kan inte sluta tänka på honom efter one night stand

Så, du kan inte sluta tänka på honom efter ert one night stand?

Så igår hade jag ett av mitt livs bästa sexupplevelser. Jag hade inte några höga förväntningar när vi gick hem till mig, men han visste precis vad jag ville ha. Som att han läste mina tankar. Det var så bra att det lämnade mig helt skrivad och småkär. Jag vet inte vad jag ska göra nu. Tips?

-Tindra

6 råd om du inte kan sluta tänka på honom efter ert one night stand

Du har precis haft ett one night stand med en kille som du verkligen klickade med, och nu kan du inte sluta tänka på honom. Fjärilarna i din mage fladdrar och du kan inte sluta spela upp varje detalj från kvällen i ditt huvud. Du undrar du vad du ska göra härnäst. Ska du skicka ett sms till honom på en gång eller vänta på att han ska ta kontakt med dig? Ska du låta honom veta hur du känner, eller ska du vara vara chill? Lita på oss, vi har alla varit där. Här är sex idiotsäkra sätt att hantera en post one-night-stand crush.

Kan inte sluta tänka på honom efter vårt one night stand

Tagga ner, chilla

Först och främst måste du hålla dig lugn. Du vill inte framstå som alltför klängig eller desperat, så det är viktigt att ge honom lite utrymme. Bombardera honom inte med sms eller samtal, utan låt honom komma till dig. Kom ihåg att killar älskar en utmaning, så spela lagom svårfångad.

Var beredd på att du kanske bara va ett ligg för honom

Det är viktigt att vara beredd på att få dissen, även om det kan vara svårt. Bara för att han rockade din värld betyder inte det att du rockade hans. Det är för tidigt att veta, men ta det lugnt och var beredd på att han redan har en ny på gång. I bästa fall har du fel och ni kan fortsätta er grej tillsammans.

Var ärlig om dina känslor

Nu kan det här verka kontraintuitivt till vår första punkt, men lyssna, det är viktigt att vara ärlig om dina känslor samtidigt som du vill inte gå för hårt fram. När du kontaktar honom, var ärlig och öppen om hur du känner, men håll det avslappnat. Säg inte saker som ”jag kan inte sluta tänka på dig” eller ”jag måste träffa dig igen”. Säg i stället något i stil med ”Hej, jag hade det jättebra häromkvällen. Vill du ta en drink någon gång?” Eller ”Jag vill inte att för på eller så, men jag vill bara säga att jag hade det mysigt med dig igår. Om du är intresserad av att umgås igen så säg till.”

kär i honom efter ett ligg

Överanalysera inte

En av de värsta sakerna du kan göra är att överanalysera allt han säger och gör. Bara för att han inte har sms:at dig tillbaka direkt eller inte har planerat att träffa dig igen betyder inte att han inte är intresserad. Kom ihåg att killar fungerar på en annan våglängd än vad vi gör, så dra inga förhastade slutsatser.

Fokusera på dig själv

Istället för att vara obsessed av honom kan du fokusera på dig själv. Gå till gymmet, ring din bff, gå och shoppa eller spendera tid med vänner. Att göra saker som gör dig lycklig kommer inte bara att få dig att tänka på annat än honom utan kommer också att göra dig mer attraktiv för honom. Confidence is key, så var dig själv, gör din grej fast tankarna på honom finns där i ditt huvud.

Håll dina dörrar öppna

Bara för att du hade en fantastisk kväll med honom betyder det inte att han är den enda killen där ute. Keep your options open, och lägg inte alla dina ägg i en korg. Om det slutar med att du går ut med honom igen, toppen! Men om inte finns det massor av andra killar där ute som gärna skulle vilja ha en dejt med dig. Öppna Tinder igen, eller gör dig tillgänglig på annat sätt. Ju fler beundrare du kan ha på din avbytarbänk, desto lättare blir det för dig att byta ut din main player när han inte vill spela mer.

Nöj dig aldrig

Sist men inte minst, nöja dig inte med mindre än vad du förtjänar. Om han inte är intresserad av att ta er grej till nästa nivå ska du inte slösa din tid på att försöka få honom att ändra sig. Du förtjänar någon som vill vara med dig och som behandlar dig med respekt. Nöj dig inte med något mindre. Komihåg att ingen drottning har fått en kung genom att tjata eller bomba desperata meddelanden.

Kan inte sluta tänka på honom efter igår

Där har du det, 6 grymma sätt att hantera en post one-night-stand crush med självförtroende och elegans. Kom ihåg att du i slutändan förtjänar att vara med någon som värdesätter och respekterar dig, oavsett om det är för en natt eller för hela livet. Var inte rädd för att säga din sanning, sänk dina förväntningar och ta det lugnt. Och om det inte fungerar med den här killen, oroa dig inte – det finns gott om fiskar i havet. Fortsätt bara att vara den fantastiska, vackra och starka kvinna du är, så kommer rätt kille att dyka upp vid rätt tidpunkt. Lita på oss, när du närmar dig kärleken med ett öppet hjärta och ett klart sinne kan fantastiska saker hända. Så gå ut, omfamna din sensualitet och njut av allt som livet har att erbjuda!

test

twst