sexig selfie med sexleksak

Sex Toy Selfie: 10 sexleksaker att inkludera i din sexiga selfie

Om du någonsin har ägnat dig åt konsten att ta en sexig selfie vet du hur stärkande och frigörande det kan vara. Med rätt vinkel, belysning och en gnutta kreativitet kan du skapa en sensuell bild som får din partner (eller dig själv) att längta efter mer. Men varför inte ta det hela ett steg längre och inkludera några av dina favoritsexleksaker för att göra selfien ännu mer lockande och utmanande? I den här artikeln ska vi utforska 10 sexleksaker som kan ge dina nakenselfies en helt ny dimension av sexighet. Men, innan vi dyker in bör du läsa igenom vår stora guide om hur du tar sexiga selfies på ett skönt och säkert sätt.

Sexleksaker som passar perfekt i din sexiga selfie

Öppna trosor

Öppna trosor, även kända som trosor utan skrev (crotchless panties), kan vara ett vågat och förföriskt tillägg till din sexiga selfie. Som namnet antyder har dessa trosor en öppning i grenen, vilket gör att dina mest intima områden är synliga samtidigt som du kan behålla dina sexiga trosor på.

Hur poserar man med öppna trosor?

För att ta en riktigt het selife med öppna trosor bör du välja en pose som framhäver trosornas unika design och drar uppmärksamhet till dina exponerade kroppsdelar. Ett alternativ är att sitta eller knäböja på ett mjukt underlag, till exempel en säng eller en matta, med benen lätt isär. Den här ställningen gör att betraktaren kan uppskatta vadtrosorna inte döljer samtidigt som dina kurvor framhävs.

För en mer provocerande pose kan du stå med ett böjt ben och vila foten på en upphöjd yta, som en stol eller en säng. Den här positionen betonar öppningen i trosorna och ger betraktaren en lockande glimt av din härlighet.

Glasdildo

En glasdildo är en sexleksak som kan ge en elegant och konstnärlig touch till din sexiga selfie. Dessa dildos är vanligtvis handgjorda av borosilikatglas eller pyrex, vilket ger dem en elegant, reflekterande yta som fångar ljuset på ett vackert sätt.

Hur poserar man med glasdildo?

För att posera med en glasdildo kan du prova att ligga på sidan, med ett böjt ben och det andra utsträckt. Placera dildon mellan dina lår, så att den vilar mot din vulva. Låt glasleksaken glittra i ljuset och skapa en lockande kontrast mot din hud.

Nippelklämmor

Nippelklämmor är ett spännande sätt att framhäva dina bröst i en mer naken selfie. Dessa mångsidiga sexleksaker utövar tryck på dina bröstvårtor, vilket ökar känsligheten och tillför ett element av BDSM till din bild.

Hur poserar man med bröstvårtsklämmor?

För att framhäva bröstvårtsklämmor kan du stå eller sitta upprätt, med axlarna bakåt och bröstet stolt framåt. Sätt fast klämmorna på dina bröstvårtor och se till att de sitter säkert men bekvämt. För ytterligare visuell attraktion kan du välja klämmor med en dekorativ kedja som draperas bröstet och drar betraktarens blickar till dina kaxiga, upphetsade bröstvårtor.

Kaninvibrator

Kaninvibratorn är en klassisk sexleksak som är känd för sin dubbla stimulering av klitoris och G-punkten. Att inkludera denna ikoniska sexleksak i din selfie kan skicka ett budskap om sexuellt självförtroende och att du är öppen för att experimentera.

Hur poserar man med rabbit-vibrator?

Prova att posera framför en spegel, med benen brett utspridda och placera rabbit-vibratorn upprätt stående mellan dina ben så den precis döljer dina mest intima delar. Detta gör din sexiga selfie utmanande samtidigt som den ämnar lite åt fantasin. Om du känner dig extra naughty kan du göra bilden mer utmanande genom att greppa sexleksaken hårt med ena handen samtidigt som den står upprätt mellan dina ben.

Analpärlor

För dig som njuter av spänningen som kommer av anala lekar kan det vara lockande att kommunicera dina begär genom att inkludera analpärlor i din sexiga selfie.

Hur poserar man med analpärlor?

För att visa upp analpärlor kan du ta på dig ett par sexiga trosor som du känner dig bekväm i och böja dig över en möbel eller inta doggy-style-positionen. För sedan in pärlbandet under troskanten och låt dem vila mot din ena skinka. Denna posen skickar ett tydligt budskap om vilken typ av njutning du föredrar, samtidigt som den lämnar tillräckligt åt betraktarens fantasi.

Wand-vibrator

En stavmassageapparat är en kraftfull och En massagestång är en kraftfull och mångsidig sexleksak som kan vara ett provocerande tillägg till din sexiga selfie. Dess långa handtag och stora, runda huvud gör den till en visuellt slående accessoar.

Hur poserar man med wand-vibrator?

För att använda en stavmassageapparat i din sexiga bild kan du prova att sitta på kanten av en säng eller stol med benen isär. Håll staven med en hand och låt leksakens huvud vila mot insidan av ditt lår eller sväva precis ovanför din vulva. Denna placering gör din selfie sexig utan att uttryckligen visa upp hela härligheten, vilket skapar en känsla av mystik och låter betraktaren föreställa sig vad som kan hända härnäst.

Penisring

Även om en penisring traditionellt används av män kan en den vara en lekfull och oväntad rekvisita för din nakenselfie. Dessa stretchiga sexleksaker bärs vanligtvis runt basen av penis för att förstärka erektionen, men de kan också användas för att visa upp en öppenhet för sexuella äventyr.

Hur poserar man med penisring?

Om du vill visa upp en penisring i din sexiga selfie kan du överväga att placera den runt din handled eller runt några av dina fingrar, som om det vore ett armband eller ett unikt smycke. Alternativt kan du drapera den över en bröstvårta, vilket skapar en spännande visuell kontrast mellan bröstets mjukhet och ringens fasthet.

Bondage rep

Bondage-repet lägger till ett element av BDSM och erotisk fasthållning till din sexiga selfie, vilket kommunicerar en vilja att utforska och ge sig hän åt förbjudna fantasier. Du kan vara hur kreativ du vill med repet i din bild.

Hur poserar man med bondage rep?

Ett alternativ är att löst linda repet runt handlederna, vilket antyder din lust för underkastelse. Alternativt kan du drapera repet över din kropp, vilket framhäver dina kurvor och skapar visuellt tilltalande mönster mot din hud. Bondage-repets sänder ett budskap om äventyr och bjuder in betraktaren att föreställa sig hur det vore att ta ett kliv in i din vilda värld.

Fjäderklickare

En fjäderkittlare är en sensuell accessoar som kan lägga till en touch av mjukhet och teasing till din sexiga selfie.

Hur poserar man med fjäder?

När du använder en fjäderkittlare i din selfie, tänk på att stå eller sitta upprätt, med en hand som håller fjädern samtidigt som den andra vilar på höften. Stryk försiktigt fjädrarna över nyckelbenet, bröstvårtorna eller höftens kurva för att skapa en känsla av förväntan. Fjäderkittlarens närvaro i din selfie framhäver din lekfulla natur och din sensuella aura.

Sugkopp Dildo

En sugkoppsdildo kan vara en spännande sexleksak att posera med i din sexiga selfie tack vare dess realistiska utseende och mångsidiga placeringsmöjligheter.

Hur poserar man med en realistisk dildo?

För att visa upp en sugkoppsdildo fäster du den på en slät yta, till exempel en spegel eller en vägg, på en höjd som ligger i linje med din kropp. Stå eller knäböj bredvid dildon och placera dig som om dildon var en verklig penis. Du kan hålla den i handen, vila den mot kinden eller placera spetsen nära läpparna, vilket skapar en visuellt lockande bild.

Posera sexigt med sexleksaker

Om du inkluderar sexleksaker i dina sexiga selfies ger det inte bara en känsla av lekfullhet och sensualitet, utan kommunicerar också din vilja att utforska och omfamna din sexualitet. Genom att strategiskt placera dessa leksaker i dina poser kan du skapa lockande bilder som fängslar betraktarens fantasi. Kom ihåg att nyckeln är att visa upp sexleksaken på ett sätt som framhäver din pose och din kropp, vilket gör din sexiga selfie ännu mer oemotståndlig.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst