Kan det vara skönare att ha sex med en kille med stor kuk?

Hur hanterar jag att han är mer sexuellt erfaren än jag?

Vi har alla varit där någon gång: den där sjunkande känslan när du upptäcker att din nya partner är så mycket mer sexuellt erfaren än vad du är, vilket gör att du känner dig som en osäker nybörjare i jämförelse. Frukta inte! Det är helt normalt att känna sig lite osäker när din partner är mer erfaren än du. Därför har vi sammanställt en lista med fem vanliga komplex som uppstår i den här situationen, tillsammans med några kreativa och effektiva råd om hur du kan behandla dem.

Han är mer erfaren än mig

”Jag är inte tillräckligt äventyrlig”

Om din partner har en historia av sexuella äventyr som får Fifty Shades of Grey att framstå som en godnattsaga är det naturligt att känna att du kanske inte känner att du kan hänga med. Men kom ihåg att din partner är med dig av en anledning, och han tycker uppenbarligen att du är sexig och attraktiv.

Lösning: Omfamna din inre Vixen

En spontan reaktion kan vara att dra dig undan och ge upp sex eftersom du känner att du inte är tillräckligt äventyrlig för hans smak. Men, gör det motsatta. Var inte rädd för att låta din freak flagga vaja! Kom i kontakt med din inre sexualitet och föreslå att ni provar några nya positioner, rollspel eller till och med att använda en ögonbindel när ni har sex. Din partner kommer att uppskatta din entusiasm och experimentlust. Kom ihåg att självförtroende är sexigt!

”Jag vet inte hur jag ska tillfredsställa honom som hans tidigare partners.”

Det är förståeligt att oroa sig för att din partners tidigare älskare kan ha lämnat honom med ganska höga förväntningar i sovrummet.

Lösning: Lär dig hans kärleksspråk

Varje individ har en unik uppsättning preferenser när det gäller sex. Ägna tid åt att lära dig vad din partner tänder på genom att delta i öppna och ärliga samtal om hans sexuella fantasier. Var inte blyg för att fråga vad som känns bra och vad som inte känns bra. Du kan till och med göra detta till en rolig och sexig lek genom att låta din partner styra dina händer eller din mun under era intima stunder. Ju mer du lär dig om din partners kropp, desto säkrare blir du på att tillfredsställa honom. Därefter spelar inte hans tidigare partners någon roll.

”Jag är rädd att han ska bli uttråkad av mig.”

Det är vanligt att känna sig lite skrämd när din partner har ett långt sexuellt CV. Men kom ihåg att erfarenhet inte nödvändigtvis betyder att han tycker du är tråkig i sängen.

Lösning: Håll sex fräscht och spännande

Variation är livets krydda, och det gäller även i sovrummet. Överraska din partner genom att bära sexiga underkläder, skicka flirtiga sms eller initiera sex på oväntade platser. Du kan också investera tid i att lära dig nya sextekniker eller utforska olika typer av njutning, till exempel tantriskt sex eller att använda sexleksaker tillsammans med din partner. Genom att hålla saker och ting fräscha och spännande ser du till att din partner förblir engagerad och nöjd.

”Jag är rädd att han ska lämna mig för någon mer erfaren.”

Rädsla för att bli övergiven är en vanlig osäkerhet, särskilt när du känner att du kanske inte kan mäta dig med din partners tidigare erfarenheter.

Lösning: Bygg upp förtroende och öppen kommunikation

En stark grund av förtroende och öppen kommunikation är nyckeln till varje lyckat förhållande. Var ärlig mot din berätta om din osäkerhet och rädsla och uppmuntra honom att göra detsamma. Denna sårbarhet kommer att föra er närmare varandra och främja ett starkare känslomässigt band. Se till att ni båda förstår att det inte handlar om att jämföra tidigare erfarenheter, utan om att njuta av er unika resa tillsammans.

Kom ihåg att förtroende byggs med tiden. Genom att vara öppna och ärliga mot varandra kommer ni att kunna möta alla utmaningar som kan uppstå, och ert förhållande kommer bara att växa sig starkare som ett resultat.

Hur ska jag tänka när han är mer sexuellt erfaren än vad jag är?

I slutändan är det viktigt att komma ihåg att sexuell erfarenhet bara är en aspekt av ett förhållande. Din partners tidigare erfarenheter bör inte definiera ditt självvärde eller diktera framgången i ditt förhållande. Omfamna dina unika egenskaper och fokusera på att bygga en stark känslomässig förbindelse med din partner. Genom att ta itu med dessa osäkerheter direkt och genomföra de lösningar vi har föreslagit kommer du snart att känna dig mer självsäker, stärkt och sexuellt nöjd i ditt förhållande.

Råd till dig med en mindre sexuellt erfaren partner

Var tålmodig och stödjande

Inse att din mindre erfarna partner kan känna sig skrämd eller orolig över sin brist på erfarenhet. Visa tålamod och förståelse genom att erbjuda trygghet och uppmuntran under sex. Låt henne veta att ni är med i det här tillsammans och att du gärna vill utforska och lära dig tillsammans med henne. Ditt stöd kommer att hjälpa henne att känna sig mer bekväm och trygg i förhållandet.

Ta ledningen, men dominera inte.

Som den mer erfarna partnern kan du behöva ta ledningen under era intima stunder. Var dock uppmärksam på att inte dominera eller kontrollera situationen. Ge henne utrymme att uttrycka sina sexuella önskemål och bidra med sina sexuella idéer. Uppmuntra henne att ta ledningen ibland också. Genom att skapa en balanserad dynamik ger du henne möjlighet att känna sig mer säker och engagerad i sovrummet, vilket leder till att hon blir mer erfaren.

Utbilda och utforska tillsammans

Gör inlärningsprocessen till en gemensam sexuell upplevelse. Titta på videor eller läs böcker om sex och njutning tillsammans. Diskutera vad ni har lärt er och dela med er av era egna erfarenheter på ett icke-dömande och öppet sätt. Detta samarbetsinriktade tillvägagångssätt kommer att hjälpa er båda att få nya insikter och utveckla en djupare förståelse för varandras önskemål och sexuella preferenser.

Fira framsteg och positiva upplevelser

I och med att din partner får mer erfarenhet och sexuellt självförtroende ska du se till att fira hennes framsteg och prestationer. Ge henne komplimanger för nya tekniker hon lärt sig och uttryck din uppskattning för hennes ansträngningar och entusiasm. Att erkänna och fira de positiva erfarenheter ni delar kommer att hjälpa henne att känna sig mer fulländad, vilket stärker hennes självförtroende och inspirerar henne att fortsätta utforska sin sexualitet.

När han har haft sex med fler

Så, det är dags att kasta bort osäkerheten och omfamna din inre sexgudinna. Låt oss visa våra partners vad vi är gjorda av och utforska den underbara världen av intimitet och njutning tillsammans!

test

twst