buttplug designad för kvinnor

Vilken är den bästa buttplugen för kvinnor?

En buttplug, ofta kallad analplugg, är en sexleksak designad för att föras in i ändtarmen för sexuell stimulans. Den har ofta en konformad mittsektion och en smal bas för att förhindra att leksaken glider in helt i ändtarmen. Buttplugs kan vara tillverkade av olika material som silikon, gummi, plast eller metall och kommer i en mängd olika former och storlekar.

buttplugs för tjejer

Buttplugs för män och kvinnor

När det gäller stimulering fungerar buttplugs olika för män och kvinnor, främst på grund av våra anatomiska skillnader. För män kan buttplugs vara särskilt stimulerande för prostatakörteln, vilket kan intensifiera orgasmupplevelsen. Prostatan är en körtel som ligger nära den inre delen av ändtarmen och anses vara den manliga motsvarigheten till kvinnans G-punkt. En buttplug med rätt form och storlek kan lägga tryck på och massera prostatan under sex eller onani vilket gör känslan skönare för män, och kan till och med framkalla orgasmer med lite träning.

Buttplugs som är bäst för kvinnor

För kvinnor kan användning av en buttplug också vara mycket stimulerande, men av olika anledningar. Kvinnor har ingen prostata, men anal stimulering kan ändå vara mycket behaglig på grund av det rika nervnätverket som sträcker ut sig i och runt ändtarmsområdet. Hos kvinnor kan en buttplug indirekt stimulera flera vaginala erogena zoner genom att skapa ett tryck eller en känsla av ”fyllighet”, vilket kan förstärka sensationerna under vaginalt samlag eller onani.

Vilka områden stimulerar en buttplug hos kvinnor?

Ett annat skönt område som kan stimuleras av en buttplug är A-punkten, även känd som den anteriöra fornix erogen zon. Det är en erogen zon i den vaginan som tros vara en del av klitorisen som sträcker sig längre in i kroppen. Den ligger framför cervix och djupt in vid framväggen av vaginan, mellan G-punkten och cervixen. När den stimuleras, kan A-punkten ge en väldigt intensiv njutning för kvinnor och i vissa fall även framkalla A-punktsorgasmer som ofta beskrivt som en djupare och mer kroppslig orgasm som exploderar djupt inne i underlivet och sprider sig utåt i kroppen.

En buttplug kan stimulera A-punkten hos kvinnor

A-punkten är inte lika känd som G-punkten, men många kvinnor rapporterar betydande njutning när den stimuleras. Detta område kan vara svårt att nå med fingrarna, men kan mer lättillgängligt med hjälp av sexleksaker som är designade för djup penetrering.

När det gäller buttplugs är de primärt designade för att stimulera analområdet och värma upp ringmusklerna i området för analsex. Deras huvudsakliga syfte är inte att direkt stimulera A-punkten. Men, indirekt, kan en buttplug öka den muskulära spänningen i det pelvina området. Genom att bära en buttplug kan vissa kvinnor känna en förändring i vinkeln eller trycket i deras vagina, vilket potentiellt kan påverka hur andra delar av deras erogena zoner (inklusive A-punkten).

Hur ska en buttplug för kvinnor se ut?

Även om buttplugs kan bäras och användas av både män och kvinnor behöver de alltså se lite olika ut för att stimulera vår könsspecifika anatomi. Så hur ska då en buttplug vara designad för att passa just den kvinnliga kroppen och frambringa så mycket njutning som möjligt? Här är ett par tips.

  • Storlek: Mindre till medelstor, för att passa kvinnors generellt mindre anatomiska struktur.
  • Form: Lätt böjd för att möjliggöra indirekt G-punktstimulering genom tryck mot vaginalväggen. Eller, kraftigare topp för att fylla upp ändtarmen längre in och indirekt stimulera A-punkten som sitter längre in i slidan.
  • Material: Kroppssäkert, icke-poröst material som silikon för komfort och hygien.
  • Textur: Slät eller lätt texturerad, beroende på personlig preferens för extra stimulering.
  • Flexibilitet: En viss grad av flexibilitet för att anpassa sig till olika kroppsformer och positioner.

Vilken buttplug är bäst för kvinnor?

Efter att ha provat ett antal buttplugs genom åren och noggrant jämfört dem tillsammans med min partner har jag kommit fram till tre som passar mig absolut bäst. Det som gör dessa buttplugs bättre än andra jag provat är att de alla är enkla att föra in helt utan obehag (väldigt viktigt för mig) och att de faktiskt stimulerar på ett skönt sätt (förutom att enbart ”fylla upp”, vilket de flesta andra buttplugs gör). De känns faktiskt som att de är anpassade för att stimulera kroppen och inte bara se fina ut.

bästa buttplugen för kvinnor

Black Velvet Small Plug

Betyg: 5 av 5.

Denna buttplugen ser rätt tråkig och alldaglig ut, men den är faktiskt en av mina absoluta favoriter. När jag tänker närmare på saken är detta buttplugen som jag oftast plockar fram när känslan faller på. Det jag gillar med den är formen som är mjuk och gradvis varierar i storlek från smal till tjock. Många buttplugs blir så väldigt tjocka efter bara någon centimeter, vilket gör att baken inte har någon tid att vänja sig innan den tjockaste delen ska in. Black Silk bara glider in! Jag tycker också om att den är längre än många andra buttplugs, vilket ger mig mer indirekt stimulans under sex. När min partner stöter djupt kan jag verkligen känna hos denna typ ”masserar” områden längre in, vilket är fantastiskt skönt.

bästa buttplugen för tjejer

Ladylove Soft Plug

Betyg: 4 av 5.

Soft plug kan se lite stor ut, men tro mig, med lite uppvärmning och glidmedel glider den på plats lättare än du tror. Det jag fullkomligt älskar med den här analpluggen är ”kulan” som inte bara ger en känsla av att vara ”uppfylld”, utan också lägger ett bestämt men bekvämt tryck mot slidan inifrån. Det här är min absoluta favorit när jag har en skön stund med mig själv, utan min partner. Tillsammans med min Womanizer tar den här lilla skönheten mina orgasmer från en 10/10 till 15/10. Det är svårt att beskriva, men när orgasmen är nära och jag börjar känna sammandragningarna masserar den här buttplugen g-punkten om jag böjer mina knän när jag ligger på rygg. Jag tycker verkligen alla som är intresserade av lite extra stimulans när de leker med sig själva ska prova denna!

bästa buttplugen som passar kvinnor

Bubble Butt Player

Betyg: 5 av 5.

Bubble Butt Player var den första buttplugen jag använde som verkligen öppnade mina ögon för hur skön en buttplug faktiskt kan vara och vilken skillnad i känsla den kan tillföra under sex. Den fick mig att förstå att inte alla buttplugs är rätt för min kropp, och att jag behöver en viss form och storlek för att verkligen bli stimulerad av en buttplug, inte bara uppfylld. Precis som Black Silk har denna buttplugen en väldigt skonsam form som känns underbar att föra in. Den bara sitter på plats – helt utan spänningar eller obehag. Längden är också en fördel, eftersom den stimulerar min A-punkt långt in under sex med min hubby. Om du är nybörjare och vill ha en buttplug storlek mindre är denna verkligen perfekt för dig. Den är lång, smal och sitter säkert på plats.

Buttplugs designade för kvinnor

Sådär ja! Nu har du en idé om att buttplugs stimulerar män och kvinnor på olika sätt, att buttplugs behöver se olika ut för att stimulera kvinnor på rätt sätt, och fått tre otroligt bra tips på vilka buttplugs som passar den kvinnliga kroppen bäst. Okej – jag kanske ska påpeka att tipsen jag givit är buttplugs som känns fantastiskt för mig. Det innebär inte att de passar alla kroppar och behov där ute. Men, om du känner dig osäker på vart du ska börja för att hitta en buttplug som inte bara ser fin ut (som de klassiska prinsess-pluggarna), utan också stimulerar dig på ett sätt som gör din upplevelse skönare är dessa en bra plats att börja på.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst