hur hanterar jag en självisk sexpartner

5 Sätt att hantera en självisk sexpartner: En flickas guide till att få det hon vill ha

Vi har alla varit där åtminstone en gång i livet: det fruktansvärda ögonblicket när vi inser att vi delar vår heliga boudoir med en partner som är mer intresserad av sin egen sexlust än av att tillfredsställa våra behov. Det kan vara den kan vara en galet jobbig situation, för att inte tala om en stor humördödare varje gång det vankas sex. Men frukta inte, I den här artikeln delar jag med mig av fem roliga och kreativa sätt att motivera din själviska sexpartner till att bli en mer osjälvisk älskare som tillgodoser alla dina begär.

Men först, hur vet man att man har en partner som är alldeles för självisk i sängen? Här är 7 tecken på att din partner bryr sig alldeles för mycket om sin egen njutning samtidigt som han struntar i din:

Tecken på att han är självisk i sängen

Brist på förspel

En självisk manlig älskare skyndar sig ofta genom eller hoppar helt över förspelet och struntar i hur viktigt det är för att skapa förväntan och upphetsning hos sin partner.

Ensidig njutning

Han fokuserar främst på sin egen tillfredsställelse och försummar att tillgodose dina önskemål eller sexuella behov, vilket resulterar i en sexuellt obalanserad och otillfredsställande upplevelse.

Ignorerar feedback

En självisk älskare avfärdar eller ignorerar dina verbala och icke-verbala signaler och misslyckas med att justera sina handlingar eller tekniker för att säkerställa att du också njuter av sex.

Ouppmärksam och struntar i känslomässig kontakt

Han kanske prioriterar fysisk tillfredsställelse framför känslomässig intimitet och försummar vikten av tillit, kommunikation och kontakt för en tillfredsställande sexuell upplevelse.

Ovilja att experimentera

En självisk älskare är vara ovillig att prova nya saker eller utforska dina fantasier och begränsar den sexuella repertoaren till det som han personligen tycker om eller finner bekvämt.

Okänsla för gränser och samtycke

Han kan tänja på dina sexuella gränser eller till och med ignorera dem helt och hållet samtidigt som han prioriterar sina egna önskemål framför din komfort och säkerhet.

Post-sex detachment

En självisk älskare uppvisar ett bristande intresse för kramar, mys eller andra former av samvaro efter att sexet är slut. Han fokuserar enbart på sin egen tillfredsställelse och misslyckas med att hantera de känslomässiga aspekterna av sex.

Hur hanterar man en självisk sexpartner?

Konsten att kommunicera på ett förföriskt sätt

Kommunikation är nyckeln i alla aspekter av ett förhållande, och sovrummet är inget undantag. Vi talar dock inte om det vardagliga, banala småpratet. Åh nej, vi snackar den sensuella, lekfyllda och sexiga kommunikationen som gör att din partner kommer att längta efter att tillfredsställa dig. Tricket här är att hitta en balans mellan självsäkerhet och lekfullhet.

Börja med att använda din skönaste sexröst för att berätta för din partner exakt vad du vill att han ska göra med dig, eller ännu bättre, vad du vill göra med honom. Var tydlig! Känn dig fri att lägga in några sexiga stön och viskningar. Kom ihåg att målet är att få din partner att inse att det är lika upphetsande för honom eller henne som för dig att tillfredsställa dig. De kommer snabbt att lära sig att om de tar hand om dina behov leder det till ett mer tillfredsställande och skönare sex för båda.

Utbytet av njutning: Tit for Tat

Att introducera konceptet ”Pleasure Exchange” kan vara en game changer för dig som har att göra med en självisk älskare. Idén är enkel: för varje orgasm som din partner själviskt kräver är han skyldig dig en i gengäld. Gör detta till en rolig och sexig lek genom att reta din partner och föra räkningen. Använd dina feminina kraft för att påminna honom om att han är ”skyldig” dig en (eller två, eller tre) sköna orgasmer för att han ska få sin nästa.

Skapa en sexig poängtavla eller lämna små påminnande lappar för att han ska veta vad som gäller. Din partner kommer inte bara att tycka att detta är lockande utan kommer också att uppmuntras att ägna mer uppmärksamhet åt dina behov. När orgasmerna staplas upp till din fördel kommer han snabbt att lära sig att lite osjälviskhet kan räcka långt.

Den sensuella undervisningsmetoden: Visa och berätta

Ibland är våra partners inte avsiktligt själviska, de vet bara inte hur de ska tillfredsställa oss på det sätt vi vill. I det här fallet är det dags att ta saken i egna händer (bokstavligen) och lära dem vad som får din kropp att vibrera.

Ha en sexig och pedagogisk session där du guidar hans händer och mun över din kropp och instruerar honom om hur du vill bli berörd, kysst och smekt. Ge honom ett stönande tecken när han träffar rätt ställe eller använd en skön replik som ”Åh, precis där, älskling” för att uppmuntra honom. Genom att göra detta till en intim och erotisk upplevelse tar du inte bara kontroll över din egen njutning utan skapar också en djupare kontakt med din partner.

Omvändning av roller: Den undergivna blir den dominanta

Om din partner tenderar att ta kontrollen i sovrummet är det dags att vända på steken och visa vem som är boss. Med deras samtycke, förstås, kan du ge dig hän åt en liten rollspel och ta på dig den dominerande rollen i sovrummet. Ta fram din inre dominatrix genom att ta på dig en sexig klädsel och svinga en ridpiska, eller använd din befallande röst.

Beordra din partner att tillfredsställa dig på alla sätt som du önskar, och låt honom veta att hans tillfredsställelse är helt beroende av din. Du kan till och med använda lite lätt bondage, om det passar dig, för att visa att det är du som bestämmer. Genom att hävda din dominans lär du din partner att dina behov inte bara är en viktig del av er sexuella dynamik utan också otroligt upphetsande. När de upplever spänningen i att underkasta sig dina önskemål kommer deras själviska tendenser att börja upplösas och din njutning kommer att bli en prioritet i sovrummet.

Det sensuella belöningssystemet: Positiv förstärkning

Ibland är allt som krävs för att tämja en självisk älskare lite positiv betingning. Använd din feminina charm och kreativitet för att utforma ett lockande belöningssystem som uppmuntrar din partner att fokusera på din njutning. Närhelst de gör en ansträngning för att tillfredsställa dig, överösta dem med beröm, sexiga komplimanger eller till och med en liten fysisk belöning som du vet att han älskar.

Om din partner till exempel gillar sexiga underkläder, överraska honom med en ny liten outfit efter att de givit dig tillräckligt med fokus under en älskogssession. Eller om de gillar en särskild sexuell handling, lova att ge efter för deras fantasier som en belöning för att de tar hand om dina behov först. Detta motiverar inte bara din partner att öka sin prestation i sovrummet, utan främjar också en sund ge-och-ta-dynamik som gör att ni båda ivrigt utforskar nya sätt att tillfredsställa varandra.

Vad ska man göra med en självisk älskare?

Sammanfattningsvis behöver det inte vara en passionslös och frustrerande upplevelse att ha att hantera en självisk sexpartner. Genom att använda dessa fem roliga och kreativa strategier kan du förvandla din älskare från en självcentrerad sovrumstyrann till en generös och uppmärksam partner som är dedikerad till att uppfylla alla dina önskningar.

test

twst