Sex med GAD

Den brutala sanningen: 6 Anledningar till varför han inte vill ligga med dig längre

Så, din kille är inte intresserad av att ha sex längre och du undrar varför? Jag skulle kunna trösta dig med de vanliga dängorna; att allt handlar om kommunikation, att det absolut inte är något som beror på dig, att du fortfarande är en sexgudinna som gör allt rätt och att han helt enkelt inte uppskattar vad han har. Men, det tänker jag inte göra idag!

Även om alla ovanstående anledningar mycket väl kan vara sanna kommer jag inte nämna dem idag. Det här är inte en sådan artikel. Idag ska vi ta en brutal titt på varför han inte vill ligga med dig längre. Förbered dig på 6 beska piller – obehagliga men potentiellt sanna anledningar om varför han inte känner sig sexuellt lockad av dig längre.

6 Anledningar till varför han inte vill ha sex med dig

Du har gått upp i vikt

Minns du när du brukade anstränga dig för att se bra ut för honom? När du tog på dig din sexigaste kjol, fixade håret på rätt sätt och använde den där parfymen som han älskar? Har det ersatts av baggy joggingbyxor, ett par extra kilon och en messy bun? Inte för att det är något fel med kurvor, eller att det är nödvändigt att vara en storlek noll för att vara sexig, men det finns en skillnad mellan att vara dig själv och att släppa taget om din fysiska hälsa. Sättet du tar hand om din kropp sänder honom ett budskap om hur mycket du värdesätter dig själv och honom. Det handlar inte om samhällets skönhetsideal, det handlar om ansträngningen, omsorgen, förförelsen som inte längre är finns där.

Vad du kan göra åt det

 • Skapa en träningsrutin (nej, yoga och stretching räknas inte)
 • Rensa garderoben på slitna kläder
 • Spendera tid på en skönhetsrutin som passar dig

Du är tråkig i sängen

Du minns hur sexuellt äventyrlig du var i början av ert förhållande, eller hur? Du var öppensinnad, redo att utforska nya typer av sex, sa aldrig nej till något nytt, och fick varje natt att kännas som en spännande, snuskig upptäcktsfärd. Ärligt talat – är du lika öppensinnad nu för tiden? Brist på variation i sovrummet kan vara en betydande sexlustdödare för hans del. Precis som på alla andra områden i livet leder upprepning till tristess. Om din man vet exakt vad som kommer att hända varje gång ni har sex förstörs känslan av spänning och glädjen i att utforska nya sexuella upplevelser. Att vara förutsägbar i sängen, att hålla dig till samma manus varje gång, kan dränera den erotiska energi som behövs för att göra honom intresserad av sex. Om du undrar ”varför vill min inte ligga med mig?” kan svaret vara att du har blivit en repris av en älskad TV-serie som han redan sett alla avsnitt av.

Vad du kan göra åt det

 • Fråga dig själv vilka sexuella fantasier du vill förverkliga
 • Fråga honom vilka sexuella fantasier han vill förverkliga
 • Hämta inspiration till era fantasier genom erotiska noveller eller porr

Någon annan tillfredsställer honom sexuellt

Det är inte något som du vill höra eller ens tänka på, men den kalla sanningen är att han kanske får sin sexuella tillfredsställelse från någon annan? Vi pratar inte bara om en annan kvinna – även om det säkert är en möjlighet. Det finns ett smörgåsbord av digitala frestelser där ute. Pornografi, online-affärer, OnlyFans-älskarinnor. Den stora internetvärlden vimlar av omedelbara, enkla och oändliga möjligheter till sexuell tillfredsställelse. Om han har hittat någon digital lekplats som ger honom allt han vill ha är det förståeligt att han inte söker sig till dig för sexuell tillfredsställelse.

Vad du kan göra åt det

 • Konfrontera honom med dina misstankar (om du har några)
 • Leta efter indikatorer på att han faktiskt har en affär
 • Fråga dig själv om han varit otrogen tidigare

Du tar aldrig första steget

Om det alltid är han som tar initiativ till sex kan det bli tröttsamt och frustrerande för hans del och en solklar anledning till varför han inte vill ha sex längre. Din brist på initiativ kan misstolkas som en brist på intresse eller lust för honom. Han kan känna att han är den enda som investerar i er sexuella relation, och det är inte bara känslomässigt tärande, det är också en massiv turn-off. It takes two to tango, och din brist på ansträngning för att starta upp saker och ting kan få hans intresse för sex att sjunka. Kom ihåg att även män vill känna sig åtrådda – så visa lite entusiasm och förvänta dig inte att han ska initiera sex varje gång.

Vad du kan göra åt det

 • Ta kontroll över din sexuellitet och visa honom vad du vill ha
 • Gör det tydligt för honom att du vill ha honom

Du tror att han går igång på dina meningslösa gester

Subtilitet är inte alltid nyckeln, framför allt inte om du vill göra honom sexuellt upphetsad. Om du förväntar dig att han ska bli upphetsad av små, obetydliga saker, som att du pussar honom på halsen, lägger din hand på hans lår, eller lägger dig i sängen med din mobil i handen kommer du garanterat bli besviken. Hans sexlust behöver förmodligen mer explicit stimuli och tydliga gester för att kickstarta. Ta reda på vad han faktiskt går igång på och använd dig sedan av det för att locka fram hans lustar. Lägg inte handen på låret – greppa honom lätt om skrevet. Pussa honom inte på halsen – viska något snuskigt i hans öra. Han vill förmodligen inte bli förförd på samma sätt som du vill bli förförd.

Vad du kan göra åt det

 • Inse att han vill bli förförd på sitt sätt
 • Förstå att han inte kan läsa dina tankar

Du beter dig som en prinsessa i sängen

Att ligga där som en prinsessa under sex och förvänta sig att bli tillfredsställd utan att bidra till hans njutning är ett säkert sätt att kväva hans sexuella intresse för dig. Han vill ha en aktiv partner, någon som anstränger sig för att tillfredsställa honom sexuellt. Om du alltid är passiv och förväntar dig att han ska göra allt jobb kan sex kännas mer som ett jobb än en sexig upplevelse för honom. Han behöver känna sig önskad, inte som ett verktyg för din njutning. Din brist på engagemang i sängen kan få honom att känna sig oönskad, vilket garanterat minskar hans sexlust.

Vad du kan göra åt det

 • Visa entusiasm
 • Kommunicera med honom när ni har sex
 • Fråga dig själv vad du kan göra för att hans upplevese ska bli ännu skönare

Min pojkvän vill inte ligga med mig längre

Kom ihåg att detta är brutalt ärliga potentiella anledningar. Det är viktigt att ha öppna, respektfulla och kärleksfulla samtal om dessa ämnen för att hjälpa till att lösa eventuella problem som kan påverka er sexuella relation. Det krävs ansträngning, tålamod och förståelse från båda parter för att upprätthålla en tillfredsställande och tillfredsställande sexuell relation.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst