hur föreslår jag att vi ska prova sexleksaker

Så här introducerar du din partner till sexleksaker

Att introducera sexleksaker för din partner kan vara ett bra sätt att sätta lite krydda på ert sexliv. Men det kan också vara en skrämmande uppgift, särskilt om din partner är tveksam eller obekväm med idén om att använda sexleksaker under sex.

Du kanske är orolig för hur de kommer att reagera eller om de kommer att tycka att det är konstigt eller onödigt. Kanske är du rädd för att de ska känna att de inte tillfredsställer dig tillräckligt eller att de blir skrämda av tanken på att använda en leksak i sängen.

Så introducerar du sexleksaker i parförhållandet

Oavsett vad du är orolig för, så vet du att du inte är ensam. Många människor kämpar med att introducera sexleksaker för sina partners, och det är helt normalt att ha vissa reservationer om det.

I den här artikeln ska vi utforska ett par tips för att introducera sexleksaker till din partner på ett sätt som är roligt, respektfullt och njutbart för er båda. Så om du är redo att ta ditt sexliv till nästa nivå, läs vidare!

Börja med ett samtal

Innan du introducerar sexleksaker till din partner är det viktigt att ha ett öppet och ärligt samtal om era önskemål och gränser. Låt din partner veta varför du är intresserad av att introducera sexleksaker i ert sexliv, och fråga honom eller henne vad han eller hon tycker om det. Var beredd att svara på eventuella frågor som de kan ha och lyssna på deras oro med ett öppet sinne.

Om du får ett nej, eller möts av tveksamhet, bli inte stressad eller defensiv. Utforska anledningarna och hjälp din partner med eventuella osäkerheter. Kanske finns det vissa typer av sexleksaker din partner känner sig okej med, samtidigt som andra känns för som för mycket.

Hur ska jag berätta för min partner att jag vill använda en sexleksak under sex?

Exempel på vad du kan säga när du tar upp frågan om att introducera sexleksaker för din partner:

  • ”Jag läste en intressant artikel om sexleksaker och den fick mig att tänka, har du någonsin använt en sexleksak förut? Jag tror att det skulle kunna vara riktigt kul att prova något nytt tillsammans.”.

  • ”Jag har varit nyfiken på att prova sexleksaker och jag undrar om du skulle vara öppen för att utforska dem tillsammans med mig? Jag tror att det skulle kunna ge en ny nivå av spänning till vårt sexliv.”

  • ”Jag hade en riktigt het dröm häromkvällen om att använda en vibrator under sex, och det fick mig att tänka att det kanske är något vi skulle kunna prova i verkligheten. Vad tycker du?”

  • ”Jag funderade på att kolla in en sexleksaksaffär eller en webbplats tillsammans, kanske kan vi hitta något som vi båda är intresserade av att prova?”

  • ”Jag har velat prova några nya saker i sovrummet på sistone, och jag undrar om det finns något som du har varit nyfiken på att utforska? Vi kanske kan prova att använda en sexleksak tillsammans.”

  • ”Jag har faktiskt en sexleksak som jag har använt själv, men jag tror att det skulle vara ännu bättre att använda den tillsammans med dig. Skulle du vara intresserad av att prova den tillsammans?”

Kom ihåg att närma dig samtalet på ett icke-dömande och respektfullt sätt och var öppen för att höra din partners tankar och funderingar. Kommunikation är nyckeln när det gäller att introducera sexleksaker i ert sexliv, så ta dig tid att prata igenom saker och ting och se till att ni båda är bekväma och glada över att prova något nytt.

Välj rätt tid och plats

När det gäller att introducera sexleksaker för din partner är tidpunkten allt. Du vill se till att du tar upp ämnet vid en tidpunkt då din partner är avslappnad och mottaglig. Undvik att ta upp ämnet mitt i ett gräl eller under en stressig tid. Börja heller inte prata om det under sex, eller när du känner dig frustrerad. Välj en lugn och privat miljö där ni båda kan känna er bekväma och fria att uttrycka era önskemål.

Börja i liten skala

Om din partner är ny på att använda sexleksaker är det viktigt att börja i liten skala och arbeta sig uppåt. Introducera honom eller henne till en enkel sexleksak, som en kulvibrator eller en liten dildo, och se hur han eller hon reagerar. Överväldiga dem inte med för många alternativ på en gång, och ha tålamod när de vänjer sig vid tanken på att använda sexleksaker i sovrummet.

Gör det till en lek

Att introducera sexleksaker för din partner kan vara en rolig och lekfull upplevelse. Du kan göra det ännu mer spännande genom att göra det till en lek. Binda ögonen för din partner och låt honom eller henne välja en leksak slumpmässigt, eller spela en lek med ”snurra leksaken” för att se vilken leksak du kommer att använda härnäst. Detta kan hjälpa till att ta bort pressen och göra upplevelsen mer lättsam.

Respektera din partners gränser

Bara för att du är intresserad av att använda sexleksaker i sovrummet betyder det inte att din partner är med på allt. Det är viktigt att respektera deras gränser och bara introducera leksaker som ni båda är bekväma med. Om din partner uttrycker obehag eller ointresse för en viss leksak ska du inte driva på. Fokusera i stället på att hitta något som ni båda tycker om. För, ärligt talat, hur kul blir sex om din partner känner sig sårad?

Om din partner inte vill använda sexleksaker under sex, trots att ni pratat om det och försökt reda ut varför, är det viktigt att du accepterar det. Även om du ni inte kan använda sexleksaker tillsammans kan du fortfarande använda dem själv på egen hand. Kom ihåg att du har ett sexliv med dig själv också.

Välj rätt leksak

Ofta kan män känna sig lite hotade av dildos, vilket inte är så konstigt. Att se dig njuta av en verklighetstrogen dildo som är större än hans egen penis kan ge vem som helst komplex. Om din partner är försiktigt positiv till att introducera sexleksaker i ert sexliv så välj rätt sexleksak. Välj smart, men din partners känslor i åtanke.

Välj inte direkt den största eller mest komplicerade sexleksaken du kan hitta. Börja med något enkelt och lättanvänt, till exempel en kulvibrator eller en liten dildo. Detta hjälper din partner att bli bekväm med tanken på att använda sexleksaker och hjälper till att bygga upp deras självförtroende.

Låt din partner ta ledningen

Om din partner är tveksam till att använda sexleksaker under sex, låt honom eller henne ta ledningen. Börja först med att förklara lite om hur den fungerar och varför du tycker om att använda den. Ge dem sedan kontroll över sexleksaken och låt dem använda den på eller tillsammans med dig. Detta kan bidra till att bygga upp förtroende och skapa en mer positiv upplevelse för er båda. Om du låter din partner använda den på dig och han eller hon inte gör precis som du vill från första början, ta det lugnt. Uppmuntra din partner och bry dig inte om första gången inte blir perfekt. Visst är det bättre att din partner använder sexleksaken lite klumpigt tillsammans med dig, än att vägra använda den alls?

Inkludera sexleksaken i förspelet

Ett sätt att introducera sexleksaker för din partner är att använda dem i ert förspel. Använd en sexleksak för att göra din partner upphetsad, eller låt dem använda en leksak på dig. Detta kan bidra till att skapa en mer intim och sensuell upplevelse som gör att ni båda kommer att längta efter mer. Lägg sedan undan sexleksaken och ha sex som ni brukar. Att gradvis introducera sexleksaker i ert sexliv är en bra strategi om du har en partner som känner sig osäker på hur de känner om att använda sexleksaker under sex tillsammans.

Ha roligt tillsammans

Framför allt ska användningen av sexleksaker tillsammans vara en rolig och trevlig upplevelse för både dig och din partner. Ta det inte på för stort allvar och var inte rädd för att skratta eller skämta om något inte går riktigt som planerat. Kom ihåg att sex ska vara roligt, så slappna av, släpp loss och njut av resan!

Hur introducerar jag honom till en sexleksak?

Att introducera sexleksaker för din partner kan vara en spännande och givande upplevelse. Genom att följa de här tipsen kan du göra processen rolig, respektfull och spännande för er båda. Kom ihåg att kommunikation och respekt är nyckeln när det du introducerar sexleksaker för din partner. Ha tålamod, lyssna på din partners oro och var alltid öppen för att prova nya saker. Och viktigast av allt, ha kul! Sex ska vara en lustfylld och njutbar upplevelse, och att introducera sexleksaker kan hjälpa till att ta saker och ting till en skönare nivå – men bara om ni båda är med på det.

Så omfamna dina begär, utforska dina fantasier och var aldrig rädd för att prova nya saker. Med dessa tips i åtanke kommer ni garanterat att få ett mer tillfredsställande sexliv och en partner som är positiv till att använda sexleksaker tillsammans under sex.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst