Bästa buttplug för män
Den här artikeln innehåller reklam

Äntligen har vi funnit den bästa buttplugen för män!

Du kanske inte är medveten om att buttplugs, dessa sammetslena silikon eller metallföremål som en gång var mest populära bland kvinnor, nu håller på att göra en anmärkningsvärd inmarsch i männens sexuella repertoar. Det är en ganska tyst men väldigt spännande utveckling, inte minst för att buttplugs ofta förknippats med kvinnlig njutning, speciellt i samband med att förbereda kroppen för andra typer av analsex, eller som en kompletterande stimulans under vaginalt sex.

Analplugg för män

Men låt oss inte gå händelserna i förväg. För även om buttplugs ursprungligen lanserades för kvinnor, med estetiska former och lockande, feminina färger, har allt fler män börjat utforska hur det känns att bära en buttplug under sex eller under sköna stunder med sig själv. Detta är delvis på grund av det faktum att det manliga P-punkten, som är en erogen zon inuti anus, faktiskt kan stimuleras effektivt med hjälp av en buttplug. Det är en upplevelse som, när den kombineras med traditionell stimulering av penis, kan höja den sexuella upplevelsen till oväntade nivåer av intensitet, en sanning som män, alltmer befriade från traditionella genusroller och öppna för sexuell experimentlusta, nu har börjat utforska med entusiasm.

Den bästa buttplugen för män

Hueman Black Hole

Betyg: 5 av 5.

Full längd: 15 cm
Införbar längd: 11.5 cm
Diameter: 3 cm

Om du är en man som är nyfiken på att köpa en buttplug till dig själv kommer här ett riktigt hett tips. Efter att ha testat mängder med buttplugs tillsammans med min pojkvän har vi kommit fram till vilken som är den absolut bästa buttplugen för män. Den heter Hueman Black Hole och har fullkomligt förvandlat sättet vi har sex på. För det första är den perfekt utformad för att sätta lagom med tryck på prostatan när den glider in, vilket inte bara känns skönt för honom, trycket mot prostatan gör även hans stånd hårdare. Hueman Black Hole har också en vibratorfunktion som kan kontrolleras med en enkel fjärrkontroll och en penisring som hjälper buttplugen att stanna på sin plats även under sex.

Till skillnad från andra buttplugs känns Hueman Black Hole riktigt gedigen i sin konstruktion, och det känns verkligen som att den designats med mannens njutning i åtanke. Formen, storleken, och funktionerna är väl genomtänka på ett sätt som vi inte upplevt tidigare. Om du också vill ge Hueman Black Hole en chans kan du klicka här och köpa den till ett riktigt bra pris – du kommer inte ångra dig.

Lovense Hush 2

Betyg: 4.5 av 5.

Full längd: 15 cm
Införbar längd: 13 cm
Diameter: 5.6 cm

Om du vill ha ett ”runner up” alternativ till Hueman Black Hole har vi även testat Lovense Hush 2 – en något större buttplug för män som är vana vid att ha något i baken. Den här pluggen har också en kraftig vibratorfunktion som gör underverk, speciellt om den aktiveras precis innan orgasm. Men den är också något större i modellen. Lovense Hush 2 är dock, enligt min pojkvän, mycket skönare att bäre under längre perioder. Så om du letar efter en buttplug som är bekväm att röra sig med och bära under kläderna är Lovense Hush 2 något bättre lämpad än Hueman Black Hole. Dessutom kan du kontrollera Lovense Hush 2 med en enkel mobilapp som finns till både iPhone och Android, vilket öppnar upp fler funktioner och möjligheter än vad en enkel fjärrkontroll erbjuder. Du kan klicka här för att köpa den till ett riktigt bra pris.

Skönaste buttplugen för män

Jag fullkomligt älskar att buttplugs börjas använda mer av män, och att allt fler män upptäcker hur mycket njutning som kan komma av en så enkel sexleksak som en buttplug faktiskt är. Intressant nog erbjuder denna typ av sexleksak flera olika användningsområden. Förutom att verka som en förstärkare under onani, kan en buttplug också användas i samband med parsex. Det är inte ovanligt att både män och kvinnor finner att buttplugs kan fungera som ett spännande komplement under oralsex eller vaginalt samlag, en bisyssla som, när den införs med varsam hand och i samförstånd, kan förhöja både den fysiska och emotionella upplevelsen av intimitet.

BDSM buttplug för män

Och det slutar inte där. För de som är nyfikna på BDSM och dominanslekar, kan buttplugs utgöra en viktig del i maktdynamiken, ett verktyg för att utforska gränser och utveckla rollspel. Kort sagt, dess mångsidighet är dess styrka; en kvalitet som män nu har börjat upptäcka, och som alltmer kommer att förändra hur vi ser på manlig sexuell njutning. Denna förändring, som är både oväntad och inspirerande, visar att sexualitet är en komplex och föränderlig kraft som inte känner några gränser, vare sig det gäller kön, preferenser eller upplevelser.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst