vilken sexleksak att ge till pojkvän
Denna artikel innehåller reklam

Vilken sexleksak ska jag köpa till min pojkvän?

Avstigmatiseringen av manliga sexleksaker har öppnat nya möjligheter för män att utforska sexuell njutning. Som kvinnlig sexrådgivare har jag observerat en växande trend där allt fler flickvänner, som själva njuter av sexleksaker, blir alltmer nyfikna på att ge sina pojkvänner samma njutning som de upplever i present. Dock står många av dessa flickvänner inför utmaningen att välja rätt sexleksak till sina pojkvänner, en uppgift som kan tyckas överväldigande i en värld fylld av oändliga möjligheter och varianter. Men genom att ställa några tankeväckande frågor kan du komma närmare svaret på vilken sexleksak som kan vara den perfekta gåvan till din pojkvän.

Bästa sexleksaken att köpa till sin pojkvän i present

I den här artikeln kommer jag ge dig lite tips om hur du kan tänka för att välja en så passande sexleksak som möjligt att ge till din pojkvän i present. Men först, om du bara vill ha ett par snabba förslag på sexleksaker som garanterat kommer göra honom nöjd kommer här två prisvärda alternativ.

sexleksak till pojkvän

Quickshot Vantage

Betyg: 5 av 5.

Quickshot Vantage är en sexleksak som jag och min sambo haft många underbara stunder med. Det är en genomskinlig silikontub med mjuka konturer på insidan som gör ett hand job både roligare för dig och skönare för honom. Det jag älskar med den här sexleksaken är att den har en öppning längst upp, vilket gör att du kan använda både leksaken och din mun samtidigt för att ge honom den ultimata upplevelsen. Tro mig – när jag provade kombinationen på min partner fick jag höra ljud och stön jag aldrig hört tidigare. Det kändes också riktigt nice att bokstavligen ha kontrollen över hans njutning i handen. 11/10 – would totally recommend. Klicka här om du vill ge den en chans!


sexleksak till pojkvän

Fleshlight

Betyg: 4.5 av 5.

Fleshlight är en klassiker som är enormt populär hos män över hela världen, vilket innebär att det är en present som definitivt kommer göra din pojkvän nöjd. Det som är extra bra med en Fleshlight är att du kan använda den på honom, och att han kan använda den på egen hand för lite njutning när du inte är tillgänglig. Eftersom Fleshlight har en riktigt verklighetstrogen öppning ger den honom något extra att se på medan ni använder den tillsammans. Om ni är riktigt öppensinnade kan den extra Fiffin vara ett perfekt sätt att införliva lite fantasier om att bjuda in en extra kvinna till sovrummet, utan att faktiskt göra det. Om du vill ge honom en present som han kommer skryta över inför sina kompisar – köp en Fleshlight.

Hur vet jag vilken sexleksak jag ska köpa till honom?

Om du vill utforska andra alternativ som kanske passar honom bättre finns lite frågor du kan reflektera över för att göra ett bättre val. Först och främst, reflektera över din pojkväns tidigare erfarenheter och komfortnivå med sexleksaker. Har han uttryckt något intresse eller nyfikenhet kring sexleksaker tidigare? Finns det några erfarenheter han delat med dig som kan vägleda dig i ditt val? Detta kan vara en bra utgångspunkt för att förstå hur öppen han är för att använda sexleksaker och vilka förväntningar han har.

Vart befinner ni er i er relation?

Därnäst, fundera vart ni befinner er i er relation när det kommer till intimitet och sexuell öppenhet. Är din pojkvän öppen för att utforska nya sätt att njuta tillsammans? Känner ni er trygga med att kommunicera öppet om njutning med varandra? Detta kan vara en indikator på hur väl han kan ta emot en sådan personlig present som sexleksaker faktiskt är, och hur villig han är att använda den tillsammans med dig.

Vad tycker han är skönt?

En annan viktig aspekt att överväga är din pojkväns personliga preferenser när det gäller sexuell stimulans. Föredrar han extern eller intern stimulans, eller kanske en kombination av båda? Det finns sexleksaker designade för att stimulera penis, prostata, testiklar och andra erogena zoner, så att ha en förståelse för hans kropp och vad som får honom att njuta kan vara till stor hjälp.

Vad uppskattar han?

Det kan också vara bra att fundera över ”praktiska aspekter” som storlek, form och material när du väljer en sexleksak till din pojkvän. Vissa män föredrar diskreta, icke-fallosliknande sexleksaker, medan andra kanske uppskattar realistiska former och storlekar. Material som silikon, glas eller metall kan också erbjuda olika sensationer och upplevelser.

Ska ni använda sexleksaken tillsammans?

För att ytterligare skräddarsy din present, kan du också överväga om din pojkvän skulle uppskatta en sexleksak som kan användas ensam eller en som är avsedd att användas tillsammans med en partner. Det finns många spännande sexleksaker på marknaden som är designade för par, vilket kan vara ett roligt sätt att upptäcka nya nivåer av intimitet tillsammans.

Hur brukar ni ha sex, och vilket sex uppskattar han mest?

Fundera också över vilken typ av sex ni brukar ha tillsammans och vad han verkar njuta mest utav. Är han mest förtjust i oralsex, vaginalt sex eller analsex? För att efterlikna känslan av oralsex finns till exempel sexleksaker som oralsexsimulatorer. Om han föredrar vaginalt sex kan realistiska lösvaginor vara ett alternativ, och för analsex finns olika typer av analpluggar och prostatastimulatorer. Genom att matcha sexleksaken med den typ av sex han föredrar kan du öka chansen att din present blir uppskattad.

Har han några sexfantasier?

En annan insiktsfull fråga att ställa dig själv är om din pojkvän har nämnt någon specifik sexfantasi. Sexfantasier är en rik källa till inspiration när du väljer en sexleksak. Om han till exempel har en dominans- eller underkastelsefantasi kan ni utforska sexleksaker som handbojor, ögonbindel eller till och med en flogger. Om han nämnt en fantasi om att ha en trekant med dig och en till man kan en verklighetstrogen dildo vara ett perfekt sätt att bjuda in en tredje person till sovrummet, utan att faktiskt göra det.

Kanske kan den bästa sexleksaken vara du?

Män tenderar att vara mer visuellt lagda än kvinnor, vilket innebär att de blir upphetsade av det de ser under sex. Detta kan innebära att den bästa sexleksaken för din pojkvän kan vara något som gör dig lite extra snygg. Till exempel kan underkläder som korsetter, babydolls eller andra erotiska dräkter framhäva din kropp på ett sätt som stimulerar honom på ett helt nytt sätt. Kinky sminkning, som djärva läppfärger eller dramatisk ögonmakeup, kan också förstärka din sexiga utstrålning och få hans hjärta att slå snabbare. En peruk kan också vara en spännande sexleksak; genom att förändra ditt utseende temporärt kan du introducera en känsla av spänning, nyhet eller till och med leka med olika fantasier, vilket kan vara otroligt upphetsande för din pojkvän. Dessa visuellt stimulerande ”sexleksaker” kan verkligen berika er intima stund tillsammans.

Vilken sexleksak passar min pojkvän?

Slutligen, kom ihåg att kommunikation är nyckeln. Öppna upp dialogen med din pojkvän och fråga honom om hans intressen och önskemål kring sexleksaker. Genom att involvera honom i valet kan du säkerställa att gåvan inte bara är genomtänkt, men också något som han kommer att älska och njuta av. Samtalet kan även fördjupa er förståelse för varandra och leda till nya, spännande äventyr i sovrummet.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst