analkulor i silikon eller metall
Denna artikel innehåller reklam

Analkulor i silikon eller metall: Vilka känns skönast?

Vad är analkulor?

Analkulor är ett populärt sexhjälpmedel som används för att öka njutningen under sex, men de kan även användas för att göra analsex mer bekvämt genom att värma upp muskulaturen i analen. De består av en serie kulor som är kopplade till varandra. Vanligtvis ökar storleken på kulorna gradvis från ena änden till den andra. De införs i anus och kan antingen dras ut långsamt under orgasm för att intensifiera upplevelsen, eller användas för att stimulera området under andra sexuella aktiviteter.

Analkulor kan också förhöja njutningen för båda parter när de används under samlag. När en kvinna har analkulor införda, kan mannen känna kulorna genom slidväggen, vilket kan öka stimulansen för honom. Samtidigt, när mannen rör sig, skapas en rörelse av analkulorna som kvinnan kan känna inuti sig. Denna rörelse kan intensifiera de inre sensationerna för kvinnan, särskilt när kulorna rör sig i takt med mannens stötar. Denna ömsesidiga stimulans kan skapa en djupare fysisk och emotionell koppling mellan er under sex, samtidigt som den också erbjuder nya och spännande sensationer. Sättet man kan använda analkulor på kan variera, men det är viktigt att alltid vara varsam och använda mycket glidmedel för att undvika obehag eller skada.

Analkulor i olika material

Analkulor kommer oftast i två olika material: metall eller silikon. Både analkulor i metall och silikon erbjuder varierande sensoriska upplevelser på grund av deras materiella egenskaper. Efter att ha provat min beskärda del av analkulor i både metall och silikon har jag satt ihop en liten jämförelse nedan, så du vet vilka analkulor som passar dig bäst

Analkulor i metall eller silikon?

När det kommer till valet mellan anal kulor av metall och silikon, kan både personliga preferenser och faktiska egenskaper vid materialet påverka beslutet.

Analkulor i metall

  • Mer intensiv känsla
  • Passar med alla glidmedel
  • Tyngdkänslan är oslagbar

Metallkulor har en slät och fast konsistens, som kan ge en mer intensiv och direkt känsla. Deras tyngd kan också bidra till en ökad känsla av fullhet och stimulans. Dessutom, är metallkulor oftast lättare att rengöra på grund av sin släta yta och icke-porös natur, vilket gör dem till ett hygieniskt val.

De bästa analkulorna i metall jag någonsin använt är Gender X Gold Digger set. Först och främst är de sjukt fina, men kommer också i tre olika storlekar så du kan arbeta dig uppåt till en mer intensiv känsla i och med att du blir mer uppvärmd där bak. Tyngden är också helt amazing. Man känner sig verkligen fylld, vilket jag gillar. Klicka på länken och prova själv!

Hur känns analkulor i metall?

Temperaturkänslighet: Metallkulor har förmågan att anpassa sig efter temperaturen i sin omgivning eller kunna värmas upp eller kylas ner före användning. Detta skapar en unik känsla som kan vara både upphetsande och stimulerande.

Fasthet: Metallens fasthet bidrar till en mer tydlig och definierad känsla när de förs in och dras ut, vilket kan vara särskilt tillfredsställande för de som uppskattar en ”fastare” och mer intensiv stimulans.

Glid: Metallkulors glatta yta möjliggör ett lättare glid när de förs in och ut, vilket kan göra upplevelsen mer behaglig.

Reflektionsförmåga: Metallens glansiga yta kan också vara rätt sexig för vissa användare, vilket kan förhöja den erotiska upplevelsen.

Vikten: Metallkulor har en distinkt vikt som kan skapa en känsla av fullhet och tryck som många finner tillfredsställande. Vikten kan även förstärka rörelsen av kulorna inuti, vilket kan leda till ökad stimulans som de bärs under sex.

Ljud: Det distinkta klickande ljudet som uppstår när metallkulor möter varandra eller andra hårda ytor kan vara erotiskt upphetsande för vissa, och tillföra en extra dimension till den sexuella upplevelsen.

Kompatibilitet med glidmedel: Metall är kompatibelt med alla typer av glidmedel – vattenbaserat, silikonbaserat och oljebaserat, vilket ger dig friheten att välja efter eget tycke. Jag rekommenderar dock silikonbasserat eftersom det varar längst.

Analkulor i silikon

  • Bättre för nybörjare
  • Sitter bekvämt
  • Bättre om du vill bära dem under längre stunder

Å andra sidan, har analkulor i silikon en mjukare och mer flexibel konsistens, som kan vara mer bekväm för nybörjare eller de som föredrar en mjukare stimulans där bak. Silikon är dessutom ett icke-poröst material, vilket gör det lätt att rengöra med tvål och vatten. Silikon kan dock vara känsligt för vissa typer av glidmedel, speciellt silikonbaserade, vilket kan begränsa typerna av glidmedel du kan använda.

De absolut bästa analkulorna i silikon som jag provat är Bootylicious: The Beads. Först och främst har snöret många kulor, vilket gör att de inte behöver föras in och ut lika mycket för att ge stimulans. Väl inna kan man dra ut och ut och ut, vilket get en mer konsekvent och ihållande stimulans som jag älskar. För det andra är kulorna något avlånga, vilket bara känns bättre än helt runda kulor. Klicka på länken och ge dem en chans!

Hur känns analkulor i silikon?

Mjukhet: Silikon har en mjukare yta jämfört med metall, vilket kan ge en mildare och mer förlåtande känsla, särskilt viktigt för de som är nya med anala leksaker eller föredrar en mjukare stimulans.

Flexibilitet: Silikonkulor kan böja och anpassa sig efter kroppens konturer, vilket kan göra dem skönare att använda över längre perioder.

Tysthet: Silikonkulor tenderar att vara tystare under användning jämfört med metallkulor, vilket kan vara fördelaktigt för de som söker en mer diskret användning.

Naturlig känsla: Silikon har en mjukare, mer hudliknande känsla som kan upplevas som mer naturlig och behaglig, särskilt under sex med en partner.

Fångar upp kroppsvärme: Silikonkulor har förmågan att snabbt anpassa sig till kroppstemperaturen, vilket kan skapa en mer naturlig och bekväm känsla under användning.

Fler färgval: Till skillnad från metall, kommer silikonkulor i en mängd olika färger och mönster, vilket kan vara visuellt tilltalande och ge dig en mer personlig, lekfull upplevelse.

Ska man välja analkulor i silikon eller metall?

För att sammanfatta, medan metallkulor kan erbjuda en mer intensiv upplevelse, kan de vara mindre bekväma och mer svårare att rengöra än silikonkulor. Å andra sidan, om komfort och diskretion är viktigt, kan analkulor i silikon vara ett bättre val, trots den extra ansträngningen som krävs för att välja ett passande glidmedel. Valet mellan metall och silikon för analkulor kommer till slut att bero på din personliga komfort och vilka upplevelser du söker. Jag rekommenderar att du provar båda materialen för att se vilket som passar dig bäst, och som alltid, att du diskuterar dina preferenser och gränser med din partner.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst