Hur använder man en penisring

Penisring 101: Hur använder man en penisring första gången?

Låt oss vara uppriktiga, killar. Ibland behöver vi alla lite hjälp i sovrummet. Vare sig det handlar om att hålla uppe en erektion eller bara uppleva mer intensiva orgasmer är det okej att vilja krydda saker och ting lite, eller använda hjälpmedel när det behövs. Det är där penisringar kommer in i bilden.

Vid första anblicken kan tanken på att sätta en ring runt din penis eller testiklar verka lite skrämmande eller till och med obekvämt. Men lita på mig, fördelarna är många. Penisringar kan förbättra din sexuella upplevelse på ett sätt som du aldrig trodde var möjligt. Med rätt material och placering kan du få en starkare och längre varaktig erektion eller uppleva en explosiv orgasm som aldrig förr. Länken ovan tar dig till ett set med penisringar som är pefekta att börja med som nybörjare.

Hur använder man en penisring?

Men med så många olika typer av penisringar på marknaden kan det vara överväldigande att veta var man ska börja – framförallt om du aldrig använt en penisring tidigare. Därför är jag här för att guida dig genom grunderna i att använda en penisring. Från att välja rätt material till att veta när du ska ta av den, jag kommer att täcka allt du behöver veta för att känna dig säker och nöjd när du bär en penisring i sovrummet.

Så oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare, luta dig tillbaka, slappna av och gör dig redo att lära dig allt om kraften i penisringar.

Ska man välja en mjuk eller hård penisring?

Låt oss först och främst prata om de olika material som används för att tillverka penisringar. De två huvudkategorierna är styva och flexibla material.

Styv penisring, som metall och hårdplast, ger en tätare passform och är bäst för mer erfarna användare. De kan vara obekväma för nybörjare, men de ger en mer intensiv känsla under sex. En nackdel är att de kan vara svåra att ta bort om du upplever obehag.

Flexibel penisring, som silikon och gummi, är mjukare och bekvämare att bära runt penis. De är perfekta för nybörjare som vill experimentera med penisringar för att utforska om känslan är något för dem. De ger dock inte lika mycket tryck som styva material och kan glida av under sex om de inte sitter tillräckligt hårt runt penis. Klicka på länken för ett förslag på bra flexibla penisringar.

Tips: Om du letar efter en riktigt bra penisring för nybörjare rekommenderar jag verkligen det här paketet!

Ska jag välja en penisring som sitter runt basen eller runt pungen?

Penisringar kan bäras antingen runt penisbasen eller runt testiklarna. Varje placering har sina egna för- och nackdelar, så det är viktigt att välja den modell som är rätt för dig.

En penisring runt basen av penis ger tryck omkring penisskaftet och kan hjälpa dig att bibehålla en hårdare erektion. Den här typen av ring är bra för män som kämpar med att få erektion, att bibehålla ståndet, eller för tidig utlösning. Om du inte har några problem med att hålla ståndet uppe kanske den här typen av penisring inte ger så stot effekt.

En penisring som sitter runt testiklarna ger tryck omkring pungen och kan öka din njutning under sex. Den här typen av penisring är bra för män som vill uppleva mer intensiva orgasmer. Precis innan orgasm rusar blod in i penis, vilket gör den känslig. En penisring som sitter runt pungen och penisbasen håller kvar blodet som rusar in, vilket kan göra dig extremt känslig under själva orgasmen. Den här modellen kan dock vara obekväm om den är för tight eller om du inte är van vid att bära penisringar.

Hur sätter man på en penisring?

1. Gör rätt förberedelser

Innan du tar på dig en penisring är det viktigt att du gör dig redo. Börja med att rengöra dig med tvål och vatten för att minska risken för infektioner. Applicera sedan ett vattenbaserat glidmedel på insidan av ringen och på basen av din penis eller testiklar.

Se till att den penis är mjuk eller lite halvhård när du sätter på dig ringen. Detta gör det enklare att sätta på ringen, vilket kan vara lite bökigt om du har stånd.

2. Trä på penisringen

Nu är det dags att sätta på penisringen! Om du använder ett styvt material ska du se till att du har rätt storlek. En för liten ring kan orsaka obehag och till och med skada, medan en för stor ring inte ger tillräckligt tryck.

För att ta på dig ringen sträcker du ut den med fingrarna och för den över ollonet på din penis eller dina testiklar. Tryck sedan försiktigt ner den till basen av din penis eller pung. Trä den över pungen om du har en ring som är ämnad att sita runt hela ”paketet”. Pressa lätt igenom en kula i taget. Du bör känna en stram men bekväm passform.

Om du använder ett flexibelt material kan du sträcka upp ringen och rulla den ner längs din penis eller testiklar. Se till att den sitter tillräckligt hårt för att stanna på plats under sex, men inte så hårt att den skär av cirkulationen för mycket.

3. Ta av penisringen

Penisringar är säkra att bära i upp till 30 minuter åt gången. Om du upplever obehag, domningar eller svullnad är det viktigt att ta av ringen omedelbart. Du bör också ta av ringen om du och din partner ska ha sex i vissa positioner. Vissa positioner som belastar penis är inte lämpliga om du använder en penisring. Ett exempel är om din partner är ovanpå dig. Du bör också ta av ringen efter du fått orgasm.

För att ta av ringen kan du helt enkelt ta bort den från din penis eller testiklar. Om du använder ett styvt material kan du behöva använda lite glidmedel för att få bort den. Tvinga inte bort ringen med våld, eftersom det kan orsaka skador.

Det är viktigt att rengöra din penisring efter varje användning för att förhindra infektioner. Använd tvål och varmt vatten för att tvätta ringen och låt den sedan lufttorka innan du förvarar den på ett rent och torrt ställe.

Hur gör jag med en penisring?

Nu när du vet allt om penisringar och hur man använder dem är det dags att praktisera. Var inte rädd för att experimentera med olika material och placeringar för att hitta en penisring som fungerar bäst för dig.

Att använda en penisring kan vara en spännande och tillfredsställande upplevelse för både dig och din partner. Det kan inte bara öka din njutning, utan det kan också föra er närmare varandra och fördjupa er intimitet. Så vad väntar du på? Ta steget och prova en penisring själv.

Kom bara ihåg att följa de steg som jag har beskrivit i den här guiden och prioritera alltid din säkerhet och komfort. Med lite övning och experimenterande kommer du snart att vara ett proffs på att använda en penisring och uppleva de otroliga känslor som den kan ge. Kom ihåg att aldrig bära en penisring i mer än 30 minuter.

Så varsågod, krydda ditt sexliv och ha kul att utforska alla möjligheter som en penisring kan erbjuda. Din kropp och din partner kommer att tacka dig för det.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Hej Amanda
  Läste nyss artikeln om penisringar, blev väldigt intresserad av att införskaffa en. Då en I stål, modell Donut, att sätta runt penis och bakom pungen. Men är lite osäker på storlek, Antar att man behöver mäta omkrets runt penis och bakom pungen, är det i slakt eller vid ständ, hur hårt ska man hålla måttbandet?
  Har en ring hemma i aluminium som jag testat lite med, som egentligen inte är en penisring, den är något konisk form på insidan minsta diameter 50mm, ca 15mm bred. Först försöket var det väldigt svårt att trä på den, men efter nya försök någon dag senare gick det bättre. Den sitter något löst i slakt tillstånd, får in ett finger mellan ring o penis, vid stånd smiter den åt ganska bra.
  Tack på förhand, grattis till en jättebra sida
  //hälsningar
  Peter

  0
  0
  1. När du väljer en penisring är det viktigt att hitta en som passar både din storlek och dina preferenser. Mjuka material, som silikon eller elastomer, kan vara bra eftersom de har flexibilitet som kan passa flera penisstorlekar och ge en bekväm passform. De är också lätta att sätta på och ta av.

   När det kommer till att mäta för rätt storlek, är det bäst att göra det när du är i erigerat tillstånd. Mät omkretsen runt basen av penis och bakom pungen med ett måttband. Håll måttbandet stramt men inte obehagligt åtdraget. Det ger dig rätt omkrets att välja rätt storlek på en penisring.

   Baserat på din beskrivning av din erfarenhet med en styv ring i aluminium, verkar det som om du skulle vilja ha något som sitter mer bekvämt och säkert. En mjuk penisring kan erbjuda den flexibilitet du behöver för att hitta rätt passform.

   Det är också värt att använda glidmedel för att göra processen enklare.

   Kom ihåg att utforska och experimentera i din egen takt för att hitta det som ger dig bästa njutningen och komforten.

   1
   0
 2. Tänkte bara säga att jag köpte paketet med tre ringar som du sa va bra och de fungerar verkligen. Toppen att de kommer i olika storlekar så man kan vänja sig gradvis. Tack för tips!

  0
  0

test

twst