Jag önskar att min kille hade en större penis

Summer vibes: 10 parvibratorer som gör sommaren så mycket skönare

Sommaren är den perfekta tiden för romantik och för att återuppliva den sexuella gnistan med din partner. Jo, det är sant! Sommaren är den perfekta säsongen för att prova nya saker, inklusive sexleksaker:

Varför sommaren är den perfekta tiden att experimentera med sex

Avslappnad atmosfär

Sommaren medför ofta en mer avslappnad atmosfär, eftersom människor tar semester och njuter av längre dagar fyllda av solsken. Den här avslappnade stämningen kan sprida sig till ditt kärleksliv och göra det lättare att utforska och experimentera med nya upplevelser, inklusive att prova nya sexleksaker tillsammans.

Ökat självförtroende i kroppen

För många är sommaren en tid då självförtroendet över ens kropp ökar, eftersom vi bär mer avslöjande kläder och spenderar tid utomhus. Denna ökade självkänsla kan översättas till en mer äventyrlig attityd i sovrummet, vilket ger det perfekta tillfället att prova på nya vibratorer och upplevelser tillsammans med din partner.

Romantiska resor

Sommaren är säsongen för romantiska utflykter, oavsett om det handlar om en weekendresa till stranden eller en längre semester utomlands. Dessa resor erbjuder det perfekta tillfället att prova nya sexleksaker i en annorlunda miljö vilket ger spänning och liv till era intima stunder.

Varmt väder

Det varma vädret under sommarmånaderna kan göra det bekvämare att vara naken eller bära mindre kläder, vilket skapar en mer sensuell miljö som bäddar för sex. Sommarens hetta kan leda till en ökad känsla av upphetsning och en vilja att experimentera med nya vibratorer och upplevelser.

Ökad libido

Vissa människor upplever en ökad sexlust under sommarmånaderna, tack vare faktorer som ökad exponering för solljus och högre nivåer av D-vitamin. Denna ökning av sexuell lust kan göra det till en perfekt årstid för att prova på nya sexleksaker och blåsa nytt liv i ert sexliv som legat i ide hela vintern.

Utomhusäventyr

Sommarvädret ger möjligheter till utomhusäventyr och lite mer risky former av sex. Att prova nya vibratorer i en utomhusmiljö, till exempel på en avskild strand eller i en privat trädgård, kan ge ett extra lager av spänning och upphetsning till ert intima upplevelser.

Återuppväcka romantiken

För par som kanske har fallit in i en rutin eller upplevt en dvala i sitt sexliv under hela hösten och vintern kan sommaren vara den perfekta tidpunkten för att tända gnistan igen. Att introducera nya sexleksaker till ert sexliv och experimentera med nya sensationer kan hjälpa till att återuppväcka passionen och stärka kontakten till din partner.

Här är 10 sexleksaker för par som vill göra den här sommaren värd att minnas:

Sommarens 10 bästa sexleksakerna för par

We-Vibe Chorus

We-Vibe Chorus är en mångsidig och kraftfull parvibrator som är utformad för att stimulera både dig och din partner under sex. Den unika C-formade designen möjliggör dubbel stimulering och riktar sig mot klitoris och G-punkten samtidigt. Chorus levereras också med en klämfjärrkontroll (jo, du läste rätt; en fjärrkontroll som känner av när du klämmer på den), så att du kan styra vibrationerna enkelt genom att klämma hårdare eller mjukare. Den erbjuder tio intensitetsnivåer och en mängd olika vibrationsmönster, så att du och din partner kan hitta den perfekta kombinationen för att nå orgasmisk lycka ihop.

Lelo Tiani 3

Lelo Tiani 3 är en lyxig, fjärrstyrd parvibrator som är både elegant och diskret. Dess innovativa design har en flexibel arm som kan föras in i slidan under sex och ger G-punktstimulering, medan den yttre delen stimulerar klitoris. Tiani 3 levereras med en trådlös fjärrkontroll som gör att din partner kan styra intensiteten och vibrationsmönstret från upp till 12 meters avstånd. Fjärrkontrollen vibrerar också, så att båda partnerna kan njuta av gemensamma sensationer – en riktigt skön två-för-en deal.

Dame Eva II

Dame Eva II är en liten, handsfree vibrator som är utformad för att ge klitorisstimulering under penetrerande sex. Den har två flexibla vingar som ”stoppas in” under blygdläpparna, vilket gör att den stannar på plats oavsett hur vild er sommarromans än blir. Eva II har tre intensitetsnivåer, så att du kan hitta den perfekta nivån av stimulering för att öka din njutning samtidigt som du har sex med din partner. Dess kompakta storlek gör den perfekt för resor, så att du kan ta med dig dina sexuella äventyr på resande fot.

Satisfyer Partner Multifun 3

Satisfyer Partner Multifun 3 är en mångsidig parvibrator som kan användas på över 33 olika sätt. Dess unika U-formade design gör att den kan användas för både inre och yttre stimulering och riktar in sig på G-punkten, klitoris och penis under sex. Multifun 3 har tio vibrationsmönster och tre intensitetsnivåer, vilket ger oändliga möjligheter till njutning. Dess vattentäta design innebär också att du kan ta med dig sommarromansen till poolen eller stranden.

Lovense Lush 3

Lovense Lush 3 är en kraftfull, app-styrd vibrator som kan användas under sololek eller tillsammans med en partner under sex. Den böjda designen möjliggör en väldigt pricksäker G-punktsstimulering. Lush 3 kan styras via Lovense Remote-appen, så att du eller din partner kan skapa egna vibrationsmönster eller synkronisera vibrationerna med musik. Långdistansfunktionerna gör den perfekt för par som spenderar tid ifrån varandra under sommaren.

Fun Factory Manta

Fun Factory Manta är en vibrerande stroker som är utformad för att användas under förspel eller penetrerande sex. Dess unika design har flexibla silikonvingar som håller fast penisen och levererar kraftfulla vibrationer längs skaftet. Manta kan användas för onani, som en vibrerande penisring under sex eller för extra stimulans under oralsex. Med sex intensitetsnivåer och sex vibrationsmönster ger Manta oändliga möjligheter till njutning.

Hot Octopuss Pulse Solo Essential

Hot Octopuss Pulse Solo Essential är en mångsidig manlig vibrator som kan användas för solo- eller partnerlekar. Designen använder kraftfulla ”svängningar” för att stimulera frenulum (det känsliga området precis under ollonet på penisens undersida), vilket ger intensiva orgasmer även utan erektion. Pulse Solo Essential kan användas för handsfree-stimulering under förspel eller som en extra känsla under penetrerande sex. Med nio vibrationsmönster och justerbara intensitetsnivåer erbjuder den en unik och spännande upplevelse för båda parter.

OhMiBod Esca 2

OhMiBod Esca 2 är en app-styrd, interaktiv G-punktsvibrator som är utformad för parlekar. Dess eleganta design gör det möjligt att bära den bekvämt under penetrerande sex, medan den kraftfulla motorn ger intensiva vibrationer till G-punkten. Esca 2 kan styras via appen OhMiBod Remote, vilket ger din partner fullständig kontroll över vibrationerna, oavsett avstånd. Appen har också en chattfunktion, så att du kan hålla kontakten med din partner även när ni är åtskilda.

MysteryVibe Crescendo

MysteryVibe Crescendo är en unikt flexibel vibrator som är utformad för att anpassa sig till din kropps naturliga kurvor. Med sex kraftfulla motorer och tolv förinställda vibrationsmönster kan Crescendo böjas i olika former för att rikta in sig på G-punkten, klitoris och till och med penis. Den app-styrda designen gör att du kan skapa egna mönster, vilket gör Crescendo till en mångsidig leksak för oändligt sommarglädje.

Je Joue Dua

Je Joue Dua är en lyxig, fjärrstyrd vibrator som ger dubbel stimulering för både G-punkten och klitoris. Dess flexibla design gör det möjligt att bära den bekvämt under sex, medan de två kraftfulla motorerna ger intensiva vibrationer till dina känsligaste områden. Dua levereras med en diskret trådlös fjärrkontroll, så att din partner kan styra vibrationerna från upp till 15 meters avstånd. Med sju vibrationsmönster och fem intensitetsnivåer är Dua perfekt för par som vill utforska nya sensationer.

Grymma parvibratorer som passar perfekt inför sommaren

Dessa tio parvibratorer erbjuder en mängd unika funktioner, vilket gör att du och din partner kan experimentera och hitta det perfekta tillägget till er sommarromans. Oavsett om du letar efter dubbel stimulering, app-styrd lek eller långdistansfunktioner finns det en leksak på den här listan som garanterat uppfyller dina önskemål. Så varsågod, ge dig hän åt dina fantasier och gör den här sommaren till en som du kommer att minnas.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst