfält för olösta problem eller skada en viktig relation.

Om ni ska ha en trekant – bjud i stället in en främling eller en tillfällig bekant. Det hjälper dig att hålla känslorna i schack och se till att ert fokus förblir på nöjet och spänningen i ögonblicket, snarare än att återuppväcka gamla känslor eller röra upp onödig dramatik.

Du eller din partner får orgasm tillsammans med den tredje partnern

Föreställ dig att du når toppen av din njutning med den tredje partnern, med djup och intensiv ögonkontakt når du din klimax tillsammans med den tredje. Samtidigt som din älskling, som har tittat på från sidlinjen, känner nu känner sig avvisad och sårad. Genom att dela orgasmen med den tredje personen i stället för med din partner riskerar du att skada den känslomässiga grunden för ditt förhållande.

Han fick orgasm med henne under trekanten

En viktig del av en lyckad trekant är att upprätthålla en känsla av intimitet och kontakt med din primära partner. Även om det kan vara frestande att fastna i spänningen av det nya och okända, är det viktigt att komma ihåg att din partner är prioriterad. Att en orgasm med den tredje partnern i stället för med din älskling kan få dem att känna sig utelämnade och svikna, vilket leder till sårade känslor och i värsta fall ett förstört förhållande.

Om ni inte kommit överens om något annat, så spara alltid din orgasm till din partner. Låt orgasmen förbli något som händer mellan er två, om ni inte specifikt kommit överens om att det är okej att få orgasmer tillsammans med den tredje partnern i er trekant. Om ni experimenterar med att få orgasm tillsammans med den tredje partnern böra du göra en medveten ansträngning för att hålla ögonkontakt med din partner, särskilt under ögonblicket. Försäkra din partner genom beröring och ord att de fortfarande är den viktigaste personen i rummet. Genom att prioritera din älskades njutning skapar du en upplevelse som stärker ert band och gör att ni båda känner er mer sammankopplade än någonsin.

Ni hånglar med en den tredje partnern

Du lutar dig fram för att kyssa den tredje personen, deras läppar möter dina medan din partner tittar på. Det som verkade vara en harmlös handling tänder plötsligt en eldstorm av svartsjuka hos din älskare, som ser kyssar som något heligt och djupt intimt som bara ska existera mellan er.

Hon kysste honom under trekanten

Precis som att somliga tycker det är mer intimt att hålla handen än att pussas, kan människor anse att kyssar är mer intimt än bara sex. Kyssar kan vara en otroligt intim handling som kan utlösa starka känslor av besatthet och svartsjuka, även hos den mest öppensinnade partnern. Även om det är helt naturligt att vilja engagera sig fullt ut i den tredje personen när ni har en trekant är det viktigt att sätta gränser som hjälper till att upprätthålla heligheten i er primära relation.

Innan ni dyker in i en trekant bör ni ha ett öppet och ärligt samtal med din partner om vad som är förbjudet och vad som inte är förbjudet. Kom överens om riktlinjer för fysisk kontakt, inklusive om kyssar är tillåtna eller inte. Genom att sätta tydliga gränser minimerar du risken för känslomässig turbulens och säkerställer en trevlig upplevelse för alla inblandade parter.

Du säger snuskiga saker till den tredje parten som du aldrig sagt till din partner

Medan dirty talk kan vara en otroligt upphetsande och stärkande del av sex är det viktigt att komma ihåg att det också kan ha en känslomässig tyngd. När du deltar i en trekant kan dirty talk med den tredje partnern skapa känslor av svartsjuka eller otillräcklighet hos din partner. De kan känna att de blir ersatta eller åsidosatta, och det kan leda till känslomässiga konsekvenser.

Hon sa att han var stor under trekanten

För att undvika detta bör du se till att inkludera din partner i allt dirty talk. Tilltala båda dina partners eller fokusera främst på din riktiga partner, så att hen fortfarande känner sig som centrum för din uppmärksamhet. Detta kommer att bidra till att upprätthålla en känsla av balans och harmoni under hela upplevelsen, samtidigt som det fortfarande finns utrymme för den där spännande känslan av stygghet. Här är några exempel på dirty talk som kan orsaka svartsjuka eller sårade känslor

”Du är så mycket större än min partner.”

Att jämföra den tredje personen med din partner på ett överlägset sätt kan få din partner att känna sig otillräcklig och framkalla svartsjuka under trekanten.

”Jag har aldrig känt såhär med någon annan tidigare.”

Att antyda att den tredje personen ger dig en unik och oöverträffad njutning kan få din partner att ifrågasätta sin egen förmåga och skapa osäkerhet som definitivt kommer påverka ert förhållande negativt.

”Jag önskar att vi kunde vara ensamma, bara vi två”.

Att uttrycka en önskan om att vara ensam med den tredje personen kan få din partner att känna sig utelämnad, exkluderad och sårad.

”Min partner skulle kunna lära sig en sak eller två av dig.”

Detta uttalande förminskar din partners sexuella färdigheter och antyder att hen är underlägsen den tredje personen, vilket kan framkalla svartsjuka och osäkerhet.

”Jag har fantiserat om dig så länge.”

Att avslöja att du fantiserat länge om att få ha sex med den tredje personen kan få din partner att känna sig hotad eller ifrågasätta varför du vill ha trekanten. Är det för att utforska något nytt med din partner, eller för att vara otrogen på ett ”okej” sätt.

Kom ihåg att upprätthålla en positiv och inkluderande atmosfär under en trekant är nyckeln till allas njutning. Att vara medveten om den potentiella effekten av dina ord hjälper dig att skapa en upplevelse som är lustfylld och tillfredsställande för alla inblandade.

Du hittar en favoritpartner

Du förlorar dig i känslan och ägnar all din uppmärksamhet åt den tredje personen medan din partner känner sig alltmer utelämnad. Hen sitter och ser på och undrar om de inte längre räcker till för dig, och svartsjuka börjar växa fram.

Han hade bara sex med henne under trekanten

I stundens hetta är det lätt att låta sig ryckas med och fokusera på en person mer än den andra under en trekant. Att ha en ”favorit” under en trekant kan dock leda till känslor av svartsjuka för den person som lämnas utanför. Detta kan vara särskilt skadligt om det är din primära partner som till slut känner sig åsidosatt.

För att undvika detta problem bör du göra en medveten ansträngning för att dela upp din uppmärksamhet lika mellan båda partnerna. Turas om att tillfredsställa varje person och se till att alla känner sig inkluderade och uppskattade. Det betyder inte att du behöver föra en mental bokföring av varje beröring, men var medveten om balansen och arbeta aktivt för att upprätthålla den. Kom ihåg att målet är att alla ska få en njutbar och tillfredsställande upplevelse.

Du glömmer bort din partners känslor när trekanten börjat

Din partners ögon avslöjar obehag, men du är för uppslukad av ögonblicket för att lägga märke till det. Din partner känner sig hjälplös och ignorerad, oförmögen att kommunicera sina känslor när trekanten blir för mycket, men du är för upphetsad för att bry dig.

Han bara fortsatte under trekanten

Kommunikation är nyckeln i alla sexuella möten, och detta gäller särskilt för trekanter. Det är viktigt att kolla in din partner under hela trekanten för att se till att de är bekväma och njuter lika mycket som du. Om du inte gör det kan det leda till missförstånd, sårade känslor och till och med skada relationen.

För att förhindra detta bör du upprätta ett system med icke verbala signaler eller safe words som du kan använda för att kommunicera dina känslor och önskemål under trekant. På så sätt kan ni snabbt ta itu med eventuella bekymmer eller obehag som kan uppstå, utan att behöva störa upplevelsens flöde. Håll regelbundet ögonkontakt med din partner och ta vid behov en stund för att viska lugnande ord eller utbyta en mjuk beröring.

Misstag under en trekant

En trekant kan vara ett otroligt sexuellt äventyr för dig och din partner, men det är viktigt att närma sig den med omsorg och omtanke. Sjäbklart kan alla dessa punkter vara helt okej att göra under en trekant – om du och din partner båda uttryckt att ni är okej med det på förhand. Genom att undvika det vanliga misstaget att inte prata med din partner innan trekanten är du på god väg att ha en minnesvärd och njutbar trekant för alla inblandade, utan sårade känslor. Kom alltid ihåg att kommunicera öppet med din partner, respektera gränser och prioritera ert primära förhållande. Med rätt inställning och tillvägagångssätt kan din trekant bli en oförglömlig och djupt tillfredsställande sexuell upplevelse.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst