We-Vibe räckvidd

13 Trick som förbättrar räckvidden på din We-Vibe vibrator med flera meter

We-Vibe är en populär sexleksakstillverkare som har producerar några av marknadens absolut bästa sexleksaker. Många av dem har vunnit design-priser och hyllats av kvinnor och par världen över. Några av deras populärast produkter är deras unika parvibratorer; We-Vibe Sync, We-Vibe Chorus, och We-Vibe 4 är några vibratorer som är utformade för att användas av par under sex eller för mer risky lekar på allmänna platser. Många av We-Vibes produkter är trådlösa enheter som kan styras via en fjärrkontroll eller via en smartphone-app som heter We-Vibe Connect. Trots att We-Vibes sexleksaker är helt fantastiska har de några svagheter. Ett av de vanligaste problemen som användare upplever med We-Vibe är deras begränsade räckvidd. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur du kan öka din din We-Vibe vibrators räckvidd så din partner kan kontrollera den längre bort.

Min We-Vibe tappar anslutningen hela tiden

Låt oss först förstå vad som begränsar räckvidden för din We-Vibe vibrator. Enheten använder Bluetooth-teknik för att kommunicera med fjärrkontrollen eller smartphone-appen. Bluetooth är en trådlös kommunikationsteknik med kort räckvidd, vilket innebär att enhetens räckvidd är begränsad. Räckvidden för din We-Vibe vibrator är cirka 3 meter eller 10 fot, vilket kan minskas av hinder som väggar eller möbler. För att öka enhetens räckvidd måste vi hitta sätt att förbättra Bluetooth-signalen.

Hur ökar man räckvidden på en We-Vibe vibrator?

Använd We-Vibe connect i stället för fjärrkontrollen

Din We-Vibe vibrator kan styras med en fjärrkontroll eller en smartphone-app. Smartphone-appen använder samma Bluetooth-teknik men har en bättre räckvidd än fjärrkontrollen. Detta beror på att smartphones har en kraftfullare Bluetooth-sändare än fjärrkontrollen. Genom att använda smartphone-appen kan du öka enhetens räckvidd.

Håll din We-Vibe vibrator och fjärrkontrollen eller smarttelefonen nära varandra

Ju närmare din We-Vibe vibrator är fjärrkontrollen eller mobilen, desto bättre Bluetooth-signal. Försök att hålla din We-Vibe vibrator och fjärrkontrollen eller smarttelefonen så nära varandra som möjligt. Detta bidrar till att öka enhetens räckvidd.

Använd siktlinje

Din We-Vibe vibrator använder radiovågor för att kommunicera med fjärrkontrollen eller din mobil. Radiovågor kan blockeras av hinder som väggar, kläder eller möbler. För att öka enhetens räckvidd ska du försöka upprätthålla en tydlig siktlinje mellan Din We-Vibe vibrator  och fjärrkontrollen eller smarttelefonen. Detta innebär att det inte får finnas några hinder mellan Din We-Vibe vibrator  och fjärrkontrollen eller smarttelefonen.

Kläder kan minska We-Vibes räckvidd

Om du bär We-Vibe vibratorn under kläderna kan det eventuellt påverka Bluetooth-signalen mellan vibratorn och fjärrkontrollen eller smarttelefonen. Detta beror på att kläder kan fungera som en barriär som blockerar eller försvagar Bluetooth-signalen. Ju tjockare klädmaterialet är, desto mer sannolikt är det att det påverkar enhetens räckvidd.

Om du väljer att bära We-Vibe Chorus under kläderna kan du behöva experimentera med olika klädmaterial och positioner för att hitta den optimala platsen för vibratorn. Om du placerar vibratorn närmare kanten av dina kläder eller väljer tunnare material som inte stör Bluetooth-signalen så kan det hjälpa till att förbättra vibratorns räckvidd.

Minska störningar

Bluetooth-signaler kan påverkas av andra trådlösa enheter, till exempel Wi-Fi-routrar eller andra Bluetooth-enheter. För att öka räckvidden för din We-Vibe vibrator kan du försöka minska störningar från andra trådlösa enheter. Du kan stänga av andra Bluetooth-enheter eller flytta din We-Vibe vibrator och fjärrkontrollen eller smarttelefonen bort från Wi-Fi-routrar eller andra trådlösa enheter.

Använd en Bluetooth-räckviddsförlängare

En Bluetooth-räckviddsförlängare är en enhet som kan hjälpa till att öka räckvidden för Bluetooth-enheter. Den fungerar genom att förstärka Bluetooth-signalen och förlänga enhetens räckvidd. Du kan köpa en Bluetooth Range Extender online eller i en teknisk butik. För att använda en Bluetooth-räckviddsförlängare måste du koppla in den i ett eluttag och para ihop den med din We-Vibe vibrator och fjärrkontrollen eller smarttelefonen.

Håll din We-Vibe vibrator laddad

Batteritiden för din We-Vibe vibrator kan påverka vibratorns räckvidd. När batteriet är svagt kan Bluetooth-signalen bli svagare, vilket kan minska enhetens räckvidd. För att öka räckvidden för din We-Vibe vibrator ska du se till att den är fulladdad innan du använder den.

Uppgradera till en nyare smartphone

Om du uppgraderar till en nyare smartphone med en mer avancerad Bluetooth-version kan du eventuellt förbättra räckvidden för din We-Vibe Chorus. Bluetooth-tekniken har förbättrats med tiden och varje ny version ger bättre räckvidd och stabilitet. Så om du har en äldre smartphone med en äldre Bluetooth-version kan det vara värt att överväga att uppgradera till en nyare modell med en mer avancerad Bluetooth-version.

Använd din We-Vibe vibrator i ett öppet område

För att säkerställa den bästa Bluetooth-signalstyrkan mellan vibratorn och fjärrkontrollen eller smarttelefonen är det viktigt att använda din We-Vibe vibrator i ett öppet område fritt från hinder som kan blockera signalen. Ett trångt utrymme, som ett packat dansgolv, eller en konsert, har många fysiska och tekniska hinder som kan försämra räckvidden av din We-Vibe vibrator avsevärt. Detta innebär också att du bör undvika att placera vibratorn under filtar, kuddar eller andra föremål som potentiellt kan blockera signalen om du använder den hemma.

Undvik att använda vibratorn i bullriga miljöer.

Bluetooth-signaler kan störas av andra elektromagnetiska vågor, inklusive de som genereras av elektriska apparater som mikrovågsugnar eller tv-apparater. Undvik att använda din We-Vibe vibrator i miljöer där det finns mycket elektromagnetisk störning, eftersom detta kan minska vibratorens räckvidd avsevärt.

Använd We-Connect-appen

Din We-Vibe vibrator levereras med en gratis app som heter We-Connect och som kan laddas ner till din smartphone eller surfplatta. Med appen kan du fjärrstyra vibratorn och den har också en funktion som optimerar Bluetooth-anslutningen mellan vibratorn och din enhet. Genom att använda We-Connect-appen kan du öka räckvidden för din Din We-Vibe vibrator.

Justera vibratorns position

Vibratorns position kan också påverka Bluetooth-signalstyrkan. Om du till exempel placerar din We-Vibe vibrator för nära din kropp eller inuti dina kläder kan enhetens räckvidd minska. Försök att justera vibratorens position genom att placera den närmare kanten av dina kläder eller genom att hålla den på ett annat sätt. Detta kan bidra till att förbättra Bluetooth-signalstyrkan och öka enhetens räckvidd.

Utnyttja funktionen ”Long Distance Play”.

We-Vibe Chorus har en ”Long Distance Play”-funktion som gör att du kan ansluta din vibrator till din partners We-Vibe app, även om ni befinner er på olika platser. Detta kan avsevärt öka enhetens räckvidd, vilket gör att du kan njuta av vibrationer från din partner även om ni är långt ifrån varandra. För att använda den här funktionen måste både du och din partner vara anslutna till We-Connect-appen. Sedan kan ni välja funktionen ”Long Distance Play” och följa instruktionerna för att ansluta era enheter.

Hur undviker jag att tappa anslutningen till We-Vibe?

Din We-Vibe vibrator är en trådlös vibrator som använder Bluetooth-teknik för att kommunicera med fjärrkontrollen eller smartphone-appen. Enhetens räckvidd begränsas av Bluetooth-signalen, som kan påverkas av hinder som väggar eller möbler. För att öka enhetens räckvidd kan du använda en smartphone-app i stället för fjärrkontrollen, hålla din We-Vibe vibrator och fjärrkontrollen eller smarttelefonen nära varandra, upprätthålla siktlinjen, minska störningar, använda en Bluetooth-räckviddsförlängare.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst